geçmiş olsun...bu arada dün başlayan boğaz ağrım bugün arttı temelli kapandı hatta su bile içemez hale geldim çok acıyor birde kötü bir öksürük var öksürücem diye korkuyorum boğazım yırtılcak gibi oluyor çok soğuk su içtim ve spor yapıp terleyince terim üerimde kurudu o yüzden oldu sanırım:2:
ah ahh nerdee benim beyaz atlı prensin atını sucuk yaptılarr ondan gelmiyor bir türlü
ben de 60,4 çıktım** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 59,9 / / / %)
sakaleynmaster ( 59,5 / 61 / -1,5 /-2,52% )(
_ferdici_ ( 66,0 / / / %)
moonros ( 77,0 / / / %)
roseking35 ( 67.6/ 67.1 / 0,5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 74,6 / / / %)
sementa33 ( 90,5 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.9 / / / %)
file76 ( 79,8 / / / %)
ipek61 ( 64.,4 / / / %)
adet öncesindeyim ve dukan amca bu diyette 1.5 kilo fark çıkablir demiş..heeeeeeeççççççççç üstüme alınmamıştım..haftaya başladığım farkla bunun arasında dağğğğğğllar fark var dimi..
58.8 nere bu nere ..sefgili adet gelirken getirdiklerini giderkende götürür..
yaz yaz stres atıyorsun..sınav sınrası acayip boşluk hissi oluşur..konuda kimse yok biliyorum ama nedense mesaj yazmak istedimsanırım özlemişim kk'yı <3
buraların bekçisi ben olayım bari bu gece
->Kızlar burası varya bana acayip moral veriyor.Moralim bozulunca size koşuyorum resmen neşem yerine geliyor.Bazen sırıtıyorum bilgisayar başında annem de neye gülüyorsun diye soruyor
-> şu an biraz saçmaladım biliyorum ama can sıkıntısı.Sınavım bitti ya ondandır.erken yatıp erken kalktığım günlerin acısını çıkarıyorum şu anda.
-> bu arada çok yorgunum.hiç birşey yapmadım ama yorgunumne güzel pc başında oturmaktandır annem "mongol" koydu adımı bütün gün pcdeyim diye.napayım ders çalıştığım günlerin acısnı çıkartıyorum.Şuan buraya ne yazdığımın farkında değilim,neden yazdığımın farkında değilim çok sıkıldım ben yazayım elbet biri okuyacaktır
neyse ben biraz yazdım rahatladım.Artık gideyim bari.Gieyim diyorum ama birazdan yine birşey yazacağm.neyse araştırma yapıyorum faydalı bilgi bulursam paylaşırım
gece derken saat kaçta meyve de belli bir saatten sonra tüketilmli bence..Kahve-limon yaptım,buz masajı yaptım.Kremlerimi sürdüm geldimm :)
*Akşam*
6 yk taze fasulye
1 dilim ekmek
yarım kase light yoğurt
*Gece*
1.5 porsiyon karpuz
Yarıın herkesin yüzü gülsün umarım :)
hoş geldin..Sonunda kavuştum size bilgisayar bozulmuştu.
böyle olumsuz düşüneceli insanlara gıcığım..bizim toplumumuzda nedne takdir hiç yok hep eleştiri hep açık arama..anne sözü dinlemek lazım
delüüü
Allah hayırlı kısmet versin canım
gayet güzel:81:
kesinlikle. uzun süre görmeyenlerin tepkisi orjinal oluyor. tanıyamayanlar bile çıkıyor
kıskanılmaktan değil de, en sevmediğim şey sen verdiğin kiloları alırsın bakış açısı. işte zayıfladın ama bollaşan kıyafetlerini atma yine şişmanlarsan lazım olur gibi. bu içime oturuyor.:95:
bir de çok zayıflamışsın, daha zayıflama diyenler var. yaw yani kime ne? herkes hangi kiloda mutluysa onda olsun bence. yok illa durdurmak lazım
.
