aldım listeye seni ipekcim, paylaşımın tavan durumunda. bir de buraya katıldığımda tartılmıştım dediğin için aldım. hadi hayırlı olsun. takımımıza hareket ve neşe getirdin, devamlı olur inşallah.:81:aaa gerçekten mi çok teşekkür ederim herkese o zaman
afiyet olsun canım. haftada bir gün 1 adet sütlü tatlı yenebilir. hele hele de böyle sütüne ve şekerine dikkat edildiyse yemeyip yanında yatılabilirkızlarrrr light sütlaç yaptım gelin yiyeliiiiimcanım acaip tatlı istiyor malum günler yaklaşıyor sanırsam ben de o yüzden light süt ve tatlandırıcıyla sütlaç yaptımm
sizleri bırakmam, Allahın izniyle canım. benim yerime bir kaptan seçeceğiz. seçmemiz de gerekir. bu konuyu bu hafta konuşuruz inşallah.iyi geceler canim..insallah yuzumuz guler.. e sen mezun olunca bizi birakmican demi:26: kaptanimiz olarak devam et ama lütfen..
valla ben de senin ilk 3'e girmenin şokunu yaşıyorum02.06.11 persembe mesaj sayimi:
ipek61 : 51( inanmiyorummmmm )
ozlemmtekinn : 23
ebruli_hayat : 21 ( ilk 3 e girmenin sevincini ve sokunu yasiyorum)
neyneyse : 19
moonros : 18
elmaliturta:13
sakaleynmaster : 9
ferdici : 7
sementa33 : 6
roseking35 : 5
file76 : 0 (evinde değil-mis)
dombili: 0 (tatilde-imis)
dryrgp : 0 (bilg bozuk-mus)
vay bee napmisiz biz bugun yaaipekcim ev sahibi gibisin masallah
yanliz bana bakarmisiniz..yarin yine vasat..
ohhh cok sukur bugunle birlikte uzerimden buyuk yuk kalkti.. ...aldigim bu görevi yarin itibariyle ortime birakiyorumkolay gelsin canim benim..
maşallah canım, ekside olmak bizim için önemli.günaydın kızlar cuma kalkıcam piskoloisiyle yatınca her cuma böyle kuş gibi tünüyorumhala bir gözüm açık biri kapalı ama
bu hafta aldığım o 1.5 kilo beni çok korkutmuştu ama tartı beni sevindirdi bugün neyseki şişkinlikmiş demekki
geçen hafta : 67.800
bu hafta : 67.600
200 gram ama sanki 2 kilo vermiş gibi sevindim çünkü 69 kiloya yakın bir kilo bildirimi yapıcaktım
ben şimdi yatıcam kalkar kalkmaz temizlik yemek kek poğaça falan yapmak zorundayım akşam bayağı kalablık olucak ev misafirler gelicek:26: tabiki atıştırmıcam yaptıklarımdan yemicem
** 209. ETAP **TAKIMİÇİ SIRALAMA**
1. ebruli_hayat ( 77.1 / 74.6 / 2.5 / 3.24%):118:
2. ipek61 ( 66.0 / 64.4 / 1.6 / 2.42%):124:
3. sakaleynmaster ( 60.6 / 59.5 / 1.1 / 1.82%)
4. _ferdici_ ( 67.2 / 66.0 / 1.2 / 1.79%)
5. file76 ( 81.0 / 79.8 / 1.2 / 1.48%)
6. ozlemmtekinn ( 74.9 / 73.9 / 1.0 / 1.34%) :92:
7. neyneyse ( 60.6 / 59.9 / 0.7 / 1.16%)
8. roseking35 ( 67.8 / 67.6 / 0.2 / 0.29%)
9. sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
10. moonros ( 74.0 / 77.0 / -3.0 / -4.05 %) :96:
bu hafta katılımını artırıyorsun ve diyete dikkat ediyorsun. cuma günü güzel bir bildirim istiyorum artık. misafiri de savdın. şimdi diyete dönme zamanı.kızlar günaydın.bugün sınıfcek pikniğe gideceğiz birazdan.oyüzden hemen kilo bildirimi yapıp çıkcam.bugün büyük bir hüsran dalgasıyla beraber sabah kilom.90.500 sanırım adet olcam ama bakalım hayırlısı.öptm.
