Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

01.06.11 carsamba mesaj sayimi:

ipek61 : 35
neyneyse : 15
ozlemmtekinn : 15
roseking35 : 15
sakaleynmaster : 7 :81::81:
ferdici : 6 :81:
ebruli_hayat : 4 :26: :92:
sementa33 : 3 (misafiri artik yok)
moonros : 1 (kusra bakma aygülcüm domatesi hakettin)
file76 : 0 (evinde değil-mis)
dombili: 0 (tatilde-imis)
dryrgp : 0 (bilg bozuk-mus)
yasemin_s : 0 (niyeki :44:)

ahanda benden bu kadar insallah dogrudur..ilk elin hatasi olmazmis kizlar..bi hata varsa affola..

Son düzenleme:
Sen bilirsin gene de ama şok diyete girme derim ben de. biraz karbonhidrat fazla kaçmış eğer proteine geçersen çok güzel kilo verecen canım.

ipek aşmış yau yeni girebildim canım.Arkadaş teselli, ediyodum

evet gelelim benim menüye.Çok hareketli bi gün gçirdim.bol bol yürüyüş ve hareket oldu.2 litre su içtim.
sabah:
1 kase yoğurt+ yulaf kepeği
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
pirinç patlaklı kıtır(0 yağ içeriyo 37 kalori tanesi)4 tane ve kaşar dilimi yedim 4 tazne.
ara:
1 dondurma yedim.
Akşam:
1 armut 1 muz ve 20 çekirdek saydım ve çitostan tırtıkladım tek kaçamağım bu.ha bi de o dondurma:26:

canim yok tiyatro okumuyorum ama bi tiyatromuz var..ahmet arif siirleri ve bestelenmis siirleri tiyatral bi sekilde sunulacak 20.yil anmasinda.. bende o müzik grubundayim..12 haziranda etkinlik. zaman yaklastikca, yogunlasiyo calismalar.. aslinda bu sok degil..tüm vitaminlerini aliyosun.. mecburi..bugun cok yoruldum yarin yazarim bakariz hep beraber bi degerlendiririz.. haklisin tabi en guzeli duzneli beslenmek..daha saglikli..ama napim gönul istiyo iste yaza girerken fazlaliklar cabucak gitsin,hayal olan kiyafetlerimizi tekrar giyelim..:97:

iyi geceler canim..

geç geldim ve gidiyorum bugün çok mutlu oldum 6 dersten 5 ini geçtim son dersimden pazartesi sınav olacağım.ahh inşallah ondan da geçerim dualarınızı eksik etmeyin nolur

ipek aşmış yau yeni girebildim canım.Arkadaş teselli, ediyodum

aferin arkadaslar bu gunler icin zaten

benim agzim o cekirdege deysee hayatta 20 de kalmaz tabagin sonunu görür yani..taktir ettim valla..:81:

geç geldim ve gidiyorum bugün çok mutlu oldum 6 dersten 5 ini geçtim son dersimden pazartesi sınav olacağım.ahh inşallah ondan da geçerim dualarınızı eksik etmeyin nolur

tebrik ederim canim..sevindim senin adina..insallah hadi gecersin.. iyi geceler canim..

ya varya çekirdeği sevmiyom ufak diye fıstık manyağıyım ben de ona başladım mı eheeey bitene kadar evet zavallım mutlu oldu tesellimle sevindim ben de...Amin amiin dualarınızla inşallah

tmm yarın 2dilimle kapatcamm menüyüü inşşoda sabahh
tamam, hadi bakalım:81:

ne güzel canım senin 60 a 6 kilon var benim yaklaşık 15
lapa ne kaptanım ben bilmiyom... belki bende yaparım sonra merak ettim? pirinç lapasımı ve kaç öğün için???
ağzından yel alsın yaw, 6 kg yok. 600 gr var:))
lapa pirinç haşlaması canım. tüm gün için yapıyorsun. 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı su ile haslıyorsun. yağ, tuz yok. baharat serbest. her öğünde yiyorsun. belki bir öğün meyve yiyebilirsin ama salata ile yersen daha iyi sonuç getiriyor. form çayları, yeşil çay serbest. 3 lt su içmen lazım ayrıca.
bu tarz şok diyetleri sevmiyorum. defalarca da yazdım ama verecek kilonuz azaldığında ve kilo verme duraklamaya girdiğinde denenebilir.

