günaydın kızlar
dünkü mesaj sayımları şöyle:
İpek61: 18:81:
elmalı turta: 17:81:
neyneyse: 16
ozlemmtekinn: 16
roseking35: 13
_ferdici_: 10:81:
sakaleynmaster: 10:81:
ebrulihayat: 9:81:
file76: 7 :81:
moonros: 6 :81:
prencess55 : 5 :81:
sementa 33: 4 :26:
evet canım ben 3 4 lt su tüketiyorumşimdi havalarda ısındı bol bol su ve salatalık tükertmek lazım
Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
[sıze="3"]evet canım ben 3 4 lt su tüketiyorumnasıl olduğunu bende anlamıyorum bendeki bardak mübarek kulplu olanlardan 1 tane dolusu 2 bardak su ediyoo bitaneyi içince az içtim gibime geliyoo tavsiye edrim öle küçük bardakla uğraşana kadar daha iyi oluyo
aramıza hoşgeldin cnm benim haydi bismillah bakalımmm
huuu huuuu selam
yani hayret birşey, gece tamam denk gelmiyorduk, gündüzleride mi başladı???. anam azıcık bir fırsat buldum girdim. neyse gelince okursunuz. inşallah herkes iyidir. arada bir yazmasamda kontrol ediyorum topiği haberiniz olsun. kaçamak yapmayın sakın. bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş. inşallah hepiniz başarılı olursunuz.
ben kendimden pek bahsetmeyim. kötü örnek olabilirim. kısaca canım ne istese yiyorum diyim. kilom aynı. işim çok hareketli ve sıcaklar başladı. sauna gibi çalıştığım yer, baya faydasını görüyorum. kilo almıyorum eşimde katı diyette olmasada kilo vermeye devam ediyor. 8 kg kadar verdi. şu haftasonları olmasa çok güzel vereceğiz. geçen h.sonu marmarise gittik ve nihayet bikinimi giydim. harika oldu. eşim manken gibi olmuşsun dedi. çok güzel bir duygu, lütfen gayret edin sonuçta çok güzel bir ödül alacaksınız.
şimdilik buralardayım.
Selammmmmmmmmmm
aaaa burcum gelmişş hoşgeldin cnm benim nasılsın ya kız nerelerdesin sen bakayım hııı seni seniibikinileride giyermişş manken gibi olurmuşş darısı bizlerin başınaa inşş...eşinede maşalah 8kg vermiş ne güzelll darısı bizlereeeeee:86:
çok mersi. merhaba nasılsın? ne enerjik kızlar katılmış size öyle.
hoşbulduk canım. aslında vaktim oluyor bazen ama eskisi kadar bağlanmak istemiyorum. yeni işteyim dikkatim dağılmasın istiyorum. ama ne yalan diyim hala aklımdasınız. 1-2 kilo daha veririm diye tahmin ediyorum bu sıcak ortamda. o yüzden kasmıyorum kendimi.
sen nasılsın seminecim. diyet nasıl gidiyor? aşk hayatın nasıl ?
iyiyim bende şükürrr canım hala işimden çıkmayı düşünüyorum ama düşünüyorum yani bi icraat yokkdiyette bu aralar iyi bakalım veremicem diye korkuyorum sporada başladım aşk hayatııı süperr ya nasıl olsun bak yine takılıyo bana yaa ama iyi yinede bakalım kısmet olabilir olmayadabilir kimseyi beğenmiyom ya öle iştee
huuu huuuu selam
sen nerelerdesin yaw? bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştımyani hayret birşey, gece tamam denk gelmiyorduk, gündüzleride mi başladı???. anam azıcık bir fırsat buldum girdim. neyse gelince okursunuz. inşallah herkes iyidir. arada bir yazmasamda kontrol ediyorum topiği haberiniz olsun. kaçamak yapmayın sakın. bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş. inşallah hepiniz başarılı olursunuz.
ben kendimden pek bahsetmeyim. kötü örnek olabilirim. kısaca canım ne istese yiyorum diyim. kilom aynı. işim çok hareketli ve sıcaklar başladı. sauna gibi çalıştığım yer, baya faydasını görüyorum. kilo almıyorum eşimde katı diyette olmasada kilo vermeye devam ediyor. 8 kg kadar verdi. şu haftasonları olmasa çok güzel vereceğiz. geçen h.sonu marmarise gittik ve nihayet bikinimi giydim. harika oldu. eşim manken gibi olmuşsun dedi. çok güzel bir duygu, lütfen gayret edin sonuçta çok güzel bir ödül alacaksınız.
