iyi geceler canımkızlar ben yatıyorum inş yarın hepimiz güzel bildirimler yaparız... herkese iyi geceler
mesaj sayına göre değişiyor sanırım.:44:vayyyy bu arada papatyaydım nilüfer olmuşum
neye göre değişiyoki bu çiçekler
canım marketten tavuk göğüs almayı unutunca böyle oldu. başka evde protein yoktu. yumurtayı da çok yemektense açlığı tercih ederimharika diyemiycem ama fena değil bir menü az geldi bana hatta hiç bişey yememişsin.
iyi geceler canım.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğazım davul gibi şişti ben grip geçecek diye beklerken daha kötü oluyorum ilaç içmekten korkuyorummmmmmmmmmmmm deli olucamm guguk kuşuna döndümm sesim kısıldı yaw allah allahhh nasıl bir griptir bu anlamadım ki
neyse iyi geceler. inşallah yarın hepiniz tartıda gülersiniz. mutlu bi sabaha uyanırsınız inşallah tabi bende. yarından bende yarışta varım kazamız mibarek olsun. iyi geleler başşş başşş
o salatadır canım. yeşil yapraklıları kullanarak yaparsan nerdeyse 0 kaloridir ve tok tutar.ya ben diyet hakkında bişey soracağım.Sabah ve öğlen menülerinde salata yazıysalatalık mı yokda salata yapıp mı yiyecez? ve 2 porsiyon meyve demek 2 muz mesela 2 elma gibi mi?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boğazım davul gibi şişti ben grip geçecek diye beklerken daha kötü oluyorum ilaç içmekten korkuyorummmmmmmmmmmmm deli olucamm guguk kuşuna döndümm sesim kısıldı yaw allah allahhh nasıl bir griptir bu anlamadım ki
neyse iyi geceler. inşallah yarın hepiniz tartıda gülersiniz. mutlu bi sabaha uyanırsınız inşallah tabi bende. yarından bende yarışta varım kazamız mibarek olsun. iyi geleler başşş başşş
k.öncesi: ballı limonlu sıcak su
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ve biraz peynir
ara: 1 yudum ayran
öğle: 1 kase yoğurt ve 2 yk yulaf ezmesi(eti lifalif)
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: yeşil salata
şimdi: form çayı
su: 1.5 lt
spor: dışarlarda gezenti
şimdi böyle bir menü protein diyetine uygun mu? fikirleri bekliyorum.
o keklere bir şey diyecektim ama yarın yeni bir liste uygulamaya başlama kararının hatırına sustum
canım şu tabletli falan olan diyettenmi bahsediyosun.ben o diyeti tam anlamadımki ama,o tabletler ne tableti nerde bulunuyor,ben kapsül mapsül öyle bişeyse kullanamam midem hassastır.
ay ben agzima suremiyorum kahveyi
kahvesiz diyet olmaz kızlarrrr kahve şart he gün 2 kupa az sütle içiyorum neckafe valla çok işe yaradı
ya ben diyet hakkında bişey soracağım.Sabah ve öğlen menülerinde salata yazıysalatalık mı yokda salata yapıp mı yiyecez? ve 2 porsiyon meyve demek 2 muz mesela 2 elma gibi mi?
ha bi de 2 kibrit kutusu istediğimiz peynir mi?
iyi geceler kızlar
ben de gidiyorum. yatayım, uykumu alayım da tartıda yüzüm gülsün
o salatadır canım. yeşil yapraklıları kullanarak yaparsan nerdeyse 0 kaloridir ve tok tutar.
2 porsiyon meyve de ne yazık ki 2 adet demek olmuyor. her meyveye göre porsiyon değişir.
1 porsiyon elma 1 adettir ama o çok kocamn olanlardan değil, ortaboy olmalı.
1 porsiyon karpuz, 1 dilim karpuzdur. 1 karpuzun yaklaşık 16'da 1'i demişler
kalori sayım sitelerinden çok rahat prosiyonları bulabilirsin canım.
kahvesiz diyet olmaz kızlarrrr kahve şart he gün 2 kupa az sütle içiyorum neckafe valla çok işe yaradı
kasını şişrmek için çok ağır spor yapman gerek..normal bisiklete binmekle şişmez..yaa kızlar birde şu spor olayı bu gece kas şişmesi olayı nedir kii ? yani ben genelde gece sitede bisikletle turluyorum hem sakin oluyor ortalık mesela saat 12 30 a kdr bisiklet bindim bugun :S ben basenlerimi eritmeye çalışırken daha da şişmesinler
..
bir de ben yarın kilomu yazmıyorum zaten 2 gün oldu aranıza katılalı ve o gün tartılıp buraya kilomu yazdım o yüzden haftaya yazmam daha mantıklı olur
günaydın..günaydın kızlar cuma kalkıcam piskoloisiyle yatınca her cuma böyle kuş gibi tünüyorumhala bir gözüm açık biri kapalı ama
bu hafta aldığım o 1.5 kilo beni çok korkutmuştu ama tartı beni sevindirdi bugün neyseki şişkinlikmiş demekki
geçen hafta : 67.800
bu hafta : 67.600
200 gram ama sanki 2 kilo vermiş gibi sevindim çünkü 69 kiloya yakın bir kilo bildirimi yapıcaktım
ben şimdi yatıcam kalkar kalkmaz temizlik yemek kek poğaça falan yapmak zorundayım akşam bayağı kalablık olucak ev misafirler gelicek:26: tabiki atıştırmıcam yaptıklarımdan yemicem
kızlar günaydın.bugün sınıfcek pikniğe gideceğiz birazdan.oyüzden hemen kilo bildirimi yapıp çıkcam.bugün büyük bir hüsran dalgasıyla beraber sabah kilom.90.500 sanırım adet olcam ama bakalım hayırlısı.öptm.
günaydın kızlar cuma kalkıcam piskoloisiyle yatınca her cuma böyle kuş gibi tünüyorumhala bir gözüm açık biri kapalı ama
bu hafta aldığım o 1.5 kilo beni çok korkutmuştu ama tartı beni sevindirdi bugün neyseki şişkinlikmiş demekki
geçen hafta : 67.800
bu hafta : 67.600
200 gram ama sanki 2 kilo vermiş gibi sevindim çünkü 69 kiloya yakın bir kilo bildirimi yapıcaktım
ben şimdi yatıcam kalkar kalkmaz temizlik yemek kek poğaça falan yapmak zorundayım akşam bayağı kalablık olucak ev misafirler gelicek:26: tabiki atıştırmıcam yaptıklarımdan yemicem
kızlar günaydın.bugün sınıfcek pikniğe gideceğiz birazdan.oyüzden hemen kilo bildirimi yapıp çıkcam.bugün büyük bir hüsran dalgasıyla beraber sabah kilom.90.500 sanırım adet olcam ama bakalım hayırlısı.öptm.
kasını şişrmek için çok ağır spor yapman gerek..normal bisiklete binmekle şişmez..
kilonu yinede paylaş canım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?