Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben ki hatırlarsınız,bizim gelin hamileydi geçen ay yatırmıştık hastaneye akşam üstü kanaması olmuş hastaneye götürmüşler meğer bebeği karnında ölmüş.çok üzüldüm ya geç olduğu için gidemedim de.

valla ben sınavdan öğlenki sınavdan geçemedim

bugünkü menümü yazayım bende kızlar öyle bir geçer zamanki başladı ya kimse kalmaz burda şimdi

kahvaltıdan önce : yarım elma sonra 1,5 saat bisiklet

kahvaltı : menemen+peynir+salatalık
ara : 1 y.yaglı sütle nescafe
öğlen : patlıcan yemegi 4 kaşık + az patates püresi (y.yağlı sütle yapılmış)+ az yogurt + 1 kutu zero
akşam : pul biberli naneli 1 kase yoğurt

leslie 4 mil + aerobic yarım saat + sopa çevirme

çok acıkırsam geç yattıgım için en fazla 1 tane nescafe içerim herhalde

öğlen yemeği yook canım :26:

ya kızlar bu kadar az yemekde zararlı biliyorsunuz dimi sonra vücut yagı depolamaya başlıyor hepimiz kilo vermeye çalışıyoruzz ama sonra bu kadar abartıp zararlı çıkmak da var

canım ben hafta sonu yiyorum öğle yemeği ama hafta içi yiyemiyorum.canım ben daha öncede söyledimde sanada söylim beni düşündüğün için çok saol öncelikle.şimdi ben sabah 10:30 gibi uyanıyorum işte kalktım kahvaltıyı hazırladım topladım,hazırlandım derken saat 12 oluyor.sonra okula gidiyorum.işte okulda 3 gibi ara yapıyorum.sonra saat 6 da eve geliyorum.6 ve 7 arası akşam yemeği yiyorum.sonra gece 2 ye kadar ayaktayım.işte o saaten sonrada meyve,çay falan yeyip içiyorum.o yüzden yani.erken kalksam öğlen yemeğim olcakta olmuyor işte.oky tatlım

valla misafirlerle sınav vermek çok zor canım allah kolaylık versin ne diyem:)birde tatlıya dayanmak çok zor ya en azından benim için:)

ayyy canımmm allah şifa versin.çok zor bişe sanırım.allah bidaha göstermesin:26:

ben de bu gruba yeni katılanlardanım cnm dyet maceramın en başında 86 kiloydum 67'e kadar düştüm sonra 79'a çıktım bir ay oldu diyete tekrar başlayalı 7 kilo verdim şu anda 72 kiloyum bu sefer de bozmayı ve o igrenc kiloları geri almayı düşünmüyorum valla

senin kilon ve hedefin kaç? kilo çizelgesi var sen de onlardan kullansana cnm iyi oluyor.

evet anladım canım haklısın bu durumda en mantıklısı senin yaptıgın

geçmiş olsun cnm allah sabrını versin...

Son düzenleme:
kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....

kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....

canım herşeyin fazlası zararlı tabi ki ama ben aç karnına yenilen kiraz zayıflatır diye duymuştum hatta onun saplarını kaynatıp suyunu içenler var zaten 100 gr 40 kalori iki hopla zıpla atarsın onu birşey olmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bugünkü menü
sabah 1 dilim ekmek ve biraz peynir
ara yeşilçay
öğlen 5 yk melemen 1 yk yoğurt 2dilim ekmek
ara 10 15 tane kabak çekirdeğiii
ara 1 magnum dondurmaniye yediysemmm
akşam 5te 3yk melemen ve 2 çatal peynir
3.5 lt su 20 dk spor niyetine harekett

yatmadan leslie 2 mil yapayım bari ....yapabilirsem...

iyi akşamlar sabah kahvaltıı dan hemn sonra kzı kardeşim aradı hemen hazırlanıp çıktım onunla buluştuk ..çocuklara alışveriş yaptım kendime sadece M eşofman altı aldım...yuusf ipini kopartmış dana gibi hiç durmadı tubada yanımdaydı iki çocuk ve alışveriş yemek ordan annemlere geçtim..çoooooookk yoğun ve yorucu bir gündü..:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…