Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynı fikirdeyim canımmm

afiyet olsun cnm kaçamaklar güzel olmuş meyve fazla olmuş ama muz yasakkkk

kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooospora da gidiyorummm ama yarını çok merak ediyorummm inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo

aynen canım kilo azaldıkça verilen kiloda azalıyo ama ben haftada 300 500gr veriyom ki buda iradesizliğimdenn yoksa fazlasını yapabilirimmmmmm:84:

kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooospora da gidiyorummm ama yarını çok merak ediyorummm inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo

eger adet falan olcaksan o zaman ztn bir kilo fazla çıkıyo tartıda canım o aralar tartılıpta moralini bozma zaten gerçek kilo o zaman belli olmuyor

günaydınn kızlar:79:
uyanın uykucular
aygül ve ebru, iyi kaynatmışsınız akşam

en son girince foruma öyle oldu :)

valla dedimya sinirlerim bozuldu...migren,belim derken sinirleri bozuldu ama acilmisim gercekten..
ekleyim simdi listeyi bi bakin bakalim..

anlasildi kaptan yasemini saymiyoruz,elmeliturtayi sayiyoruz..

günayyyyyyydııııııııııııınnnnn kızlllllllllllllllaaaarrr nabersinizz =)

bu arada herkese hayırlı kandiller :82:

günaydin,tünaydin..hosgeldin funda aramiza.. bayildim nickine..

10 kilo büyük bir hedef bir ay için 6 kilo normal 10 kilo büyük ve sağlıksız bir rakam kendinizi yıprtmya gerek yok kzılar

haklisin 10 kilo cok ama bu gidisle cok yavas ilerliyom.. ve iyice ümitsizlige kapiliyom..

reglmi olcan yoksa ortim ya..

kandiliniz mübarek olsun kızlar:)bugün maşallah kilo verme konusunda çok azimli gördüm kendimi yahuuuuu:)bol dua edelim dualarımız kabul olsun kızlarrrr:26:

aynen canım kilo azaldıkça verilen kiloda azalıyo ama ben haftada 300 500gr veriyom ki buda iradesizliğimdenn yoksa fazlasını yapabilirimmmmmm:84:

sen fazlasını yaarsın tabi ki ama metabolizma ne durumda acaba bazen sen ne yaparsan metabolizma verebileceği kiloyu verir. o yüzden sakın moralini bozma allahın izni ile olacak

ümütsizliğe kapılmak yapacaın en büyük hata olur. sakınnnn bol motivazyon çok önemli skın moralini bozma

bahsettigim diyet listesini yaziyorum.. yorumlarinizi bekliyorum..
bu diyet akupunturla zayiflayanlarin diyet listesi..dr. un verdigi..

günlük alinmasi gerekenler..

en az 1,5 lt.su ( cay,kahve serbest sekersiz)

250 gr. Quark (yagsiz yogurt) yada 6 yumurta beyazi ( sabah ögle aksam bölebiirsiniz hepsini) (kalsiyum ihtiyaci icin)

1 tane vitamin tablet ( suda eritilenden)

3 fincan bitki cayi (suyu atmak icin vucuttan)

6 tatli kasigi bal yada seker (vucudun seker ihtiyaci icin)

sebze tablet 2 ye bölünüp gunde 2 sefer iciliyo ( tuz ihtyaci icin)

bunlar tum gun almamiz gerekenler mecburi.. disinda 750 gr. yiyebiliyoruz gun boyu..sebze meyve ne isterseniz.. mesela bi salata yapabilirsiniz..yada sebze yemegi nin icine sebze tabletini atarak tatlandirabilirsiniz.. yada yogurdun icine bal katarak tatandirabilrisniz..nasil yiyeceginiz size kalmis..bal yerine recel yiyebilirsiniz..
ben yapmistim daha önce 10 kilo verdim simdide yapmak istiyom ama cok duzenli bu liste bana..
eskiden evde tartip hazirlayip cikiyodum yiyecegimi..gözüm yemiyo simdi..

ne dersiniz??:44:

ya ben anlamıyorum ya noluyo bu benim vücudumda. Bi haftada 3 kilo aqlır mı insan ya.tartı 77 gösterdi az ince uff ya.Ben bırakıyorum yaa. ya pizza hamburger yediğim hayatıma dönsem nolacak halim acaba? bu ne ya...3 defa tartıldım.Hata mı var dedim.hata falan yok.Allah kahretsin ya!:84:

ben bu listeyi yaparsam ölürüm heralde içinde açlığımı tatmin edecek hiç bişiy göremedim ben bunu yaparsam 3 gün sonra buzdolabına saldırırım yada serum bağlatırım bilmiyorum çok mu abarttım ebrucum ama ilk kez böle bi liste gördüm,

Rabia Abla çok üzgünüm ama takımı aşağı çekmek istemiyorum.Çok bozuldu moralim.İzninizle listeden çıkacağım.Siz tanımaktan memnun olduğum insanlardan birisiniz.Çok teşekkür ederim desteğinize yardımınıza herşeyinize..Keşke güle oynaya mezun olsaydım burdan.:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…