Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

** 209. ETAP **TAKIMİÇİ SIRALAMA**

1. ebruli_hayat ( 77.1 / 74.6 / 2.5 / 3.24%) :118:
2. ipek61 ( 66.0 / 64.4 / 1.6 / 2.42%) :124:
3. sakaleynmaster ( 60.6 / 59.5 / 1.1 / 1.82%)

4. _ferdici_ ( 67.2 / 66.0 / 1.2 / 1.79%)
5. file76 ( 81.0 / 79.8 / 1.2 / 1.48%)
6. ozlemmtekinn ( 74.9 / 73.9 / 1.0 / 1.34%) :92:
7. neyneyse ( 60.6 / 59.9 / 0.7 / 1.16%)
8. roseking35 ( 67.8 / 67.6 / 0.2 / 0.29%)

9. sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
10. moonros ( 74.0 / 77.0 / -3.0 / -4.05 %) :96:

Son düzenleme:
aaa gerçekten mi çok teşekkür ederim herkese o zaman
aldım listeye seni ipekcim, paylaşımın tavan durumunda. bir de buraya katıldığımda tartılmıştım dediğin için aldım. hadi hayırlı olsun. takımımıza hareket ve neşe getirdin, devamlı olur inşallah.:81:

kızlarrrr light sütlaç yaptım gelin yiyeliiiiim canım acaip tatlı istiyor malum günler yaklaşıyor sanırsam ben de o yüzden light süt ve tatlandırıcıyla sütlaç yaptımm
afiyet olsun canım. haftada bir gün 1 adet sütlü tatlı yenebilir. hele hele de böyle sütüne ve şekerine dikkat edildiyse yemeyip yanında yatılabilir

canım tatlı krizlerine tarçın birebir. tarçınlı süt veya tarçınlı yoğurt gibi. veya kuru incir, kuru hurma iyi gidiyor. kriz durumlarında aklında bulunsun.

iyi geceler canim..insallah yuzumuz guler.. e sen mezun olunca bizi birakmican demi:26: kaptanimiz olarak devam et ama lütfen..
sizleri bırakmam, Allahın izniyle canım. benim yerime bir kaptan seçeceğiz. seçmemiz de gerekir. bu konuyu bu hafta konuşuruz inşallah.

valla ben de senin ilk 3'e girmenin şokunu yaşıyorum bunu üzerimden nasıl atıcam bilmiyorum zorlayarak 5 mesajı tamamlıyordun ebrum yaw. maşallah bak ne güzel katılım yapmışsın
bu arada ipeeeekkkksüpersin he
derya ve dombiliyi listeye eklememize gerek yok bence. izinden dönünce ekleriz.
sementa, canım senin durum kritik. katılımda düşüş var.

maşallah canım, ekside olmak bizim için önemli.
akşama da kolay gelsin sana

oyyyyy çok teşekkür ederimm çok mutlu oldummm inanın ki ve listede 2. sıradayım çok ama çok mutlu oldummm bende burada bulunmaktan dolayı sevinçiyim çok teşekkür ederim.

ama bana listeden bahsedermisiniz yüde % kızımlarını anlamadım bana çok sevinirim. bide kapmta birinci seçiyomusunuz mesela bu haftanın en çok kilo vereni kim mesela ayy çok konuşuyorum dimiiiiiiiiiiiiiiiii

bu hafta katılımını artırıyorsun ve diyete dikkat ediyorsun. cuma günü güzel bir bildirim istiyorum artık. misafiri de savdın. şimdi diyete dönme zamanı.

deryaaa, çok tebrik ederim seni canım beni de solladın yaw:86: böyle 5'li rakamlar ne kadar güzelmiş

günaydıııııın! herkeseeee az kalorili bol neşelii ve bol sporlu hafta sonuuu diliyorruumm :90: :82:
teşekkürler canımm

Allah Allah, istanbul çok mu sıcak?

