Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında doğru söylüyorsun çok aman aman birşey değil ama bir denim dedim, yalnız yazdıkların harika o kadar incelmek hemde bir seansta , sonra şişmediler dimi hemen ?

Ya tabi ki her müdahale gibi bunun da süreklisi makbul, ama öyle hemen şişmediler, kaldı yani o incelme..

Canım şimdi aradım güzellik merkezini ve 1 saat 15 dakika sürüyormuş kavitazyon+ozon ve pasif jimlastik dediler. Size nasıl

Ozon ve pasif cimnastik ne kadar sürüyo bilmiyorum canım, ama benim demek istediğim, normal seans süresi kadar yapmıyolar kuponla gelenlere, her merkeze göre değişmekle birlikte, asıl seanstan daha az bi süre yapıyolar diye biliyorum.

oy oyyy bak neler kaynatmışlar ben yokken yaaa bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar
bugünkü menü biraz karışık oldu ama
sabah 2 dilim ekmekten sandeviç içine 1dilim peynir 1 dilim domates
ara yarım domates 4burçakk yulaflı
öğlen 4yk pilavv1 shinitzel 1yk yoğurt ve salata
ara 2yk salata 2burçak yulaflı
akşam 1.5 shinitzel yarım kase çorba 4yk pilav
ara yarım saat önce 1 max
3-4lt su sayamıyorum artık içim yanıyo içimmm
bugün karbonhidrat krizine girmişim sanırım akşam eve gidincede leslie yapıcam inşşş

ve ben hala işteyim offf inşaat başlıyo ben yine geç çıkmaya başlıyom ya:84: mesai isticem artık ha yeterrrsporada gidemedimmm offf boşa mı verdim parayı ben

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhh takıma bak bravoo valla bir günde 10 sayfa atlıyoruzz valla kızlar benim de bu akşam misafirim var çok bakamıycam menümü yazayım hemen

sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek peynir

ara : mavi yeşilin light çikolatalarından ufak bir parça
yarım yağlı sütle nescafe

öğlen : 4 kaşık bulgur pilavı + yogurt

daha da birşey yemedim ama çok açım büyük ihtimalle ya pul biberli yogurt ya da meyve yerim birazdan

spor olarak da sabah 1,5 saat bisiklet
dumbell + mekik
30 dk yürüyüş

benden bu akşamlık bu kadar misafir var öptüüüüüüüüüm herkesiiiiiiii az kalorili bol neşeli:80::79: bir cuma akşamı diliyorumm görüşürükk

ilahi rabia..tartıya sinirlenmedim regl öncesi krizdeyim..heheh..
daha kaviden 2 seansım var gidemedim..haftaya arayacağım..o ay neydi ya periperi perişandım..

bakın utanıyorum artık biri bana tek tek kilo çizelgesini anlatsın en son nasıl başardım bilmiyorum tamamen yok etmişim.

eşim bu yıl haç sınavını kazanmış ALLAH nasip ederse hacı olacak inşallah.
şimdi kızacaksınız ama pazar günü vana eğitim görmeye gidecek yani bana tekrar yol göründü..

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kızlar işim bitti ancak kapatıyoruz dükkanı ... bakalım evde spor yapabilecekmiyim hoşcaklınnnn

selam 13.takımın güzelleriii :)
-Akşam-
2 parça ızgara tavuk
1 bardak coca cola zero(tum kaçamak haklarımı kullanıyorumm)
2 dilim ekmek
Spor
leslie'ye başladım 2 mil yapabildim.sonlard koşturduğu varya ondan.1 hafta 2 yapyım sonra arttırırım cok terledım yaa

yine mi kolaaaaaaa:84: bende leslie yapıyom ama terlemiyom fazla yaaofff bünyeden heralde

Merhaba herkese nete yeni grebildim

başlangıç kilom 70.4
bugün sabahki 68.4

bu hafta 2 kilo gitmiş gözüküyor ama bir kısmı ödemde olabilir

selam kızlar bu gece yatılı misafirim var geçmişi okuyamadım.... menümüde yazamadım ama rejimi hiç aksatmadım bugün hemen çıkmam lasım yarın girerim büyük ihtimal bugünlük kusuruma bakmayın... herkese iyi geceler....:79:

Merhaba herkeseeee..
Eeee? Kimse yok ki?

Yürüyüş yapıyodum, kızım uyandı, kocam da uyumuştu mecburen yarıda kestim, 20 dk yürümüştüm daha yaaa :26:
Neyse kızım yine uyursa ya yürüyüş yaparım yada bel çevirme yaparım bi 100 tane napim artık..:26:

akşam yediklerimide yazıyım bu günü kapıyım
1 kase tavuk çorbası
2 dilim ekmek

2 muz benim şekerim düşüyor galiba

iki buçuk lt su
iyi geceler hepinize

kaptan yarın iskenderuna gidicem mutlaka yazarım ama 5 msj geçmeyebilir haber vermek istedim
diyete tam gaz devam bide şekerim düşmese

öncelikle şu sirkeli suyu hayatta içemem.sonra bir türlü spora başlayamadım.ama yazın tatilde başlarım artık:)sizin adınıza seviniyorum.negüzel iştahlısınız spor konusunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…