Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben yatıyorum inş yarın hepimiz güzel bildirimler yaparız... herkese iyi geceler
iyi geceler canım

vayyyy bu arada papatyaydım nilüfer olmuşum
neye göre değişiyoki bu çiçekler
mesaj sayına göre değişiyor sanırım.:44:

harika diyemiycem ama fena değil bir menü az geldi bana hatta hiç bişey yememişsin.
canım marketten tavuk göğüs almayı unutunca böyle oldu. başka evde protein yoktu. yumurtayı da çok yemektense açlığı tercih ederim

iyi geceler canım.
ne yazık ki yaz gripleri daha zor geçiyor. Allah şifa versin.

ya ben diyet hakkında bişey soracağım.Sabah ve öğlen menülerinde salata yazıy salatalık mı yokda salata yapıp mı yiyecez? ve 2 porsiyon meyve demek 2 muz mesela 2 elma gibi mi?

ha bi de 2 kibrit kutusu istediğimiz peynir mi?

Son düzenleme:
ya ben diyet hakkında bişey soracağım.Sabah ve öğlen menülerinde salata yazıy salatalık mı yokda salata yapıp mı yiyecez? ve 2 porsiyon meyve demek 2 muz mesela 2 elma gibi mi?
o salatadır canım. yeşil yapraklıları kullanarak yaparsan nerdeyse 0 kaloridir ve tok tutar.
2 porsiyon meyve de ne yazık ki 2 adet demek olmuyor. her meyveye göre porsiyon değişir.
1 porsiyon elma 1 adettir ama o çok kocamn olanlardan değil, ortaboy olmalı.
1 porsiyon karpuz, 1 dilim karpuzdur. 1 karpuzun yaklaşık 16'da 1'i demişler

kalori sayım sitelerinden çok rahat prosiyonları bulabilirsin canım.

iyi geceler ipekcim.. yaa nolcak böyle gecmis olsun ...

uygunmu bilmem ama cok az degilmi??:44:

o keklere bir şey diyecektim ama yarın yeni bir liste uygulamaya başlama kararının hatırına sustum

:26: kekte yok,yagda yok yarin..

canım şu tabletli falan olan diyettenmi bahsediyosun.ben o diyeti tam anlamadımki ama,o tabletler ne tableti nerde bulunuyor,ben kapsül mapsül öyle bişeyse kullanamam midem hassastır.

yok canim ya digeri..özlem verdi bunu..biz baslicaz yarin sende istersen dahil ol bize..

kahvesiz diyet olmaz kızlarrrr kahve şart he gün 2 kupa az sütle içiyorum neckafe valla çok işe yaradı
ay ben agzima suremiyorum kahveyi siyah cayida sekersiz icemiyorum..artik poset yesil cay iciyorum hep sekersiz napim..

salata yapicaz bence..hem tok tutar.. calismam oldugunda ben napicam bilmiyom..artik evden cikmadan yerim daha da yemem..acikirsamda meyve yerim... böyle dusundum..:97:

iyi geceler kızlar
ben de gidiyorum. yatayım, uykumu alayım da tartıda yüzüm gülsün

iyi geceler canim..insallah yuzumuz guler.. e sen mezun olunca bizi birakmican demi:26: kaptanimiz olarak devam et ama lütfen..

iyi geceler hepinize tatli ruyalar.. yuzumuz gulsun insallah yarin..

Allahim bu mubarek gecede dualarimizi kabul et.yarin sabah hepimizin yuzu gulsun yarabbim..amin....

iyi geceler,bende msj sayimini yapam yatam...

bilgilendirmene teşekkür ettim iyi geceler

02.06.11 persembe mesaj sayimi:

ipek61 : 51 ( inanmiyorummmmm)
ozlemmtekinn : 23
ebruli_hayat : 21 ( ilk 3 e girmenin sevincini ve sokunu yasiyorum)

neyneyse : 19
moonros : 18
elmaliturta:13

sakaleynmaster : 9
ferdici : 7
sementa33 : 6
roseking35 : 5

file76 : 0 (evinde değil-mis)
dombili: 0 (tatilde-imis)
dryrgp : 0 (bilg bozuk-mus)

vay bee napmisiz biz bugun yaa ipekcim ev sahibi gibisin masallah
yanliz bana bakarmisiniz.. yarin yine vasat..

