fırçalamış mıydımfırça demeyelim ona da ama tabi işe yaradıysa problem yok
10 haziranda yazılmış olan esajları 11 haziranda liste halinde paylaşacaksın canımyani yarından sonraki gün. cumartesiyi de pazar günü sayıp paylaşınca görev tamamlanmış olacak
o kadar kızartmayı yerseniz tabi bu kadar hararet yaparsınız semine hanım
14 :)kaç yaşındaydın bebeğim sen
:)) canım cekıyor arada böyle dayanamıyorum hehetamam not edelim
seni çiğköfteci seni
neyse ödül olarak yedim demişsin, sonradan gördüm.
tamam deneyeyim inş. düzelir.çok teşekkürlerrr :)aynı sorun bir çoğumuzda var malesef her banyodan sonra nemlendirici süt kullanmaya gayret et canım şu kolların arkasındada pütür pütür şeyler oluyor sivilce gibi bişi onlarıda banyoda kahveyle kese yap iyi sonuç alıcağına eminim kendimden biliyorum
75 tim. 7 kgcik verdimen son kaç kiloydun tatlım aldınmı verdinmi
şimdi şöyle aktif katılım ve paylaşım bekliyoruz biz takımlarda. benim için girdiğin zaman aralığı bir sorun teşkil etmez ancak akşamdan akşama bile olsa takımla gerekli bağlantıyı kurup kuramadığına bakarım canım. akşamları geldiğinde gündüzü de takip edebileceksen problem yok yani.
2000 mekik hauçmuş uçmuş
bizimki de britney rekoru kıracakmışkendine dikkat et aman deyim, ben mekikten çekiniyorum. boyun, baş çok önemli.
14 :)
:)) canım cekıyor arada böyle dayanamıyorum hehe
tamam deneyeyim inş. düzelir.çok teşekkürlerrr :)
75 tim. 7 kgcik verdim
bak ya kaptanım küçümseme beni havada ters takla bile atıyorum hani şu koşuyorsun koşuyorsun düz duvara doğru duvara bir iki adım sonra hop havada takla yere düşüyosun işte onlardan birde ayaktay ters köprü dahi kurabiliyorum kafamı bacaklarımın arasından geçirip yürüyebiliyorum
Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
fırçalamış mıydımfırça demeyelim ona da ama tabi işe yaradıysa problem yok
10 haziranda yazılmış olan esajları 11 haziranda liste halinde paylaşacaksın canımyani yarından sonraki gün. cumartesiyi de pazar günü sayıp paylaşınca görev tamamlanmış olacak
o kadar kızartmayı yerseniz tabi bu kadar hararet yaparsınız semine hanım
paylaşım için teşekkürler canım. 3 yıldır spor yapıyorum. haftada 3 gün. en önemli tavsiyem bir şeyi devamlı yapmaya çalışın. haftada 1 gün dahi olabilir, hiç sorun değil. ancak ne yaparsanız yapın sürekli yapın. o 1 günlük sporunuz yaşam biçimi haline gelsin. zaten siz isteniz de istemeseniz de vücudunuz ister.Benim gibi spora yeni başlayan vardır belki,faydalı bir kaç yazı :)
**Diyet yaparken sizi uzun süre tok tutan yiyecekler yemelisiniz. 200 gr ananası doğrayın ve süzgeçten geçirin. İçine 100 gr kefir ve taze nane ekleyin. Ananasın içindeki enzimler protein sindirimini hızlandırdığı için sizi uzun süre tok tutacaktır.
**Plates için kullanıllan lastik bantları evinizde yapabileceğiniz basit haraketler için kullanabilirsibniz. Özellikle kol kaslarını toparlamak için oldukçöa faydalı olan bu plates bantları ile yapabileceğiniz haraketleri internet yada plates dvd lerinden öğrenebilirsiniz.
yerim ben o tatlı kızıKızım onu size şikayet ettiğimi duydu sanırım..
