Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkesi tebrik ederim

Kaptanım bu listeye gireceğim günü ümitle bekliyorum

Ve kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum, veremiyenlere de ha gayret diyorum veririz hep beraber

Allah nazarlardan korusun , Allah bir yastık ta kocamayı nasib etsin inşallah. Bende bu sene 12. yılımı kutlucam inşallah
maşallah canım 12 yıl ne demek

Digital tartımı almamız lazım ?
yok hayır, bir zorunluluk değil. kendi takibiniz açısından kolay olur diye sadece.

saol canım hazır evde boş boş otururken spora sardım bende ebru şallıyı geçicem inş.
ay sen ne alem kızsınAllah neşeni bol etsin

çok güzel canım, türkiyeye kavuşacaksın hayırlısıyla. çok az süren gelmiş, diyete asıl bakayım.
bu arada senin türkiyede bilgisayar ve internet erişimin olacak mı? bizimle devam edecek misin yani?

ben de kendimi tanıtmayı unuttum sanırım. genelde yeni arkadaşlar gelince yazmaya çalışıyorum ama bazen yoğunluktan unutuyorum.
benim ismim rabia. evliyim, 1 oğlum var. 28 yaşındayım ve ankarada yaşıyorum. çalışmıyorum, ev dışında yani evde kendimizi paralamakla yetiniyoruz
gaziantepte kuzenim yaşıyor. birkaç kez onu ziyaret için gittim. çok güzel bir şehir bence.

tebrik ederim aygülcüm, vermişsin.
iyice gezenti oldun kız, türkiyeye dönene kadar böyle mi gidecek? bizi de ihmal etme

eline sağlık canımaşmışım ben de

başka bir şekilde kısmet olur gidersiniz canım, en önce güvenliğiniz gelir. daha kalabalık bir grup olsanız birbirinizi kollardınız ama sadece 2 kişi, az oluyor.

kilok 64'tü arkadaşlar 65 diye yanlış yazmışım özür dilerim

ya aynen ya..Bi de kalorisiz olcak diye habire zero içiyorum dişsiz kalacam bu gidişle
senin onun zero olduğuna bakma. fazla içme canım, hiç sağlıklı değil. ice tea falan yok mu? o tarz gazsız içecekler içsen daha mantıklı olur.

inşallah başarılı olursun canım.

bak ne güzel boyun var, ne kadar avantajlı olduğunun farkında olmalısın. senin boyunda biri 10 kg verse bile hemen farkedilir. kendine erişilebilir hedefler koy. eylüle kadar 3 ayın var. 3 ayda 12-15 arası kilo gidebilir, spor ve dikkatli bir diyetle. ayrıca senin emzirme bonusun var. çok güzel kalori yaktıran bir aktivite
herşeyden önemlisi olumlu ol, stres yapma. stres de kilo vermeye engel oluyor canım

halley konusunda da bir şey yazayım mı? yoksa sen anlar mısın?

evet bende en çok ondan korkuyorum.doktora sordum bişe yapmaz dedi.zaten zor veriyorum kiloları dedim birde artarsa napcam ben yaaa....

canım dr hep kilo aldırmadığını idda ediyorlar ama iştah açıyor iştahını frenlersen kilo aldırmaz

neyneyse
ben de kendimi tanıtmayı unuttum sanırım. genelde yeni arkadaşlar gelince yazmaya çalışıyorum ama bazen yoğunluktan unutuyorum.
benim ismim rabia. evliyim, 1 oğlum var. 28 yaşındayım ve ankarada yaşıyorum. çalışmıyorum, ev dışında yani evde kendimizi paralamakla yetiniyoruz
gaziantepte kuzenim yaşıyor. birkaç kez onu ziyaret için gittim. çok güzel bir şehir bence.

canım evet antep çok güzel bir şehir sevdik insanlarıda çok cana yakın
bizde ankaradan buraya taşındık
gazi mahallesinde oturuyordum

kilo vermiş olman güzel bir haber, buna sevindim canım.
tedavi süreciniz de hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla bebiş gelir.
şimdi gelelim konumuza, canım cuma günü ve bildirim konusuna çok çok önem veriyoruz. cuma günü hastaneye gitme durumun önceden belli bir şeydir. perşembeden bildirim yapmalıydın.
belki aşırı tepki aldığını düşünüyorsun ama benim burda yaşadığım gerilimi görsen hak verirdin.
kurallarımız gereği bu hafta için bu konuyu mazur görelim ama lütfen bir dahaki sefere dikkatli olalım.

