bir yılı devirdin desene canım. güzel bir yaz tatili geçirirsin inşallah.Neyneysecim okul çok yoğundu son zamanlarda.
Ödevler finaller falan.
Okul bitti eskişehirdeyim şimdi.
Ve hani biliyorsun aylardır özledim diye kıvrandığım eski erkek arkadaşım vardı ya..
Barıştıkkk ..
Sen nasılsın?
Eşin ne yaptı alışmıştır askerlikten sonra?
canım sezeryanla mı doğum yapmıştın? ilk 6 ay egzersiz önerilmiyor. hele callanetics biraz ağır bir giriş olur. bence de bol bol yürüyüş yap. faydalı oluyor, biz en basit yürüyüş diyoruz ama onu yapmak da bir marifet.Ben dikişler yüzünden 3,5 bile çekemiyom,tam başladım egzersizlere, callanetics yapıyodum, dikişlerden 2 tanesi açılmış, iltihap oluştu.. halbuki 2,5 ay oldu doğum yapalı..
Anca yürüyüş, kol bide bel egzersizleri yapabilcem bi süre..
he he kızman işe yaramışrabişşşş senin kızartmalara kızman sebebiyle leslie 3mil yaptım uyyyy ter içinde kaldım bacımmben duşa giriyommm sonrada yatarım sabah bakalım kaç çıkcammm
iyi geceler:79::79:ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi geceleeeeerrr
allahımmm geçmişi okumaya çalışıyorum tam 40 dakikadır... mümükün değil uykum geldiiii.... maşşallah forum çok hareketli
yarın sakin kafa okurum artık...
öncelikle yeni katılan arkadaşların hepsine toptan hoşgeldin demek istiyorum
bugünkü menümüde veriyim....
sabah
meyve
ara
sade soda
öğlen
1 porsiyon kısır
yarım kek
yarım pişi
ara
5 kayısı
akşam
patates yemeği
3 kaşık kısır
1 dlm ekmek
ara
çilek erik
bugünkü sınavı atlatamadım galiba ama dikkat ettim ordaen az yiyen bendim herkes keke ve pişilere saldırdı. içimden en sağlıklı besleneniz benim işte dedim... şimdi olmasa bile zamanla yansıycak bu dış görüntüme dedim.... güzel bi duyguydu
ipekçim sende bize grup motivasyonun nasıl işe yaradığını göstermiş oldun ayrıca teşekkür ederim... tabi bunun en büyük örneklerinden neyneyse ve sakaleynmaster da var... :81:
inşallah canım, iyi geceler.kızlar çok uykum geldi herkese iyi geceler inş yarın güzel bildirimler olur...:80:
ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi geceleeeeerrr
allahımmm geçmişi okumaya çalışıyorum tam 40 dakikadır... mümükün değil uykum geldiiii.... maşşallah forum çok hareketli
yarın sakin kafa okurum artık...
öncelikle yeni katılan arkadaşların hepsine toptan hoşgeldin demek istiyorum
bugünkü menümüde veriyim....
sabah
meyve
ara
sade soda
öğlen
1 porsiyon kısır
yarım kek
yarım pişi
ara
5 kayısı
akşam
patates yemeği
3 kaşık kısır
1 dlm ekmek
ara
çilek erik
bugünkü sınavı atlatamadım galiba ama dikkat ettim ordaen az yiyen bendim herkes keke ve pişilere saldırdı. içimden en sağlıklı besleneniz benim işte dedim... şimdi olmasa bile zamanla yansıycak bu dış görüntüme dedim.... güzel bi duyguydu
ipekçim sende bize grup motivasyonun nasıl işe yaradığını göstermiş oldun ayrıca teşekkür ederim... tabi bunun en büyük örneklerinden neyneyse ve sakaleynmaster da var... :81:
bir yılı devirdin desene canım. güzel bir yaz tatili geçirirsin inşallah.
eski erkek arkadaşınla barışman da güzel bir haber. seni çok etkileyen bir konuydu. inşallah eski sorunlarınızı çözersiniz, bundan sonra mutlu mesut devam edersiniz.
ben iyiyim çok şükür. eşim çoktan günlük hayata adapte olduinsanoğlu çabuk alışmasa ne yapardı?
canım sezeryanla mı doğum yapmıştın? ilk 6 ay egzersiz önerilmiyor. hele callanetics biraz ağır bir giriş olur. bence de bol bol yürüyüş yap. faydalı oluyor, biz en basit yürüyüş diyoruz ama onu yapmak da bir marifet.
he he kızman işe yaramış
süper olmuş sporun canım, sabaha güzel rakamlar duymak dileğile. iyi geceler.
Sonunda kavuştum size bilgisayar bozulmuştu.
bir yılı devirdin desene canım. güzel bir yaz tatili geçirirsin inşallah.
eski erkek arkadaşınla barışman da güzel bir haber. seni çok etkileyen bir konuydu. inşallah eski sorunlarınızı çözersiniz, bundan sonra mutlu mesut devam edersiniz.
ben iyiyim çok şükür. eşim çoktan günlük hayata adapte olduinsanoğlu çabuk alışmasa ne yapardı?
canım sezeryanla mı doğum yapmıştın? ilk 6 ay egzersiz önerilmiyor. hele callanetics biraz ağır bir giriş olur. bence de bol bol yürüyüş yap. faydalı oluyor, biz en basit yürüyüş diyoruz ama onu yapmak da bir marifet.
he he kızman işe yaramış
süper olmuş sporun canım, sabaha güzel rakamlar duymak dileğile. iyi geceler.
konuda kimse yok biliyorum ama nedense mesaj yazmak istedimsanırım özlemişim kk'yı <3
buraların bekçisi ben olayım bari bu gece
->Kızlar burası varya bana acayip moral veriyor.Moralim bozulunca size koşuyorum resmen neşem yerine geliyor.Bazen sırıtıyorum bilgisayar başında annem de neye gülüyorsun diye soruyor
-> şu an biraz saçmaladım biliyorum ama can sıkıntısı.Sınavım bitti ya ondandır.erken yatıp erken kalktığım günlerin acısını çıkarıyorum şu anda.
-> bu arada çok yorgunum.hiç birşey yapmadım ama yorgunumne güzel pc başında oturmaktandır annem "mongol" koydu adımı bütün gün pcdeyim diye.napayım ders çalıştığım günlerin acısnı çıkartıyorum.Şuan buraya ne yazdığımın farkında değilim,neden yazdığımın farkında değilim çok sıkıldım ben yazayım elbet biri okuyacaktır
neyse ben biraz yazdım rahatladım.Artık gideyim bari.Gieyim diyorum ama birazdan yine birşey yazacağm.neyse araştırma yapıyorum faydalı bilgi bulursam paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?