90'dan 60'aharikasın ikbalcim..sırların var mı?
Ay inşallah canım ya..
hayatımda 65in üstüne çıkmamış biriydim..
Sigarayı bıraktım,evlenince işimi bıraktım, hamilelikte de kendimi bıraktım sanırım, 3 senede 40 kilo almış durumdayım!! :78: Moralim sıfır, depresyon kıyılarında taş sektiriyorum yani..
Bir de 2,5 ay önce doğuma girerken 113 kiloydum, ödemler inince bir de emzirdiğim için, 13 kilo gitti ilk ayda ama 1 aydır tık yok..
Full motivasyona ihtiyacım olduğu için de aranıza geldim..
İnşallah Allah bundan birkaç ay sonra bu mesajımdan alıntı yapıp "ay nasıl da kötümser ve dobişmişim o zamanlar yavv" diye bi mesaj yazmayı nasip eder
Aslında sırrım emzirmek ti ve bol bol su içmekti, küçük kızımda da 86 kiloydum onda da 60 a indim.
ben zayıf halimin fotoğraflarını her yere asmıştım birde yatak odama en sevdiğim elbisemi astım ve buna giricem diye inat etmiştim.
<şimdi yine inatlaşıyorum onlarla, vericem bu kiloları diyorum.
HEP BERABER VERİCEZ BU KİLOLARI. :90:
Selam millet ancak fırsat oldu menümü yazim
Dün yediklerim
1 dilim kepek ekmek
5 yeşil Zeytin
2 domates
1 Salatalık
Az beyaz peynir
gün boyu 1 paket kepekli tuzlu çörekotlu bisküvi
1 yeşil elma
1 fincan 3'1 arada
2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
10 yeşil zeytin
azıcık sarelle
1 por. kuru fasülye
1 por. sebzeli bulgur pilavı
1/2 por. yoğurt
2 adet erik
Sporlarım
20 dak. yoga
30 dak. yürüyüş
15 dak . merdiven çıkma
Bu kadar
Ay inşallah canım ya..
hayatımda 65in üstüne çıkmamış biriydim..
Sigarayı bıraktım,evlenince işimi bıraktım, hamilelikte de kendimi bıraktım sanırım, 3 senede 40 kilo almış durumdayım!! :78: Moralim sıfır, depresyon kıyılarında taş sektiriyorum yani..
Bir de 2,5 ay önce doğuma girerken 113 kiloydum, ödemler inince bir de emzirdiğim için, 13 kilo gitti ilk ayda ama 1 aydır tık yok..
Full motivasyona ihtiyacım olduğu için de aranıza geldim..
İnşallah Allah bundan birkaç ay sonra bu mesajımdan alıntı yapıp "ay nasıl da kötümser ve dobişmişim o zamanlar yavv" diye bi mesaj yazmayı nasip eder
leslie ile yürüyüşümü yaptım bayağı ter attım havalar sıcak belki ondan
bir bardak tarçınlı süt de ara öğünüm
herkese günaydııııııııınbenden başka kimse yok herhalde ben de sabah sporumu ve kahvaltımı yaptım birazdan ıssız adam keki yapmak için alışverişe çıkıcam nasıl olacak acaba ilk defa yapıcam. ay ilk defa yaptığım keki yiyemicem yaa
bu arada herkese günaydınlar ;
bu sabah meyveyle kahvaltı edicem... ara sıra vücudu şaşırtmak lazımmış... dimi?
kızlar sabah menüm
1 muz
6 çilek
4 erik
çok gibi gözüküyor ama yalnızca 150 kalori kalori sepetinden baktım
Sende orijinal bir anne var, ben anladımeve almam dedi ha:)
Benim aldığım kokuda sarımsaktan eserler vardıkızartma sosu olması muhtemel. Allahım o kadar kilo verdim ama iştahımdan hiçbir şey kaybetmedim
Tartı konusunu gördüm şeker. Ya annenin aldığı halıyı geri alıp, eski şartlara döneceksin ya da bu haftalık kilo almış gibi geçicez canım. Tartı değişse bildirimde belirtiyoruz ama tartı yeri değişince oluşacak farkları pek dikkate almazlar canırım. Küçük bir halı yok mu? Eski tartıldığın yere koysan?
Ben de semine o kadar kilo verdi ama çevresi hiç mi farkında değil diyordum. Hiç yazmıyorsun çevrenden gelen tepkileri.
Mezun olunca ancak balayı gezisine çıkıyorsun canımöğrencilikte gezmeler başka gerçekten. Hele çoluk çocuk olunca gezme konusu iyice düşündürücü bir aktivite oluyor:)
Çok geçmiş olsun canım ya. Ben de durgunluğunun sebebini anlayamıyordum. İnşallah toparlanırsınız çabucak.
