Sen bilirsin gene de ama şok diyete girme derim ben de. biraz karbonhidrat fazla kaçmış eğer proteine geçersen çok güzel kilo verecen canım.oyy herkes uykudami.. iyi uykular hepinize..
ya kizlar psikolojim alt ust oldu gercekten.. calismaya giderken trende bi agladim bi agladim fenalastim..anlam vermiyom yaa belimden gectim bas agrilari mahfediyo beni..ilac ilac..agirda geliyo..napcam bilmiyom ama anladimki birazda psikolojikmis sanirimagladiktan sonra acildigimi hissettim,iyi geldi.. hala agriyo basim ama önceki kadar cok deil..neysee bu konu uzar..
menumu vereyim..
sabah 3 dilim ekmek ( sabah dediysem 12 de) az margarin,uzerine beyaz peynir,1 yumurta,1 domates,bol nene,maydanoz,yesil cay
calismaya gittim
orda 1 tane kurabiye baska bisi yemedim ama durdum durdum eve geldikten sonra 3 tane cikolatali kek yedim ( 1 tanesi 94 kalori) ustune yesil cay ictim ama
bu ay icinde su fazliklardan kurtulamam lazim..az öncede bahsettigim gibi bi diyet listesi var..akupuntur la zayiflayanlarin diyet listesi..dr.un verdigi liste..saglikli ayrica.ben denedim.. 3 haftada 10 kg gidiyo.. önemli olan sonrasinda almamak.. biraz agir geliyo bana,agirdan cok cok duzenli,,biliyosunuz ben duzenli beslenmiyom öyle.. gözuüm kesmiyo onu yapsammiki disimi sikip.. 3 hafta bsi degil sonucta..yazayimda bakin bi ara..önce su mesajlari bi sayayimda..sonra yazarim..
ipek aşmış yau01.06.11 carsamba mesaj sayimi:
ipek61 : 35
neyneyse : 15
ozlemmtekinn : 15
roseking35 : 15
sakaleynmaster : 7 :81::81:
ferdici : 6 :81:
ebruli_hayat : 4 :26: :92:
sementa33 : 3 (misafiri artik yok)
moonros : 1 (kusra bakma aygülcüm domatesi hakettin)
file76 : 0 (evinde değil-mis)
dombili: 0 (tatilde-imis)
dryrgp : 0 (bilg bozuk-mus)
yasemin_s : 0(niyeki :44:)
ahanda benden bu kadar insallah dogrudur..ilk elin hatasi olmazmis kizlar..bi hata varsa affola..
canım bence şok diyete gitme. bizim yaşamımızı değiştirip bi düzene oturtmamız lasım. yoksa bi şok diyetle verdiğimizi bi kaçamaklar furyasıyla geri alıyoruz. ben bunu test edip onayladım. ben seni anladığım kadarıyla tiyatro filan oynuyosun galiba dimi? düzenim yok diyosun ama bu düzensizliktede kendine bi düzen kurabilirsin mesela çantanda bir elma veya bir muz taşırsın, biraz beyaz leblebi veya badem bir avuç bunları çalışmanda ara öğün yaparsın. akşamada eve gelince keklere saldırmamış olursun. doktorlar 3 günden fazla şok diyetleri önermiyolar ve çok tehlikelide. bırak yavaş olsun ama kalıcı olsun, geç olsun güç olmasın veya ne bilim işte. bişiyleri yaşam tarzı haline getirmessek bu kilolar bizi bırakmıcak....
bu arada uykum kaçtı yaw....
ipek aşmış yauyeni girebildim canım.Arkadaş teselli, ediyodum
benim agzim o cekirdege deysee hayatta 20 de kalmazevet gelelim benim menüye.Çok hareketli bi gün gçirdim.bol bol yürüyüş ve hareket oldu.2 litre su içtim.
sabah:
1 kase yoğurt+ yulaf kepeği
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
pirinç patlaklı kıtır(0 yağ içeriyo 37 kalori tanesi)4 tane ve kaşar dilimi yedim 4 tazne.
ara:
1 dondurma yedim.