4 mil 15 dk sürmüyor yanlışın var canım..1 mill bile 21 dk..4 mill 1 saat 7 dk sürüyor..aslında leslienin videolarına bakabilirsin canım ya mesela benim yaptığım 4 mil en fazla 15 dk sürüyor :S sporsuz olmuyor malesef ne kadar versen de vücut şekle girmediği için farketmiyor :S
anne sözü dinlemeli kızımında derdi aynı anne keşke seni dinleseydimmmmmmmmmm..iş işten geçtikten sonraaa..aynen annemın dedıgı ne zaman yapmasam basıma iş gelir.bi kere arkdasımla sinemya gittik.annem gitme dedi o kadar.o gün bomba patladı gittiğimiz alışveriş merkezinde.
gerçektne iyi kaynatmışsınız alıntı yapa yapa yoruldum yarıda kestim..abooooooooooow pek aktif bir akşam herkes burda sanırım
benim de bugünkü menüm şöyleee:
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık
ara : 1 avuç kuş üzümü
limonlu soda
öğlen : yağsız kaşarlı tost
Akşam : 1 avuç leblebi
1 kase pul biberli yoğurt
spor olarak da sabah leslie 4 mil ve sopa çalışması
Akşam : 1,5 saat bisiklet
200 mekik+ dumbell çalışması
:13:ben gidiom yine anacığımıda alıp 45 dakika kadar spor yapıcaz tabi anneme yaptırıcam amacım o hafif hareketler arada bende ısınmış olurum demi ama sonra girerim yine zaten 5 dakka dedim gürkan başladı başımda hadi abla diye
ben de 60,4 çıktımhiç mezun olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım artık
geçmiş olsun canım yaz gribi gerçekten çekilmiyorbu arada dün başlayan boğaz ağrım bugün arttı temelli kapandı hatta su bile içemez hale geldim çok acıyor birde kötü bir öksürük var öksürücem diye korkuyorum boğazım yırtılcak gibi oluyor çok soğuk su içtim ve spor yapıp terleyince terim üerimde kurudu o yüzden oldu sanırım:2:
ah ahh nerdee benim beyaz atlı prensin atını sucuk yaptılarr ondan gelmiyor bir türlü
aynen cnm ya bi hafta dikket ettim sadece 300 gr gitmişbugünkü kilom 65.7:84::84kadar dikkat ettim ya spor da yaptımmm giden 300 gr mııı:84:bananee ya o tartıyı kırcam ben kafayı yicem ya 7den sonra bişide yemedim ki 1haftadır :44:
ben de 60,4 çıktımhiç mezun olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım artık
burası bizi bizde burayı sevdik rabiaaaaaaa..
bizzzz ayrılamayız diyorsun yani
canım, roseking'de yuvarlama var:** 13 .TAKIM 209. ETAP **
neyneyse ( 59,9 /60,4 /-0,5 /-0,83 %)
sakaleynmaster ( 59,5 / 61 / -1,5 /-2,52% )(
_ferdici_ ( 66,0 /65,7 /0,3 /0,45 %)
moonros ( 77,0 / / / %)
roseking35 ( 67.6/ 67.1 / 0,5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 74,6 / / / %)
sementa33 ( 90,5 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.9 /73,6 /0,3 / 0,40%)
file76 ( 79,8 /77,4 /2,4 /3,0 %)
ipek61 ( 64.,4 / / / %)
inşallah deryoşum yaw. 2 verip 3 geri alıyorum. ama sanırım bende de regl şişkinliği var. en son ne zaman olmuştum, onu da hatırlamıyorum:13:..vakti geldimi gideriz ..
canım, roseking'de yuvarlama var:
roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%)
file'da da:
file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%)
ve bence elmalıturta bu hafta girebilir, ilgili satır:
elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) ( Yeni üye, 01.06.2011’de katıldı. Hedef: 60)
inşallah deryoşum yaw. 2 verip 3 geri alıyorum. ama sanırım bende de regl şişkinliği var. en son ne zaman olmuştum, onu da hatırlamıyorum
yok, doğru hazırlıyorsun aslında. hesap makinesi tam senin yazdığın gibi gösterir. biz, eğer virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5'ten büyükse yuvarlama yapıyoruz.ben sana dedim biz ayrılamayız...hala hatalı hazırlıyorum..
kafam bi dünya adet öncesi stresi..şimdi kalkıp ev toplayacağım stresten eser kalmaz değilmi..:84:
inşallah canım. 1.5 kilo alamazsın zaten. menülerini gördüm, çok dikkat ettin. adet olunca hepsi iner.???
ben baya istikrarlı gidiyordum rabişimmm regl kocaman balta vurduuuu..:84:iki hafta içinde mezun olmak geçiyor içimden..yada haziran sonu daha mantıklı geldi..
hadi bi sardır:)stresten düz duvara tırmanablirim o kadar gerginim.en iyisi eve sardırayım.........:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?