şimdilik buralardayım.
geç girmen problem değil canım. gün içerisinde hazırlamış olman yeterli.bende 17-18 gibi sayacam ama tam nasıl sayılır bilmiyorum ben bazen siteye geç giriyorum 2 tane çocuk var. erken giremiyorum. nasıl yapıcaz bu durumu ben bilemiyrum:2:
[/B]
yaw o kadar para verdin, şimdi de patronlar yüzünden gidemiyorsun.bugünde spora gidemicem gibi görünüyo dün patronun biri yoktu kapatana kadar 20:30 a kadar bekledik spora gidemedim bugünde patron servisin şöförü bilmm nerye gitti diye servisi o çekiyo bugünde gidemicemm:84:bananeee ya:84:
böle güzel menüler varken tam gaza gelmişken spora gidememek ne gıcık bi olayy
iyisimi ben eve gidince abimden zorla pcyi alıp leslie yapayım sonra benle dalga geçiyo ne anlıyon bu hareketlerden diyepuffffff
kızlar bende bugün arkadaşın d. gününe gidicem öğlen saat 1 gibi. ama hiç bi şekilde kaçamak yapmak istemiyorum bol bol kahve içerim en kötü...inş yani...
Arkadaşlar lütfen şu mesaj sayımlarını doğru yapalım lütfen.ben dün en az 8 mesaj yazdım.az önce kendimde saydım yanılmadıysam 9 du.hergün en az 8 tane yazıyorum.ama mesaj sayımı yaparken sanırım profilime girip yazdığım mesajları sayıyorsunuz.ama o mesajların bazısı çoklu mesaj.yani 1 mesajın içinde atıyorum 4 kişiye cevap yazmışım.tektekte yazabilirim tabii,aynı şey,ben sayfaları karıştırmayım diye sırayla cevaplayorum.kaptanım lütfen yaaa bişe söyleyinnn.üzüldüm bak şimdi
Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
canım bugünkü mesaj sayımını ben yaptım ve profiline girerek yapmadım direk sayfadan yaptım ve bildiğim kadarıyla mesaj sayımı herkesin ayrı ayrı cevabı olarak sayılmıyo. ör rabia genelde çoklu mesaj yazıyo ve o mesaj tek bir mesaj olarak sayılıyor diye biliyorum. yalnışsam düzeltin kaptanım bundan sonra ona göre sayarım.:44:
şimdi havalarda ısındı bol bol su ve salatalık tükertmek lazım
bugünde spora gidemicem gibi görünüyo dün patronun biri yoktu kapatana kadar 20:30 a kadar bekledik spora gidemedim bugünde patron servisin şöförü bilmm nerye gitti diye servisi o çekiyo bugünde gidemicemm:84:bananeee ya:84:
böle güzel menüler varken tam gaza gelmişken spora gidememek ne gıcık bi olayy
iyisimi ben eve gidince abimden zorla pcyi alıp leslie yapayım sonra benle dalga geçiyo ne anlıyon bu hareketlerden diyepuffffff
gözün aydın cnmmmm maşallah sanaaaaaaaa
huuu huuuu selam
[sıze="3"]
senin dediğin gibi kocaman bardaklarım vardı ve hepsi kırıldı nazar var nazar[/sıze]
yani hayret birşey, gece tamam denk gelmiyorduk, gündüzleride mi başladı???. anam azıcık bir fırsat buldum girdim. neyse gelince okursunuz. inşallah herkes iyidir. arada bir yazmasamda kontrol ediyorum topiği haberiniz olsun. kaçamak yapmayın sakın. bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş. inşallah hepiniz başarılı olursunuz.
şimdilik buralardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?