68.2 kgyım kızlar.d,yet,syenden geldimm.birde ben ne zaman listeye gireblirim? :) kaptanım?
birde benden yaşça büyüksünüz ama kızlar diyorum sorun olmaz umarım:82:
Sabah-
2 dilim kaşar peyniri
50 gr ekmek
3 şekerli çay
afiyet olsun canım.68.2 kgyım kızlar.d,yet,syenden geldimm.birde ben ne zaman listeye gireblirim? :) kaptanım?
birde benden yaşça büyüksünüz ama kızlar diyorum sorun olmaz umarım:82:
Sabah-
2 dilim kaşar peyniri
50 gr ekmek
3 şekerli çay
.png uzantılı satırı alacaksın canım.aaaaa çıldırıcam kabul etmiyor bir türlü çizelgeyi deli oldum burda
Tabi ki, darılmak gücenmek yok.. Doğruları duydukça ve aynada gerçekleri gördükçe daha da azimli olur insan. En azından ben öyleyim..
afiyet olsun, nazar değmesin gidişat güzelöğle yemeğim
2 kepçe (1 kase) şehriye çorbası
bir dilim ekmek
ara öğün 6 küçük kayısı
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim 2.5 tamamlarım bugün
olmuş canım rica ederim :)oldu galiba inşallah olmuştur, teşekkürler yardımın için
hoş geldin buradan ayrıldığın kilo kaçtı..birde hedef kilon kaç..?kaptan sana gereken açıklamayı yapar..
hadi hayırlı olsun:81:oldu galiba inşallah olmuştur, teşekkürler yardımın için
afiyet olsun. salata kısmı süper ama keki tabi özellikle diyetin ilk haftası pek olumlu görmüyoruz. tabi şimdi ilk haftan diyete alışma sürecindesin. zamanla daha güzel olur.bugün sabah erken kahvaltı edemedim.. kızımı emzirdim, eltimle kayınvalidem kahve içmeye geldi (aynı apartmandayız) Kahve içtik, onlar gidince kahvaltı ettim 11 buçuk gibi..
1 bardak şekersiz ve sütlü nescafe
2 dilim kek (içinde yağ yok sadece şeker):78:
şuanda öğle öğünümü yiyorum,
yarım göbek salata,
1 orta boy haşlanmış patates
1 kutu ton balığı
karıştırdım yiyorum
bi de 1 büyük bardak su
spor akşama artık...
hadi hayırlı olsun:81:
afiyet olsun. salata kısmı süper ama keki tabi özellikle diyetin ilk haftası pek olumlu görmüyoruz. tabi şimdi ilk haftan diyete alışma sürecindesin. zamanla daha güzel olur.
bak şimdi ne alaka istediğin yerden gelirsin ..bizim için önemi yok..önemli olan burdaki paylaşımların yaklaşımların samimiyetin ..en zorlu yolu bzimle aşacak sonuca ulaşacaksın..:13:
Ortim yavrucuğun hasta sen hasta duygusal gördüm seni..
canım, buraya katılma kararın bile çok önemli bir adım. Inşallah 1 ay sonra bu kötümser halleri çoktan unutmuş olacağız.:97:
Oh oh berline gitme planları var ha.
Ama tabi önce güvenlik gelir canım. Yol biraz uzunmuş. Iyice araştırın ondan sonra bir karara varın. Sadece trenle mi gidiliyor?
Ben beğendim menünü. Spor da yapmışsın. Azıcık sarelle muhtemelen tatlı krizindendir. Onu zamanla eleriz.
çok geçmiş olsun canım ya, allah şifa versin.
üzülme canım demek ne kadar mümkün bilmiyorum, anne yüreği dayanmıyor. çabucak iyileşir bebişin inşallah.
Yeşilçayı bir arkadaşım hamileyken içti, doktoru izin vermiş. Hatırladığım kadarıyla doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyordu. En güzeli bir doktora danışman canım.
Bunda kızacak bir şey yok ki ipekçim. Bizimle de burda bir aile gibi olursun inşallah.
Evet, ben zumbayı denemiştim bir ara. çok çok keyifli. Hareketler bana hızlı geldi sadece. Benim el kol koordinasyonum zayıftır biraz.
