ne kampı yaw, bir yerinde dur dermişimtamam canm okudum-anladım kabul edıyorum :) yalnz 22-29 hazıran arasıkampım var sımdıden haber vereyımde ne olur olmaz :)
ne kampı yaw, bir yerinde dur dermişim
kamp tarihine kadar bir durumuna bakalım, zaten deneme süresi 2 hafta, paylaşım çok çok iyi olursa 1 haftada ekliyorum. burcudan biliyorsun.
hedef kilonu haa söylemedinsöyleyemeden zaten hedefe ulaşacaksın sen
ay doğru ya hedefım 56 kilo.unutmuşum söylemeyi.kapamda arkadaşlarımın ısrarı uzerıne gıdıyorum.son senemız dıye ondan sonra pc benım
Ben kaçıyorum kızlar , kızımı almaya gidicem kızlarıma dondurma sözüm var , birazda ben atıştırım dondurmadan,
Neyse kızlar size iyi günleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr
evet canım.:81:yarın mı bildirim yapıcaz?
şaka canım ya, fırsatınız varken gezin tozun tabi:97:ay doğru ya hedefım 56 kilo.unutmuşum söylemeyi.kapamda arkadaşlarımın ısrarı uzerıne gıdıyorum.son senemız dıye ondan sonra pc benım
Beni de aranıza alır mısınız? An itibariyle 64 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum. Yani 9 kilo vermem gerekiyor. 2 hafta içinde nasıl verebilirim? Kızlar tavsiyeleriniz nedir?
hayırdır canım? düğünün falan mı var?Beni de aranıza alır mısınız? An itibariyle 64 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum. Yani 9 kilo vermem gerekiyor. 2 hafta içinde nasıl verebilirim? Kızlar tavsiyeleriniz nedir?
evet canım.:81:
olabilir canım. haftalık düşünme, bu haftanın telafisini gelecek hafta yaparsın. ben sana güveniyorumyarın tartı günü haa ne çabuk geçiyor zaman ben bu hafta çuvalladım. geçen hafta 1.6 mu vermiştim ben imzamı da değiştimedim yaaaayarına umudum yokk inşallah haftaya bu hastalıktan ilaç manyağı oldum valla ve ödem oluştu
hayırdır canım? düğünün falan mı var?
2 hafta içinde 9 kg olmaz
oooo herkes burda bi ben yokum açılın bakem ben geldimmmyarın tartıı günüüüü kilo veremedimmm sanırım yaaa 4lt su içtim bugün halada içesim var hararettt geçmiyooooo noluyo bana dondurma yicektik patronlara aldıkm bana yok yemiyom dedim geçen günlerde yemiştim bu haftalık kullanımımı yaptım diye düşündümmm öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?