Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaradı kaptanım yaradı hatta zoruma bile gitti ya bozuldum cidden kendime onu istemem bunu istemem iki tane patlatasım geldi kendime şimdi annemin yine bir lafı var bana böyle yattığım zamanlarda kalk damızlık gibi yatıyosun hep öküz gibi oldun diyo bana

kaç yaşındaydın bebeğim sen
14 :)

tamam not edelim

seni çiğköfteci seni
neyse ödül olarak yedim demişsin, sonradan gördüm.
:)) canım cekıyor arada böyle dayanamıyorum hehe
tamam deneyeyim inş. düzelir.çok teşekkürlerrr :)
en son kaç kiloydun tatlım aldınmı verdinmi
75 tim. 7 kgcik verdim

bak ya kaptanım küçümseme beni havada ters takla bile atıyorum hani şu koşuyorsun koşuyorsun düz duvara doğru duvara bir iki adım sonra hop havada takla yere düşüyosun işte onlardan birde ayaktay ters köprü dahi kurabiliyorum kafamı bacaklarımın arasından geçirip yürüyebiliyorum

14 :)

:)) canım cekıyor arada böyle dayanamıyorum hehe

tamam deneyeyim inş. düzelir.çok teşekkürlerrr :)

75 tim. 7 kgcik verdim

hadi bee 14 mü anaaaaa kıs bu yaşta ne diyeti yapıyon sen doktorlar 18 yaşından önce diyet önermiyor senin tam gelişme zamanı herşeyden yemen lazım tabi ölçülü yemek şartıyla

ben gidiom yine anacığımıda alıp 45 dakika kadar spor yapıcaz tabi anneme yaptırıcam amacım o hafif hareketler arada bende ısınmış olurum demi ama sonra girerim yine zaten 5 dakka dedim gürkan başladı başımda hadi abla diye

bend aha 50 mekik zor çekiyorum

rabişşşş 2 tane dediğim dilim onlaryaaa 2dilim yuvarlak halka olarak 2şer tanee yedim çok muuuu

paylaşım için teşekkürler canım. 3 yıldır spor yapıyorum. haftada 3 gün. en önemli tavsiyem bir şeyi devamlı yapmaya çalışın. haftada 1 gün dahi olabilir, hiç sorun değil. ancak ne yaparsanız yapın sürekli yapın. o 1 günlük sporunuz yaşam biçimi haline gelsin. zaten siz isteniz de istemeseniz de vücudunuz ister.
bir de sıkılaşmak isteyenlere pilates diyorum, başka da söze hacet yok.

Kızım onu size şikayet ettiğimi duydu sanırım..
Birazcık uyudu bende 20 dk.da 2 km yurudum
Duş aldım, tam odaya girdim uyandı
yerim ben o tatlı kızı
tam annesine göre ayarlamış uykusunu, aferin:81:

canım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah size nice evlilik yıldönümleri nasip etsin sağlıkla, mutlulukla.

çok güzel mönü
fatmagülle neskafe keyfi de yapılırmış

o küçük pudinglerin kalorisine bakmıştım ben, çok değildi. sevenler ara öğün yapabilirler. bence menünde sıkıntı yok, maşallah

şeker sen bence sporla diyetini desteklemelisin. gerçi zaten yazmışsın yeni yeni başlıyorum diye. yaşın çok genç senin, derin tazedir. sporunu yaptıktan sonra ve forumda bulacağın çeşitli yöntemleri uyguladıktan sonra çatlağa elveda dersin gibime geliyor.

epey bir az olmuş canım. böyle akşam yemeği yiyemeyeceğin durumlarda ara öğünlerini artırabilirsin. mesela 15-20 tane falan fındık yiyebilirdin. kuru hurma olabilir. süt, yoğurt türü gibi. 2 veya 3 ara yap derim öğleden sonra. tabi akşam yemeği yemediğin hallerde

yarın ben listeye girebileceğim değil mi ?
deneme süren devam ediyor canım ama kilo bildirimi yapacaksın.

