ay canım benimsen şimdi sıkı bir diyete gir, sen de inşallah bollaşan kıyafetlerini kaldırdığın günlerini göreceksin. benim hatam diyet yaparken kıyafet almak oldu. ama yapılacak da bir şey yoktu. 80 kiloyken giydiğimi 70'de giyemiyordum. 70 civarı aldıklarım da şimdi bol geliyor.
darısı sizlerin başına canım.
kızlar şu gardrop konusunda benimde söylemek istediklerim var. şu anda dolabımda 38-40-42 bedene ait pantolon ve etekler var. butik gibi yani:) güldüm ama çok kötü bi durum şuan 42 ler oluyo. tekrar 38 lere sizle beraber dönücem inş. :97:bende 38 beden kıyafetleri ne zaman giyebilicem acaba şuan 42 giyiyorum kendime yeniden bir dolap dizayn edesim var
Selam kızlaar ben aranıza su an itibariyle katılmış bulunmaktayım.aynı dertten müzdarip bende kilolaaarım özellikle de yaz aylarının gelmesinden hep bu kilolarım yüzünden nefret ettim 2 senedir denize giremedim valla ama sonunda karar verdim zayıflamaya 6 sı gitti 13'ü kaldı
keşke bu siteyi daha onceden kesfetseymisim ne güzel böyle bilgi alışverişi yaparak birbirimizxi motive ederek kilo vermekk
hoşgeldin elmalıturtam:) valla kullanıcı ismin çok güzelmiş. tarçınlı tarçınlı olsa da yesek
bak şimdiden 6 kg vermişsi, takıl bize kalanları beraber verelim
bu arada kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
şimdi sen de bize yaş kaç, boy, kilo nedir? bir de hedef kilondan bahseder misin canım. kısa bir tanıtım yazısı fena olmaz:97:
hoşgeldin canım gerçekten ismin çok güzel be ya... yalnız insanı kaçamağa teşvik ediyo o kötü
abovvvv rabişşş çizecek benii kaçılınnn rabişim gülümmm yapmaa akşam yatmadan önce eritt5im ben onları gece ütü de yaptım leslie bdenemeside yaptımmkızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.
ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.
gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.
özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:
bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecemsopayla geliyom ha
Selam kızlaar ben aranıza su an itibariyle katılmış bulunmaktayım.aynı dertten müzdarip bende kilolaaarım özellikle de yaz aylarının gelmesinden hep bu kilolarım yüzünden nefret ettim 2 senedir denize giremedim valla ama sonunda karar verdim zayıflamaya 6 sı gitti 13'ü kaldı
keşke bu siteyi daha onceden kesfetseymisim ne güzel böyle bilgi alışverişi yaparak birbirimizxi motive ederek kilo vermekk
abovvvv rabişşş çizecek benii kaçılınnn rabişim gülümmm yapmaa akşam yatmadan önce eritt5im ben onları gece ütü de yaptım leslie bdenemeside yaptımm
aramıza hoşgeldin canımmm:79:
iki tane ortin olabilir canım, sorun olmazhadi hayırlı olsun diyelim ortiliğimiz. ben de artık mezun olmak istiyorum ama tartı saçmalıyor çok da kaçırmıyorum ama anlamadım valla.
kıtır kıtır dana eti tanımı da iyiymiş:)buraya yazarken mi yandı yoksa?
çok güzel menü deryacım
sbah 7de kalktım leslie yaptım daha anlamış deilim ama 15 20 dk yaptım
işe gittim 8:30 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peyniri sandeviç niyetine yanında 5zeytin
ara 1 galete
ara yarım yeşilelma
ara yeşilçay
öğlen kabak yemeği yapmıştım ama neden bilmiyom acı olmuşşhepsini döktüm kahvaltılık hazırladım 3dilim tam tahıllı ekmekle 2yk pekmezli yoğurdu hüplettim rabişş beni katletcekkk
ara yarım kalan yeşilelma
ara yeşilçay
akşam 6:30da 2dilim ekmek arasına lor peynir yine
7:30 8:30 arası spor yapıldı
eve geldim 1.5 bardak ayran içtim
3lt su içildiii
bugün ekmek krizi tutmuşş ne kaa çok yemişim yaa
spor çok etkili gerçekten..
tamam o zaman kaptanım ve senlen orti olayım..2 orti anca kurtarır
hoş geldin..
