Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oyyyyyyyyy kaptanların en güzeli gelmiş. hiç sizi unutur muyum? emeğiniz çok üzerimde. inşallah sende iyisin kaptanım. evet bende kilo almadığım için seviniyorum. geçen eşimle hesap yaptık, fabrika içinde gün boyu yaklaşık 5 km yürüyorum. eşimde çok azimli, akşamları spor yapıyoruz beraber.

ee tabi yeni ortam yeni arakadaşlar. buradaki çaycı şişman. kadının kanına girdim diyete başladı. 1 haftada 500 gr vermiş üzülüyor. dedim dur daha iyi başlangıç.

buradaki çoğu insan zayıf. 3 kişi sadece biraz toplu. demin şişman olanlardan birine "sen az çalışıyorsun ondan böyle şişman kalmışsın" dedim. adam bozuldu meğer patronda evelden ona aynı şeyi söylemiş . ben şişman değilim dedi. 3 kere şişmansın şişmansın şişmansın diye bağırdım. herkes yarıldı gülmekten. yakında oda diyete başlar. yardımcı olurum belki onada.

adama şişmansın mı dedin
burcu etkisi fabrikada belirmeye başlamış
şaka maka canım 5 km yürümek ne demek. süper hareket oluyordur vücut için. eşin de artık yola gelmiş, seninle spor yapmalar falan
bu gidişle işyerinde de toplu olan bile kalmayacak:)

5 milin ortasında uyumayasınleslie malum biraz çok konuşuyor

öğleni de kahvaltı gibi yapmışsın anlaşılan. şu ana kadar bir sıkıntı yok menünde. gayet güzel
ben 8 aydır burdayım, verdiğim kilo da çizelgemdeki

hoşgeldin burcucum:80: ne güzel bikini giymişsin kilonuda korumuşsun ben daha o taraflara gelemedim bile ama inancım tam

selam gülşahcım. sağol canım. inancım var diyorsun o zaman kolay oluyor kilo vermek. darısı başına.
nasıl oldu durumun? var mı gelişme?

evet adam bana kötü kötü bakıyor artık kabullensin demiyim. arkadaşları söyledi günde yarım kilo gofret yiyormuş. geçen yemekte 6 bardak ayran içmiş. e yani gelde şişmanlama.

kaptanım bu arada hedefine ulaşmışsın. tebrik ederim. maşallah. düşünsene küçük bir çocuk kadar vücudundan ağırlık gitti.

ben artık çıkıyorum. deryaya, elife, dombiliye çok selamlar. emwam pek gelmiyor galiba. inşallah oda bebişide iyidir. onada çok selamlar. fırsat buldukça gelirim. çok öpüyorum. herkese başarılar, kolaylıklar diliyorum. byeeeeeee

kızlar şu leslie 5 mil buldum 3 miline kadar yaptım bıraktım neden çünkü sıkıcı geldi hep aynı 1 mil bitiyor 2 aynı 3 te hep böyle devam ediyor sanırım birde hiç yorulmadım hafiften bir terledim. akşam devam edicem sporuma ben biraz yoğun ve zor hareketler yapıyorum spor konusunda leslie hafif geldi bana

ne yiyormuş o adam yaw ben hayatım boyunca o kadar yemedim ama adamdan daha kiloluydum herhalde bir zamanlar:97:
evet, canım. çok çok şükür hedefe ulaştım. üzerimde ekstradan ne yük taşımışım ben:96:
yine uğra arada canım. işlerinde kolay gelsin.
emwa'nın çok bulantısı oluyormuş. arada sırada gözünü açabildiğinde uğruyor.
bye bye.

gülşahcım, leslie biraz sıkıcıdır. hele ki sen tae bo falan yapıyordun sanırım. o tarz hareketlilere göre epey sıkıcı gelebilir. ancak etkilidir. bir de hiç yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum ben.

kızlar ben geldim ben yokken baya ilerlemiş okumak yarım saat sürdü yaw maş

hoşgeldin canım aramıza...

dikkat et cnm fazla kaçırma ama çata kalma

ipekçim inanabiliyomusun sadece sade soda içtim ancak bunun gitmeden deryanın pulbiberli yoğurtundan yemiş olmamın etkisi çok büyük deryaya burdan

ayyy eşimde bana böle dese daha ne isterim ki

canım acaba tv demi yapsan cd ye filan atıp gerçi seni leslie pek sarmamış ama koşu bandın vardı gerçi dimi ona binersin

ben geldim herkes gitmiş malum yemek vaktiii. benim eşim biraz geç gelcek abimlerde akşam çaya gelcek bende kaçıyım abimler 11 gibi gider heralde onlar gider gitmez burdayım görüşmek üzere