Ahaha seveni de varmış
Bak ne güzel işte 2,5 aylık bir bebeğin var öncelikle Allah bağışlasın. Bence gün boyu hep emzişr ve yanı sıra bol bol su tüket , hem sütün olsun hemde kilocuklar gitsin. Sonrada internetten hamilelik sonrası pilates yada yoga tarzı şey bak ve yavaş yavaş artık onları yap , bebişinle hergün bebek arabasıyla dışarı çık , hem bebişin bağışıklık sistemi kuvvetlensin hemde sen yürümüş olursun.
Bence moralini hiç bozma zaten şurda 10 ay sonra bebişinde yürümeye başlamış olur onun peşinden koşmaktan zaten kilo verirsin:90:
Geçmiş olsun canım, kıyamam ona ben ya, inşallah geçer bi an önce..selam kızlarrrr nsılsınız valla benim kızım çok hasta ateş ateş ateşş antibiotik ateş düşürücüler havada sıcak yaz geribi dehşet kötü bişey. o yüzden fazla giremiyorum
canımın içi kadınların kilo hikayeleri genelde hep aynıdır. hepimizi bu yollardan geçtik. bende 5 ay önce senin gibi kötüydüm. her sıkıntıyı yaşadım. ama bir azim geldi bana ve sonunda başardım. ama bunu önce kendi irademe ve leslie borçluyum. spor gerçekten şart. en az haftada 5 gün spor yapılmalı. suyu arttırmalısın. yeşilçay içmelisin. zamanla kilolar gittikçe kendine öz güvenin gelecek. hepimizi burada destek ve motivasyon için varız. hiç sıkma canını.
selam kızlarrrr nsılsınız valla benim kızım çok hasta ateş ateş ateşş antibiotik ateş düşürücüler havada sıcak yaz geribi dehşet kötü bişey. o yüzden fazla giremiyorum
cok sevindim canim.. gözün aydin..evet stresten bişey yiyesim gelmedi.Akşama kadar ama aldığım haberlere göre geçmişim.Hocam mail attı sabah gördüm ve çok mutluyum.Tüm dersleri geçtim.Türkiyeye Başım dik dönebilirim.:52
Selam kızlar öncelikle bende aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
Ah şu kilolar...
Selamlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi, fakat pek fırsat bulup yazılar yazamadım. 30 yaşındayım, iki kızım var Allah bağışlarsa. Aslında kızlarımın hamileliklerinde birinde 30 kilo diğerinde 26 kilo aldım ve hemen verdim. Kan rahatsızlığım var ve bu rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm , malesefki 6 ay gibi bir sürede 14 kilo aldım.
fotoğrafçılık yapıyorum, dolayısıyla oturarak çalışıyorum ( gerce yaz geliyor dış çekimler, gelin damatlar derken baya koştururum:))
Motivasyona çok ihtiyacım var 60 kiloya inmem lazım, kıyafetlerim olmuyor 46 beden etek bile dar geliyor.
Bende dün akşam karar verdim ve artık diyetteyim , sabah kalktım sporumu yaptım, hafif kahvaltıyla e hadi bismillah dedim.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar
yani hayret birşey, gece tamam denk gelmiyorduk, gündüzleride mi başladı???. anam azıcık bir fırsat buldum girdim. neyse gelince okursunuz. inşallah herkes iyidir. arada bir yazmasamda kontrol ediyorum topiği haberiniz olsun. kaçamak yapmayın sakın. bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş. inşallah hepiniz başarılı olursunuz.
ben kendimden pek bahsetmeyim. kötü örnek olabilirim. kısaca canım ne istese yiyorum diyim. kilom aynı. işim çok hareketli ve sıcaklar başladı. sauna gibi çalıştığım yer, baya faydasını görüyorum. kilo almıyorum eşimde katı diyette olmasada kilo vermeye devam ediyor. 8 kg kadar verdi. şu haftasonları olmasa çok güzel vereceğiz. geçen h.sonu marmarise gittik ve nihayet bikinimi giydim. harika oldu. eşim manken gibi olmuşsun dedi. çok güzel bir duygu, lütfen gayret edin sonuçta çok güzel bir ödül alacaksınız.
şimdilik buralardayım.
kızlar ben ki hatırlarsınız,bizim gelin hamileydi geçen ay yatırmıştık hastaneye akşam üstü kanaması olmuş hastaneye götürmüşler meğer bebeği karnında ölmüş.çok üzüldüm ya geç olduğu için gidemedim de.
annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm.kiraz zayıflatır canım benim bildiğim
emeğine sağlık gülüm benim orti girmemişşş dün aaaa noldu acabaa girmeden durmazdı o bişi mi oldu acaba yamerak ettimmm şimdi
İnşallahhhh, bi an önce yürümeye başlasın die dua ediyorum zaten elimden gelse yürütcem 3 aylık bebeği
Evde koşu bandım var, akşamları onda yürüyüş yapıcam, gündüzleri de kızımla çıkıcam arabasına koyup.. Başka çare yok, buraları da pek iyi bilmiyorum, nereye gitcem bilmiorum ama dolanırım artık aynı yerlerde
gayet başarılı hayatımm maşallah
Ah canım yaaa Allah yardımcın olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?