Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gecen hafta 77.1
bu hafta 74.6 inanamadim 4 kez tartildimya ama sistim gecen hafta cuma bildirim yapmistim 77.1 cikmisti cumartesi tekrar tartildigimda 75.8 cikmisti yani bu hafta asil verdigim kilo 1,2

derece almışsın tatlım tebrikler

Heyyooo! kizlar ben geldim :) TeleFondan giriyrm. pc gelmedi hala

hoşgeldin canım hani kilon

ben de onun 5 milini yapıyordum tekrar baslayayım o zaman bende birde strec film sarıp yatanlar varmış bacaklarına vs selülit kalmıyormuş siz hiç duydunuz mu kızlar öyle birşey :44:

ben denedim ama streç film çıkıyor ya toplanıyor

kıyamam sana canım benim dert etme yabancı değilmiş zaten giremiyorum bu aralar doğru düzgün nete çok canım sıkkın benimde bide bir kalabalık oldu bugün ev yeni gittiler

gece oldu yatmadan menümü paylaşayım bende

sabah
nesfit sütle

ara
1 elma

öğlen
4 küçük parça tavuk bufalo
2 adet çeri domates

ara
1 kupa acai çayı

akşam
2 adet kabak dolması
1 adet kepekli ekmek
4 kaşık yoğurt
ve salata

geç geldim menümü vercem

Sabah
salatalık
domates
beyaz peynir
1 ince dilim ekmek
çay

Öğle:
Salatalık
domates
ton balığı
papatya çayı 1 ince dilim ekmek
Akşam:
2 el ayası tavuk ızgara
1 ince dilim ekmek
koca bi kase salata
Su:2 litre(çaylar hariç)
Spor:3 saat salsa
1.30 saat orta tempo yürüyüş.
salsa yaparken 1 kutu light kola içtim.

tüm menüm bundan ibaret yorgunluktan ölüyorum salsa gerçekten kilo verdiriyo

hepimize..

birakma zaten.. evet bende sasirdim.. evdeydim ya ondan oldu herhalde... ya ama sadece bende degil takim olarak dun mesajlar acayipti..herkes asmisti kendini..

tebrik ederim ipekcim..

ben pek anlamadim ama yarin sakin kafayla bidaha okurum..gerci teknikle ilgilenmedigim icin cokta gerek yok

evet yaa cok mutlu oldum anlatamam.. evet cok hafif hissettim kendimi ama ilk kacamagimida verdim
bekliyoruz resim lütfen ... ahtim var vereyim kilolarimi bende koycam resim..:97:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-43.html#post19530335

eveeet, hanımlar takımlar arası 2. olduk
veee bireyselde 2 derecemiz var: ebru ve ipek kutlarım

tesekkürler..bakam bidahakine ne zaman görcem birinciligi..

kızlarrrr herkesiii tebrik ediyorummmm 2.liğimiz hayırlı uğurlu olsunn
ortimmmm özelliklede seni tebrik ediyorum canım maşallahhh ne güzel kilo verdin

saol canim..hepimiz guzel vermisiz masallah..bize..

sabah; marul,domates,kirmizi biber ve salataliktan olusan salata ve icinne 2 dilim beyaz penir.1 ince dilim cavdar ekmegi yesil cay..

öglen; aynisini ton balikli yapacaktim ama ton baligi var saniyodum yokmus peynirli yedim.1 dilim cavdar ekmegi ve yesil cay.

aksam disardaydim..kasarli yagsiz siyah ekmekten tost yapip yanima aldim..saat 5 te..

kizlar...:26: bisi dicem..ilk gunden kacamagimi verdim

saat 6 da orda bi abla kek yapip getirmis..elmali tarcinli.. ince bi dilim yedim..
vee eve geldikten sonra 1 tane tavuk budu yedim.. aciktim dayanamadim.. yesil cay ictim.. saat 10 bucuktu.. simdi saat 3 yakmistir heralde...:26::44:

canim benim sikma canini sen..dusunememistir belki kardesim yabanci deil diye dusunmustur..
aygül ve sen masallah iyi basladiniz..icinizde en iradesiz ben ciktim yaa.. ilk gunden diyette kacamak yaptim.. ilk elin hatasi olurmu ki:44: bence olmaz.. ay kendime ne kadar liberalim..

bende yatam artik gec yatiyom gec kalkiyom.. yine yarin gec kalkarim..görüsürüz:81:

Kano yapcaz bu gün nehirdee kol kaslarım çalışcak.Da sabahın köründe kalktım uff. ölüyom uykudan.Nehire düşmesem bari uykudan.

günaydın fıstıklar
bu derece giren arkadaşlar olmuş tebrik ederim.
dereceye girmek için çalıştım ama olmadı az gitti kilolar.
ama 7 rakamlarıda görmek bana yetti.

benim bu oğlan ne zaman uyuyacak..özeliklede yorgun olduğum günler hiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççç çekilmiyor.sabaha kadar saat başı kalktık ya...hiç dinlenemdim..

günaydın fıstıklar
bu derece giren arkadaşlar olmuş tebrik ederim.
dereceye girmek için çalıştım ama olmadı az gitti kilolar.
ama 7 rakamlarıda görmek bana yetti.

günaydın canım..teşekkürler..tickerini değişte gördükçe mutlu ol canım..

ilk günden sonra dikkat edersin canım.Şimdi bu gün daha dikkatli ol.

kano ertelendi.Arkadaşlar uyanamadı grup ikiye bölündü.biraz gerilim oldu.haftaya gidicez.

Şimdi kahvaltımı yapıyorum:
1 domates
1 salatalık
beyaz peynir(60 gram)
1 bardak süt
1 ince kıtır ekmek

ben denedim ama streç film çıkıyor ya toplanıyor

:

ben de denedim hahahahah çıkıyor ama bacaklarım hala kalın oldugundan çıkıyor. inceldikçe daha rahat sarabilirim herhalde deniycem bu yöntemi bakalım ne olcak

Kano yapcaz bu gün nehirdee kol kaslarım çalışcak.Da sabahın köründe kalktım uff. ölüyom uykudan.Nehire düşmesem bari uykudan.

hahahaha iyi eglencelerr=)

ya kızlar bir haftadır yemedigim halde kilom aynı sizce duraklama dönemine mi girdi vücudum:26: çok moralim bozluyooooor deli gibi spor yapıyorum aç kalıyorum tartıya çıkınca kilomun aynı oldugunu görünce deli oluyorum :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…