Birazcık uyudu bende 20 dk.da 2 km yurudum
Duş aldım, tam odaya girdim uyandı
canım, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah size nice evlilik yıldönümleri nasip etsin sağlıkla, mutlulukla.kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin3 yıl bitti bugün itibariyle kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki? pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.
çok güzel mönümönüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Sabah ılık su
kahvaltı: kepek ekmeği 30 gr peynir saalaık domates sahanda 1 yumurta omlet
ara: yeşilçay
öğlen bol yeşil salata peynirli
ara: bir avıç kiraz
akşam: 3 kaşık patlıcan musakka ve yoğurt
fatmagül ile birde neskafe içilecek
2 mile lesile ve 20 dakka okula gidiş dönüş
herkede iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o küçük pudinglerin kalorisine bakmıştım ben, çok değildi. sevenler ara öğün yapabilirler. bence menünde sıkıntı yok, maşallahselamlar herkese tam girdim çıkıcam yine geçmişe bakamdım anca gece yazıcam yine bu arada bugün şu saate kadar 250 mekik çektimmenümüde yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çeri domates
ara
1 bardak ayran
öğlen
1 adet şinitzel
salata
ara
1 bardak ayran
1 avuç kiraz
akşam
mantar çorbası
1 kase naneli yoğurt
1 bardak meyve suyu
bugün birde küçük bir kaçamağım oldu öğlen
şu küçük danone muzlu pudingten yedim
1 bardak neskafe 3 in 1 lerden
şimdilik bu kadar gece yazarım hepinizi seviyorum
şeker sen bence sporla diyetini desteklemelisin. gerçi zaten yazmışsın yeni yeni başlıyorum diye. yaşın çok genç senin, derin tazedir. sporunu yaptıktan sonra ve forumda bulacağın çeşitli yöntemleri uyguladıktan sonra çatlağa elveda dersin gibime geliyor.kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var
epey bir az olmuş canım. böyle akşam yemeği yiyemeyeceğin durumlarda ara öğünlerini artırabilirsin. mesela 15-20 tane falan fındık yiyebilirdin. kuru hurma olabilir. süt, yoğurt türü gibi. 2 veya 3 ara yap derim öğleden sonra. tabi akşam yemeği yemediğin hallerdeherkese selamlarrrrr
işten eve daha yeni geldim ve bu saaten sonrada ymek yemek istemiyorum.
menum sabah 1 dilim etimek 3 zeytin 1 domates çok az peynir
ara 1 adet muz
öğlen 5 kaşık sebze yemeği (ekmek yok)
arabir bardak cornfleks ve light süt
deneme süren devam ediyor canımyarın ben listeye girebileceğim değil mi ?
ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttumcanım sen toplamda kaç kilo verdin ?
yarın i bildirimlerimizi sabah tartısı ilemi yapıyoruz..
son bir soum var bildirimlerimizi kime yapıcaz ?
kızlar bugün benim evlilik yıldönümüm:98:nazardeğmesin3 yıl bitti bugün itibariyle kocişim birazdan beni almaya gelecek.yemeğe çıkacakmışız.ehh bugün artık diyete ara verebilirim:90:ben ona hediye aldım.bakalım beğenecekmi.acaba o bana ne aldıki? pırlanta bir yüzüğe hayır demem herhalde şöyyleeee 3 yılın anısına 3 taşlı ahhh ahhh.hepinizi öptüm cicicşlerrr.
haa tamam. kalpten gidecektim senin yüzündenrabişşşş 2 tane dediğim dilim onlaryaaa 2dilim yuvarlak halka olarak 2şer tanee yedim çok muuuu
kızlar çatlaklarım yüzünden tüm arkadaşlarım kampta bikini giyerken ben mayo giyeceğim.altına şort giymek zorundayım bacaklarımdaki çatlaklar yüzünden.çok kötü ya.sortomda ve kollarımdada pütürler var.zayıflasamda hala iğrenç vucudum var
sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :)şeker sen bence sporla diyetini desteklemelisin. gerçi zaten yazmışsın yeni yeni başlıyorum diye. yaşın çok genç senin, derin tazedir. sporunu yaptıktan sonra ve forumda bulacağın çeşitli yöntemleri uyguladıktan sonra çatlağa elveda dersin gibime geliyor.
