Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kizlar..2 gundur yokum..umarim yaramaz bi durum yoktur,iyisinizdir..

öncelikle haber veremedigim icin özür dilerim.. malumunuz bu hafta tiyatro var ve cok yogun calisiyoruz ben eve gelemedim dun gece gelebildim anca..o kadar yorgundumkii giremedim nete..
ve dolayisiyla cok duzensiz beslendim..dikkat etmeye calistim ama..

tam gecmise bakiyodum ki tel geldi yine cikicam aksam kaldigim yerden gecmisi okumaya devam edicem..

aksam görüsürüz dikkat edin kendinize..hoscakalin..

Yazını ben çok samimi buldum... bende zaten yeniyim , o yüzden bana pek laf düşmez ... ama ben öpcüklerle yanıt veriyorum sana

evet cnm zumbayı bende denedim hatta cd bile yaptım ara ara yapıyorumm aman dikkat et cnmm havalar sıcak çok fazla yoprucu spor yapma

Hoşbulduk burası çok keyifli ... sevdim burayı

evet cnm zumbayı bende denedim hatta cd bile yaptım ara ara yapıyorumm aman dikkat et cnmm havalar sıcak çok fazla yoprucu spor yapma

Evet havalar sıcak bende o yüzden sabah erken saatlerde yada akşam geç saatlerde yapıyorum sporu. Yoksa çok kötü oluyorum . Yürüyüşte orta tempoda iyi oluyor akşam serinliğinde.

Zaman çok çabuk geçiyor emişn ol benim büyük kız şimdi 10 yaşında küçüğüm 6 yaşında hangi ara büyüdüler bilmiyorum.
Buarada nerdesinde nerelere gidiceğini bilmiorsun

Allah bağışlasın canım..
İst-Bayrampaşadayım ben ama 2 yıllık evliyim, ilk zamanalr çalışıodum da çıkamıodum sonra hamilelik falan derken öğrenemedim henüz.. Kayınvalidemle aynı apartmandayız, artık akşamüstleri onu alır çıkarım..

Ben daha yapamadım zumbayı ama indirdim, geçen gün kızım bi ara sakinleşti bi bakıyım dedim nasılmış diye, 10 dakikalık dans gibi olanını denedim, çok komiktim ya, onlar hareket yapıyo ben sadece koşuşuyorum onlara yetişmeye çalışıyorum Ama indiirdiğim yerdeki yorumlarda ilkten o hıza yetişilemediği ama 2-3 kere yaptıktan sonra ayak uydurulabildiği yazıyodu.. doğru mudur?

NEGATİF KALORİLİ YİYECEKLER

Bütün yiyeceklerin kalorisi vardır, o yüzden “negatif kalori” sözü inandırıcı gelmiyor olabilir. Bazı yiyeceklerin sindirilmesi daha zordur ve vücudun bu yiyecekleri sindirebilmesi için, bu yiyeceklerin sahip olduğu kaloriden daha fazlasını yakması gerekir. Yani alınan kalori miktarı negatife düşer.

Teoride, bu yiyeceklerden ne kadar fazla tüketirsek, kilo vermemiz da o kadar kolaylaşır. Ancak, negatif kalori konusu hala tartışmalıdır ve araştırmacılar bunun mümkün olacağı konusunda hemfikir değildir. Yine de, negatif kalorili yiyecekler listesinde yer alan sebze ve meyveler, sağlıklı bir diyete dahil edilmesi gerektiğinden, yenilmelerinde bir sakınca olmadığı gibi, tavsiye de edilmektedir

Ahududu, yaban mersini, böğürtlen gibi dutsu meyveler, negatif kalorili yiyecekler arasında, içeriğindeki protein miktarları nedeniyle bir adım öne çıkmaktadırlar ve protein, diyelerin çok önemli bir parçasıdır. Çoğu dutsu meyve tatlı olduğundan, hem tek başına yenebilir hem de yenmesi çok kolaydır

Bu meyveler, içerdikleri antioksidan, C vitamini ve diğer besin değerleri sayesinde, bağışıklık sistemini güçlendirirler. Yaban mersini ve kızılcık, idrar söktürür. Yaban mersini ve ahududu ise göz sağlığına iyi gelmektedir. 250 gram dutsu meyvede sadece 50 kalori olduğunu düşünürsek, bunları diyetimizin bir parçası yapmamamız için hiçbir neden yok

