Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam millet ancak fırsat oldu menümü yazim

Dün yediklerim

1 dilim kepek ekmek
5 yeşil Zeytin
2 domates
1 Salatalık
Az beyaz peynir

gün boyu 1 paket kepekli tuzlu çörekotlu bisküvi

1 yeşil elma

1 fincan 3'1 arada

2 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 salatalık
10 yeşil zeytin
azıcık sarelle

1 por. kuru fasülye
1 por. sebzeli bulgur pilavı
1/2 por. yoğurt

2 adet erik

Sporlarım

20 dak. yoga
30 dak. yürüyüş
15 dak . merdiven çıkma

Bu kadar

90'dan 60'a harikasın ikbalcim..sırların var mı?

Aslında sırrım emzirmek ti ve bol bol su içmekti, küçük kızımda da 86 kiloydum onda da 60 a indim.

ben zayıf halimin fotoğraflarını her yere asmıştım birde yatak odama en sevdiğim elbisemi astım ve buna giricem diye inat etmiştim.

<şimdi yine inatlaşıyorum onlarla, vericem bu kiloları diyorum.

HEP BERABER VERİCEZ BU KİLOLARI. :90:

Bak ne güzel işte 2,5 aylık bir bebeğin var öncelikle Allah bağışlasın. Bence gün boyu hep emzişr ve yanı sıra bol bol su tüket , hem sütün olsun hemde kilocuklar gitsin. Sonrada internetten hamilelik sonrası pilates yada yoga tarzı şey bak ve yavaş yavaş artık onları yap , bebişinle hergün bebek arabasıyla dışarı çık , hem bebişin bağışıklık sistemi kuvvetlensin hemde sen yürümüş olursun.

Bence moralini hiç bozma zaten şurda 10 ay sonra bebişinde yürümeye başlamış olur onun peşinden koşmaktan zaten kilo verirsin:90:

selam kızlarrrr nsılsınız valla benim kızım çok hasta ateş ateş ateşş antibiotik ateş düşürücüler havada sıcak yaz geribi dehşet kötü bişey. o yüzden fazla giremiyorum

ne güzel işte bak mative olmak için ekinden geleni yapıyorsun. bir kere başarmışsın yine başaracaksın canımm

gayet başarılı hayatımm maşallah

canımın içi kadınların kilo hikayeleri genelde hep aynıdır. hepimizi bu yollardan geçtik. bende 5 ay önce senin gibi kötüydüm. her sıkıntıyı yaşadım. ama bir azim geldi bana ve sonunda başardım. ama bunu önce kendi irademe ve leslie borçluyum. spor gerçekten şart. en az haftada 5 gün spor yapılmalı. suyu arttırmalısın. yeşilçay içmelisin. zamanla kilolar gittikçe kendine öz güvenin gelecek. hepimizi burada destek ve motivasyon için varız. hiç sıkma canını.

ıssız adam keki mi havuçlu tarçınlı kek mi yoksa

inşallah canım bu gün kendim iyiym fakat kızım hasta ona çok üsülüyorumm inşallah yine eski motivemi yakalam istiyorummm yoksa burayla alakalı bir sorunum yokk hepiniz dünya tatlısı insanlarsınız.

İnşallahhhh, bi an önce yürümeye başlasın die dua ediyorum zaten elimden gelse yürütcem 3 aylık bebeği
Evde koşu bandım var, akşamları onda yürüyüş yapıcam, gündüzleri de kızımla çıkıcam arabasına koyup.. Başka çare yok, buraları da pek iyi bilmiyorum, nereye gitcem bilmiorum ama dolanırım artık aynı yerlerde

selam kızlarrrr nsılsınız valla benim kızım çok hasta ateş ateş ateşş antibiotik ateş düşürücüler havada sıcak yaz geribi dehşet kötü bişey. o yüzden fazla giremiyorum
Geçmiş olsun canım, kıyamam ona ben ya, inşallah geçer bi an önce..

Sağol canım. İnşallah 5 ay sonra bende böyle konuşabilirim
500 ml.lik bardak aldım kendime ne kadar içtiğimi biliyim diye, onunla 6-8 bardak içicem..
Dün google'dan baktım ama her yerde başka başka şeyler yazıyo, yeşilçayı emziren kadınlar içebilir mi ki acaba, bileniniz varsa söylerse sevinirim.

