canım bence şok diyete gitme. bizim yaşamımızı değiştirip bi düzene oturtmamız lasım. yoksa bi şok diyetle verdiğimizi bi kaçamaklar furyasıyla geri alıyoruz. ben bunu test edip onayladım. ben seni anladığım kadarıyla tiyatro filan oynuyosun galiba dimi? düzenim yok diyosun ama bu düzensizliktede kendine bi düzen kurabilirsin mesela çantanda bir elma veya bir muz taşırsın, biraz beyaz leblebi veya badem bir avuç bunları çalışmanda ara öğün yaparsın. akşamada eve gelince keklere saldırmamış olursun. doktorlar 3 günden fazla şok diyetleri önermiyolar ve çok tehlikelide. bırak yavaş olsun ama kalıcı olsun, geç olsun güç olmasın veya ne bilim işte. bişiyleri yaşam tarzı haline getirmessek bu kilolar bizi bırakmıcak....
bu arada uykum kaçtı yaw....
evet gelelim benim menüye.Çok hareketli bi gün gçirdim.bol bol yürüyüş ve hareket oldu.2 litre su içtim.
sabah:
1 kase yoğurt+ yulaf kepeği
Ara:
1 bardak ayran
Öğle:
pirinç patlaklı kıtır(0 yağ içeriyo 37 kalori tanesi)4 tane ve kaşar dilimi yedim 4 tazne.
ara:
1 dondurma yedim.
Akşam:
1 armut 1 muz ve 20 çekirdek saydımve çitostan tırtıkladım tek kaçamağım bu.ha bi de o dondurma:26:
teşekkür edeim canım aydınlattığın içinaralarda meyve var sadece ekmek sabah yeniyor başka ekmek yenmiyor. aralarda meyve bir porsiyon. yoğurt ve salata öğle ve akşam yeniyor
yok ben adımı yazmamışım sanırım adım Funda =)
teşekkür edeim canım aydınlattığın için
memnun oldum cnm bende özlem (nick ten anlaşılıyo gerçi)
kilo azaldıça o dediğin kiloyu sen 3 haftada veremessin. ancak 80-90 olursun o zaman 10 kilo verirsin 1 ayda inanırısm. allah aşkına helak etmeyin kendinizi yaaa stres yapa yapa hasta olacaksınız canlarım fıstıklarım lütfen ama üzülüyorumm
kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooospora da gidiyorummm ama yarını çok merak ediyorummm inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo
evet herkesin kandilini kutluyorum ben de..bu arada herkese hayırlı kandiller :82:
günaydınn kızlar:79:
uyanın uykucular
aygül ve ebru, iyi kaynatmışsınız akşam
hayırdır canım ya, niye ağladın o kadar? gerçi sonuçta seni biraz da olsa rahatlatmış sanırım.
senin en büyük sorunun zaten bu düzensiz beslenme olayı. bence dişini sık ve 3 hafta yap. biraz hayatına da düzen gelir böylece.
eline sağlık canım
ipek'i kutluyorum
yasemin, maalesef listede yer alma şansını kaybetti. yarın eklemene gerek yok. elmaliturtayı da sayalım yarın canım
günayyyyyyydııııııııııııınnnnn kızlllllllllllllllaaaarrrnabersinizz =)
bu arada herkese hayırlı kandiller :82:
10 kilo büyük bir hedef bir ay için 6 kilo normal 10 kilo büyük ve sağlıksız bir rakam kendinizi yıprtmya gerek yok kzılar
kilo azaldıça o dediğin kiloyu sen 3 haftada veremessin. ancak 80-90 olursun o zaman 10 kilo verirsin 1 ayda inanırısm. allah aşkına helak etmeyin kendinizi yaaa stres yapa yapa hasta olacaksınız canlarım fıstıklarım lütfen ama üzülüyorumm
kızlarr yaa bu hafta kilo veremedim gibime geliyoooospora da gidiyorummm ama yarını çok merak ediyorummm inşallah bi şok yaşamammmm karnımda ağrıyooo
aynen canım kilo azaldıkça verilen kiloda azalıyo ama ben haftada 300 500gr veriyom ki buda iradesizliğimdennyoksa fazlasını yapabilirimmmmmm :84:
kilo almaktan iyidir cnm 500 olsun bizim olsun
ümütsizliğe kapılmak yapacaın en büyük hata olur. sakınnnn bol motivazyon çok önemli skın moralini bozmaen son girince foruma öyle oldu :)
valla dedimya sinirlerim bozuldu...migren,belim derken sinirleri bozuldu ama acilmisim gercekten..
ekleyim simdi listeyi bi bakin bakalim..
anlasildi kaptan yasemini saymiyoruz,elmeliturtayi sayiyoruz..
günaydin,tünaydin..hosgeldin funda aramiza.. bayildim nickine..
haklisin 10 kilo cok ama bu gidisle cok yavas ilerliyom.. ve iyice ümitsizlige kapiliyom..
reglmi olcan yoksa ortim ya..
kandiliniz mübarek olsun kızlar:)bugün maşallah kilo verme konusunda çok azimli gördüm kendimi yahuuuuu:)bol dua edelim dualarımız kabul olsun kızlarrrr:26:
bahsettigim diyet listesini yaziyorum.. yorumlarinizi bekliyorum..
bu diyet akupunturla zayiflayanlarin diyet listesi..dr. un verdigi..
günlük alinmasi gerekenler..
en az 1,5 lt.su ( cay,kahve serbest sekersiz)
250 gr. Quark (yagsiz yogurt) yada 6 yumurta beyazi ( sabah ögle aksam bölebiirsiniz hepsini) (kalsiyum ihtiyaci icin)
1 tane vitamin tablet ( suda eritilenden)
3 fincan bitki cayi (suyu atmak icin vucuttan)
6 tatli kasigi bal yada seker (vucudun seker ihtiyaci icin)
sebze tablet 2 ye bölünüp gunde 2 sefer iciliyo ( tuz ihtyaci icin)
bunlar tum gun almamiz gerekenler mecburi.. disinda 750 gr. yiyebiliyoruz gun boyu..sebze meyve ne isterseniz.. mesela bi salata yapabilirsiniz..yada sebze yemegi nin icine sebze tabletini atarak tatlandirabilirsiniz.. yada yogurdun icine bal katarak tatandirabilrisniz..nasil yiyeceginiz size kalmis..bal yerine recel yiyebilirsiniz..
ben yapmistim daha önce 10 kilo verdim simdide yapmak istiyom ama cok duzenli bu liste bana..
eskiden evde tartip hazirlayip cikiyodum yiyecegimi..gözüm yemiyo simdi..
ne dersiniz??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?