günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzz bakalımm inşallah herşey ylundadırrrrrrrrrrrrrr ben yine uğrayacam ve bu gün artık adam gibi menü yazıcam ve spor yapıcammm muckkk mucksssssssssssssssssss
hadi maşallahlisteye girdiğin hafta güzel bildirim olucak desene
çok güzel.sonunda kaçamaksız bir menü
ayrıca adet kesinlikle şaşırtıyor. bende de o hafta mutlaka gidiyor.
senden güzel bir rakam görücez gibi, hadi bakalım
Arkadaşlar lütfen şu mesaj sayımlarını doğru yapalım lütfen.ben dün en az 8 mesaj yazdım.az önce kendimde saydım yanılmadıysam 9 du.hergün en az 8 tane yazıyorum.ama mesaj sayımı yaparken sanırım profilime girip yazdığım mesajları sayıyorsunuz.ama o mesajların bazısı çoklu mesaj.yani 1 mesajın içinde atıyorum 4 kişiye cevap yazmışım.tektekte yazabilirim tabii,aynı şey,ben sayfaları karıştırmayım diye sırayla cevaplayorum.kaptanım lütfen yaaa bişe söyleyinnn.üzüldüm bak şimdi
Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
hadi hayırlı olsun canım. geçmiş olsun sınavları atlattın. türkiyeye ne zaman dönüyordun? bu soruyu bayağı çok kere sordum sanırımTamam Kaptan gece geç girdiğim için dünü 7 haziran sandım bilgisayar takvimi öyle gösteriyo ya 12den sonra
evet stresten bişey yiyesim gelmedi.Akşama kadar ama aldığım haberlere göre geçmişim.Hocam mail attı sabah gördüm ve çok mutluyum.Tüm dersleri geçtim.Türkiyeye Başım dik dönebilirim.
paylaşımın gayet iyi, bence bu hafta listede yer almanda mahsur yok. sevgili yardımcım da fikrini belirtsin. bakarız.inş. bu arada ben listeye haftaya cuma mı gircem bu hafta mı :26::26:
aslında en zoru o ilk 1 ay, biliyor musun? tam bir alışma dönemi oluyor. o noktada bırakmazsan zaten bırakmazsın allahın izniyle fatmacım.evet canım bende şaşırdım kendime maşallahım varama yavaş yavaş alışıyorum işte.ilk ayı atlattım,şimdi şimdi düzene giriyorum.sanırım acemilikti biraz.bende kendimden güzel şeyler bekliyorum birazz:)birde beni bu sefer motive eden resimlerim oldu.okulun sitesine bizim bazı etkinliklerin resimlerini koymuşlarr..ayyyyy nasıl şişko çıkmışım,nasıl şişko çıkmışım anlatamam.oturdum ağladım ya ben olamam bu dedim.oysaki aynanın karşısına geçince kendimi nekadar güzel görüyorum.sonra işin işine başkaları ve boydan resimler ve aniden çekilmiş resimler girince amaaaannn allahım diyorumm bu benmiyimmmm inşallah başarıcam bu sefer.
doğru yaptın canım, bir sıkıntı yok. çoklu mesajları tek sayıyoruz. isteyen çoklu mesajını ayırabilir tabi, benim açımdan sorun değil. yalnız ben çoklu mesaj yaptım halde mesaj sayım 5'in altına düşmüyor, önemli olan bu.canım bugünkü mesaj sayımını ben yaptım ve profiline girerek yapmadım direk sayfadan yaptım ve bildiğim kadarıyla mesaj sayımı herkesin ayrı ayrı cevabı olarak sayılmıyo. ör rabia genelde çoklu mesaj yazıyo ve o mesaj tek bir mesaj olarak sayılıyor diye biliyorum. yalnışsam düzeltin kaptanım bundan sonra ona göre sayarım.:44:
eline sağlık canım tekrardan, 2 defa uğraşmış oldunarkadaşlar mesaj sayımını tekrar kontrol ettim ve sementanın mesaj sayımını 4 değil 5 olarak düzeltiyorum...