Ah canım yaaa Allah yardımcın olsun, Rabbim acil şifalar versin inşallah.

evet stresten bişey yiyesim gelmedi.Akşama kadar ama aldığım haberlere göre geçmişim.Hocam mail attı sabah gördüm ve çok mutluyum.Tüm dersleri geçtim.Türkiyeye Başım dik dönebilirim.:52
cok sevindim canim.. gözün aydin..

hos geldin ikbal.. :79:

burcu hosgelmissin.. ben göremedim seni ama yine gel lütfen.. cok sevindim senin adina..darisi bizim basimiza..

elifcim cok uzuldum buyuk gecmis olsun..

annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm. kiraz zayıflatır canım benim bildiğim

ilk defa duydum bunu,güzelmis..

emeğine sağlık gülüm benim orti girmemişşş dün aaaa noldu acabaa girmeden durmazdı o bişi mi oldu acaba ya merak ettimmm şimdi

canim yaa biliyosun iste..bu hafta böyle malesef..

Zaman çok çabuk geçiyor emişn ol benim büyük kız şimdi 10 yaşında küçüğüm 6 yaşında hangi ara büyüdüler bilmiyorum.
Buarada nerdesinde nerelere gidiceğini bilmiorsun

evet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi gelelim zurnanın zırtttttttttt dediği yere.

Sizlere açık ve net olarak nasıl kilo verdiğimi açıklamak istiyorum.
yapacağım bu açıklamalardan sonra bana kızmayın ama tamammı

Kızlarrr yaklaşık 5 ay önce zayıflamaya karar verdim. o zaman 86 kiloydum yaşadım sıkıntıları burada yazıp kafanızı şişirmeyeceğim. hepimizin ortak kilo sıkıntıları.

İlk önce bir site bulmalıydım bana destek verecek, bana arkadaş olacak motivemi arrtırcak bir yer bulmam lazımdı. İlk önce buraya kayıt oldum. ve beklediğim ilgiyi göremedim. açık söylemek gerekirse.

ve başka bir site buldum. o siteye üye oldum. bir hafta arallıklarla devam ettim oraya. ve burası gibi açık bir yarış kampuına katıldım. sizler gibi tatlı iyi insalarla tanıştım süper ilgi ve motive gördüm. yarış insanı dahada bir azimlendiriyordu. herkes ayrı bilgiler veriyor ve dahada güzel gidiyordu.

güzel dostuklarda edinmştim aynı zamanda. ve o azimle ilk ay 7 kilo verdim ve hiç fire vermeden bu zamana kadar geldim. diyet esnasında. 5 ay boyunca hiç ara vermeden lelsie yaptım. mekik çektim bel döndürmeler yaptım. özellikle elmalı kür, sabahları içtiğim elma sirkeli su, yeşil çay, vve form çaylar ciddi anlamda etkili oldu.

Ve tabi gün içinde ölçülü yediğiniz yoğurt. bu arada duraklama dönemlerimde prıtein diyeti yaptım. klo vermemde ki en büyük etkenlerden biriside buydu. Ama dediğim gibi yarışmaların motiveyi arttırdığı kanıtlanmı bir gerçek.

şimdi gelelilm o siteden neden ayrıldığıma bunada bir açıklık getirmem gerekecek snırım.
malsef sitenin server ücreti ödenemediği için site kapandı. ve açılması için para gerekliydi. artık site paralı olacak denildi. aylarca yarıştığımız kamplar kapatılacak ve sadece ücret ödeyenler yarışlara katılabilcekti. ve durumları iyi olmayan kişiler bu ücreti ödeyemedikleri için şu an malsef dışlandılar.

ve bu benim çok gücüme gitti. malesef arkadaşlar kırılan bir bardağı yapıştırsanızda eskisi gibi olmayacağı gbi insan kalbide aynı bu şekilde bir kere kırıldı mı bir daha yerine gelmiyor.

Şuan burada olmaktan çok mutluyum. sizleri çok sevdim. hani bana sormuştunuz nasıl kilo verdin diye işte ben bu şekilde kilo verdim. ve hayatımda hiç yalan söylemedim. hayat byu git gellerimiz olmuştur. sın anda karar değişiklilleri yaşamışızdır. orayı bir aile gibi benimsemiştim. ve ailemden darbe yemek beni kırdı. ve üzdü. bu açıklamamdan sonra beni yine kabul ederseniz her zaman burda olacağım. başka bir siteden gelme biri olarak dışnalmayı hiç istemem. açık konuşmak istedim sizlere dürüst olmak istedim. İnşallah beni anlayışla karşılarsınız.

gayet başarılı hayatımm maşallah

Ayy çok teşekkürler elimden geleni yapıyorum , bir azimle sarıldım diyetime gerçe fazla spor yapamıyorum çarpıntım oluyor bu seferde kaş yaparken göz çıkartmim diye abartmıyorum. Az olsun öz olsun , zaten plates ve yoga tarzı yapıyorum. Zumba da çok güzel oluyor. Deneyenler varmı Zumba yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…