hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...
çokaz proteine geç bay hafifletiyor..bugün kahvaltımda
nesfit sütle
arada
yoğurt
öğlen
cacık
domates salatalık
ipek'in dediği gibi protein ağırlıklı beslenicem bir kaç gün
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
ipek61 : 26
neyneyse : 20
ozlemmtekinn : 11
ferdici : 9
roseking35 : 8
moonros : 6
ebruli_hayat : 6
sakaleynmaster : 6
file76 : 4 (evinde değil)
dombili: 0 (tatilde)
dryrgp : 0 (bilg bozuk)
sementa33 : 0 (misafiri var)
yasemin_s : 1
valla kızlar, yeni gelen arkadaş gördüğünüz gibi mesaj sayısında atak yaptı. hadi bakalım canlanın
bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşallah..
dünkü menü
sabah su
kahvaktı
1yumurta
2 kk peynir..
1 bardak süt.
öğle
kavurma..
ayran
akşam haşlama tavuk göğsü el ayası kadar..
spor yapamdım abimler geldi...
evet, canım yoğun olduğun anlaşılıyor zaten. sen diyetini aksatma da ara ara yoğunluk hepimizde oluyor. sen zaten takıma çok emek gösterdin, böyle zamanlarında da biz seni idare edicez.bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşallah..
gayet güzel canım. spor yapmaman da iyi olmuş. vücuduna iyileşebilmesi için biraz dinlenme sunmalısın.menü paylaşayım bari
01-06-2011
Bu arada haziran ayı inşallah uğur getirir inşallah harizan sonunda herkes en az 5 kilo vermiş olsun dilerim.
Sabah: elma sirkeli ılık su
kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği 30 gr peynir domates, salatalık yeşil soğan birazcık sucuk kavurmaı
ara: elma kürü
öğlen: bir kase cacık, bir porsiyon yeşil fasulye
ara: 2 kepekli büsküvi bir fincan türk kahvesi
akşam: 100 gram tavuk ızgara, ve yağsız soslu bol salata bir kaşık yoğurt
bu gün çok halsizim girp daha çok ilerledi o yüzden spor yok dinlemedeyim
akşamada bit et gurbu tüket. 2 yumurta haşla yada omlet yap
veya 100 gram tavuk haşlama olabilir ızgarada köfte olabilir. akşamıda bu şekilde yaparsan bence iyi olcak cnm
hastayken evde yatıp battaniyenin altından çizgi film izlemeye bayılıyorum... bana küçükken hasta olup okula gitmediğim günleri hatırlatıyo...
bu aralar bazı özle durumlardan dolayı yoğunum..burayda yetişmeye çalışıyorum..ama diyete hız verdim en kısa sürede mezun olmak istiyorum .cumaya iyi sonuç gelir inşallah..
kızlar, tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. oğlumu anneannesi götürmüşken işi bitirmem lazım.
ebrucum ilaçlardan epey bir etkilendin sanırım. inşallah şifa olurlar da iyileşirsin canım.
gülşahcım da ödeme yapmaya gitmiş. inşallah halleder gelirsin. protein ağırlıklı beslenme fikri gayet güzel. tartıya hemen yansıdığını kaç kere okudum forumda. inşallah sende de öyle olur.
özlemcim, sana da geçmiş olsun canım. bir an evvel kurtulun şu hastalıklardan yaw:2:
bir de "çizi" yiyen bir "vatandaş" vardı. onu da ben bilahire çizecemsopayla geliyom ha
akşamıda yaptım canım küçük bir parça tavuk yedim yanında haydari yaptım
bu arada hafta sonundan beri şiş olan karnım indi çok şükür hemen bir tartıya çıkayım geleyim
aaa tartıdın mııı gözün aydın canımmm çok sevindimmmm68.400 çıktı oh yaa az önce yemek yememe form çayımı ve suyumu içmiş halimle aç karnına demekki eski kiloma döndüm sayılır çok korktum ya aldım diye
bence verirsin canımm hiç üzülme akşam yemeklerini daha hafifi tutmanı ve en azından bir ay böreğe pilava elveda demelisinslm kızlar bennn geldimmmayyy valla misafir ağırlamak ne zor iş ya. allah yokluklarını göstermesin tabiikide insan yoruluyor be ya kızlar bugün 1 haziran ve benim temmuza kadar 10 kilo vermem lazım.1 ayda 10 kilo verebilirmiyimki hesapladım bu cuma tam 1 ay olacak ve ben hepi topu 3 kilo vermiş olcam. ama şuna üzülmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet yapmadım.sporda yapmadım yine süper bence.bu ay sporda yapcam sıkı bir diyete giriyorum ve sanırım 10 olmasada 6-7 kilo veririm galiba.şimdi bugünkü menümü veriyorum kızlar:
uyanınca 2 koca bardak su,8 tane altın çilek.
kahvaltı:1 yumurta,1 dilim ekmek üzerine biraz reçel sürdüm.
ara:1 muz,bide öğretmenler odasına gelen börekten 1 tane
akşam:8 kaşık kadar nohut yemeği,2 kaşık pilav,1 bardak lıght kola
bence normal bir menüdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?