canım sen toplamda kaç kilo verdin ?
ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttum
çizelgemdeki rakam canım. burdaki takımlarla verdiğim kilodur.

ne güzeeeel Allah mutlulugunuzu daim etsin canım

bebe yağı kullan banyoda canım hem çatlaklara iyi geliyor hem de engelliyor ben o kdr kilo alıp verdim çatlağım yok sürekli bebe yağı kullanıyorum

sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :)

bebe yağı kullan banyoda canım hem çatlaklara iyi geliyor hem de engelliyor ben o kdr kilo alıp verdim çatlağım yok sürekli bebe yağı kullanıyorum

ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari

benim de bugünkü menüm şöyleee:

sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık

ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda

öğlen : yağsız kaşarlı tost

Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt

spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik + dumbell çalışması

Hayır canım düğün değil tatile gideceğiz. Eşimle iddiaya girdim ve mutlaka kazanmalıyım çok hırs yaptım.
tatil de olabilir tabi. düğün dememin sebebi, kısa sürede bu kadar çok kilo vermeyi istemek ancak böyle olağandışı durumlarda mümkün olabilir diye düşünmemdi. tatil ve eşle girişilen iddia kısmı güzel ama makul bir iddiayı tercih ederdim.:97:
sen şimdi belki 2 haftada 10 kg verirsin ama metabolizmayı çok fena gücendirirsin. bir gün gerçekten kilo vermeye ihtiyacın olduğunda metabolizman da sana ancak ucundan azıcık gram verdirir. sonra kara kara düşünürsün "ben neden kilo veremiyorum" diye.
bir de bütün mesele tartıdaki rakam ki? sen diyelim ki 10 kg verdin. giden kas olur, ödem olur. vücudunda ciddi incelme olur mu sence? ben incelmeyi tartıdan önemli bulanlardanım.
bunlar benim 8 aylık diyet maceramdan edindiğim tecrübeler. paylaşması bizden canım. kendinle ilgili karar alma mekanizması sensin tabiki.

bu elma diyetini ne kadar uygulayan okuduysam sonra pişmanlık yazılarını yayınladılar. ha elma diyetinde kilo veriyorsun, vermeyen yok. yalnız sonrasında fazlasıyla alıyorsun ve neden aldığını bile anlamıyorsun. sen bir yorumunda önemli olan korumak demişsin. canım bazen ne yaparsan yap koruyamazsın, tartı 1 günde 3 kg fazla gösterir. sebepleri bu tarz aşırı diyetlerde aramak lazım.

Evet çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama hırs yaptım. Asıl önemli olan verdikten sonra muhafaza edebilmek.
üstte yazdım, artık takdir senin.

bende ilk ay 7 kilo vermiştim ama o aman 86 kiloydumm şuan vermeye kalkışmam bile kesin cesedim çıkar herlde
şu an vücudunu bu kadar üzmene gerek yok zaten canım. ona saygı göstererek yavaş yavaş ilerlemek daha güzel.

ahhh canımmm iz ne iddealara girdik ama nanikkkkkkkkkkkkk ahahahaha Allah kolaylık versinn

tabii ki paylaş. bizler, doğru bildiğimizi paylaşmaya çalıştık. burası açık bir forum, açık bir başlık ve açık bir takım. paylaşmak isteyene her zaman açığız. elimizden gelen desteği de esirgemeyiz zaten.

hadi bakalım kolay gelsin.

ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttum
çizelgemdeki rakam canım. burdaki takımlarla verdiğim kilodur.

çok güzel bir başarııııı çok çok tebrik ederim... insan zayıflayınca etratakilerin ne kadazayıflamışsın demesi ne kadar motive edici oluyor değil mi ? tabi kıskanlarda vardır

ah ahhh şu annelerimizi zamanında dinleseydik zaten şimdiye böyle olmazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…