günaydın kızlar...
kayınvaldem geldi kahvaltıya... geçmişide okuyamadım... müsait olursam giricem ama giremessemgece mutlaka girerim... herkese bol sporlu az kalorili günleerrrr
günaydın kızlarrr güneşli sıcacık İstanbuldan kucak dolusu selamlar. nasılsınız bakalım ben fena sayılmaz. gece feci şekilde öksürük krizi tuttu. ölüyodum az kalsın. şurup falan içtim te rhahat uyuabildim. akşam misafirim vardı. yoruldum bayaa
bu gün fazla paylaşımda bulunamayacağım kızlar. işlerim var bugün. ev içi ve dışarda koşturmacam var. fırsat buldukça göz atarım size beni mazur görün olur mu
görüşmek üzre güzel mutlu bir hafta sonu dilerim hepinize
canım bence bi süre tartılma.. aynı şekilde devam ettiğin sürece inmemesi imkansız...ya kızlar bir haftadır yemedigim halde kilom aynı sizce duraklama dönemine mi girdi vücudum:26: çok moralim bozluyooooor deli gibi spor yapıyorum aç kalıyorum tartıya çıkınca kilomun aynı oldugunu görünce deli oluyorum :84::84:
günaydın kızlarrr güneşli sıcacık İstanbuldan kucak dolusu selamlar. nasılsınız bakalım ben fena sayılmaz. gece feci şekilde öksürük krizi tuttu. ölüyodum az kalsın. şurup falan içtim te rhahat uyuabildim. akşam misafirim vardı. yoruldum bayaa
bu gün fazla paylaşımda bulunamayacağım kızlar. işlerim var bugün. ev içi ve dışarda koşturmacam var. fırsat buldukça göz atarım size beni mazur görün olur mu
off ne bu senin cocuklardan cektigin..canlari sagolsun daa yazik sana haa..benim bu oğlan ne zaman uyuyacak..özeliklede yorgun olduğum günler hiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç çekilmiyor.sabaha kadar saat başı kalktık ya...hiç dinlenemdim..
yavaslamistir belki ama sen moralini bozma.. yaa nickin beni tahrik ediyo.ya kızlar bir haftadır yemedigim halde kilom aynı sizce duraklama dönemine mi girdi vücudum:26: çok moralim bozluyooooor deli gibi spor yapıyorum aç kalıyorum tartıya çıkınca kilomun aynı oldugunu görünce deli oluyorum :84::84:
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz bugünn dün akşam abimin gazabına uğradım pcyi bi türlü vermedi yaaa öpücektim az kalsınngit yat diyom yatmıyo pcyi ver diyom vermiyo abin mi var derdin var demiyelim amaaaa neyse bunada şükürrrrr geçmişe bakayımm ben bi menümü yazim
dünkü menü
sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek yarım kk keçi peyniri3zeytin
ara 2 çatal keçi peyniri daha 1 dilim karpuzz
öğlen karpuz ve peynirrrr1 dilim ekmekk
ara 2 bademm dondurma yedilerr patronlarım ben yemedimmmm:84:ama iyiki yemedim pişman olmaktan iyidirrr okadar ısrara boğazım ağrıyo hastamı olayım elemansız mı kalmak istiyonuz dedim sustularrr
akşam 7de 1haşlanmış yumurta üstüne 1yk yoğurt ve bolca pul biberrrrrr
sevdim ben bunu yaa acayip tok tutuyo akşamları eve gidince karnım kazınıyodu ne yesem diye düşünüyodum hep ama 2 gündürrr bu iyi geliyo keşke önceden deneseymişimmm
sonra eve gittim ablamlar bizdeee çay yaptık kek börek bisküviii krakerrrrrhiç birinden yemedimmmm saat 10a kadar çay keyfi yaptı bizimkilerr ablam hala ısrar ediyo bi parça ye diyeee ama yemedimmm 2fincan yeşilçayyy içtimmm cumayaaa yüzüm gülsün artıkkkk hızlanmak lazımmmm
ve gün boyuu 4lt suuuu
bu arada regl de oldum ağrım varrrr sanırım oyüzden bu kadar hararetim vardııı
şimdi geçmişe bakayımmmm
ipek61 : 23
elmaliturta: 16
neyneyse : 14
sakaleynmaster : 14
moonros : 12
ozlemmtekinn : 9
ebruli_hayat : 8
ferdici : 4:18:
roseking35 : 4
file76 : 4
sementa33 : 1:84:
kusurumuz varsa affolaa:)
yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooonapıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu ekmekliiii ne sipariş versek bilmiyorum kiii
öncelikle bacim gözün aydin adetinde gelmisartik bu reglleri davul zurnayla karsilicak hale geliyoz haa... ayrica taktir ettim masallaahhh nasil dayandin haa onca seye ben iradesizim bi kez daha anladim.. ben olsam hayatta.. insallah yuzun güler canim..
bi abim olsun isterdim..erkek kardesim var o da guzel ama bi abim olsaydi keske..:97:
:81: :81:
gecmis olsun,bence inat etme gecmesse bi dr.git pazartesi..kolay elsin canim.. iyi hafta sonlari..
iskender olsada yesek öglen yicen aksam yemezsin artik,elma falan gecistirirsin aksamda..yani ben olsam öyle yapardim.. yada ekmeklerini yeme yogurtla dönerini ye..
ahh ahhh kendimi nasıl tuttuğumu sorma ortim yaa dedim bu saatte yersen bi haftalık diyet boşa gitcek at çöpe 1dklık ağız tadı için 1haftamı yakamam dedim gündüz olsa hadi neysedegece geceeee ne zor şartlarda diyet yapıyorum görüyonuz mu
evet canım abi olması güzel ama herşeye karıştı mı çileden çıkarıyoo
kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyimyani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..
:18:yarin bozmucam söz...:92:
ya iste o an karar vermekte bisi.. benim gözum karariyo o an.yemicem diyom..gözum hep gidiyo sonra diyomkii aklimda duracagina midemde dursunsonra agzima atmamla bi rahatliyom bi rahatliyom anlatamam..
bugun de ben kendimle yine savasicam ama bliyom malup ayrilcam..icimdeki seytan yine kazanacak..
bende seni ham yapınca rahatlicannn ortiiiiiiiiimdediğim gibi yap tadımlık ye dayanamıyosan sadece tadımlıkkk yoksa oraya gelir ben seni yerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?