ohhh cok sukur bugunle birlikte uzerimden buyuk yuk kalkti.. ...aldigim bu görevi yarin itibariyle ortime birakiyorum kolay gelsin canim benim..

yaa kızlar birde şu spor olayı bu gece kas şişmesi olayı nedir kii ? yani ben genelde gece sitede bisikletle turluyorum hem sakin oluyor ortalık mesela saat 12 30 a kdr bisiklet bindim bugun :S ben basenlerimi eritmeye çalışırken daha da şişmesinler

bir de ben yarın kilomu yazmıyorum zaten 2 gün oldu aranıza katılalı ve o gün tartılıp buraya kilomu yazdım o yüzden haftaya yazmam daha mantıklı olur

Son düzenleme:
günaydın kızlar cuma kalkıcam piskoloisiyle yatınca her cuma böyle kuş gibi tünüyorum hala bir gözüm açık biri kapalı ama

bu hafta aldığım o 1.5 kilo beni çok korkutmuştu ama tartı beni sevindirdi bugün neyseki şişkinlikmiş demekki

geçen hafta : 67.800
bu hafta : 67.600

200 gram ama sanki 2 kilo vermiş gibi sevindim çünkü 69 kiloya yakın bir kilo bildirimi yapıcaktım

ben şimdi yatıcam kalkar kalkmaz temizlik yemek kek poğaça falan yapmak zorundayım akşam bayağı kalablık olucak ev misafirler gelicek:26: tabiki atıştırmıcam yaptıklarımdan yemicem

kızlar günaydın.bugün sınıfcek pikniğe gideceğiz birazdan.oyüzden hemen kilo bildirimi yapıp çıkcam.bugün büyük bir hüsran dalgasıyla beraber sabah kilom.90.500 sanırım adet olcam ama bakalım hayırlısı.öptm.

günaydın..sabah sabah baskülde yüzüm güldü tam buna seviniyorken kızım çıldırttı ..heralde 1 kilo daha gitmiştir. :84:.kilo vermek isteyenlere iki tane full aktif çocuk öneriyorum...tabi bu kilocuklarıda onları doğurmak için almıştım ya..saolsunlar vermeyede yardımları çok büyük....
kilomu yazamyı unuttum burnumdna soluyorum
59.5
sakaleynmaster(60,6/59,5/1,1/1,81 %)

** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 60.6 / / / 0.00%)
sakaleynmaster ( 60,6 / 59,5 / 1.1 / 1.81%)
_ferdici_ ( 67.2 / / / %)
moonros ( 74.0 / / / %) *
roseking35 ( 67,8 /67,6 / 0,2 /0,30 %)
ebruli_hayat ( 77,1 / / / %)
dryrgp ( 96.0 / 96.0 / 0.00 / 0.00%)
sementa33 ( 90.5 /90,5 / 0.00 / 0.00%)
file76 ( 81 / / / %) *
ozlemmtekinn ( 74.9 / / / %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 749,7 / / / %)

kasını şişrmek için çok ağır spor yapman gerek..normal bisiklete binmekle şişmez..
kilonu yinede paylaş canım
günaydın..

iyi eğlenceler..

dün akşam giremedim ama iyi kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrr
dünkü menüü
sabah 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peynir sandeviç niyetine hüpletildiiii
ara 2 galete
öğlen karpuz peynir ekmekkkk :82:
ara hatırlamıyom:44:
akşam 1haşlanmış yumurta üstüne yoğurt 1.5 kaşık ve bolca pul biber serptimacayipp tok tuttuu yaa
45 dk sporr 4ltden biraz fazla suu

su konusunda kendimi zorlamıom kızlarrr hararett varr :84:suuu istiyomm hala yaaa damacanayıı dikcem sonunda kafayaaa

=) sana kolay gelsin canım onları yapıp yiyememek zaten başlı başına işkence

kasını şişrmek için çok ağır spor yapman gerek..normal bisiklete binmekle şişmez..
kilonu yinede paylaş canım
.

ohh rahatladım valla kilom gene aynı benimde zaten iki gün önce bakmıştım 73 kiloyum ama en acilinden şu grmlı ölçen tartılardan almam lazım. tartım bozulunca eski basküllere kaldım yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…