birbirimize benziyoruz bende iyi kilo verdim almadım şükür ama takıldım inşallah birbirimize destekle zayıflarız gülümm benimde hedefim 58
ben de kendimi tanıtayım canım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 tane oğlum var. ankarada yaşıyorum.
çabuk kilo alıp vermek çoğumuzun ortak kaderi. ben daha hedefime ulaşmadım ama şimdiden verdiğim kiloyu nasıl koruyacağım korkusu sardı. vermek bile daha kolay çünkü. ama korumak zor olan.
senin boyun çok güzel. bence sende 62-63 gayet iyi durur. bir de o zaman geldiğinde bakarsın. yakışması da önemli. ben kendi adıma 60'dan daha zayıf olmak istemiyorum. çünkü aynaya baktığımda bu halim gayet iyi. sen de o zaman bakarsın inşallah canım.
:
olursun canım, delirmek yok. ben kaç aydır uğraşıyorum. hele bu sonlarda var ya tartı beni çıldırtıyor. ısrarla 60 göstermiyor banaolsun ben de direniyorum. bugün hiç kaçamak yapmadım, bakalım yarın sabah bir kontrol tartılması yapıcam. fazla gelirsem 1 günlük lapa yapmayı düşünüyorum. amaç vücut şaşırsın.
canım, ben eylül 2010 sonunda başladım. 8 aydır uğraşıyorum yani. ilk zamanlar kilo vermem hızlıydı. verilecek kilom azaldıkça işim de zorlaştı. bunu gözönünde bulundurun. hedefe yaklaştıkça gr'la versen şükreder hale geliyorsun.
dar gelmesin de bol gelsin canım. diyettesin fazla kıyafet alma. hedef kilolar koy kendine ve o zamanlarda al derim. hatta bedeninden dar al. ben çoğu zaman öyle yaptım. bir beden küçük aldım ve içine girene kadar bekledim. çok motive ediyor öyle.
inş. canım ya o takılmak da çok sinir bozucu ben henüz duraklama dönemine girmedim ama büyük ihtimalle 1,2 haftaya duraklama dönemine girerim öyle zamanlarda pes etmemek en önemlisi sanırım
ne güzel canım senin 60 a 6 kilon var benim yaklaşık 15
lapa ne kaptanım ben bilmiyom... belki bende yaparım sonra merak ettim? pirinç lapasımı ve kaç öğün için???
Şimdiden kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınız kabul osun
vücut yapına göre değişiyor canım. ben 65'den aşağı düştüğümde 38 beden pantolon alabilmiştim. ondan sonra en yeni aldığım pantolon da 36 bedenondan başka alışverişe çıkmadım:)
spor yapmak çok etkili bu beden olayında, sen de biliyorsun. sporunu hiç aksatma o dolabı çok yakında dizayn edersin:81:
ahh ahh bir görsek o günleriii
Selam kızlaar ben aranıza su an itibariyle katılmış bulunmaktayım.aynı dertten müzdarip bende kilolaaarım özellikle de yaz aylarının gelmesinden hep bu kilolarım yüzünden nefret ettim 2 senedir denize giremedim valla ama sonunda karar verdim zayıflamaya 6 sı gitti 13'ü kaldı
keşke bu siteyi daha onceden kesfetseymisim ne güzel böyle bilgi alışverişi yaparak birbirimizxi motive ederek kilo vermekk
hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...
yalnız bu yeni nesil çizgi filmler değil bizim eski tom ve jerryler bags bunnyler casperlar şeker kız candy ler olcak... allahtan cdleri var....
bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşallah..
menü paylaşayım bari
01-06-2011
Bu arada haziran ayı inşallah uğur getirir inşallah harizan sonunda herkes en az 5 kilo vermiş olsun dilerim.
Sabah: elma sirkeli ılık su
kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği 30 gr peynir domates, salatalık yeşil soğan birazcık sucuk kavurmaı
ara: elma kürü
öğlen: bir kase cacık, bir porsiyon yeşil fasulye
ara: 2 kepekli büsküvi bir fincan türk kahvesi
akşam: 100 gram tavuk ızgara, ve yağsız soslu bol salata bir kaşık yoğurt
bu gün çok halsizim girp daha çok ilerledi o yüzden spor yok dinlemedeyim
Kızlar,
gelicem dedim ama ne mümkün? gardrobu düzeltme işine daldım. kendimden utandım, dünya kadar giysim var.yerleştirecek yer bulamıyorum. bir de üstüne bol olanlar var artık. birazdan da şifonyere el atıcam, bakalım ordan ne çıkacak?
kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.
ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.
gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.
özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:
bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecemsopayla geliyom ha
slm kızlar bennn geldimmmayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya. allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam. ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:
uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.
ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane
akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola
bence normal bir menüdi mi?
ne güzel ya düzenleyecek kıyafetlerin varben hala yazlık bişe almadım,eskilerini artık giymek istemiyorum.bir umut zayıflamayı bekliyorum.,inat ettim temmuz başında çıkcam alışverişe.mayom eskidi mesela ama tatile çıkarken alcam yenisi,benim hala umudum varrrr:26:
bende artık akşam oluyor ve kıyafetlerimle tartılmama rağmen 91 i geçmiyorum:):122::124:sabahları açkarnınada 90 geliyorumbüyük ihtimal cumaya 89 ları görürüm diyorum yaşasınnnn:)
ay ne tatli..:
ne guzel.. cok kiyafetinin olmasi degil, bol olmalari..darisi basima.. dar gelen elbiselerimin bi an bol oldugunu dusundumde imkansizla es deger heralde :26: hayaletmesi de güzeldi:97:
aynen canım ya bi tane pantolonum var 38 beden yatak odamın kapısına astım her gece ben ona o bana bakıyoruz. gördükçe gaza geliyim hırs yapıyım diye asmıştım. bi giyebilsem.. ah ah...
oyy herkes uykudami.. iyi uykular hepinize..
ya kizlar psikolojim alt ust oldu gercekten.. calismaya giderken trende bi agladim bi agladim fenalastim..anlam vermiyom yaa belimden gectim bas agrilari mahfediyo beni..ilac ilac..agirda geliyo..napcam bilmiyom ama anladimki birazda psikolojikmis sanirimagladiktan sonra acildigimi hissettim,iyi geldi.. hala agriyo basim ama önceki kadar cok deil..neysee bu konu uzar..
menumu vereyim..
sabah 3 dilim ekmek ( sabah dediysem 12 de) az margarin,uzerine beyaz peynir,1 yumurta,1 domates,bol nene,maydanoz,yesil cay
calismaya gittim
orda 1 tane kurabiye baska bisi yemedim ama durdum durdum eve geldikten sonra 3 tane cikolatali kek yedim ( 1 tanesi 94 kalori) ustune yesil cay ictim ama
bu ay icinde su fazliklardan kurtulamam lazim..az öncede bahsettigim gibi bi diyet listesi var..akupuntur la zayiflayanlarin diyet listesi..dr.un verdigi liste..saglikli ayrica.ben denedim.. 3 haftada 10 kg gidiyo.. önemli olan sonrasinda almamak.. biraz agir geliyo bana,agirdan cok cok duzenli,,biliyosunuz ben duzenli beslenmiyom öyle.. gözuüm kesmiyo onu yapsammiki disimi sikip.. 3 hafta bsi degil sonucta..yazayimda bakin bi ara..önce su mesajlari bi sayayimda..sonra yazarim..
maşallah dur durak yokselamlar kızlar:79:
şimdi spordan geldimbir duş alayım sonra inşallah görüşürüz:79:
öyle uyuyup uyanınca insan sersem gibi oluyo.Düzenini oturt canım inşallah geçecek.tünaydinn... 11 bucukta uyandim haplarin etkisi..dun 9 da yattim 10 bucukta kalktim kk ya göz atip geri yattim 11 bucuga kadar..dayanilmaz bi bas agrisi peydah oldu son gunlerde..noluyo yaa
migrenim azdi..uyutuyo ilaclarda..uyuya uyuya sismem umarim..
tabi orda saat bir ögle yemeklerinizi yiyeceksiniz hepiniz bende kahvaltimi yapam.. görüsürüz..:80:
nası acıkmam canım.Bayılıyodum açlıktan.zor ettim sabahıacıkmadınmı tatlım böyle
harika menü dukan kokuları alıyorumsabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurta
az peynir bir bardak süt.
öğle
haşlama dana eti yağsız( yanmaya yakın desem daha iyi son anda yetiştim.)
çerez gibi kırtır kıtır yedim
1 bardak ayran
akşam
el ayası kadar tavuk göğsü
1 adet köfte
1 yaprak kıvırcık..
ehehehosbuldukk haha evet üye olurken aklımda elmalı turta olsada yesem diye düşünüyordum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?