Hoşgeldin canım, iyi olmana sevindim. Programınız bu haftaydı değil mi? Inşallah güzelce yapar ve kurtulursunuz.
Ben karnabahar ve brokoli için duymuştum bu yazdıklarını. Tv'de gürkan kubilay söylemişti. Böyle bir şeyin olduğuna da inanıyorum. Zaten bu yazdıkların son derece sağlıklı şeyler. Diyetimizde yer verebilirsek çok güzel olur.
[sıze="3"]bence güzell canımm insan hemen herşeyi kesemiyor malesef. Arada azda olsa yemek lazımbugün sabah erken kahvaltı edemedim.. Kızımı emzirdim, eltimle kayınvalidem kahve içmeye geldi (aynı apartmandayız) kahve içtik, onlar gidince kahvaltı ettim 11 buçuk gibi..
1 bardak şekersiz ve sütlü nescafe
2 dilim kek (içinde yağ yok sadece şeker):78:
şuanda öğle öğünümü yiyorum,
yarım göbek salata,
1 orta boy haşlanmış patates
1 kutu ton balığı
karıştırdım yiyorum
bi de 1 büyük bardak su
Spor akşama artık...
[ı]negatif kalorili yiyecekler
bütün yiyeceklerin kalorisi vardır, o yüzden “negatif kalori” sözü inandırıcı gelmiyor olabilir. Bazı yiyeceklerin sindirilmesi daha zordur ve vücudun bu yiyecekleri sindirebilmesi için, bu yiyeceklerin sahip olduğu kaloriden daha fazlasını yakması gerekir. Yani alınan kalori miktarı negatife düşer.
Teoride, bu yiyeceklerden ne kadar fazla tüketirsek, kilo vermemiz da o kadar kolaylaşır. Ancak, negatif kalori konusu hala tartışmalıdır ve araştırmacılar bunun mümkün olacağı konusunda hemfikir değildir. Yine de, negatif kalorili yiyecekler listesinde yer alan sebze ve meyveler, sağlıklı bir diyete dahil edilmesi gerektiğinden, yenilmelerinde bir sakınca olmadığı gibi, tavsiye de edilmektedir
ahududu, yaban mersini, böğürtlen gibi dutsu meyveler, negatif kalorili yiyecekler arasında, içeriğindeki protein miktarları nedeniyle bir adım öne çıkmaktadırlar ve protein, diyelerin çok önemli bir parçasıdır. çoğu dutsu meyve tatlı olduğundan, hem tek başına yenebilir hem de yenmesi çok kolaydır
bu meyveler, içerdikleri antioksidan, c vitamini ve diğer besin değerleri sayesinde, bağışıklık sistemini güçlendirirler. Yaban mersini ve kızılcık, idrar söktürür. Yaban mersini ve ahududu ise göz sağlığına iyi gelmektedir. 250 gram dutsu meyvede sadece 50 kalori olduğunu düşünürsek, bunları diyetimizin bir parçası yapmamamız için hiçbir neden yok
portakal, limon, greyfurt gibi turunçgiller, kapladıkları hacme göre oldukça düşük kaloriye sahiptirler; meyve başına ortalama sadece 40 kalori düşüyor. C vitamini ve lif deposu olan turunçgiller, sinirdirim sistemimizi ve bağırsak hareketlerimizi düzenler. Bunları bol miktarda diyetimize ekleyerek, hem kilo vermemizi kolaylaştırmış, hem de sağlığımızı korumuş oluruz
negatif kalorili kavun ve karpuzlar
yazın en süper besini muhtemelen kavun ve karpuzdur, daha fazla negatif kalorili bir besin bulamazsınız. çoğunluğu sudan oluştuğu için, vücudun su ihtiyacını karşılayarak, vücut fonksiyonlarının tam olarak yerine getirilmesine yardım eder. Her dilimde sadece 20 kalori bulunur; aynı miktardaki turunçgilde 40 kalori vardır. Kavun ve karpuzu tek başına değil de, turunçgiller ve dutsu meyvelerle birlikte tüketmeniz daha faydalı olur
negatif kalorili yiyecekler listesi: Meyveler
elma , yabanmersini kavun, kızılcık, üzüm meyve, bal dew kavunlar, mango, portakal, şeftali, ananas, ahududu, çilek, mandalina, karpuz,
negatif kalorili yiyecekler listesi: Sebzeler
kuşkonmaz, pancar, brokoli, yeşil lahana, havuç, karnabahar, kereviz, acı biber, salatalık, hindiba, bahçe teresi, sarımsak, yeşil fasulye, marul, soğan, turp, ıspanak, şalgam, kabak
[sıze="1"]*alıntıdır...[/sıze]
[/ı]
:44: Dünden beri buna bakıyorum netten, doğruluk payı var mıdır acaba ki?