deryaaa, çok tebrik ederim seni canımgünaydın..sabah sabah baskülde yüzüm güldütam buna seviniyorken kızım çıldırttı ..heralde 1 kilo daha gitmiştir. :84:.kilo vermek isteyenlere iki tane full aktif çocuk öneriyorum...tabi bu kilocuklarıda onları doğurmak için almıştım ya ..saolsunlar vermeyede yardımları çok büyük.. ..
kilomu yazamyı unuttum burnumdna soluyorum
59.5
sakaleynmaster(60,6/59,5/1,1/1,81 %)
teşekkürler canımmgünaydıııııın! herkeseeee az kalorili bol neşelii ve bol sporlu hafta sonuuu diliyorruumm :90: :82:
Allah Allah, istanbul çok mu sıcak?dün akşam giremedim ama iyi kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrr
dünkü menüü
sabah 2dilim tam tahıllı ekmek arasına lor peynir sandeviç niyetine hüpletildiiii
ara 2 galete
öğlen karpuz peynir ekmekkkk :82:
ara hatırlamıyom:44:
akşam 1haşlanmış yumurta üstüne yoğurt 1.5 kaşık ve bolca pul biber serptimacayipp tok tuttuu yaa
45 dk sporr 4ltden biraz fazla suu
su konusunda kendimi zorlamıom kızlarrr hararett varr :84:suuu istiyomm hala yaaa damacanayıı dikcem sonunda kafayaaa
canım dijitaller daha iyi oluyor. gr ile takip etmen daha kolay olur. bütçeyi zorlamıyorsa 1 tane edinmeni tavsiye ederim.:97:ohh rahatladım vallakilom gene aynı benimde zaten iki gün önce bakmıştım 73 kiloyum ama en acilinden şu grmlı ölçen tartılardan almam lazım. tartım bozulunca eski basküllere kaldım yaa
ben de diyorum acaba niye kilosunu yazmadı? yoksa kilo mu aldı? ama çok güzel vermişsin, tebrik ederim:81:ayyyy patron geldi diye yazamadım kiloyu menüyü yazıp gönderdimm rabişimmveremicem diye korktuydummm ammaaaaaaaaa 66.0 kiloo gidip göbecik atam iki tanee sonunda şükür kilo vermeye başladımm ya neydi o 68 67 lerde kaldım 72lerde olduğu gibii öptüm hepinizii şimdi dükkanı temizliyeyimmm:89:
maşallah canımgünaydınnn kızlarrr...
tartıya çıktım ve çok mutlu oldummmmm. çünkü hastalık sebebiyle hiç spor yapamamıştım bu hafta bide yapsaymışım nolcakmışım
geçen haftaki kilom: 74,9
bu hafta: 73,9
tam bir kilo gitmiş
kolay gelsin deryacım. niye kusura bakayım ki? özel de olur, burası da olur canım.bugün akşama yemekli misafirim var..salonu tam toparlayamdım minderleri kurumuştur onları yerleştireceğim evi baştan silip süpüreceğim..
listeler tamamlanmadan yine girip bakmaya çalışırım..rabai sana özleden yazacaktım kusura bakma..
sen yine de umutlu ol canım. bu aralar bu azimle ben verebileceğini düşünüyorum.bu hafta adet öncesi devreye giriyorum..yani haftaya cuma pek umutlu değilim ..
ben, seviyorum senin çok konuşmanıoyyyyy çok teşekkür ederimm çok mutlu oldummm inanın ki ve listede 2. sıradayım çok ama çok mutlu oldummm bende burada bulunmaktan dolayı sevinçiyim çok teşekkür ederim.
ama bana listeden bahsedermisiniz yüde % kızımlarını anlamadım bana çok sevinirim. bide kapmta birinci seçiyomusunuz mesela bu haftanın en çok kilo vereni kim mesela ayy çok konuşuyorum dimiiiiiiiiiiiiiiiii
amin canımGünaydınlar,hayırlı cumalar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,rabbim dualarınızı kabul etsin.
