Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim listemde haftada iki kez dondurma var :) çok mu acaba? ama yağ oranı düşük olanlardan magnum falan değilde max türü :) zaten pek yemiyorum ama

Bu sabah yazdım ama kimse cevap yazmadı kavitasyon yada ozon sauna ya giren arkadaşlar var mı aranızda?
ay canım ben görmüştüm de cuma telaşımdan unuttum. benim deneyimim yok. sakaleynmaster bir ara kavitasyona başlamıştı ama çocuklar hastalandı falan devam edemedi. o sana kendi tecrübesinden bahseder gelince. bugünkü tartıdan dolayı oluşan sinirini evden çıkarıyor sanırım geldiği zaman cevap verir. başka kimse gitmiş miydi hatırlamıyorum?

tamam ben bekliyorum tecrübeleri olan arkadaşları aslında indirimli buldum ama 2 seans sadece işe yarar mı bilmem 49 tl ye inmiş

bir kase yoğurt yedim

kan şekerim mi düştü nedir canım tatlı istiyor:78::78:
tarçın tarçın tarçın canım. kan şekerine çok faydalı. yoğurduna, sütüne ekle hemen. krizini bastırır. ya da bir tarçın çayı yap kabuk tarçının varsa.

benim listemde haftada iki kez dondurma var :) çok mu acaba? ama yağ oranı düşük olanlardan magnum falan değilde max türü :) zaten pek yemiyorum ama
2 kez de olabilir. benim demek istediğim her gün her gün olmayacağı. yoksa diyetisyen 2 kez dediyse gayet doğrudur canım. zaten belirttiğin gibi magnum türünün imkanı yok. max gibi küçük olanlardan.

"Ne yesem laf ediyo ama yaaaaa :84:" diye şikayet etçem kocama seni akşam

Yok canım olur mu öyle şey, niye sardırasın.. Yiyorum ki söylüyosun..
ilahiii
yediklerimi didik didik ediyor da diyecek misin

Vaaay ikinci bir yarış daha aman hepimiz birden girelim listeye yaaa
maksimum 13 kişi olabiliyoruz, bu sebepten evet, 2. bir yarış

tamam ben bekliyorum tecrübeleri olan arkadaşları aslında indirimli buldum ama 2 seans sadece işe yarar mı bilmem 49 tl ye inmiş
sakaleymaster da öyle indirimli bulmuştu. en iyi o yardımcı olur sana.

hmm anladım cnaım çok sağol :) ben bile magnum'u bıraktıysam herkes bırakır zaten.eskiden gnde 2 tane yerdim

Canım ben gitmedim ama ablam gitmişti, bi de arkadaşım ve annesi gitmişti, o bahsettiğin fırsat kuponlarıyla gitmişlerdi..
Normal seans yarım saat ise kuponla gidenlere 15 dk falan yapıyolarmış. O yüzden bekle derim daha fazla seans sayısıyla daha uygun ücretli fırsatlar çıkıyo genelde, 2 seans 49 tl pek kazançlı değil gibi?..
1 seansta 2-6 cm arası incelme diyolar tek bölge için, ablam tek seansta 3 bölgesinden toplam 8 cm incelmişti..
Arkadaşım tek bölgeden yarım cm incelmiş ama kilolu değil o, annesi kilolu, 3 cm gitmil tek bölgeden 1 seansta..

Yine de sakaleynmaster gelince o söylesin tabi, benim kendi deneyimim değil sonuçta..

aslında doğru söylüyorsun çok aman aman birşey değil ama bir denim dedim, yalnız yazdıkların harika o kadar incelmek hemde bir seansta , sonra şişmediler dimi hemen ?

Canım şimdi aradım güzellik merkezini ve 1 saat 15 dakika sürüyormuş kavitazyon+ozon ve pasif jimlastik dediler. Size nasıl

tamam canım.teşekkürler.daha dikkatli olacağım söz

oğlum uyudu kocamda bugün nöbetçi bende dizimi izleyim the good wife harika tavsiye ederim

görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…