İpek61: 18:81:
elmalı turta: 17:81:
neyneyse: 16
ozlemmtekinn: 16
roseking35: 13
_ferdici_: 10:81:
sakaleynmaster: 10:81:
ebrulihayat: 9:81:
file76: 7 :81:
moonros: 6 :81:
prencess55 : 5 :81:
sementa 33: 5
özür dilerim cnm tekrar bakınca bir mesajını atlamışım... ama hala çoklu mesajlarını saymadım kaptanın cevabına göre onuda sayarım... eğer çoklu cevaplar ayrı ayrı sayılıyorsa liste baştan aşağı değişicek çünkü
hoşgeldin canım. diyet yapma kararın hayırlı olsun. inşallah hedeflerine ulaşırsın.Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
canım, çoklu mesajları tek sayıyoruz. hak verirsin ki çoklu mesajların içindeki alıntıları tek tek saysak burda çılgın bir tablo olurArkadaşlar lütfen şu mesaj sayımlarını doğru yapalım lütfen.ben dün en az 8 mesaj yazdım.az önce kendimde saydım yanılmadıysam 9 du.hergün en az 8 tane yazıyorum.ama mesaj sayımı yaparken sanırım profilime girip yazdığım mesajları sayıyorsunuz.ama o mesajların bazısı çoklu mesaj.yani 1 mesajın içinde atıyorum 4 kişiye cevap yazmışım.tektekte yazabilirim tabii,aynı şey,ben sayfaları karıştırmayım diye sırayla cevaplayorum.kaptanım lütfen yaaa bişe söyleyinnn.üzüldüm bak şimdi
bende 17-18 gibi sayacam ama tam nasıl sayılır bilmiyorum ben bazen siteye geç giriyorum 2 tane çocuk var. erken giremiyorum. nasıl yapıcaz bu durumu ben bilemiyrum:2:canım, çoklu mesajları tek sayıyoruz. hak verirsin ki çoklu mesajların içindeki alıntıları tek tek saysak burda çılgın bir tablo olurha bu çoklu mesajların tek sayılmasından da en fazla mağdur olan benimdir sanırım. gün içinde hepinize cevap yazıyorum ama bakıyorsun 10 mesaj yazmışım görünüyor. şimdi burda önemli olan minimum 5 ayrı mesaj yazmış olmak. bir günaydın desen, bir iyi akşamlar ve bir de menü zaten 3 ediyor canım. ee 2 tane de başkalarına cevap yazmak zor olmasa gerek değil mi?
bir de şu nokta önemli bir günü sayarken o günkü ilk günaydın mesajına bakıyoruz. yani gece 00.00'dan sonra veya önce gibi saymıyoruz.
bu şu anda sayımı nasıl uyguladığımız. ben, önerilere açığım. eğer ki çoğunluk gece 12'den diğer gece 12'ye kadar sayalım diyorsa kabulümdür. aynı şekilde çoklu alıntıları da sayalım denirse ona da uyarım. oylamaya sunabiliriz isterseniz.
ayrıca dün senin 4 mesajın var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4755.html#post19575268
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4755.html#post19574335
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4755.html#post19574284
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5flama-yar305351mas305-4754.html#post19574226
bir tanesi çoklu alıntı.
günaydın ipekcim.Hadi bakalım herkes iyi bi gün geçirsin
canımmm aramıza hoşgeldinn bende 5 ay önce 86 ile başladım ve şuan 64 küsüratlardayım benimde hedefim 59-60 olmak. inşallah el birliği ile hal edeceğiz hiç üzülme. motivasynu bol bir ortam yeterki buraya sık sık gel gerisi kolay hadi bakalım sana güveniyoruzSelam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
günaydın kızlar,bizde bu gün erkenciyiz oğlum orda alıştı 6tıda kalkmaya.eşimin uyanmasını bekledim kahvaltı için,4bardak su içtim kalktığımdan beri.
bu günlerde kilo vermeyi salatalığa borçluyum günde 4,5 tane yiyorum.
kızlar bende bugün arkadaşın d. gününe gidicem öğlen saat 1 gibi. ama hiç bi şekilde kaçamak yapmak istemiyorum bol bol kahve içerim en kötü...inş yani...
bu arada bugun tartıldım 1,5 haftadır kilo veremiyordum bugun 72 çıktım çok mutlu oldum bir de adet dönemim geldigi halde kilo vermisiminş. cumaya kadar daha da veririm tartılmıycam cumaya kadar bakalım ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?