çünkü listedekiler yenmeyecek şeyler değil, denenebilir yani..
[sıze="3"]68.2 kgyım kızlar.d,yet,syenden geldimm.Birde ben ne zaman listeye gireblirim? :) kaptanım?
Birde benden yaşça büyüksünüz ama kızlar diyorum sorun olmaz umarım:82:
Sabah-
2 dilim kaşar peyniri
50 gr ekmek
3 şekerli çay
Benim kızımın bi yerinde bi on/off düğmesi var sanırım ama ben daha yerini bulamadım :26:
Çünkü uykuya daldı, bi süre daha bekledim uyanır belki diye, uyanmadı, tam iyice daldı diye hazırlandım.. Spor için giyindim, lahana yağımı sürdüm göbeğime, terleten bi kemer var plastikimsi bişey onu taktım üstüne, ayakkabılarımı giydim yürüyüş bandına çıktım, start düğmesine basmamla kızım ağlamaya başladı
Minik sıpam benim ya, yorulcam diye kıyamıyo heralde annesine..
evet canım zaten bayadır gruptaydım ama sınav nedenyle sadece arada bır yazıyordumbirde listeye girmemiştim :)afiyet olsun canım.
listeye girebilmen için seni de deneme süresine alacağız canım. paylaşımlarınıza göre listeye gireceksiniz
ben sana kuralları daha önce yazmış mıydım?
bir de hedeflediğin kilo nedir?
saol canım tşk ederim[sıze="3"]
canım maşallahhh inşallah istikrarın devam eder [/sıze]
biliyorum canım. seni yaklaşık olarak burcularla aynı zamanlarda davet ettim. takıma ara ara uğramayı hiç ihmal etmedin ama o dönemi formel bir deneme dönemi sayamayız. senin için yeniden kuralları ekleyim ben. yeni bir kural ekledik çünkü.evet canım zaten bayadır gruptaydım ama sınav nedenyle sadece arada bır yazıyordumbirde listeye girmemiştim :)
Benim kızımın bi yerinde bi on/off düğmesi var sanırım ama ben daha yerini bulamadım :26:
Çünkü uykuya daldı, bi süre daha bekledim uyanır belki diye, uyanmadı, tam iyice daldı diye hazırlandım.. Spor için giyindim, lahana yağımı sürdüm göbeğime, terleten bi kemer var plastikimsi bişey onu taktım üstüne, ayakkabılarımı giydim yürüyüş bandına çıktım, start düğmesine basmamla kızım ağlamaya başladı
aç kalmaktansa yemekle iyi bir şey yapmışsın o zaman. samimiyetle söylüyorum ben zaten, biraz zaman geçsin menülerdeki dikkat çeken unsurlar azalacaktır. sen de rayına oturtursun. bak mesela sakaleynmaster çok iyi örnektir. misafiri de gelse temizliği de olsa menüsü bozulmaz. maşallah diyelim bu aradaEvet haklısın.. Ama kahvaltı hazırlamaya zamanım yoktu bu sabah böyle oldu, yumurta falan kaynatırım diye düşünüyodum ama kayınvalidemler 11bucukta gidince, bi an önce yiyim dedim, yoksa kahvaltı değil öğle yemeyi olucaktı
Madem hatalıyım akşam 30 değil 45 dakika yürüyüş yapıcam..
sopa var canım, yer misin?canım çok çekti bir patatesli yağsız gözlemeyi götürdüm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?