kısaca kendimi tanıtayım o zaman.
adım ipek 33 yaşındayım 2 evladım var evliyim. ev hanımıyım. 2 doğumum da arka arkaya olduğu için fazlaca kilo aldım. diyete 86 kiloda başladım 22 ocakta. bugün itibariyle kilom 66 4 ay gibi bir zamanda 20 kilo verdim. ve devam etmek istiyorum motiveem azaldı sanki o yüzden burada olmaya karar verdim
boyum 1.55
kilom 66
hedefim 58
inşallah başaracağım sizlerinde desteğiyle
aramıza hoşgeldin canımm maşallah bak ne kadar çok güzel kilo vermişsin ve vermeye devam ediyosunnkız o 20 kiloyu nasıl verdin maşallahhh
tekrar hoşgeldin canım vavvv iyi kilo vermişsin
amin canım, Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın. seninkiler kaç yaşlarındalar?
aa bıkmak ne demek canım? hareketliliği seviyoruz biz
tamam kaptan..güncellemedir. moonros, ferdici, roseking listeyi gördüklerine dair teyit mesajı yazdı. diğer arkadaşlar nerelerde?
her mil farklı arkadaşalr açıklamış zaten..kızlar bu leslie kaç dk sürüyo doğru şeyimi izliyom ondan soruyom youtubeden açtım izliyorumm 12 13 dklık videolar kaç dk yapılıyo bunlar
hoş geldin.kaptna gerekli açıklamayı yamış..kızlar burası 13. takım dimi. sizinle birlikte hem yarışmak hemde zayıflamak istiyorum başvrumu nasıl yapacağım yarışa ne zaman alınırım acaba
az neşen yerine gelmiş ..cumayada güzel haber bekliyoruz..iyi olduğuna sevindim ,bende annemlerdeyim,diyet ve spor çok iyi gidiyor.bu cuma yüzüm gülecek.
tekrar hoş geldin.bend ekendimi tanıtayım adım derya kızım 8 yaşında oğlum 1.5 yaşında 38 yaşındayım ankaradayım ev hanımıyım..kızım var 4 yaşında oğlum 7 yaşında 1. sınıfa gidiyo işte bende ev hanımıyım boş vakitlerimde spor yapıyorum
çokta zorlama iyiyken kötü olma..yok gitmedim daha önce boyun fıtığı oldum hemde diyete başladığım ocak ayında ilaç ve doktor sevmem bir kere iğne yedim daha da ilaç kullanmadım işte bir haftadır da bel ağrım vardı doktora gştmedim iğnem vardı ondan vuruldum bel ağrımda calantis yaparken incildi sanırım şimdide bacakta kasılma var. şuan çok ince bir çizgideyim. eğer doktor ilaç ve istrahat olursa diyet spor güme gider. çok kötü değilim ama sporlarımı yapacak durumdayım çok şükür
sao9l cnaım..kas ağrısı tüm sırtım boynuj ve belim tutlmuş..spor sonrası duş aldığımda üşüdüm dikkate alamdım ondan beri çekiyorum..bir haftadır bende bel ağrısı çekiyorum iğne bile yedin belim geçti şükür ama sol bacakta kasılmalar başladı hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz. çok geçmiş olsun cnmm
maşaalh çok güzel gitmiş sen ve rabai çok güzel örneksiniz..kısaca kendimi tanıtayım o zaman.
adım ipek 33 yaşındayım 2 evladım var evliyim. ev hanımıyım. 2 doğumum da arka arkaya olduğu için fazlaca kilo aldım. diyete 86 kiloda başladım 22 ocakta. bugün itibariyle kilom 66 4 ay gibi bir zamanda 20 kilo verdim. ve devam etmek istiyorum motiveem azaldı sanki o yüzden burada olmaya karar verdim
boyum 1.55
kilom 66
hedefim 58
saol rabia ..şimdi iyiyim..tamam canım:81:ben de öptüm
ay ilahi elifcim yani:) bomba bombadır büyük veya küçük:97:
geçmiş olsun deryacım. çok şükür ki sadece kas ağrısı. öbür türlü Allah vermesin çok zor.
