Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr

canım kilo verirken çatlaklar nadiren oluşur ama zaten çatlaklar varsa kilo verdikçe küçülür ama daha çok belirginleşir daha sonrasında ise belirginleşen çatlaklar kilonu koruduğun müddetçe tabiki al ver al ver yaparsan çatlamayan yerlerde çatlıyor dediğim gibi kilonu korursan zamanla geçiyorlar ama temellimi değil hafif iz kalmış gibi oluyor çatlaklardan temelli kurtulmak için en etkili ve kesin çöüm karbondioksit tedavisi daha önce araştırmıştım iğneyle enjekte ediliyor çatlaklara sanki puf börek gibi kabarıyor 2-3 gün içerisinde o kabarcıklar kayboluyor ve çatlaklarda geçiyor

zorlama canım kendini zaten emziriyorsundur büyük ihtimalle kilo verme dönemin senin callenetics çok güzel bir programdır hızlı tempolu değil ama dikişlerini zorlar sürekli gerilmeler esnemeler var açıkçası düşünüyorum ama seni zorlamıyacak hareketleri aklımada bişi gelmiyor yürüyüş yapabilirsin belki o dikişlerini zorlamayabilir

iki taşı eksik bunun deseydin

ama yaaa açık verdim rabiacım canım istese neler yapıcamda bişiler ters gittimi salıyorum kendimi işte bu huyumu hiç sevmiyorum gürkan kız arkadaşı olan gökhan diğer kardeşim onun kız arkadaşı olmaz hiç neyseki aman olmasın pc elimden gidiyo sonra

bu arada dün başlayan boğaz ağrım bugün arttı temelli kapandı hatta su bile içemez hale geldim çok acıyor birde kötü bir öksürük var öksürücem diye korkuyorum boğazım yırtılcak gibi oluyor çok soğuk su içtim ve spor yapıp terleyince terim üerimde kurudu o yüzden oldu sanırım:2:

günaydın...önce dünkü menümü yazayım..
dün niye yazamadım eşim iştne gelince ben spor yaptım peşindne çocuları yıkadık uyuttutm derken geç oldu ve yine pertim çıkmıştı yatıp bayıldım uyumadım bak bayıldım..
menücan
sanah
1 yumurta
3 zeytin dukanda yok ama ben yedim.(karatyada var ).
dün ps günümdü(protein+sebze)sabah yarım domates yedim..
1 bardak süt
öğle
1 tane ızgara tavuk baget
ayran
ara
adet öncesindeyim ve açlık hissediyorum meto hızlı çalışıyor 1 çay bardağı süte 2 kaşık yulaf kepeği katıp yedim.
akşam
domates sarımsak yeşil biberli tavuk göğüs haşlama 2 el ayası kadar
ve 3 kaşık yoğurt..
35 dk koşu bandında 3.2 km yürüdüm(arada koştum)..95 kaloricik yaktım..
su 3.5 litre içim yandı yav aklım aferdi,ci geldi niye yanıyoruz kızzzzzzzzz ferdici...

Son düzenleme:
** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 59,9 / / / %)
sakaleynmaster ( 59,5 / 61 / -1,5 /-2,52% )(
_ferdici_ ( 66,0 / / / %)
moonros ( 77,0 / / / %)
roseking35 ( 67.6/ 67.1 / 0,5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 74,6 / / / %)
sementa33 ( 90,5 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.9 / / / %)
file76 ( 79,8 / / / %)
ipek61 ( 64.,4 / / / %)
adet öncesindeyim ve dukan amca bu diyette 1.5 kilo fark çıkablir demiş..heeeeeeeççççççççç üstüme alınmamıştım..haftaya başladığım farkla bunun arasında dağğğğğğllar fark var dimi..
58.8 nere bu nere ..sefgili adet gelirken getirdiklerini giderkende götürür..

herkeseeee günaydınlarrrr

evet canım öle yaaa anlayabiliyorum seni yanıyoruzzzzzbenim 4.5 bulmuştur eve gidince spor sonrası içtim bayaa

geçmiş olsun canım doktora çık hemen nolur nolmaz

canım, perşembe günleri dışarıda tartılıp bildirebilirsin. ya da anneni sen bir ikna etmeye çalış. cuma günleri tartı günü çünkü.

ah ahh nerdee benim beyaz atlı prensin atını sucuk yaptılarr ondan gelmiyor bir türlü

bugünkü kilom 65.7:84::84kadar dikkat ettim ya spor da yaptımmm giden 300 gr mııı:84:bananee ya o tartıyı kırcam ben kafayı yicem ya 7den sonra bişide yemedim ki 1haftadır :44:

herkeseeee günaydınlarrrr

evet canım öle yaaa anlayabiliyorum seni yanıyoruzzzzzbenim 4.5 bulmuştur eve gidince spor sonrası içtim bayaa
günaydın.... gece bile kalkıp su içitm..acaba hastamı olucam dedim ateşim çıktıda haberimmmi yok dedim..derkende su içerken buldum kendimi ve böyle böyle sabahı ettim..
günayyyyyyyydııııın canlarıııııııım az önce tartıldım ve 71,6 çıktıııııııııımmmmmmm
günaydın..
günaydınlar canlar:79:
günaydın kapatnnnnnnnnnnn...

canım, sınav süreçleri zordur. öyle bir dönemden sonra şimdi böyle boş oturmak bile garip geliyordur sana. zamanla bu düzene de alışırsın. sonra zaten ygs koşturmacaları gelir

senin adına sevindim canım, olmak istediğin biriylesin. sorunları beraber çözersiniz inşallah.
oğlum da iyi çok şükür. oldukça hareketli artık, büyüyor.
spora devam ediyorum, bırakmak yok. spor yapmayı seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…