canım nedenimi yazdım.umarım diskalifiye olmam:26:
tekrarlanması diskalifiye olmana neden oluyor canım. bu seferlik zaten diskalifiye durumu yok. bir an izinli mi yazsam diye düşündüm ama mazeretini duymadan onu da yapmak istemedim. sen de bundan sonrası için aynı hassasiyeti gösterirsen sevinirim.

canım evet antep çok güzel bir şehir sevdik insanlarıda çok cana yakın
bizde ankaradan buraya taşındık
gazi mahallesinde oturuyordum
aa demek ankaradaydınız. biz de sincan tarafındayız. gazi mahallesi tarafı da çok güzeldir.

kızlar bu arada hepinizi çok tebrik ediyorum
ben de seni tebrik ederim canım.

rica ederiz edacım. moral bulabilmek biraz da senle ilgili. görüyorum ki güzel katılım yapıyorsun. inşallah devamlı olur canım.
ben de ankarada yaşıyorum. ismim rabia.

arkadaşlar listemizi kontrol eder misiniz rica etsem
canım yetişemedim, kusura bakma

öğle yameğim
2 orta boy haşlanmış patates az yeşil nane maydanoz

kuşburnu çayı

çubuk kraker yarım paket
o çubuk kraker nedir canım?

neyneysenin işi çıktı sanırım yoksa o yardım ederdi..
kızlarda bilmiyodur genellikle yeni üye zaten canım
,
çok teşekkür ederim canım

5 tane çilek
yarım kase yoğurt
1 çay bardağı süt
blender'dan geçirdim, kocaman 500 ml.lik bardağıma koydum içiyom şimdi
mmmm leziz duruyor

KAPTANIM ben listeye 2 hafta sonra gireceğim dimi? zaten araya kamp giriyor
kilo verenleri ve almayanları tebrik ederim

epey bir ara öğün ve öğün atlanmış canım. ama hafif beslenmişsin bu güzel.
deneme süresi 2 hafta canım. bir de senden önce bekleyenler de var. 2 hafta bitince de senin kampın var. açıkçası listeye alıp hemen gitmen pek iyi olmayacak. kamp dönüşü alabiliriz eğer istersen. seninle bir türlü denk getiremiyoruz. yani karışık biraz ama bakıcaz canım.

bu kk ne kafayı takmışım ha ben faceyi açam diyom bi bakmışım yine bu sayfayı açıyommayyy komediyim yaa

afiyet olsun canım.

Bendeeeee.. Sade light dondurma alıp bi kaşık da ondan mı katsam içine bundan sonra acaba? smoothie yapmış olurum
o dondurma olayını haftada 1 kezle sınırlandırsak iyi olur. light da olsa dondurma dondurmadır.

Kaptanım bu listeye gireceğim günü ümitle bekliyorum

Ve kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum, veremiyenlere de ha gayret diyorum veririz hep beraber
inşallah girersin listeye canım.

Teşekkür ederim canım..
Yazma yazma anladım ben onu

Memnun oldum Rabia...
İnşallah böyle devam edebilirim, katılımı daim kılabilirsem, moral de daim olur..

oda benım şansım.ama kamp dönüşü daha uygun sanırım.hem bekleyenlerin hakkını yemeyeyim.Zaten liste önemli değil,önemli olan burda olmam:76:

kilok 64'tü arkadaşlar 65 diye yanlış yazmışım özür dilerim
sorun değil canım.

Teşekkürler evet 12 yıl bu sene ağustos da oluyor . darısı tüm sevenlerin başına diyorum
aminn ve maşallah
bizim de 4. yılımız

Teşekkür ederim canım..
Yazma yazma anladım ben onu

Memnun oldum Rabia...
İnşallah böyle devam edebilirim, katılımı daim kılabilirsem, moral de daim olur..
evet canım

oda benım şansım.ama kamp dönüşü daha uygun sanırım.hem bekleyenlerin hakkını yemeyeyim.Zaten liste önemli değil,önemli olan burda olmam:76:
anlayışın için teşekkür ederim canım
bence de önemli olan burayı bırakmaman. sen sınav döneminde bile uğrayarak buraya verdiğin önemi gösterdin. kamp dönüşü inşallah listemizde olursun.

Tamam captain.. :85:
bana sardırdı diye düşünmüyorsundur inşallah edacım

Bu sabah yazdım ama kimse cevap yazmadı kavitasyon yada ozon sauna ya giren arkadaşlar var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…