.
bebe yağı kullan banyoda canım hem çatlaklara iyi geliyor hem de engelliyor ben o kdr kilo alıp verdim çatlağım yok sürekli bebe yağı kullanıyorum
vayy tebrik edeyim sizi allah uzuuuuun yıllar beraberliğinizi mutluluğunuzu daim etsin inşallah 3 taşmı1 taşı bulamıyoz biz
tatil de olabilir tabi. düğün dememin sebebi, kısa sürede bu kadar çok kilo vermeyi istemek ancak böyle olağandışı durumlarda mümkün olabilir diye düşünmemdi. tatil ve eşle girişilen iddia kısmı güzel ama makul bir iddiayı tercih ederdim.:97:Hayır canım düğün değil tatile gideceğiz. Eşimle iddiaya girdim ve mutlaka kazanmalıyım çok hırs yaptım.
bu elma diyetini ne kadar uygulayan okuduysam sonra pişmanlık yazılarını yayınladılar. ha elma diyetinde kilo veriyorsun, vermeyen yok. yalnız sonrasında fazlasıyla alıyorsun ve neden aldığını bile anlamıyorsun. sen bir yorumunda önemli olan korumak demişsin. canım bazen ne yaparsan yap koruyamazsın, tartı 1 günde 3 kg fazla gösterir. sebepleri bu tarz aşırı diyetlerde aramak lazım.Cevap veren herkese çok çokk teşekkürler.
Elma diyeti diye bişey okudum 5 günde 5 kilo yazıyor. Hergün 10km yürümeye, 3lt su içmeye, sadece sabah kahvaltısı, şekersiz siyah ve yeşil çay içmeye, yeşil elma yemeye başladım 2 gündür..
Sizce umut var mı?
Hakikaten 5 günde 5 kilo verebilir miyim?
üstte yazdım, artık takdir senin.Evet çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama hırs yaptım. Asıl önemli olan verdikten sonra muhafaza edebilmek.
şu an vücudunu bu kadar üzmene gerek yok zaten canım. ona saygı göstererek yavaş yavaş ilerlemek daha güzel.bende ilk ay 7 kilo vermiştim ama o aman 86 kiloydumm şuan vermeye kalkışmam bile kesin cesedim çıkar herlde
ahhh canımmm iz ne iddealara girdik ama nanikkkkkkkkkkkkk ahahahahaAllah kolaylık versinn
tabii ki paylaş. bizler, doğru bildiğimizi paylaşmaya çalıştık. burası açık bir forum, açık bir başlık ve açık bir takım. paylaşmak isteyene her zaman açığız. elimizden gelen desteği de esirgemeyiz zaten.Mutlaka 5 günün sonunda sizlerle kilomu payşacağım. İnşallah verebilirim sitede herkesin destek oluşu motivasyon açısından çok etkili. Bir de azimle kilo verenlerin hikayelerini okuyunca daha da hırslandım açıkçası.
hadi bakalım kolay gelsin.Şimdi spor zamanı :) tam 10km tempolu yürüyüş ardından aletlerle yarım saat çalışma vaktim geldi.
Saat 20:30 gibi ancak girerim nete spor sonrası duş falan. Yorumlarınızı tek tek okuyacağım. Şimdiden çok teşekkürler..
ben 20 küsür kilo verdim, artık miktarı da unuttum
çizelgemdeki rakam canım. burdaki takımlarla verdiğim kilodur.
ah benım aptallığım annem hep derdi de usengeclıkten kullanmazdım.ben regl olmadan önce tam 15 kilo aldım.biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim.birden alıncada çatladım tab i.şimdi nemlendirici sürüyorum banyodan sonra.bebyağınıda sabahları süreyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?