Portakal, limon, greyfurt gibi turunçgiller, kapladıkları hacme göre oldukça düşük kaloriye sahiptirler; meyve başına ortalama sadece 40 kalori düşüyor. C vitamini ve lif deposu olan turunçgiller, sinirdirim sistemimizi ve bağırsak hareketlerimizi düzenler. Bunları bol miktarda diyetimize ekleyerek, hem kilo vermemizi kolaylaştırmış, hem de sağlığımızı korumuş oluruz

Negatif kalorili kavun ve karpuzlar

Yazın en süper besini muhtemelen kavun ve karpuzdur, daha fazla negatif kalorili bir besin bulamazsınız. Çoğunluğu sudan oluştuğu için, vücudun su ihtiyacını karşılayarak, vücut fonksiyonlarının tam olarak yerine getirilmesine yardım eder. Her dilimde sadece 20 kalori bulunur; aynı miktardaki turunçgilde 40 kalori vardır. Kavun ve karpuzu tek başına değil de, turunçgiller ve dutsu meyvelerle birlikte tüketmeniz daha faydalı olur

Negatif kalorili yiyecekler listesi: MEYVELER

Elma , Yabanmersini Kavun, Kızılcık, Üzüm Meyve, Bal Dew Kavunlar, Mango, Portakal, Şeftali, Ananas, Ahududu, Çilek, Mandalina, Karpuz,

Negatif kalorili yiyecekler listesi: SEBZELER

Kuşkonmaz, Pancar, Brokoli, Yeşil lahana, Havuç, Karnabahar, Kereviz, Acı biber, Salatalık, Hindiba, Bahçe teresi, Sarımsak, Yeşil Fasulye, Marul, Soğan, Turp, Ispanak, Şalgam, Kabak

*alıntıdır...

:44: Dünden beri buna bakıyorum netten, doğruluk payı var mıdır acaba ki?
Çünkü listedekiler yenmeyecek şeyler değil, denenebilir yani..

Son düzenleme:
Allah hayırlısıyla versin bebişi canım. bu konular hassas oluyor. bir yandan da yeni evlisin, şu anda çocuk düşüncesi erken geliyor da olabilir.
haftada 1.5 çok yaw. napıyorsun. ayda o dediğin kiloyu ancak verenler var. bence bşr haftada 600 gr falan çok normal. ayda 2,5 kilo yapar. azar azar giden kalıcı gider zaten.

bu arada herkese günaydınlar ;
bu sabah meyveyle kahvaltı edicem... ara sıra vücudu şaşırtmak lazımmış... dimi?

günün ilerleyen saatlerinde kısır ile şaşırtmaya geçmişsin

sporu sabah aradan çıkarttım.yoksa kalıyor..evet kendi menüm var ve miafir üst üste gelince dışına çıkmamak adına arada hazırlayıp yedim..ama aç kaldım saatim şaştı..
valla maşallah. sabahtan sporunu da tamamlamış. oh miss.

kızlar sabah menüm
1 muz
6 çilek
4 erik

çok gibi gözüküyor ama yalnızca 150 kalori kalori sepetinden baktım
bak bunu ben uygulayabilirim. meyveyi çok severim

Ay ne bilim olmadı işte . çizelgeyi hazırladım ama buraya koyamadım.
canım img kodları arasını profilindeki çizelge kısmına yapıştıracaksın.

hoşbulduk güzel paylaşım yaparız inşallah
dün lessiyi öğrendim süper oldu
okudum anladım
56 .....
leslie'yi öğrenene vesile olduk desene. ablamız çok dua almıştır sanırım
kurallar ve hedef kilo için de teşekkürler. not alınmıştır.:81:

çok güzel

evet ya bende kaybetmedim midem istedigi kadar küçülsün ben yemek yemeyi çok seviyorum valla
aynen

ben olsam hiç kaçırmazdım valla Allah biliyorda beni ondan yollamıyor herhalde oralara

her şeyin bir ilki var değil mi

doğru aslında bişeyler ayarlamak lazım bakıcaz artık dün içtim su :)
dün suyunu içtiysen gayet güzel. tabi daha diyetin ilk aşamasındasın. zamanla oturturuz canım, gözün korkmasın.

Okudum..Anladım..
Bu arada buranın gerçekten motive edici olduğunu ilk cümlenden anladım, nası utandım okuyunca :78: haklısın
Böyle objektif yorumlar olacaksa gerçekten motive olur insan..
değil mi?
birbirimize kırılmadan gücenmeden doğruyu söyleyebilmeliyiz. birbirimizin iyiliği için söylüyorsak sorun olmaz diye düşünüyorum.

