Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende 38 beden kıyafetleri ne zaman giyebilicem acaba şuan 42 giyiyorum kendime yeniden bir dolap dizayn edesim var
kızlar şu gardrop konusunda benimde söylemek istediklerim var. şu anda dolabımda 38-40-42 bedene ait pantolon ve etekler var. butik gibi yani:) güldüm ama çok kötü bi durum şuan 42 ler oluyo. tekrar 38 lere sizle beraber dönücem inş. :97:

hoşgeldin canım gerçekten ismin çok güzel be ya... yalnız insanı kaçamağa teşvik ediyo o kötü

tşk ederiiiiim =) inş. kiloları verince hep beraber oturur yeriz birgün =) kuralları anladımm sorun değil zaten bende bunları konusup paylasmak fikir alışverişi yapmak için geldimm =)

24 yaşındayım 1.74 boyum aslında en başta 86 kiloydum sonra 67 kiloya kadar düştüm fakat sonrasında sporu bırakınca birde düzensiz beslenince 79 kiloya kadar çıktım. ben çok çabuk kilo verip dikkat etmedigimde de çok çabuk geri alıyorum malesef:S bu 4. haftam diyete ve spora başlayalı 73 kiloya düştüm. hedefim eger düşebilirsem 58'e kdr düşmek istiyorum ama spor vs yaptıgım için belki 62 63 kilo yeterli olur dış görünüş açısından :26:

Son düzenleme:
abovvvv rabişşş çizecek benii kaçılınnn rabişim gülümmm yapmaa akşam yatmadan önce eritt5im ben onları gece ütü de yaptım leslie bdenemeside yaptımm

aramıza hoşgeldin canımmm:79:

sbah 7de kalktım leslie yaptım daha anlamış deilim ama 15 20 dk yaptım
işe gittim 8:30 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peyniri sandeviç niyetine yanında 5zeytin
ara 1 galete
ara yarım yeşilelma
ara yeşilçay
öğlen kabak yemeği yapmıştım ama neden bilmiyom acı olmuşş hepsini döktüm kahvaltılık hazırladım 3dilim tam tahıllı ekmekle 2yk pekmezli yoğurdu hüplettimrabişş beni katletcekkk
ara yarım kalan yeşilelma
ara yeşilçay
akşam 6:30da 2dilim ekmek arasına lor peynir yine
7:30 8:30 arası spor yapıldı
eve geldim 1.5 bardak ayran içtim
3lt su içildiii
bugün ekmek krizi tutmuşş ne kaa çok yemişim yaa

deryanın menüleri genelde hep iyi ben öyle gördüm. en kötü ihtimalle sabah kahvaltıda kaçamak yapıyo bi daha yapmıyo maşşallah diyelimde bozulmasın

evet şekerim ekmek çok olmuş yarına ekmeksiz bir güne merhaba demelisin

hayırlı olsun efenim

hahahsen bendeki butiği bi görsen 46 bedenden başlıyor, bütün ara bedenler var. işte şişmanlığın bütçeye açtığı zarar

ben de kendimi tanıtayım canım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.
çabuk kilo alıp vermek çoğumuzun ortak kaderi. ben daha hedefime ulaşmadım ama şimdiden verdiğim kiloyu nasıl koruyacağım korkusu sardı. vermek bile daha kolay çünkü. ama korumak zor olan.
senin boyun çok güzel. bence sende 62-63 gayet iyi durur. bir de o zaman geldiğinde bakarsın. yakışması da önemli. ben kendi adıma 60'dan daha zayıf olmak istemiyorum. çünkü aynaya baktığımda bu halim gayet iyi. sen de o zaman bakarsın inşallah canım.

abovvvv rabişşş çizecek benii kaçılınnn rabişim gülümmm yapmaa akşam yatmadan önce eritt5im ben onları gece ütü de yaptım leslie bdenemeside yaptımm
kızz cozuttun yine sen bu hafta bol bol ekmek, simit, bisküvi. hemenn toparlanıyorsun. bak herkes tavuk göğüs yiyor, et yiyor. protein diye yazmaktan parmaklar nasır bağladı. ya sebze ye ya da protein. pilav milav ve ekmeğe biraz limit getir canım.

2 dilim sabah + 3 dilim öğlen + 2 dilim akşam = 7 dilim Allahtan kork

herşeyi güzel yemişsin de kıvırcığı neden bir yaprak yemişsin anlamdım ama güzel menü

kaptanım ben yeni fark ettim çok süper kilo vermişsiniz ne zamandan beri verdiniz bu kadar kiloyu maşallah. ben ne zaman 60 olacak yaaaaaaaaaaaaaa delirecem artıkın

birbirimize benziyoruz bende iyi kilo verdim almadım şükür ama takıldım inşallah birbirimize destekle zayıflarız gülümm benimde hedefim 58

kahvaltı: yumurta, peynir, salatalık ve 1 dilim ekmek
ara: 1 madensuyu, 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak mantar sote ve bol yeşil salata, üstüne 1/2 tavuk göğüs didiklenmiş
ara: 1 kase erik ve yeni dünya karışımı
ara: karpuz miktarı bilemiyorum ama 2 dilimi annemle yedim.
ara:1 kupa sütlü şekersiz neskafe, yarım avucumla fındık
akşam: yine karpuz olacak:) ama bu saatte

su: 1,5 lt
spor: 1 saat step, aerobik

yeşil çay içmemişim, gideyim su koyayım.

o butikten bende de var herşeyim bol geliyor yeni aldığım pantolunu daha üstüme koymadım bol geliyo sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. terziye gidecek çok iş var.

kaptanım ben yeni fark ettim çok süper kilo vermişsiniz ne zamandan beri verdiniz bu kadar kiloyu maşallah. ben ne zaman 60 olacak yaaaaaaaaaaaaaa delirecem artıkın
olursun canım, delirmek yok. ben kaç aydır uğraşıyorum. hele bu sonlarda var ya tartı beni çıldırtıyor. ısrarla 60 göstermiyor bana olsun ben de direniyorum. bugün hiç kaçamak yapmadım, bakalım yarın sabah bir kontrol tartılması yapıcam. fazla gelirsem 1 günlük lapa yapmayı düşünüyorum. amaç vücut şaşırsın.

canım, ben eylül 2010 sonunda başladım. 8 aydır uğraşıyorum yani. ilk zamanlar kilo vermem hızlıydı. verilecek kilom azaldıkça işim de zorlaştı. bunu gözönünde bulundurun. hedefe yaklaştıkça gr'la versen şükreder hale geliyorsun.

o butikten bende de var herşeyim bol geliyor yeni aldığım pantolunu daha üstüme koymadım bol geliyo sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. terziye gidecek çok iş var.
dar gelmesin de bol gelsin canım. diyettesin fazla kıyafet alma. hedef kilolar koy kendine ve o zamanlarda al derim. hatta bedeninden dar al. ben çoğu zaman öyle yaptım. bir beden küçük aldım ve içine girene kadar bekledim. çok motive ediyor öyle.

tmm yarın 2dilimle kapatcamm menüyüü inşşoda sabahh

ne güzel canım senin 60 a 6 kilon var benim yaklaşık 15

lapa ne kaptanım ben bilmiyom... belki bende yaparım sonra merak ettim? pirinç lapasımı ve kaç öğün için???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…