canım ben öyle sayıldığını bilmiyordum.hatta bazen 2 tane yazdığım oluyordu ama çokluydu tabiii.sonra bakıyordum aaaa 2 tane yazmış oluyordum.öyle sayılıyorsa tamam bende öyle yapim ozaman sorun değil.Ama bana göre çokluda olsa sonuçta tek tek cevap yazıyoruz değilmi?ben öyle düşünüyorum.ayrıca paylaşımda bulunduğumu düşünüyorum.tabiiki benden fazla paylaşımda bulunanlar var onları tebrik ediyorum.burası mesaj yarışması değil tabiiki ama paylaşım önemli bunun farkındayım.ama ben daha önceden dediğim gibi akşam 7 gibi girebiliyorum anca bazende fırsat bulursam okulda giriyorum.birde paylaşım yaparken önemli noktalara vurgu yapmaya çalışıyorum.hani günaydın,nasılsınız,ben geldim,v.s vs. gibi mesajlar yazmıyorum yani onları yazıyorumda devamınıda yazıyorum.hani günaydın yazıp gerisini başka bir mesajda yazmıyorum.ammaaannnnçok uzattım sanırımneyse tatlım bundan sonra öyle yaparız artık

bu arada kızlar kesinlikle yanlış anlaşılmış olmayayım lütfen.ben alınmadım hiçbişeyden haaa ona görebilmemek ayıp değil dimi öğrenmemek ayıp.neyseebugünkü menümü vereyim barii:76:

sabah:melemen yapmıştım ama biraz acı yapmışım 3 çatal ondan yedim,1 dilim kepek ekmeği,form çay.

ara:1 tane peribiyotik yoğurt

akşam:dünden tavuk but vardı 1 tane ondan,birazcık pırasa,2 çatal makarna,1 bardak ayran

1 saat sonra falan bir form çay içerim hepsi bukadar kızlar.

canım tek sayılacakmış çokluda olsa dikkat ederim bundan sonra...

bir versem şu kiloları sana söylicemde kaç kilo verdiğimi daha veremedimşaka bir yana ben buraya başlayalı 1 ay oldu yaklaşık 3 kilo verdim sayılır canım.ama inşallah bu ay daha ümitliyim 5 kilo vercem

hoşgeldin arkadaşım inşallah vereceğiz bu kiloları bu arada şimdiki kilon kaç?

canım tek sayılacakmış çokluda olsa dikkat ederim bundan sonra...

canım önemli değil ben kendimden örnek vericek olursam bazen sabah girip günaydın yazıp sölüceklerimi yazıp mesajı bitiriyorum arkasından kahvaltı ettiysem onu başka bi mesaj da yazıyorum bazen o an aklımda olmayan bişiy oluyo tekrar yazıyorum yani arka arkaya yada çoklu mesaj çokda önem vermiyorum ayrı olmuş birleşik olmuş çok önemli değil benim için... seninde dediğin gibi mesaj yarışı yapmıyoruz sadece birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ama yeri geliyo bi günaydın bile benim gibi evde sabah yalnız olanlara iyi geliyo
bu arada bir ayda 3 kilo hiç fena değil:81:

kızlar yemeklerimi hazırladım kociş gelmedi misafirlerde gelmediiii.....
ondan sonra geç yemiş olucam vede misafirle aynı anda gelirse hızlı
neyseki yemeklerim hafif bugün...
bari menümü veriyim kimse yokken
sabah
1 domates
1 salatalık
2 biber
2dlm peynir
1 d. çavdar ekm ve çay

öğlen
p. biberli yoğurt

ara
sade soda

ara
1 elma, 7 badem, bir hurma

akşamda şöle olucak
3 kaşık bezelye yemeği
haşlanmış tavuklu yeşil salata

misafirlerime ettiğim ikramlardanda yemiycem inşşşşşşş....
bugün de 2 sınavım varmış yani rejimden, birini arkadaşın doğum gününde atlattım öğlen..
birinide akşam atlatıcam inş...

Son düzenleme:

hoş geldin.
olsun evde yap,hiç yapmamaktan iyidir.
huuu huuuu selam
selam,iyisin belli kilonu da korumuşsun ne güzel.
bak bu tavsiyene bende katılıyorum.

bende dombiliyi soracaktım izinlimi?

anladım canım yaaa haklısın bazen insan empati yapamıyor işte.doğru söylüyorsun.ben sabahları koşuşturmaca içinde olduğum için yanıldım işte.

bu günkü menüm
kahvaltı.1domates,1salatalık,yarım yumurrta çay
ara salatık
öğlen büyük bir kaçamak,1 bardak ayran
akşam yok
su 3litre,2bardak yeşil çay
öğlen piknik gibi bir şey yaptık,kaçamaktan sonra bol bol yürüdük,eşime arabayı temizlemede yardım ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…