Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oooooooo süperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şimdi havalarda ısındı bol bol su ve salatalık tükertmek lazım
evet canım ben 3 4 lt su tüketiyorum nasıl olduğunu bende anlamıyorum bendeki bardak mübarek kulplu olanlardan 1 tane dolusu 2 bardak su ediyoobitaneyi içince az içtim gibime geliyoo tavsiye edrim öle küçük bardakla uğraşana kadar daha iyi oluyo

aramıza hoşgeldin cnm benim haydi bismillah bakalımmm

[sıze="3"]
senin dediğin gibi kocaman bardaklarım vardı ve hepsi kırıldı nazar var nazar
[/sıze]

yani hayret birşey, gece tamam denk gelmiyorduk, gündüzleride mi başladı??? . anam azıcık bir fırsat buldum girdim. neyse gelince okursunuz. inşallah herkes iyidir. arada bir yazmasamda kontrol ediyorum topiği haberiniz olsun. kaçamak yapmayın sakın. bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş. inşallah hepiniz başarılı olursunuz.

ben kendimden pek bahsetmeyim. kötü örnek olabilirim . kısaca canım ne istese yiyorum diyim. kilom aynı. işim çok hareketli ve sıcaklar başladı. sauna gibi çalıştığım yer, baya faydasını görüyorum. kilo almıyorum eşimde katı diyette olmasada kilo vermeye devam ediyor. 8 kg kadar verdi. şu haftasonları olmasa çok güzel vereceğiz. geçen h.sonu marmarise gittik ve nihayet bikinimi giydim. harika oldu. eşim manken gibi olmuşsun dedi. çok güzel bir duygu, lütfen gayret edin sonuçta çok güzel bir ödül alacaksınız.

şimdilik buralardayım.

huuu huuuu selam

aaaa burcum gelmişş hoşgeldin cnm benim nasılsın ya kız nerelerdesin sen bakayım hııı seni seniibikinileride giyermişş manken gibi olurmuşşdarısı bizlerin başınaa inşş...eşinede maşalah 8kg vermiş ne güzellldarısı bizlereeeeee:86:

çok mersi. merhaba nasılsın? ne enerjik kızlar katılmış size öyle.

hoşbulduk canım. aslında vaktim oluyor bazen ama eskisi kadar bağlanmak istemiyorum. yeni işteyim dikkatim dağılmasın istiyorum. ama ne yalan diyim hala aklımdasınız. 1-2 kilo daha veririm diye tahmin ediyorum bu sıcak ortamda. o yüzden kasmıyorum kendimi.

sen nasılsın seminecim. diyet nasıl gidiyor? aşk hayatın nasıl ?

iyiyim bende şükürrr canım hala işimden çıkmayı düşünüyorum ama düşünüyorum yani bi icraat yokkdiyette bu aralar iyi bakalım veremicem diye korkuyorum sporada başladım aşk hayatııı süperr ya nasıl olsunbak yine takılıyo bana yaa ama iyi yinede bakalım kısmet olabilir olmayadabilir kimseyi beğenmiyom yaöle iştee

Son düzenleme:

hııı doğru sende ayrılmayı düşünüyordun işinden. icraat olmayınca insan oturup kalıyor yerinde. iyi bir iş bulduktan sonra adımını at. spora başlamana sevindim. aşk hayatınada sevindim. sen bana bekar hallerimi hatırlatıyorsun. umarım sana layık biriyle tanışırsın. karşındaki ne kadar iyi olursa olsun asla ipleri eline verme. hep biraz çekinsin korksun senden. abla tavsiyesi sana

huuu huuuu selam

sen nerelerdesin yaw? bizi unuttun diye düşünmeye başlamıştım

kilonu koruyabilmen çok güzel canım. bu sıcaklarda daha da verirsin diye düşünüyorum ben de.
eşine de heyt maşallah. adam azmetti 8 kg verdi yaw

bizler de gördüğün gibi işte sürekli yenileniyoruz epey yeni arkadaşımız var. eskilerden derya, elif de buralarda. dombili yine kayıplarda

bende 17-18 gibi sayacam ama tam nasıl sayılır bilmiyorum ben bazen siteye geç giriyorum 2 tane çocuk var. erken giremiyorum. nasıl yapıcaz bu durumu ben bilemiyrum:2:
[/B]
geç girmen problem değil canım. gün içerisinde hazırlamış olman yeterli.
kolay gerçekten. önceki arkadaşların listesinden alıntı yaparsın. tüm isimler orda olur. karşılarına da kaç mesaj yazdığını yazarsın canım.

yaw o kadar para verdin, şimdi de patronlar yüzünden gidemiyorsun.
söyle adamlara akşam işim var benim diye.

kızlar bende bugün arkadaşın d. gününe gidicem öğlen saat 1 gibi. ama hiç bi şekilde kaçamak yapmak istemiyorum bol bol kahve içerim en kötü...inş yani...

iyi eğlenceler canım bol bol göbek at

canım mesajların içeriğini saymıyoruz

hoşgeldin canım burada gerçeten başarıcağına eminim buraya katılmasaydım çoktan bezmiştim bırakırdım diyeti

doğru yapıyorsun canım

şimdi havalarda ısındı bol bol su ve salatalık tükertmek lazım

çok haklısın canım bu arada bişi sorucam senin tavsiyenle protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum nette biraz araştırdım protein ağırlı beslenme şeklinde pek meyveye yer verilmiyor doğru birşeymi bu

aynı sıkıntı bendede var kardeşlerim yüzünden ya abla bi git başımdan diyolar o kadar video indirdim pc yi alıpta yapamadım bile doğru düzgün anca kendi kendime aklıma geleni yapıyorum e böylede sıkıcı oluyor

hoşgeldin burcucum:80: ne güzel bikini giymişsin kilonuda korumuşsun ben daha o taraflara gelemedim bile ama inancım tam

off ya kızlar bu ilaçlar beni bitirdi valla iki dk başımı koydugum anda uyuya kalıyorum ay aptal gibi oldum uyumamak için zorluyorum kendimi birazdan leslie 5 mil yapıcam ama bakalım 5 mile kadar dayanabilecekmiyim sanmıyorum ama gittigim yere kdr artık

Selam Kızlarrr

bugünki menum.

Sabah kahvaltısı cornflakes ve 1 bardak light süt

Öğlen 2 dilim diyet ekmek etimek kuru olandan 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 kase light yoğurt

arada bir adet muz, 1 saat sonra 1 adet kayısı

Bu arada toplamda kaçar kilo verdiniz ve nekadar sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…