aslında doğru söylüyorsun çok aman aman birşey değil ama bir denim dedim, yalnız yazdıkların harika o kadar incelmek hemde bir seansta , sonra şişmediler dimi hemen ?
Canım şimdi aradım güzellik merkezini ve 1 saat 15 dakika sürüyormuş kavitazyon+ozon ve pasif jimlastik dediler. Size nasıl
ay canım ben görmüştüm de cuma telaşımdan unuttum. benim deneyimim yok. sakaleynmaster bir ara kavitasyona başlamıştı ama çocuklar hastalandı falan devam edemedi. o sana kendi tecrübesinden bahseder gelince. bugünkü tartıdan dolayı oluşan sinirini evden çıkarıyor sanırımgeldiği zaman cevap verir. başka kimse gitmiş miydi hatırlamıyorum?
selam 13.takımın güzelleriii :)
-Akşam-
2 parça ızgara tavuk
1 bardak coca cola zero(tum kaçamak haklarımı kullanıyorumm)
2 dilim ekmek
Spor
leslie'ye başladım 2 mil yapabildim.sonlard koşturduğu varya ondan.1 hafta 2 yapyım sonra arttırırım cok terledım yaa
yine mi kolaaaaaaa:84: bende leslie yapıyom ama terlemiyom fazla yaaofff bünyeden heralde
Merhaba herkese nete yeni grebildim
başlangıç kilom 70.4
bugün sabahki 68.4
bu hafta 2 kilo gitmiş gözüküyor ama bir kısmı ödemde olabilir
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhh takıma bak bravoo valla bir günde 10 sayfa atlıyoruzz vallakızlar benim de bu akşam misafirim var çok bakamıycam menümü yazayım hemen
sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek peynir
ara : mavi yeşilin light çikolatalarından ufak bir parça
yarım yağlı sütle nescafe
öğlen : 4 kaşık bulgur pilavı + yogurt
daha da birşey yemedim ama çok açım büyük ihtimalle ya pul biberli yogurt ya da meyve yerim birazdan
spor olarak da sabah 1,5 saat bisiklet
dumbell + mekik
30 dk yürüyüş
benden bu akşamlık bu kadar misafir var öptüüüüüüüüüm herkesiiiiiiii az kalorili bol neşeli:80::79: bir cuma akşamı diliyorumm görüşürükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?