Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıın canım geçmiş olsun

herkese günaydııııııııın benden başka kimse yok herhalde ben de sabah sporumu ve kahvaltımı yaptım birazdan ıssız adam keki yapmak için alışverişe çıkıcam nasıl olacak acaba ilk defa yapıcam. ay ilk defa yaptığım keki yiyemicem yaa

ay canım dayanabilrmiyim blmiyorum üzerinede bi elma yedim hala tutmadı:) bide meyve beslencem diye kayınvalideme aç aç gidersm orda pişilere saldırırm diye korkuyorum... öğlen tavuk yiycem galiba..
..

bencede canım ya sabah kahvaltısında ki meyve yeterli bence çok acıkıcaksın sonra saldırıcaksın yemeklere

doğru aslında bişeyler ayarlamak lazım bakıcaz artık dün içtim su :)

Günaydın canım çok sağol, buarad bende isterim kekten

evet canım iştahın acıkılıyo açlıktan kudurmuş gibi yemek yemek istiyodummilk hafta tabi 2,hafta biraz düzene girdi şimdi daha iyi spordan önce tok tutuyo diye yumurta yiyorummmeve gidincede bişi yemiyom pek çünkü tok oluyorum bakalım 3ay sonunda spor destekli kaç kilo vermiş olcamm
kirazıı bende unutmicammmm
hoşgeldin canım:80:

annemin her lafa sözü vardır muhakkak atasözleri ve deyimler sözlüğü gibi karadenizli kendisi e normaldir demi ama
aynen canım benim annemde ölee karadenizli olunca tabii
çoık güzellll

emeğine sağlıkk canımm

günaydınlar kızlar:79:
chika, neslivicdan hoşgeldiniz:79:

Hoşbuldukk..

Okudum..Anladım..
Bu arada buranın gerçekten motive edici olduğunu ilk cümlenden anladım, nası utandım okuyunca :78: haklısın
Böyle objektif yorumlar olacaksa gerçekten motive olur insan..

Wowwww süper..
Keşke benim minik sıpa da uyusa da gündüzleri şööyle derin derin, bende yapabilsem bu kadar spor.. Artık akşam eşim gelince o bakıcak biraz kızımıza bende sporumu yapıcam, napim..

onu eklemeyi unuttum prencess55 0.gelmemiş.Göremedim mesajlarını:44:

leslie ile yürüyüşümü yaptım bayağı ter attım havalar sıcak belki ondan

bir bardak tarçınlı süt de ara öğünüm

kızlar ben kayınvalideme gidiyorum.. bu arada dün iyiki kısır muhabbeti geçmiş. orda yiyebileceğim tek kısır var....

herkese az kolrili bir gün diliyorum... akşam görüşürüz...:79:

dünkü menümü vereceğim.
Düzenli bi kahvaltı öğle yemeği olmadı.Acıktığım anda toplamda 6 öğün kadar yedim ama az az.Çoğu zaten aperatif şeylerdi.
Gün boyunca:
3 coca cola zero içtim.
1 avuç çekirdek yedim.
1 haşhaşlı çörek yedim.(sabah)
1 avuç patates cipsi yedim.
2 çilek yedim.

tüm yediklerim bunlardan ibaret.Ve o kadar çok yürüdüm ki.Gece de dans Odama geldiğimde ayaklarım titriyodu yorgunluktan

Su çok içemedim bu çok kötü oldu.1 litre anca içmişimdir.

Olmaz olurmu gider o kilolar bende büyük kızımın doğumundan sonra 90 kiloydum sonra verdim 60 a indim , bakma şimdi kan tedavisinden dolayı 73 kiloyum. İnersin o kilolardan, yeter ki iste , isteyelim

Hoşbulduukkkk, sağol canım.. İnşallah kurtulmazz

Chika hoşgeldin aramıza.İnşallah hedefine ulaşacaksın sonra da diğer hedefine..60'a...
buranın desteğini göreceğine inanıyorum...Sorumluluk hissettiğin için daha çok dikkat edeceksin yediklerine.MEsela benim gofreti bura sayesinde bırakmış olmam gibi mesela..

Olmaz olurmu gider o kilolar bende büyük kızımın doğumundan sonra 90 kiloydum sonra verdim 60 a indim , bakma şimdi kan tedavisinden dolayı 73 kiloyum. İnersin o kilolardan, yeter ki iste , isteyelim

Ay inşallah canım ya..

hayatımda 65in üstüne çıkmamış biriydim..
Sigarayı bıraktım,evlenince işimi bıraktım, hamilelikte de kendimi bıraktım sanırım, 3 senede 40 kilo almış durumdayım!! :78: Moralim sıfır, depresyon kıyılarında taş sektiriyorum yani..
Bir de 2,5 ay önce doğuma girerken 113 kiloydum, ödemler inince bir de emzirdiğim için, 13 kilo gitti ilk ayda ama 1 aydır tık yok..
Full motivasyona ihtiyacım olduğu için de aranıza geldim..
İnşallah Allah bundan birkaç ay sonra bu mesajımdan alıntı yapıp "ay nasıl da kötümser ve dobişmişim o zamanlar yavv" diye bi mesaj yazmayı nasip eder

90'dan 60'a harikasın ikbalcim..sırların var mı?

Aminnnn inşallah, ağzından bal damlıyo valla.. ama çok kalorili hiç tasvip etmedim

Bu arada ikbalcim, can kulağıyla dinliyorum sırların varsa..

Rabia abla ve Özlem abla gezme konusunda beni acayip gaza getirdiniz Haklısınız bi daha gelmiyo o gezme şansı vee

Berlin'e gitme olasılığım var gider ayak berlini de görsem süper olurdu ama 11 saat tren yolculuğu tehlikeli olabilir..Kararsızım açıkçası.. gidersek bi kız arkadaşım ve ben 11 saat trenle gitcez ordan da arkadaşlarımız alacak bizi..ama hırsızlık oluyo dedikoduları aldım..Kararsızım.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…