Bu hafta kilom 79.800
maşallahgünaydın hayırlı cumalar.
buraya başlanııç kilom 66
şuan ki kilom 64.4
güzel bir gün dilerim kızlarrr
teşekkür ederim elifcim, darısı başına:81:KAPTANIM SENİ TEBRİK EDERİM,HEDEFİNİN ALTINA DÜŞTÜN.
bak gördün mü ebrucum, hiç moral bozacak bir şey yokmuş. tebriklerrgecen hafta 77.1
bu hafta 74.6inanamadim 4 kez tartildimya ama sistim gecen hafta cuma bildirim yapmistim 77.1 cikmisti cumartesi tekrar tartildigimda 75.8 cikmisti yani bu hafta asil verdigim kilo 1,2
gerçekten çok güzel bir öğün olmuşYeni diyete başladık bugün Özlem ben ve ebruli_hayat(Adın ebru muydu canım?)
ve kahvaltı:
1 salatalık
1 domates
1 bardak sütlü kahve(şekersiz)
60 gr beyaz peynir
1 ince dilim ekmek.
Çok mutlu hissediyorum Çünkü sağlıklı bi kahvaltı oldu
çok güzel o halde, 74 gibi güzel bir rakamı gördün. bu yeni diyetle 60'lı rakamları da çok rahat göreceğine inanıyorum ben.:97:evet ebru canim.. sende haftaya böyle olcan merak etme..3 kisiyiz simdilik diyete baslayan..gazamiz mubarek olsun.. hala inanamiyom 75 in altina dustummm önceki kilo verdiklerimde bile 75 altina inmemistim.. 74 ü en son ne zaman gördügümü bile hatirlamiyom..ki ben alm.geleli 9 yil olcak 85 e kadar ciktim..cok mutluyum anlatamam... diyet kahvaltimi yapam..sonrada disari cikicam..aksamda malum calisma var arada eve ugrarsam görüsürüz yoksa gec gelicem gelince bildirim yaparim..iyi hafta sonlari..öpüldünpz..
ay düşünme zaten artık margarini yaw, bak bugünkü yediğin sağlık kokuyor, ne güzeldisarda yaptirma imkanim yok ama evde yapip cikabililirim..aksam yemegi yerine elma alicam yanima..
simdii domates,marul,salatalik,kirmizi biberle bi salata yapmisim,menudeki beyaz peynirleride icine..1 yk zeytin yagi gezdirdim..enfesss1 ince dilim siyah cavdar ekmegi,yaninda sekersiz yesil cay..
wowwww bu benim kahvaltim..ahh nerde margarinli kahvalti nerde bu.. ama bugun 74 u gördükten sonra margarini dusunemiyom bile..
hoşgeldin deryacım. özlettin kendini. seni izine ayırdık bu hafta. umarım en kısa zamanda dönersin.Heyyooo! kizlar ben geldim :) TeleFondan giriyrm. pc gelmedi hala
aygül açıklamış:)kızlaar bu toplu quote olayını nasıl yapıyorsunuz ben herkese ayrı ayrı cevap veriyorum da bilmedigimden
ya ben resim çekilme özürlüyüm biraz. sözüm var ama ekliycem inşallah.Harikasın Kaptanım.Örneksin.Maşallah.Ya resimlerini merak ediyorum ben yaa:44:
afiyet olsunaz önce öğle yemeğimi yedim.
Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek
75 gr.ton balığı.:82:
ton balikli salata..super.. bende cikmadan kasarli tost yapicam..aksam evde yokum..yemek yiyemicem..disarda atistirmakta istemiyom..tost yapsam yanima alsam olurmu kii.. ögle aksam tost olucak..
yada simdi senin gibi salata yapip yesem..yanimada tost yapip alsam aksam yemegi icin..elma almayi dusunmustum ama gec geliyomya acikirim kesin.. napim??
kesinlikle mantıklı bir çözüm olmuş.söyle yapicam simdi senin gibi tonbalikli salata 1 dilim ekmek yesil cay
aksamda yanima aldigim tostu yicem..
ay ay veda ppikniklerini sevsinler. bitti mi sınavlar canım? sen ne zaman dönüyorsun?Şimdi ben de dışarı çkacam.Piknik yapcakmışız kızlarla.Veda pikniği.Herkesler gidiyo evine ondan sebep parti yapmıyoz piknik yapıyoz
Ben 2 porsiyon meyve ve 6 yemek kaşığı sebze ve 1 dilim ekmek yerine 1 ya da 2 el ayası tavuk ızgara yersem salatalık ve domatesle bişi olur mu acaba?:44:
ay canım, teşekkür ederim güzel sözlerin içinya ben sana çok alıştım keşke mezun olmasan yada olsanda gene burda olsan... yani ben aslında ekibe çok alıştım bi kişi bile çıksa ııı ııııtabi özzellikle kaptan olarak senin yerin ayrı herkesi çok iyi kamçılıyosun ve gerçekten kaptan olmanın hakkını veriyosun...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-43.html#post19530335
eveeet, hanımlar takımlar arası 2. olduk
veee bireyselde 2 derecemiz var: ebru ve ipek kutlarım
tamamdır canım çok teşekkür ederim açıklaman için saolben, seviyorum senin çok konuşmanı
şimdi hayatım bu yüzde kısımları şöyle oluyor:
66, senin başlangıç kilon
64.4, bugünkü kilon
1.6, aradaki fark
yüzdeyi de 1.6'yı başlangıç kilona bölüp çıkan sonucu 100 ile çarparak buluyoruz.
işin teknik anlatımı bu ama pratikte yaptığımız şey, bu hafta verdiğin kilonun başlangıç kilonun yüzde kaçı olduğunu bulmak. yani sen bu hafta kilonun yüzde 2.42'sini kaybetmiş oluyorsun. bizim sıralamalarımız yüzde üzerinden yapılıyor. yani sen mesela bu hafta 4 kg vermiş olabilirsin ama başka biri 1 kg vererek senden daha büyük bir yüzdeye ulaşırsa o kişi sıralamada senden üstte olur.
bu haftaki takımiçi birincimiz ebru. diğer takımlar arası derecemize bakmadım, birazdan bakarız.
amin canım
sen de 7'li rakamları görmüşsün, tebrikler
maşallah
teşekkür ederim elifcim, darısı başına:81:
bak gördün mü ebrucum, hiç moral bozacak bir şey yokmuş. tebriklerr
gerçekten çok güzel bir öğün olmuş
çok güzel o halde, 74 gibi güzel bir rakamı gördün. bu yeni diyetle 60'lı rakamları da çok rahat göreceğine inanıyorum ben.:97:
ay düşünme zaten artık margarini yaw, bak bugünkü yediğin sağlık kokuyor, ne güzel
hoşgeldin deryacım. özlettin kendini. seni izine ayırdık bu hafta. umarım en kısa zamanda dönersin.
aygül açıklamış:)
ya ben resim çekilme özürlüyüm biraz. sözüm var ama ekliycem inşallah.
afiyet olsun
kesinlikle mantıklı bir çözüm olmuş.
ay ay veda ppikniklerini sevsinler. bitti mi sınavlar canım? sen ne zaman dönüyorsun?
ay canım, teşekkür ederim güzel sözlerin için
mezun olmayı ben de çok istiyorum. bu sebepten mezun olucam ama burda olmaya ve size destek vermeye devam edicem inşallah canım.