evet at onalrı gördükçe bilinçaltın etkilenir..
evet orti probelmim var gelen kaçıyor ..sorun olmazsa sen ve ipek61 le orti olayım 2 orti ha nedersin kaptanım..
kilo olursun fil gibi kilo veririsin çöp gibi niye adam gibi tanım kullanmazlarki..boşver sen bu halini beğendiğin sürece kim ne derse desin..
hahahkızlar şu gardrop konusunda benimde söylemek istediklerim var. şu anda dolabımda 38-40-42 bedene ait pantolon ve etekler var. butik gibi yani:) güldüm ama çok kötü bi durum şuan 42 ler oluyo. tekrar 38 lere sizle beraber dönücem inş. :97:
ben de kendimi tanıtayım canım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.tşk ederiiiiim =) inş. kiloları verince hep beraber oturur yeriz birgün =) kuralları anladımm sorun değil zaten bende bunları konusup paylasmak fikir alışverişi yapmak için geldimm =)
24 yaşındayım 1.74 boyum aslında en başta 86 kiloydum sonra 67 kiloya kadar düştüm fakat sonrasında sporu bırakınca birde düzensiz beslenince 79 kiloya kadar çıktım. ben çok çabuk kilo verip dikkat etmedigimde de çok çabuk geri alıyorum malesef:S bu 4. haftam diyete ve spora başlayalı 73 kiloya düştüm. hedefim eger düşebilirsem 58'e kdr düşmek istiyorum ama spor vs yaptıgım için belki 62 63 kilo yeterli olur dış görünüş açısından :26:
kızz cozuttun yine sen bu haftaabovvvv rabişşş çizecek benii kaçılınnn rabişim gülümmm yapmaa akşam yatmadan önce eritt5im ben onları gece ütü de yaptım leslie bdenemeside yaptımm
2 dilim sabah + 3 dilim öğlen + 2 dilim akşam = 7 dilimsbah 7de kalktım leslie yaptım daha anlamış deilim ama 15 20 dk yaptım
işe gittim 8:30 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peyniri sandeviç niyetine yanında 5zeytin
ara 1 galete
ara yarım yeşilelma
ara yeşilçay
öğlen kabak yemeği yapmıştım ama neden bilmiyom acı olmuşşhepsini döktüm kahvaltılık hazırladım 3dilim tam tahıllı ekmekle 2yk pekmezli yoğurdu hüplettim rabişş beni katletcekkk
ara yarım kalan yeşilelma
ara yeşilçay
akşam 6:30da 2dilim ekmek arasına lor peynir yine
7:30 8:30 arası spor yapıldı
eve geldim 1.5 bardak ayran içtim
3lt su içildiii
bugün ekmek krizi tutmuşş ne kaa çok yemişim yaa
sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurta
az peynir bir bardak süt.
öğle
haşlama dana eti yağsız( yanmaya yakın desem daha iyi son anda yetiştim.)
çerez gibi kırtır kıtır yedim
1 bardak ayran
akşam
el ayası kadar tavuk göğsü
1 adet köfte
1 yaprak kıvırcık..
iki tane ortin olabilir canım, sorun olmazhadi hayırlı olsun diyelim ortiliğimiz. ben de artık mezun olmak istiyorum ama tartı saçmalıyor çok da kaçırmıyorum ama anlamadım valla.
kıtır kıtır dana eti tanımı da iyiymiş:)buraya yazarken mi yandı yoksa?
çok güzel menü deryacım
tşk ederiiiiim =) inş. kiloları verince hep beraber oturur yeriz birgün =) kuralları anladımm sorun değil zaten bende bunları konusup paylasmak fikir alışverişi yapmak için geldimm =)
24 yaşındayım 1.74 boyum aslında en başta 86 kiloydum sonra 67 kiloya kadar düştüm fakat sonrasında sporu bırakınca birde düzensiz beslenince 79 kiloya kadar çıktım. ben çok çabuk kilo verip dikkat etmedigimde de çok çabuk geri alıyorum malesef:S bu 4. haftam diyete ve spora başlayalı 73 kiloya düştüm. hedefim eger düşebilirsem 58'e kdr düşmek istiyorum ama spor vs yaptıgım için belki 62 63 kilo yeterli olur dış görünüş açısından :26:
hahahsen bendeki butiği bi görsen 46 bedenden başlıyor, bütün ara bedenler var. işte şişmanlığın bütçeye açtığı zarar
ben de kendimi tanıtayım canım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.
