Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ve menü..
sabah 2 jayısı kurusu
kahvaltı
2 yumurta
3 zeytin
el ayası kadar peynir..
2 bardak yy yağlı süt..
öğle
kızarmış tavuk ızgara daha doğrusu
su
salata
ara çay 2 kare dilim karpuz
akşam
4 kaşık etli taze fasulye
3 kaşık yy yağlı yoğurt
su 2 litr
ve 3 top dondurma ..
spor bol bol deli gibi koşan yusfu yakalam pusete oturtmya çalışma
20 dk yürüyüş annamelrin evin önünde yürüme parkuru vardı değerlendirdim..

yatmadan leslie 2 mil yapayım bari ....yapabilirsem...
leslie 2 milimi yaptım kızlar başlaması zor oldu biraz ama başladıktan sonra gerisi geldi. kirazlar gitmiştir inş:89: tartıda değişim yok bu hafta cumaya kadar insin istiyorummmm 70 in altına inmek istiyorum bi an önce 60'ları son 2 yıldır göremiyorumm ama burda sizin de desteğinizle görüceğime inanıyorum

böyle yorucu günlere bayılırım özellikle içinde alışveriş varsa tadından yenmez:90:

benden başkada kimse kalmamış bende yatıyım bari lesliede uykumu açtı gerçi ama gelir herlde... herkese iyi geceler....:79:

selam gülşahcım. sağol canım. inancım var diyorsun o zaman kolay oluyor kilo vermek. darısı başına.
nasıl oldu durumun? var mı gelişme?

oldu birşeyler ama daha kötü oldu yüzüğümü çıkardım zaten bu saatten sonra hayır gelmez nasip kısmet diyorum. şimdi çok yanlızım manevi olarak fırsat buldukça foruma giriyorum zaman geçiriyorum birde çalışmayı düşünüyorum kilolarım yüzünden direncimde kırılıyor çok yavaş ilerliyorum sanırım stres bu mutsuzluk yüzünden biraz kilo vereyim işe başlamayı düşünüyorum

tabi canım hiç yapmamaktan iyidir hareket olmuş oldu leslie değilde çenesi yoruyor

dvd bozuk koşubandı sıkıcı bahane yaratıyorum şaka şaka zorluyorum kendimi bazen oluyor bu bende birden gaza geliyorum herşey iyi sonra bir bıkkınlık hali oluşuyor şu aralarda öyle bir havadayım ondan bir kaç güne geçerde bende toparlanırım artıkım:76:

özlemcim çok güzel olmuş menün sınavlarda başarılar

elifcim sen aç geziyorsun sanki hergün buşekilde beslenmiyorsundur inşallah çok az

çok zor bir durum allah sabır versin ikinci bir evlatla acısını dindirsin inşallah

güzel canım sporda iyi zero neyin nesi o yakışmadı zaten faydasından çok zararı var kolanın

kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....

annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm. kiraz zayıflatır canım benim bildiğim

öyle bir geçer zamanki başladı onu izliyordum özetinde uyumuşum uyandım şimdide yatıcam yine menümüde ekliyeyim

sabah
1 elma

ara
1 portakal

öğlen
elma portakal muz çilekten oluşan yoğurtlu meyve salatası

ara
kuru kayısı 2 tane
altın çilek 10 tane

akşam
haşlama tavuk
4 kaşık pilav
salata

az gibi duruyor ama meyve çok tok tutuyor beni ne zamandır yemiyordumda

günaydınlarr kızlarr:79:
dün eşimin bilgisayarda işi vardı, gelemedim.

dünkü menümü yazayım:

kahvaltı: 1/2 haşlama yumurta, peynir, 8 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: fındık
öğle: haşlanmış börülce salatası, bol yeşillikle ve haftasonundan artmış bir miktar lavaş
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 1 dilim sütlü irmik tatlısı

su: çok içemedim, şişe lazım bana:96:
spor: yok

günaydın rabia bir şişe gerek diye diye gittiya kilolar...
kilo koruma için dikkateli beslenmekten çok sana kocaman bir tüyo her gün düzenli beslenmeye devam yani istediğindne yemeye ama haftada bir gün protein ağırlıklı beslen ..su her daim bol içilmeli..

aynen bende ya kilolarım yüzünden bütün iş görüşmelerini geri çevirdim şimdi işsiz işsiz oturuyorum şimdi de onlar aramıyor :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…