tamam kaptan..
her mil farklı arkadaşalr açıklamış zaten..
hoş geldin.kaptna gerekli açıklamayı yamış..
az neşen yerine gelmiş ..cumayada güzel haber bekliyoruz..
tekrar hoş geldin.bend ekendimi tanıtayım adım derya kızım 8 yaşında oğlum 1.5 yaşında 38 yaşındayım ankaradayım ev hanımıyım..
çokta zorlama iyiyken kötü olma..
sao9l cnaım..kas ağrısı tüm sırtım boynuj ve belim tutlmuş..spor sonrası duş aldığımda üşüdüm dikkate alamdım ondan beri çekiyorum..
maşaalh çok güzel gitmiş sen ve rabai çok güzel örneksiniz..
saol rabia ..şimdi iyiyim..
o kadar perde yıka as cam sil halı kaldır belin isyan etti tabimerhaba.nasılsınız...belim yüzündne tüm işler yarım kaldı..doktora gitti kas ağrısı şükür..kas geveştici ve ağrı kesici verdi..şimdi daha iyiyim..
az geçmişe bakayım..
boyum 1.55
kilom 66
hedefim 58
bu sabah diyete aykırı beslendim miğdem berbat .artık düzensiz beslenmeyi kabul etmiyor..((3 gün tekrar atak yapacağım cumaya saçma bir bildirim yapamak istemiyorum..daha doğrusu +olmamalı..
o kadar perde yıka as cam sil halı kaldır belin isyan etti tabişaka bi yana çok geçmiş olsun canım
hoşgeldin cnm maşşallah çok iiii kilo vermişsin
şimdi leslie 2 mil yapıcam..toparlandım bile öğlen düzneli beslendim.akşamada devam sporlada taçalnadırayım.
sabah ne mi yedim
1 adet ev yapmı poğaça kahvaltı niyetine yedim.bir bardak sütle.akşam eşimle kızımın kek poğaça aş erdiler gece gece yapmıştım..banada sabah yemek düştü..
günaydın..
bu bel ağrısı geçmiyor..kaslarım kütür kütür ..ama nasıl geçsin benim sıpa yine geceleri hep ayağımda...sabahı sabah ediyoruz yine..
kızlar,
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
30 - 31 mayıs : neyneyse
1 haziran - 2 haziran : ebruli_hayat
3 haziran - 4 haziran : ferdici
5 haziran - 6 haziran : roseking
7 haziran - 8 haziran : ozlemmtekinn
9 haziran - 10 haziran : moonros
11 haziran - 12 haziran : sakaleynmaster
iyi olduğuna sevindim ,bende annemlerdeyim,diyet ve spor çok iyi gidiyor.bu cuma yüzüm gülecek.
ben deneme süresindeydim zaten sanırım ... gruptan ayrılmak istiyorum.. sizlere güzel kilo vermeler başarılar... bunun için mesaj atmam gerekiyormu acaba ...