ohh rahatladım valla kilom gene aynı benimde zaten iki gün önce bakmıştım 73 kiloyum ama en acilinden şu grmlı ölçen tartılardan almam lazım. tartım bozulunca eski basküllere kaldım yaa
canım dijitaller daha iyi oluyor. gr ile takip etmen daha kolay olur. bütçeyi zorlamıyorsa 1 tane edinmeni tavsiye ederim.:97:

ben de diyorum acaba niye kilosunu yazmadı? yoksa kilo mu aldı? ama çok güzel vermişsin, tebrik ederim:81:

maşallah canım

kolay gelsin deryacım. niye kusura bakayım ki? özel de olur, burası da olur canım.

bu hafta adet öncesi devreye giriyorum..yani haftaya cuma pek umutlu değilim ..
sen yine de umutlu ol canım. bu aralar bu azimle ben verebileceğini düşünüyorum.

ben, seviyorum senin çok konuşmanı
şimdi hayatım bu yüzde kısımları şöyle oluyor:
66, senin başlangıç kilon
64.4, bugünkü kilon
1.6, aradaki fark
yüzdeyi de 1.6'yı başlangıç kilona bölüp çıkan sonucu 100 ile çarparak buluyoruz.
işin teknik anlatımı bu ama pratikte yaptığımız şey, bu hafta verdiğin kilonun başlangıç kilonun yüzde kaçı olduğunu bulmak. yani sen bu hafta kilonun yüzde 2.42'sini kaybetmiş oluyorsun. bizim sıralamalarımız yüzde üzerinden yapılıyor. yani sen mesela bu hafta 4 kg vermiş olabilirsin ama başka biri 1 kg vererek senden daha büyük bir yüzdeye ulaşırsa o kişi sıralamada senden üstte olur.

bu haftaki takımiçi birincimiz ebru. diğer takımlar arası derecemize bakmadım, birazdan bakarız.

Günaydınlar,hayırlı cumalar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,rabbim dualarınızı kabul etsin.
Bu hafta kilom 79.800
amin canım
sen de 7'li rakamları görmüşsün, tebrikler

günaydın hayırlı cumalar.

buraya başlanııç kilom 66

şuan ki kilom 64.4

güzel bir gün dilerim kızlarrr
maşallah

KAPTANIM SENİ TEBRİK EDERİM,HEDEFİNİN ALTINA DÜŞTÜN.
teşekkür ederim elifcim, darısı başına:81:

gecen hafta 77.1
bu hafta 74.6 inanamadim 4 kez tartildimya ama sistim gecen hafta cuma bildirim yapmistim 77.1 cikmisti cumartesi tekrar tartildigimda 75.8 cikmisti yani bu hafta asil verdigim kilo 1,2
bak gördün mü ebrucum, hiç moral bozacak bir şey yokmuş. tebriklerr

gerçekten çok güzel bir öğün olmuş

çok güzel o halde, 74 gibi güzel bir rakamı gördün. bu yeni diyetle 60'lı rakamları da çok rahat göreceğine inanıyorum ben.:97:

ay düşünme zaten artık margarini yaw, bak bugünkü yediğin sağlık kokuyor, ne güzel

Heyyooo! kizlar ben geldim :) TeleFondan giriyrm. pc gelmedi hala
hoşgeldin deryacım. özlettin kendini. seni izine ayırdık bu hafta. umarım en kısa zamanda dönersin.

kızlaar bu toplu quote olayını nasıl yapıyorsunuz ben herkese ayrı ayrı cevap veriyorum da bilmedigimden
aygül açıklamış:)

Harikasın Kaptanım.Örneksin.Maşallah.Ya resimlerini merak ediyorum ben yaa:44:
ya ben resim çekilme özürlüyüm biraz. sözüm var ama ekliycem inşallah.

az önce öğle yemeğimi yedim.
Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek
75 gr.ton balığı.:82:
afiyet olsun

söyle yapicam simdi senin gibi tonbalikli salata 1 dilim ekmek yesil cay
aksamda yanima aldigim tostu yicem..
kesinlikle mantıklı bir çözüm olmuş.

ay ay veda ppikniklerini sevsinler. bitti mi sınavlar canım? sen ne zaman dönüyorsun?

