Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz bugünn dün akşam abimin gazabına uğradım pcyi bi türlü vermedi yaaa öpücektim az kalsınngit yat diyom yatmıyo pcyi ver diyom vermiyo abin mi var derdin var demiyelim amaaaa neyse bunada şükürrrrr geçmişe bakayımm ben bi menümü yazim

dünkü menü
sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek yarım kk keçi peyniri3zeytin
ara 2 çatal keçi peyniri daha 1 dilim karpuzz
öğlen karpuz ve peynirrrr 1 dilim ekmekk
ara 2 bademm dondurma yedilerr patronlarım ben yemedimmmm:84:ama iyiki yemedim pişman olmaktan iyidirrr okadar ısrara boğazım ağrıyo hastamı olayım elemansız mı kalmak istiyonuz dedim sustularrr
akşam 7de 1haşlanmış yumurta üstüne 1yk yoğurt ve bolca pul biberrrrrr
sevdim ben bunu yaa acayip tok tutuyo akşamları eve gidince karnım kazınıyodu ne yesem diye düşünüyodum hep ama 2 gündürrr bu iyi geliyo keşke önceden deneseymişimmm
sonra eve gittim ablamlar bizdeee çay yaptık kek börek bisküviii krakerrrrrhiç birinden yemedimmmm saat 10a kadar çay keyfi yaptı bizimkilerr ablam hala ısrar ediyo bi parça ye diyeeeama yemedimmm 2fincan yeşilçayyy içtimmmcumayaaa yüzüm gülsün artıkkkk hızlanmak lazımmmm
ve gün boyuu 4lt suuuu
bu arada regl de oldum ağrım varrrr sanırım oyüzden bu kadar hararetim vardııı
şimdi geçmişe bakayımmmm

günaydın kızlar...
kayınvaldem geldi kahvaltıya... geçmişide okuyamadım... müsait olursam giricem ama giremessemgece mutlaka girerim... herkese bol sporlu az kalorili günleerrrr

ipek61 : 23
elmaliturta: 16
neyneyse : 14
sakaleynmaster : 14
moonros : 12

ozlemmtekinn : 9
ebruli_hayat : 8
ferdici : 4:18:
roseking35 : 4
file76 : 4
sementa33 : 1:84:

kusurumuz varsa affolaa:)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr güneşli sıcacık İstanbuldan kucak dolusu selamlar. nasılsınız bakalım ben fena sayılmaz. gece feci şekilde öksürük krizi tuttu. ölüyodum az kalsın. şurup falan içtim te rhahat uyuabildim. akşam misafirim vardı. yoruldum bayaa

bu gün fazla paylaşımda bulunamayacağım kızlar. işlerim var bugün. ev içi ve dışarda koşturmacam var. fırsat buldukça göz atarım size beni mazur görün olur mu

görüşmek üzre güzel mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize

günaydın canım sen istanbulun neresindensin bakayımmm
çok geçmiş olsun yaabi gıcık tuttum mu hak getire
işlerin içinde çok çok kolayy gelsinnnn

canım bence bi süre tartılma.. aynı şekilde devam ettiğin sürece inmemesi imkansız...

canım h. sonu genelde herkes yoğun oluyo... veeee kaçamak lar oluyo sen kaçamaklara dikkat et yeter

yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooonapıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu ekmekliiiine sipariş versek bilmiyorum kiii

benim bu oğlan ne zaman uyuyacak..özeliklede yorgun olduğum günler hiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç çekilmiyor.sabaha kadar saat başı kalktık ya...hiç dinlenemdim..
off ne bu senin cocuklardan cektigin..canlari sagolsun daa yazik sana haa..

yavaslamistir belki ama sen moralini bozma.. yaa nickin beni tahrik ediyo. aklima geliyo yemek istiyom..

öncelikle bacim gözün aydin adetinde gelmis artik bu reglleri davul zurnayla karsilicak hale geliyoz haa... ayrica taktir ettim masallaahhh nasil dayandin haa onca seye ben iradesizim bi kez daha anladim.. ben olsam hayatta..insallah yuzun güler canim..

bi abim olsun isterdim..erkek kardesim var o da guzel ama bi abim olsaydi keske..:97:

ipek61 : 23
elmaliturta: 16
neyneyse : 14
sakaleynmaster : 14
moonros : 12

ozlemmtekinn : 9
ebruli_hayat : 8
ferdici : 4:18:
roseking35 : 4
file76 : 4
sementa33 : 1:84:

kusurumuz varsa affolaa:)

:81: :81:

Son düzenleme:

gecmis olsun,bence inat etme gecmesse bi dr.git pazartesi..kolay elsin canim.. iyi hafta sonlari..

yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooonapıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu ekmekliiiine sipariş versek bilmiyorum kiii

iskender olsada yesek öglen yicen aksam yemezsin artik,elma falan gecistirirsin aksamda..yani ben olsam öyle yapardim.. yada ekmeklerini yeme yogurtla dönerini ye..

ahh ahhh kendimi nasıl tuttuğumu sorma ortim yaa dedim bu saatte yersen bi haftalık diyet boşa gitcek at çöpe 1dklık ağız tadı için 1haftamı yakamam dedim gündüz olsa hadi neysede gece geceeeene zor şartlarda diyet yapıyorum görüyonuz mu
evet canım abi olması güzel ama herşeye karıştı mı çileden çıkarıyoo

kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyim yani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..
:18:yarin bozmucam söz... :92:

neyseki iskenderden kurtuldummdürüm söliceklerdi dalga mı geçiyonuz benle dedimdöner söledik afiyetle yedik akşam da hafif bişi yerim artık

ya iste o an karar vermekte bisi.. benim gözum karariyo o an.yemicem diyom..gözum hep gidiyo sonra diyomkii aklimda duracagina midemde dursun sonra agzima atmamla bi rahatliyom bi rahatliyom anlatamam..

bugun de ben kendimle yine savasicam ama bliyom malup ayrilcam..icimdeki seytan yine kazanacak..

kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyim yani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..
:18:yarin bozmucam söz... :92:

ortim ortimmm yapmaaa bak 1dklık damak zevki için 1haftayı yakmaya değmezz kız pasta yiceksen bile 1 çatal ye tadımlık olsun ızgara köfte ve boll salata ye sarmada yemeeebozmakkk yokkkkkk:84:anlaştık mı ortim benim

bende seni ham yapınca rahatlicannn ortiiiiiiiiimdediğim gibi yap tadımlık ye dayanamıyosan sadece tadımlıkkk yoksa oraya gelir ben seni yerimmm

tamam ortimseni dinlicem pasta yok yada 1 catal.. ama sarma yicem,bananee :84: az yemeye caliscam..aksam menu bildirimi yaparken sayisini yazarim.. (icime seytan girdi yine)

bende seni ham yapınca rahatlicannn ortiiiiiiiiimdediğim gibi yap tadımlık ye dayanamıyosan sadece tadımlıkkk yoksa oraya gelir ben seni yerimmm

yanim agelsen kesin senide yoldan cikartirim ben.. ikna kabiliyetim yuksektirde,söylemesi ayip.. kilo almak istiyorum-un basina beni dikmeleri lazim kaptan olarak.. geranti bile veririm kilo aldiracagima ufff saka bi yana bu konuda cok iradesizim cok..

hadi ben cikemm..cok isim var öptüm hepinizi.. ortim senide cok öpüyom.. iyi hafta sonlari arada bi girer göz atarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…