Akşam:
1 armut 1 muz ve 20 çekirdek saydımve çitostan tırtıkladım tek kaçamağım bu.ha bi de o dondurma:26:
geç geldim ve gidiyorumbugün çok mutlu oldum 6 dersten 5 ini geçtim son dersimden pazartesi sınav olacağım.ahh inşallah ondan da geçerim dualarınızı eksik etmeyin nolur
aferin arkadaslar bu gunler icin zaten
benim agzim o cekirdege deysee hayatta 20 de kalmaztabagin sonunu görür yani..taktir ettim valla..:81:
tebrik ederim canim..sevindim senin adina..insallah hadi gecersin..iyi geceler canim..
tamam, hadi bakalım:81:tmm yarın 2dilimle kapatcamm menüyüü inşşoda sabahh
ağzından yel alsın yaw, 6 kg yok. 600 gr var:))ne güzel canım senin 60 a 6 kilon var benim yaklaşık 15
lapa ne kaptanım ben bilmiyom... belki bende yaparım sonra merak ettim? pirinç lapasımı ve kaç öğün için???
hiç öyle düşünme canım. burda şamata gırgır derken bak o uzun dediğin zaman nasıl hızlı geçiyor. çoğu zaman buraya yazacam diye kaçamak yapmaya fırsatım olmuyoraynen kaptanım sonlar bizi sona getiriyor valla ben uzunca bir müddet uğraşacağım anlaşılan
niye aldırmadı yaw?alıcaktım eşim aldırmadı sinri şeyy yaaa
canım, senin de kandilin mübarek olsun.kızlar herkese iyi geceler yarın güzel mutlu ve eksi hanelerle uynalım inşallah
Allahumme salli alâ seyyidina Muhammed
İyi gecelerrr
Şimdiden kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınız kabul osun
hayırdır canım ya, niye ağladın o kadar? gerçi sonuçta seni biraz da olsa rahatlatmış sanırım.oyy herkes uykudami.. iyi uykular hepinize..
ya kizlar psikolojim alt ust oldu gercekten.. calismaya giderken trende bi agladim bi agladim fenalastim..anlam vermiyom yaa belimden gectim bas agrilari mahfediyo beni..ilac ilac..agirda geliyo..napcam bilmiyom ama anladimki birazda psikolojikmis sanirimagladiktan sonra acildigimi hissettim,iyi geldi.. hala agriyo basim ama önceki kadar cok deil..neysee bu konu uzar..
menumu vereyim..
sabah 3 dilim ekmek ( sabah dediysem 12 de) az margarin,uzerine beyaz peynir,1 yumurta,1 domates,bol nene,maydanoz,yesil cay
calismaya gittim
orda 1 tane kurabiye baska bisi yemedim ama durdum durdum eve geldikten sonra 3 tane cikolatali kek yedim ( 1 tanesi 94 kalori) ustune yesil cay ictim ama
bu ay icinde su fazliklardan kurtulamam lazim..az öncede bahsettigim gibi bi diyet listesi var..akupuntur la zayiflayanlarin diyet listesi..dr.un verdigi liste..saglikli ayrica.ben denedim.. 3 haftada 10 kg gidiyo.. önemli olan sonrasinda almamak.. biraz agir geliyo bana,agirdan cok cok duzenli,,biliyosunuz ben duzenli beslenmiyom öyle.. gözuüm kesmiyo onu yapsammiki disimi sikip.. 3 hafta bsi degil sonucta..yazayimda bakin bi ara..önce su mesajlari bi sayayimda..sonra yazarim..
eline sağlık canım01.06.11 carsamba mesaj sayimi:
ipek61 : 35
neyneyse : 15
ozlemmtekinn : 15
roseking35 : 15
sakaleynmaster : 7 :81::81:
ferdici : 6 :81:
ebruli_hayat : 4 :26: :92:
sementa33 : 3 (misafiri artik yok)
moonros : 1 (kusra bakma aygülcüm domatesi hakettin)
file76 : 0 (evinde değil-mis)
dombili: 0 (tatilde-imis)
dryrgp : 0 (bilg bozuk-mus)
yasemin_s : 0(niyeki :44:)
ahanda benden bu kadar insallah dogrudur..ilk elin hatasi olmazmis kizlar..bi hata varsa affola..
öğleye kadar iyi gitmişsin. öğleden sonra sapıtmışsın canım. dondurma, çekirdek, çitosevet gelelim benim menüye.Çok hareketli bi gün gçirdim.bol bol yürüyüş ve hareket oldu.2 litre su içtim.
sabah:
1 kase yoğurt+ yulaf kepeği
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
pirinç patlaklı kıtır(0 yağ içeriyo 37 kalori tanesi)4 tane ve kaşar dilimi yedim 4 tazne.
ara:
1 dondurma yedim.