Wowwww süper..
Keşke benim minik sıpa da uyusa da gündüzleri şööyle derin derin, bende yapabilsem bu kadar spor.. Artık akşam eşim gelince o bakıcak biraz kızımıza bende sporumu yapıcam, napim..
canım eşin de sana destek olmuş olur böylece. günlük şöyle 1 saat spor yapabilsen hemen farkı görürsün.

onu eklemeyi unuttum prencess55 0.gelmemiş.Göremedim mesajlarını:44:
hımm tamam canım.

leslie ile yürüyüşümü yaptım bayağı ter attım havalar sıcak belki ondan

bir bardak tarçınlı süt de ara öğünüm
afiyet olsun

kızlar ben kayınvalideme gidiyorum.. bu arada dün iyiki kısır muhabbeti geçmiş. orda yiyebileceğim tek kısır var....

herkese az kolrili bir gün diliyorum... akşam görüşürüz...:79:
sana da az kalorili bir gün dilerim canım:80:

gezenti aygül gelmiş

68.2 kgyım kızlar.d,yet,syenden geldimm. birde ben ne zaman listeye gireblirim? :) kaptanım?
birde benden yaşça büyüksünüz ama kızlar diyorum sorun olmaz umarım:82:
Sabah-
2 dilim kaşar peyniri
50 gr ekmek
3 şekerli çay

selam kızlarrrr nsılsınız valla benim kızım çok hasta ateş ateş ateşş antibiotik ateş düşürücüler havada sıcak yaz geribi dehşet kötü bişey. o yüzden fazla giremiyorum

geçmiş olsun kızına canım
onlar hasta oluyor bizler mahvoluyoruz üzüntüden

Tabi ki, darılmak gücenmek yok.. Doğruları duydukça ve aynada gerçekleri gördükçe daha da azimli olur insan. En azından ben öyleyim..

öğle yemeğim
2 kepçe (1 kase) şehriye çorbası
bir dilim ekmek

ara öğün 6 küçük kayısı
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim 2.5 tamamlarım bugün

bak şimdi ne alaka istediğin yerden gelirsin ..bizim için önemi yok..önemli olan burdaki paylaşımların yaklaşımların samimiyetin ..en zorlu yolu bzimle aşacak sonuca ulaşacaksın..:13:
ORTİM yavrucuğun hasta sen hasta duygusal gördüm seni..

canım, buraya katılma kararın bile çok önemli bir adım. inşallah 1 ay sonra bu kötümser halleri çoktan unutmuş olacağız.:97:

oh oh berline gitme planları var ha.
ama tabi önce güvenlik gelir canım. yol biraz uzunmuş. iyice araştırın ondan sonra bir karara varın. sadece trenle mi gidiliyor?

ben beğendim menünü. spor da yapmışsın. azıcık sarelle muhtemelen tatlı krizindendir. onu zamanla eleriz.

selam kızlarrrr nsılsınız valla benim kızım çok hasta ateş ateş ateşş antibiotik ateş düşürücüler havada sıcak yaz geribi dehşet kötü bişey. o yüzden fazla giremiyorum
çok geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin.

inşallah canım bu gün kendim iyiym fakat kızım hasta ona çok üsülüyorumm inşallah yine eski motivemi yakalam istiyorummm yoksa burayla alakalı bir sorunum yokk hepiniz dünya tatlısı insanlarsınız.
üzülme canım demek ne kadar mümkün bilmiyorum, anne yüreği dayanmıyor. çabucak iyileşir bebişin inşallah.

yeşilçayı bir arkadaşım hamileyken içti, doktoru izin vermiş. hatırladığım kadarıyla doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyordu. en güzeli bir doktora danışman canım.

bunda kızacak bir şey yok ki ipekçim. bizimle de burda bir aile gibi olursun inşallah.

evet, ben zumbayı denemiştim bir ara. çok çok keyifli. hareketler bana hızlı geldi sadece. benim el kol koordinasyonum zayıftır biraz.

hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim. programınız bu haftaydı değil mi? inşallah güzelce yapar ve kurtulursunuz.

ben karnabahar ve brokoli için duymuştum bu yazdıklarını. tv'de gürkan kubilay söylemişti. böyle bir şeyin olduğuna da inanıyorum. zaten bu yazdıkların son derece sağlıklı şeyler. diyetimizde yer verebilirsek çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…