afiyet olsun canım. haftada bir gün 1 adet sütlü tatlı yenebilir. hele hele de böyle sütüne ve şekerine dikkat edildiyse yemeyip yanında yatılabilir
canım tatlı krizlerine tarçın birebir. tarçınlı süt veya tarçınlı yoğurt gibi. veya kuru incir, kuru hurma iyi gidiyor. kriz durumlarında aklında bulunsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-43.html#post19530335
vay vay vay..harika..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-43.html#post19530335
teşekkür ederim gerçekten çok değişiğim.mi,saifrden düşünmeye sevinmeye vaktim olmadı ya..bu hafta katılımını artırıyorsun ve diyete dikkat ediyorsun. cuma günü güzel bir bildirim istiyorum artık. misafiri de savdın. şimdi diyete dönme zamanı.
deryaaa, çok tebrik ederim seni canımbeni de solladın yaw:86: böyle 5'li rakamlar ne kadar güzelmiş
kolay gelsin deryacım. niye kusura bakayım ki? özel de olur, burası da olur canım.
sen yine de umutlu ol canım. bu aralar bu azimle ben verebileceğini düşünüyorum.
** 209. ETAP **TAKIMİÇİ SIRALAMA**
1. ebruli_hayat ( 77.1 / 74.6 / 2.5 / 3.24%):118:
2. ipek61 ( 66.0 / 64.4 / 1.6 / 2.42%):124:
3. sakaleynmaster ( 60.6 / 59.5 / 1.1 / 1.82%)
4. _ferdici_ ( 67.2 / 66.0 / 1.2 / 1.79%)
5. file76 ( 81.0 / 79.8 / 1.2 / 1.48%)
6. ozlemmtekinn ( 74.9 / 73.9 / 1.0 / 1.34%) :92:
7. neyneyse ( 60.6 / 59.9 / 0.7 / 1.16%)
8. roseking35 ( 67.8 / 67.6 / 0.2 / 0.29%)
9. sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
10. moonros ( 74.0 / 77.0 / -3.0 / -4.05 %) :96:
güzel ve haifi olmuş..az önce öğle yemeğimi yedim.
Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek
75 gr.ton balığı.:82:
günaydın..sabah sabah baskülde yüzüm güldütam buna seviniyorken kızım çıldırttı ..heralde 1 kilo daha gitmiştir. :84:.kilo vermek isteyenlere iki tane full aktif çocuk öneriyorum...tabi bu kilocuklarıda onları doğurmak için almıştım ya ..saolsunlar vermeyede yardımları çok büyük.. ..
kilomu yazamyı unuttum burnumdna soluyorum
59.5
sakaleynmaster(60,6/59,5/1,1/1,81 %)
2 dilim yoktur canım ama karpuz 5 6 dilim varr:18nun suyu bile kesmedi beni ama iyi şişirdii
ayyyy patron geldi diye yazamadım kiloyu menüyü yazıp gönderdimm rabişimmveremicem diye korktuydummm ammaaaaaaaaa 66.0 kiloo gidip göbecik atam iki tanee sonunda şükür kilo vermeye başladımm ya neydi o 68 67 lerde kaldım 72lerde olduğu gibii öptüm hepinizii şimdi dükkanı temizliyeyimmm:89:
günaydınnn kızlarrr...
tartıya çıktım ve çok mutlu oldummmmm. çünkü hastalık sebebiyle hiç spor yapamamıştım bu hafta bide yapsaymışım nolcakmışım
geçen haftaki kilom: 74,9
bu hafta: 73,9
tam bir kilo gitmiş
Günaydınlar,hayırlı cumalar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,rabbim dualarınızı kabul etsin.
Bu hafta kilom 79.800
KAPTANIM SENİ TEBRİK EDERİM,HEDEFİNİN ALTINA DÜŞTÜN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?