ay canım, teşekkür ederim güzel sözlerin için
mezun olmayı ben de çok istiyorum. bu sebepten mezun olucam ama burda olmaya ve size destek vermeye devam edicem inşallah canım.

tamamdır canım çok teşekkür ederim açıklaman için saol

teşekkürlerrr

aa bunu bilmiyordum bak zaten sütü çok severim tarçınıda deneyeyim bundan sonraa tşkk ederim

bu arada dereceye girenleri ve grubumuzuuuuu tebrik ederimm kızlaaaar gitsin kilolarr

benim de bugunkü menüm şöyle

sabah : 1 saat yürüyüş sonrasında sirkeli su , az menemen , peynir ve salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : yarım yeşil elma + Yeşil çay
Öğlen : 1 tabak yogurtlu semizotu yemegi
Ara : 1 kase light sütle ve tatlandırıyla yapılmış sütlaç
Akşam : 1 tane yagsız kaşarlı tost

sizce nasıl akşam sporumu henüz yapmadım bisiklete binerim büyük ihtimalle arada da sopa falan çeviriyorum. daha birşey yemem zaten

kızlar hemen menü paylaşıp çıkayım annemler gelecek

Sabah: oda sıcaklığında su

kahvaltı: klasik kahvaltı

ara: 2 kaşık yoğurt

öğlen: 2 kaşık bulgur pilavı/ bir avuç içi kadar piliç şinitsel ısıtmadan soğuk yedim

ara: 2 kaşıkı yoğurt/2 grisini bir kupa neckafe

akşam: bir kase peynirli salata

spor: 2 mile power walk leslie

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-43.html#post19530335

eveeet, hanımlar takımlar arası 2. olduk
veee bireyselde 2 derecemiz var: ebru ve ipek kutlarım
vay vay vay..harika..
teşekkür ederim gerçekten çok değişiğim.mi,saifrden düşünmeye sevinmeye vaktim olmadı ya..

az önce öğle yemeğimi yedim.
Öğle Menüm:
1 salatalık
2 domates
1 bardak papatya çayı
1 ince dilim ekmek
75 gr.ton balığı.:82:
güzel ve haifi olmuş..

merhaba kızlar akşam giremedim. biliyosunuz hala iyileşemedim size bile belki 100 kere söylemişimdir. eşimin hayli hayli bilmesi lasım... saat 6 da bana kardeşinin gelceğini söyledi... evi bir haftadır hiç ellemedim aksine dağıttım heryerde bitki çayı bardaklarım kıyafet o bu.tamam normalde de çok titiz birisi değilim ama topluyumdur. hastalık dolayısıyla iyice dağıtmıştım . saat altıdan sonra koştura koştura burnum aka aka hatta ağlaya ağlaya ev topladım. neden ağladın derseniz eşimin düşüncesizliği için. şimdi sakinleştim ama akşam çok kötüydüm...sizide sıktım akşam akşam...
şimdide bilgisayarı eşimin kardeşine vericem...
o yatınca menümü paylaşırım artık...

Son düzenleme:
iyi geceler herkeslere gelen giden olmamış herkes yattı sanırsam.
bende menümü veriyip yatıyım artıkın yorucu bi gün oldu baya..
sabah
1 domates
1 salatalık
2 dlm peynir
1 dlm ekmek

ara yeşil çay

öğlen 4 köfte
salata

ara sütlü kahve

akşam
bir kase cacık
bir kase çorba
(sebze yemeği yapmaya vaktim kalmadı)
tekrardan herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar olsun...

Son düzenleme:

tebrik ederim canım

tebrikler ortim iyi vermişsin

Günaydınlar,hayırlı cumalar
geçmiş kandiliniz mübarek olsun,rabbim dualarınızı kabul etsin.
Bu hafta kilom 79.800

hoşgeldin canım senide tebrik ederim
KAPTANIM SENİ TEBRİK EDERİM,HEDEFİNİN ALTINA DÜŞTÜN.

aynen bende tebrik ederim ne güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…