aynen kaptanım sonlar bizi sona getiriyor valla ben uzunca bir müddet uğraşacağım anlaşılan
hiç öyle düşünme canım. burda şamata gırgır derken bak o uzun dediğin zaman nasıl hızlı geçiyor. çoğu zaman buraya yazacam diye kaçamak yapmaya fırsatım olmuyor

alıcaktım eşim aldırmadı sinri şeyy yaaa
niye aldırmadı yaw?

kızlar herkese iyi geceler yarın güzel mutlu ve eksi hanelerle uynalım inşallah

Allahumme salli alâ seyyidina Muhammed

İyi gecelerrr

Şimdiden kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınız kabul osun
canım, senin de kandilin mübarek olsun.

hayırdır canım ya, niye ağladın o kadar? gerçi sonuçta seni biraz da olsa rahatlatmış sanırım.
senin en büyük sorunun zaten bu düzensiz beslenme olayı. bence dişini sık ve 3 hafta yap. biraz hayatına da düzen gelir böylece.

eline sağlık canım
ipek'i kutluyorum
yasemin, maalesef listede yer alma şansını kaybetti. yarın eklemene gerek yok. elmaliturtayı da sayalım yarın canım

öğleye kadar iyi gitmişsin. öğleden sonra sapıtmışsın canım. dondurma, çekirdek, çitos olmaz

tebrik ederim canım, maşallah. inşallh en son dersinden de geçersin.

herkeslere günatdınnnnnn.....
canım 6 kilo ipeğin vermesi gereken kiloyu dedim yoksa senin ki maşşallah darısı hepimizin başına... lapayı yazıcam belki lazım olur yakında.... bu arada bende böle bi günlük bi şok diyeti filiz akının güzellik sırlarını yazdığı bi kitaptaa okumuştum. sabah öğlen ve akşam 2 şer dilim çok az tereyağı sürülmüş kepekli veya çavdarlıekmek yiyodu. denedimde bi günde bi kilo gidiyo... ama ne kadar sağlıklı bilmem tabi... ama sadece bi gün hoşgörüledebilinir....

sorun şu, 1 günde 1 kg gidiyor ama yerine ne kadarı geri dönüyor? 1 günlük olayı kurtarayım derken sonrasında kilo almak da iş değil. bir de sağlıklı olup olmadığı da önemli tabi. lapayı burda başka başlıklarda görüp denedim ben. çoğunlukla olumlu yorumlar almış. ama tatsız bir şey. geçen sefer yaptığımda midem bulandı yiyemedim bugün de ondan yapmak istemedim. lapa yerine protein ağırlıklı beslenicem bugün inşallah. umarım yarın tartı güzel bir rakam gösterir.

aynı şeyi bende düşündüm canım bende bugün protein ağırlıklı yiyim dedim. hatta
sabah kahvaltım
1 yumurta ve peynirli omlet
2 dlm peynir
1 salatalık

öğlen tavuk yicem akşamı bilmiyorum yalnız öneri olursa protein ağırlıklı beslenen arkadaşlardan beklerim....

ben de 2 yumurta ve peynirle kahvaltı yaptım. öğlen için tavuk göğüs düşünüyorum inşallah.
senin de kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun.
valla ben de önerilere açığım. şimdi protein ağırlıklı olunca salata yiyebiliyor muyuz?

benim bildiğim meyve yenmiyor. ama salata yeniyor galiba tam da bilmiyorum, en iyis derya yı bekleyelim o bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…