Akşam:
1 armut 1 muz ve 20 çekirdek saydımve çitostan tırtıkladım tek kaçamağım bu.ha bi de o dondurma:26:
tebrik ederim canım, maşallah. inşallh en son dersinden de geçersin.geç geldim ve gidiyorumbugün çok mutlu oldum 6 dersten 5 ini geçtim son dersimden pazartesi sınav olacağım.ahh inşallah ondan da geçerim dualarınızı eksik etmeyin nolur
günaydınnn seminegünaydınnnn kızlarrrrr
herkeslere günatdınnnnnn.....tamam, hadi bakalım:81:
ağzından yel alsın yaw, 6 kg yok. 600 gr var:))
lapa pirinç haşlaması canım. tüm gün için yapıyorsun. 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile haslıyorsun. yağ, tuz yok. baharat serbest. her öğünde yiyorsun. belki bir öğün meyve yiyebilirsin ama salata ile yersen daha iyi sonuç getiriyor. form çayları, yeşil çay serbest. 3 lt su içmen lazım ayrıca.
bu tarz şok diyetleri sevmiyorum. defalarca da yazdım ama verecek kilonuz azaldığında ve kilo verme duraklamaya girdiğinde denenebilir.
.
sorun şu, 1 günde 1 kg gidiyor ama yerine ne kadarı geri dönüyor? 1 günlük olayı kurtarayım derken sonrasında kilo almak da iş değil. bir de sağlıklı olup olmadığı da önemli tabi. lapayı burda başka başlıklarda görüp denedim ben. çoğunlukla olumlu yorumlar almış. ama tatsız bir şey. geçen sefer yaptığımda midem bulandı yiyemedimherkeslere günatdınnnnnn.....
canım 6 kilo ipeğin vermesi gereken kiloyu dedim yoksa senin ki maşşallahdarısı hepimizin başına... lapayı yazıcam belki lazım olur yakında.... bu arada bende böle bi günlük bi şok diyeti filiz akının güzellik sırlarını yazdığı bi kitaptaa okumuştum. sabah öğlen ve akşam 2 şer dilim çok az tereyağı sürülmüş kepekli veya çavdarlıekmek yiyodu. denedimde bi günde bi kilo gidiyo... ama ne kadar sağlıklı bilmem tabi... ama sadece bi gün hoşgörüledebilinir....
sorun şu, 1 günde 1 kg gidiyor ama yerine ne kadarı geri dönüyor? 1 günlük olayı kurtarayım derken sonrasında kilo almak da iş değil. bir de sağlıklı olup olmadığı da önemli tabi. lapayı burda başka başlıklarda görüp denedim ben. çoğunlukla olumlu yorumlar almış. ama tatsız bir şey. geçen sefer yaptığımda midem bulandı yiyemedimbugün de ondan yapmak istemedim. lapa yerine protein ağırlıklı beslenicem bugün inşallah. umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir.
ben de 2 yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım. öğlen için tavuk göğüs düşünüyorum inşallah.aynı şeyi bende düşündüm canım bende bugün protein ağırlıklı yiyim dedim. hatta
sabah kahvaltım
1 yumurta ve peynirli omlet
2 dlm peynir
1 salatalık
öğlen tavuk yicem akşamı bilmiyorum yalnız öneri olursa protein ağırlıklı beslenen arkadaşlardan beklerim....
ben de 2 yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım. öğlen için tavuk göğüs düşünüyorum inşallah.
senin de kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun.
valla ben de önerilere açığım. şimdi protein ağırlıklı olunca salata yiyebiliyor muyuz?
bugün meyve ve kuruyemiş yemeyim diyorum. fındık falan gibi kuruyemiş yani. benim zaafım onlar oluyor. ekmek de yemedim hiç. salata yiyebiliyor olsak güzel olurdu:97:benim bildiğim meyve yenmiyor. ama salata yeniyor galiba tam da bilmiyorum, en iyis derya yı bekleyelim o bilir
bugün meyve ve kuruyemiş yemeyim diyorum. fındık falan gibi kuruyemiş yani. benim zaafım onlar oluyor. ekmek de yemedim hiç. salata yiyebiliyor olsak güzel olurdu:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?