boyum 1.55
kilom 66
hedefim 58
yok gitmedim daha önce boyun fıtığı oldum hemde diyete başladığım ocak ayında ilaç ve doktor sevmem bir kere iğne yedim daha da ilaç kullanmadım işte bir haftadır da bel ağrım vardı doktora gştmedim iğnem vardı ondan vuruldum bel ağrımda calantis yaparken incildi sanırım şimdide bacakta kasılma var. şuan çok ince bir çizgideyim. eğer doktor ilaç ve istrahat olursa diyet spor güme gider. çok kötü değilim ama sporlarımı yapacak durumdayım çok şükür
callanetics de dikkatli olmak lazım canım. bale yapar gibi hareketler, zorluyor biraz. şimdi daha iyiceysen bir şey olmaz inşallah. ben de doktor ilaç sevmeyenlerdenim. Allah başımızdan eksik etmesin tabi.yok gitmedim daha önce boyun fıtığı oldum hemde diyete başladığım ocak ayında ilaç ve doktor sevmem bir kere iğne yedim daha da ilaç kullanmadım işte bir haftadır da bel ağrım vardı doktora gştmedim iğnem vardı ondan vuruldum bel ağrımda calantis yaparken incildi sanırım şimdide bacakta kasılma var. şuan çok ince bir çizgideyim. eğer doktor ilaç ve istrahat olursa diyet spor güme gider. çok kötü değilim ama sporlarımı yapacak durumdayım çok şükür
oh oh maşallah, araları yakın da olsa sen büyütmüşsün ikisini de. şimdi biraz daha rahatsındır. gerçi bi anne hiçbir zaman rahat olmuyorkızım var 4 yaşında oğlum 7 yaşında 1. sınıfa gidiyo işte bende ev hanımıyım boş vakitlerimde spor yapıyorum
inşallah + olmaz deryacım. atakta temel olarak ne yapıyorsun? saf protein mi?bu sabah diyete aykırı beslendim miğdem berbat .artık düzensiz beslenmeyi kabul etmiyor..((3 gün tekrar atak yapacağım cumaya saçma bir bildirim yapamak istemiyorum..daha doğrusu +olmamalı..
kek, poğaçayı illa yiyeceksek en akıllıca olan sabah yemek zaten canım ve sen de öyle yapmışsın zaten.şimdi leslie 2 mil yapıcam..toparlandım bile öğlen düzneli beslendim.akşamada devam sporlada taçalnadırayım.
sabah ne mi yedim
1 adet ev yapmı poğaça kahvaltı niyetine yedim.bir bardak sütle.akşam eşimle kızımın kek poğaça aş erdiler gece gece yapmıştım..banada sabah yemek düştü..
Bende günün mönüsünü paylaşayım haydi bizmillah
Sabah: bir bardak limonlu su
Kahvaltı:
Bir dilim kepek ekmeği
30 gram peynir
2 zeytin
2 sap yeşil soğan
çay
ara: 2 dilim karpuz
öğlen:
bir kase az sütlü musli
ara: bir kupa neskafe
akşam:
yarım fincan prinç ile kapa
yarım domataes
yarım kase yoğut
spor
4 mile lesile
mekik ve yan bacak çalışması
hadi hayırlı olsun, ilk menünü de paylaştın.:81: bence gayet güzel bir menüha bu arada yazmayı unutttum aralarda elma kürü de içtim 2 bardak
şimdi canım bugününkünü de yarın ben yapıcam. sen çarşamba gününün sayımını perşembe yaparak başlayaracaksın. yani 1 haziranın sayımı ve 2 haziranın sayımları sana ait. yani ilk görev günün perşembe. biraz karışık ama anlatabildim mi?ok bana uyarda bi sorun var yarin calismam var,gelince sayimi yapip bildiririm.. gec gelicegim icin sorun olmaz umarim.. gefci ortim de yardimci olur bana..
ben kac hafta bekledim deneme süresinde..yogun israrim uzerine aldi saolsun kaptan
ay çok güldüm demek uçmuş kadar olmuşsunselam kizlar.. ben geldim:80: dr. agittim bugun röntgen falan iste..bel kemiginin altindaki kemikte kayma olmus..nasil düsmüsüm bea..dusmemisim ucmusum heraldemasaj, bel jimlastigi yazdi.. 6 sefer gidicem haftada 2 defa..ilac verdi,agri kesici ve kas gevseltici.. gecmezse tekrar gidecekmisim..
söyle bi gecmise baktimda genel olarak iyi sayiliriziyi olun aman..
kaptanim dedigim gibi yarin gelince sayim yapip yazarim..gec olmasi bi sorun teskil etmez umarim..
görüsürüz tekrar yemek yapicam... öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?