Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarın ilk tartı gününde listeye alıcanakmıyımmmmmm bennnnn

yarın ilk tartı gününde listeye alıcanakmıyımmmmmm bennnnn
canım sana kaptan cevap verir ama ilk tartı gününse nasıl alıncan ki? kaç kilo verrdiğini nasıl hesaplıcaklar en iyi ihtimalle ikinci tartılman olması lasım yani 2. cuman. yoksa aradaki farkı hesaplayamazlar.
günayyyyyyydııııııııııııınnnnn kızlllllllllllllllaaaarrr nabersinizz =)

günaydın canım, senin adın neydi bu arada ya kaçırmışım?

Son düzenleme:

yok ben adımı yazmamışım sanırım adım Funda =)

hee anladım cnımm haklslınnn tama o zaman

güzel menü salata serbestt ye

afiyet olsun şekerimmm

protein her zaman iyi seçimdir. şaşma lapa falan onlar su kaybettirir iyi değil ama prıtein kas kuvvetlendirir ve yağ yakar

ya varya çekirdeği sevmiyom ufak diye fıstık manyağıyım ben de ona başladım mı eheeey bitene kadar evet zavallım mutlu oldu tesellimle sevindim ben de...Amin amiin dualarınızla inşallah

fıstık ve bademmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ehüüüüüüüüüüüüü

teşekkür ederim canımm

10 kilo büyük bir hedef bir ay için 6 kilo normal 10 kilo büyük ve sağlıksız bir rakam kendinizi yıprtmya gerek yok kzılar

kilo azaldıça o dediğin kiloyu sen 3 haftada veremessin. ancak 80-90 olursun o zaman 10 kilo verirsin 1 ayda inanırısm. allah aşkına helak etmeyin kendinizi yaaa stres yapa yapa hasta olacaksınız canlarım fıstıklarım lütfen ama üzülüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…