offfffffff veremem mi yanii
offfffffff veremem mi yanii
aaaaaaaa inanmıyorumm yok kalamazsın burda nerden geldiysen oraya gitilahiiiiiiiiii ipeeek böcüğümm başka siteden geldin diye niye dışlayalım ki seni ?? ona bakılırsa hepimiz bir yıgın site geziyoruz kilo verme esnasında bilgi alabilmek için bende bir yıgın site gezdim ama en güzeli burasıydı hem bilgi paylaşımı ve motivasyon açısından hem tanıştıgım insanlar açısında dolayısıyla burada kaldım bende eminim herkes böyledir zaten deli ya
hadi kız cadıı başla eğer sen verirsen 2 haftada 9 kilo bende yapacam o diyetten valla
zumba dediğinizz zumba dansı vardı sanırım o mu?? bir yerde izlemiştim videoyu ama unuttum :18:
canım çok çekti bir patatesli yağsız gözlemeyi götürdüm:18:
Ben kaçıyorum kızlar , kızımı almaya gidicem kızlarıma dondurma sözüm var , birazda ben atıştırım dondurmadan,
Neyse kızlar size iyi günleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr
yarın tartı günü haa ne çabuk geçiyor zaman ben bu hafta çuvalladım. geçen hafta 1.6 mu vermiştim ben imzamı da değiştimedim yaaaayarına umudum yokk inşallah haftaya bu hastalıktan ilaç manyağı oldum valla ve ödem oluştu
meyveye birde yoğurt eklersen süperoluyor bende yiyorum bazen öyle.meyveleri küçük küçük doğruyorum birde üzerine yoğurt koyuyorum süper oluyor:)bu arada herkese günaydınlar ;
bu sabah meyveyle kahvaltı edicem... ara sıra vücudu şaşırtmak lazımmış... dimi?
canım bendede polikistik over var
üzülme bebek istiyorsan tedavisi var internetten okuyup kendini üzme (ben kendimi çok üzmüştüm ama 6 ay içinde hamile kaldım)
ama doktorlar önce kilo vermeni isteyecek
5 günde 5 kilo vermek yanıtlıcı olur ..hızlı kilo kabı isitiyorsan protein ağırlıklı beselnmeye başalyacaksın ..bol su ve hareket amam 2 haftada 5 kilo hayır yanlış olur önce tam gaz başlarsınki şu an onu gördüğ sendeSöyledim ya acayip hırs yaptım. Başladığım diyet evet şok diyet ve vücudumda sarkma olmaması için 10km yürüyorum. Yarım saat de aletli spor yapıyorum. Boyum 1,71 kilom 64 bu elma diyeti obezler için mi? Yani benim gibi 38 beden giyenler 5 günde 5 kilo veremezler mi?
2 haftada 9 kilo hayal canım çok kilolu değilsin..hırs yap ama sağlığını riske sokarak değil..Evet çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama hırs yaptım. Asıl önemli olan verdikten sonra muhafaza edebilmek.
burda bir arkadaşımız yaptı kilo verdi sanırım tam hatırlamıyorum ama onun akabinde metosunu toparlmak baya uzun sürdü..yapmayın yaşınız genç sağlıklı beslenmeye alıştırn kendinizi spor olsun ama böyle 10 km değil.Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
hastaydın bebeğin hastaydı önce sağlığın ..sıkma canınıyarın tartı günü haa ne çabuk geçiyor zaman ben bu hafta çuvalladım. geçen hafta 1.6 mu vermiştim ben imzamı da değiştimedim yaaaayarına umudum yokk inşallah haftaya bu hastalıktan ilaç manyağı oldum valla ve ödem oluştu
Beni de aranıza alır mısınız? An itibariyle 64 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum. Yani 9 kilo vermem gerekiyor. 2 hafta içinde nasıl verebilirim? Kızlar tavsiyeleriniz nedir?
aaaaaaaa inanmıyorumm yok kalamazsın burda nerden geldiysen oraya gitilahiiiiiiiiii ipeeek böcüğümm başka siteden geldin diye niye dışlayalım ki seni ?? ona bakılırsa hepimiz bir yıgın site geziyoruz kilo verme esnasında bilgi alabilmek için bende bir yıgın site gezdim ama en güzeli burasıydı hem bilgi paylaşımı ve motivasyon açısından hem tanıştıgım insanlar açısında dolayısıyla burada kaldım bende eminim herkes böyledir zaten deli ya
Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
bende ilk ay 7 kilo vermiştim ama o aman 86 kiloydumm şuan vermeye kalkışmam bile kesin cesedim çıkar herlde
kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?