Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor da yapmışsın ne kadar güzellll.. benim hiç spor şansım yok

annenin hastasıyız takımcak
kendisinden öğreneceğimiz çok şey var bence

ha bunları yapabiliyorsun ve 2 gün önce onu istemem bunu istemem diyorsun öyle mi? bunu öğrendiğim iyi oldu, bir daha spora isteksiz olursan koz diye kullanıcam bunları

yarın i bildirimlerimizi sabah tartısı ilemi yapıyoruz..

son bir soum var bildirimlerimizi kime yapıcaz ?
sabah, uyandıktan sonra ilk iş tuvalete gidiyorsun. sonra gelip tartılıyorsun canım.
bildirimlerinizi yine bu başlık altında yapacaksınız.

hadi kolay gelsin.
gürkan kız arkadaşı olan mıydı

sağol cnm . şu yaz geçsinde kışın voleybola falan başlayacağım şimdi kendi çapımda leslie yapıyorum birde yüzüyorum geçecek inş. kahve-limona başlıcam bugun bakalım :)
yüzmek çok faydalı canım. sürekli yap, etkisini görürsün inşallah.

kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr

Merhaba 13. takımın güzelleri.
Nasılsınız?
Çok uzun zamandır bakamıyordum.
Kimler var tanıdığım bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
Güzel kilolar veriyordur.

anne sözü dinlemek lazım

ben adam gibi koca bulsam tasi olmamasina da razıyım
delüüü
Allah hayırlı kısmet versin canım

gayet güzel:81:

çok güzel bir başarııııı çok çok tebrik ederim... insan zayıflayınca etratakilerin ne kadazayıflamışsın demesi ne kadar motive edici oluyor değil mi ? tabi kıskanlarda vardır
kesinlikle. uzun süre görmeyenlerin tepkisi orjinal oluyor. tanıyamayanlar bile çıkıyor
kıskanılmaktan değil de, en sevmediğim şey sen verdiğin kiloları alırsın bakış açısı. işte zayıfladın ama bollaşan kıyafetlerini atma yine şişmanlarsan lazım olur gibi. bu içime oturuyor.:95:
bir de çok zayıflamışsın, daha zayıflama diyenler var. yaw yani kime ne? herkes hangi kiloda mutluysa onda olsun bence. yok illa durdurmak lazım

abooooooooooow pek aktif bir akşam herkes burda sanırım

spor da yapmışsın ne kadar güzellll.. benim hiç spor şansım yok
hiç diye bir şey yok canım. akşamları 15 dk bile olsa olur. leslie'nin sadece 1 mil olanları var. hiç yoktan onu yapabilirsin.

aynen annemın dedıgı ne zaman yapmasam basıma iş gelir.bi kere arkdasımla sinemya gittik.annem gitme dedi o kadar.o gün bomba patladı gittiğimiz alışveriş merkezinde.
ayy, Allahtan başına bir şey gelmemiş.

kilo verirkende çatlak oluşuyormu kızlarrr
benim, kilo vermekten dolayı oluşmadı. zaten var olanlar duruyor sadece. malum kilo almak da çatlak yapıyor. bir de hamilelik vs.
sporla desteklenirse çatlak pek oluşmaz. bir de kısa sürede vermeye çalışmaktan kaçınmalı. azar azar giden kiloya vücut uyum sağlar.

Merhaba 13. takımın güzelleri.
Nasılsınız?
Çok uzun zamandır bakamıyordum.
Kimler var tanıdığım bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
Güzel kilolar veriyordur.
ooo hoşgeldin hilalcim.
nerelerdesin?
artık kesin unuttuğunu düşünmeye başlamıştım
anlat bakayım ne var ne yok?

valla hiç alakası yoktur o tarz şeylerle ama annelik içgüdüsü içine doğuyor bir kere bi mayo begendım annem alma dedı ben aldım ıkıncı gun cart dıye yırtıldı mayo
annelik içgüdüsüdür bence de.

Neyneysecim okul çok yoğundu son zamanlarda.
Ödevler finaller falan.
Okul bitti eskişehirdeyim şimdi.
Ve hani biliyorsun aylardır özledim diye kıvrandığım eski erkek arkadaşım vardı ya..
Barıştıkkk ..
Sen nasılsın?
Eşin ne yaptı alışmıştır askerlikten sonra?

OK teşekkür ederim..

bugün mekik olayını 350 taneye tamamladım. geçen sene bir sitede okumuştum britney spears günde 2000 tane mekik çekiyormuş diye bende bir ara denicem inşallah hatta 2001 tane çekip britneyin rekorunu kırıcam

Kız 350 neyine yetmiyo, rekor kırıcam diye sırtını kırmayasın... Şaka bi yana, çok iyi ya imrendim valla.

Ben dikişler yüzünden 3,5 bile çekemiyom, tam başladım egzersizlere, callanetics yapıyodum, dikişlerden 2 tanesi açılmış, iltihap oluştu.. halbuki 2,5 ay oldu doğum yapalı..
Anca yürüyüş, kol bide bel egzersizleri yapabilcem bi süre..

rabişşşş senin kızartmalara kızman sebebiyle leslie 3mil yaptım uyyyy ter içinde kaldım bacımm ben duşa giriyommm sonrada yatarım sabah bakalım kaç çıkcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…