menün güzelmiş cnm yalnız öğlen az olmuş sanki yani ben doymazdım menünün kalorisi çok fazla düşünce metabolizmada düşüyor o yüzden öğün atlamamak önemli bence. ama yinede güzel menü tebrikler
canım ben henüz yaşamadım ama böyle durumlarda yılmamak çok önemli bi çok kişi böyle durumda nasılsa veremiyorum deyip yemeye başlıyo.. sabretmek lasım...
sporumu yaptım canlarım 1.45 dakika
45 dakika koşubandında hafif ve hızlı tempolu koşu
yarım saat üst bölge kasları
yarım saat bacak hareketleri
sonrasında ılık bir duş
aferim bana
fıstıklarrr napıyonuz bakemm ben yatarrr herkese iyi gecelerrrr
canım ben 2 haftadır bu guruptayım ve çok memnunum iyiki burdayım yoksa devamlı bir rejim olayı benim için hayaldi en uzun 2 hafta sürerdii ama buranın enerjisi rejimdeymişim gibi hissettirmiyo bana çünkü burda herkes rejimde ve normal olanı bu. kendim tek başıma rejim yaptığım zaman çevremdeki herkes yemek yiyoda tek ben kendimi uzak bi hayal için güzel yemeklerden tatlılardan v.s den mahrum bırakıyomuş gibi hissediyordum ve çok dayanamıyordum. 2 haftada 1.9 kilo verdim ki sanırım ideal olanı bu... böyle işte cnm bu arada bende izmirdeyim.ozlemmtekinn
peki senin ne kadar oldu başlayalı şuan kaç kilosun ?
canım vur dedik öldürmüşsün maşsporumu yaptım canlarım 1.45 dakika
45 dakika koşubandında hafif ve hızlı tempolu koşu
yarım saat üst bölge kasları
yarım saat bacak hareketleri
sonrasında ılık bir duş
aferim bana
fazla kalamıycam kızlar, iyi geceler:79:
çok kolay canım, bir önceki günün ilk günaydın mesajıyla başlayacaksın. sonraki güne kadar herkes kaç mesaj yazmış sayacaksın. seni zaten yeni olduğun için son sıraya koydum. o zamana kadar olayı iyice anlarsın.
4 derken
ben, o tarz mesajlar yazmayı sevmiyorum ama 4 dilim kekle sana ancak o cezayı verebilirim bu gidişle ebrubugün toparlamış gördüm seni yoksa geliyorsu sopa.
1 dilim kek neyimize yetmiyor yaw? bu hafta artı kilo istemiyoum ona göre.:88:
Tekrar selamlar,,
Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..
Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..
Bugünkü menü
sabah 2 dilim ekmek arasına peynir çay
ara 1 galete
öğlen 4yk melemen kıymalı yumurtalıı2 dilim ekmek 1 yk yoğurt
akşam 1 haşlanmış yumurta üstüne 2yk yoğurt ve bol pul biberr
3.5-4 lt su
Niyeyse kendimi kilo almış gibi hissediyom acep içtiğim sulardan mıtuhaf hallerdeyim yaa
bugunku menumu seve seve gögsumu gere gere yazayim...
sabah marul,domates,salatalik ve kirmizi biberden olusan salata icinde 2 dilim beyaz peynir,yesil cay
aksam;aksam dediysem saat 4 te yine ayni salatadan icine tavuk schnitzel 3 dilim kucuklerinden,yesil cay..
eve geldikten sonra 10 bucukta cok acikmisim 1 tane kucuk schnitzel yedim.yemeseydim iyiydi..yesil cay ictim uzerine..
calismada o yedigim keklerden vardi dunden..gözümün ucuyla bile bakmadim..:92:
yarinda bugunku gibi yemeyi dusunuyorum.. bakalim insallah...
iyi geceler..yarin görüsürüz..
Tekrar selamlar,,
Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..
Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..
evet canım, 8 haziran gününün sayımı senin. yani 8 hazirandaki ilk günaydından itibaren sayıyorsun. yarın derken bugünü kasdetmemiştin sanırım:44:kızlar şimdi ben yarın sabahki günaydın mesajlarından itibaren sayacam di mi?
memnun oldum canım. ben de kendimi tanıtayım, ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim ve 1 oğlum var. ankarada yaşıyorum ben.Hoşbuldum bende.. sizlerin aranızda olmak gerçektende çok güzel.. Ben bankacıyım.. 1 yıllık evliyim. İzmirde yaşıyorum..29 yaşındayım. lise ye kadar çırpı gibi bir kızdım.. sonra lisede yatılı okulda yaklaşık 15 kilo kadar aldım. lise ve üniversite hayatımın başlangıcı kabus gibi geçti. Üniversite 2. sınıfta bir gün okula giderken üzerime giyecek hiçbirşey bulamadım. ve oturup ağladım. O gün diyet yapmaya karar verdim. 3 ay içinde 70 ten 59 kiloya ve sonra 55 kiloya düştüm. Hyatımın en güzel dönemiydi. Üniversite bitene kadar istediğim herşeyi giyebildim. 55-56 kilo civarlarında 4 yıl geçirdim. Sonra tekrar bir bir almaya başladım. Geçen sene 65 oldum şimdi 70 e dayandım ve ben gene çok mutsuzum . çok kez denedim ancak o zaman ki gibi sıkı bir diyet yapamadım.. daha önce vermiş olmam benim için çok büyük bir tecrübe o zamanlarımıda sizlerle paylaşmak isterim. Aslında en önemli şey istekli olmak.. Şuanda gerçekten çok istekliyim. destekle hepimiz kutulacağız.. inşallah
canım, senin zaten katılımın çok iyi. aralıksız oturmanı istemeye hiç ihtiyaç yok. böyle bir şeyi zaten hiçbirinizden isteyemem. herkesin buradan başka olarak yaşadığı bir hayatı ve sorumlulukları var. ayrıca bilgisayar başında da çok oturmayalım değil mi? çıkalım şöyle mis gibi yürüyüşlerecanım ben evde oldukça yarım saatte bir saatte bir girip bakıyorum kim var kim yok ne var ne yok... aralıksız oturunca eşim huysuzlanmaya başlıyobu arad bende akşam bi sahil yürüyüşü yapsammı diyorummmm....
kardeşlerin hücumu desenecanım benim bu bilgisayarla ilgili sıkıntım yoktu aslında hep bendeydi çünkü taki kardeşimin bir kız arkadaşı olana kadarhabire gidip geliyorum başında ya abla çık çık hep kovuluyorum sabahtanda diğer kardeşim alıyor off ya sabahları erkenden fırsatım oluyor yada gece geç saatte şimdi yemekte herkes kimse gelmeden bakıyım dedim size
gayet güzelmenümüde paylaşayım
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 elma
öğlen
ton balıklı sandviç
ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı
akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
geçmiş olsun canım. inşallah antibiyotikler çabucak etki eder.:97:ayy her zamanki gibi iltihaplanmış antibiyotik verdi kanal tedavisinden sonra normalmiş böyle olması antibiyotik etkisi gösterene kadar çekicem bir iki gün daha
aynı aynı bu sefer de nasıl döktün bunu buraya cocuk musun sen diye bagrinir annem
çok beğendim, gayet güzel.benim de menüm şöyle :
sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
Ara : yarısı koltuga dökülmüş nescafe
1 buçuk tatlı kaşığı aşure (hiç yemeseymişim iyiymiş)
öğlen : 1 biber dolması + yogurt
Akşam : 3 4 tane leblebi + 1 kase naneli pul biberli yogurt (ayy ne güzelmiş tadı bunun ya)
1 tane meyveli soda
spor olarak da şaka maka sabah ve akşam toplamda 3,5 saat bisiklet binmişimbir de sopa çevirdim
bu menülerle kilo almamışsındır canımBugünkü menü
sabah 2 dilim ekmek arasına peynir çay
ara 1 galete
öğlen 4yk melemen kıymalı yumurtalıı2 dilim ekmek 1 yk yoğurt
akşam 1 haşlanmış yumurta üstüne 2yk yoğurt ve bol pul biberr
3.5-4 lt su
Niyeyse kendimi kilo almış gibi hissediyom acep içtiğim sulardan mıtuhaf hallerdeyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?