çabuk kilo alıp vermek çoğumuzun ortak kaderi. ben daha hedefime ulaşmadım ama şimdiden verdiğim kiloyu nasıl koruyacağım korkusu sardı. vermek bile daha kolay çünkü. ama korumak zor olan.
senin boyun çok güzel. bence sende 62-63 gayet iyi durur. bir de o zaman geldiğinde bakarsın. yakışması da önemli. ben kendi adıma 60'dan daha zayıf olmak istemiyorum. çünkü aynaya baktığımda bu halim gayet iyi. sen de o zaman bakarsın inşallah canım.
kızz cozuttun yine sen bu haftabol bol ekmek, simit, bisküvi. hemenn toparlanıyorsun. bak herkes tavuk göğüs yiyor, et yiyor. protein diye yazmaktan parmaklar nasır bağladı. ya sebze ye ya da protein. pilav milav ve ekmeğe biraz limit getir canım.
2 dilim sabah + 3 dilim öğlen + 2 dilim akşam = 7 dilimAllahtan kork
olursun canım, delirmek yok. ben kaç aydır uğraşıyorum. hele bu sonlarda var ya tartı beni çıldırtıyor. ısrarla 60 göstermiyor banakaptanım ben yeni fark ettim çok süper kilo vermişsiniz ne zamandan beri verdiniz bu kadar kiloyu maşallah. ben ne zaman 60 olacak yaaaaaaaaaaaaaa delirecem artıkın
dar gelmesin de bol gelsin canım. diyettesin fazla kıyafet alma. hedef kilolar koy kendine ve o zamanlarda al derim. hatta bedeninden dar al. ben çoğu zaman öyle yaptım. bir beden küçük aldım ve içine girene kadar bekledim. çok motive ediyor öyle.o butikten bende de var herşeyim bol geliyor yeni aldığım pantolunu daha üstüme koymadım bol geliyo sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. terziye gidecek çok iş var.
hahahsen bendeki butiği bi görsen 46 bedenden başlıyor, bütün ara bedenler var. işte şişmanlığın bütçeye açtığı zarar
ben de kendimi tanıtayım canım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.
çabuk kilo alıp vermek çoğumuzun ortak kaderi. ben daha hedefime ulaşmadım ama şimdiden verdiğim kiloyu nasıl koruyacağım korkusu sardı. vermek bile daha kolay çünkü. ama korumak zor olan.
senin boyun çok güzel. bence sende 62-63 gayet iyi durur. bir de o zaman geldiğinde bakarsın. yakışması da önemli. ben kendi adıma 60'dan daha zayıf olmak istemiyorum. çünkü aynaya baktığımda bu halim gayet iyi. sen de o zaman bakarsın inşallah canım.
kızz cozuttun yine sen bu haftabol bol ekmek, simit, bisküvi. hemenn toparlanıyorsun. bak herkes tavuk göğüs yiyor, et yiyor. protein diye yazmaktan parmaklar nasır bağladı. ya sebze ye ya da protein. pilav milav ve ekmeğe biraz limit getir canım.
2 dilim sabah + 3 dilim öğlen + 2 dilim akşam = 7 dilimAllahtan kork
ne güzel canım senin 60 a 6 kilon var benim yaklaşık 15kaptanım ben yeni fark ettim çok süper kilo vermişsiniz ne zamandan beri verdiniz bu kadar kiloyu maşallah. ben ne zaman 60 olacak yaaaaaaaaaaaaaa delirecem artıkın
olursun canım, delirmek yok. ben kaç aydır uğraşıyorum. hele bu sonlarda var ya tartı beni çıldırtıyor. ısrarla 60 göstermiyor banaolsun ben de direniyorum. bugün hiç kaçamak yapmadım, bakalım yarın sabah bir kontrol tartılması yapıcam. fazla gelirsem 1 günlük lapa yapmayı düşünüyorum. amaç vücut şaşırsın.
canım, ben eylül 2010 sonunda başladım. 8 aydır uğraşıyorum yani. ilk zamanlar kilo vermem hızlıydı. verilecek kilom azaldıkça işim de zorlaştı. bunu gözönünde bulundurun. hedefe yaklaştıkça gr'la versen şükreder hale geliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?