bana sardırdı diye düşünmüyorsundur inşallah edacım
ay canım ben görmüştüm de cuma telaşımdan unuttum. benim deneyimim yok. sakaleynmaster bir ara kavitasyona başlamıştı ama çocuklar hastalandı falan devam edemedi. o sana kendi tecrübesinden bahseder gelince. bugünkü tartıdan dolayı oluşan sinirini evden çıkarıyor sanırımBu sabah yazdım ama kimse cevap yazmadı kavitasyon yada ozon sauna ya giren arkadaşlar var mı aranızda?
Vaaay ikinci bir yarış dahasen, eda ve neslivicdan güzel gidiyorsunuz. artık bakıcaz listeye en önce girmek kime nasip olucak
ay canım ben görmüştüm de cuma telaşımdan unuttum. benim deneyimim yok. sakaleynmaster bir ara kavitasyona başlamıştı ama çocuklar hastalandı falan devam edemedi. o sana kendi tecrübesinden bahseder gelince. bugünkü tartıdan dolayı oluşan sinirini evden çıkarıyor sanırımgeldiği zaman cevap verir. başka kimse gitmiş miydi hatırlamıyorum?
tarçın tarçın tarçın canım. kan şekerine çok faydalı. yoğurduna, sütüne ekle hemen. krizini bastırır. ya da bir tarçın çayı yap kabuk tarçının varsa.bir kase yoğurt yedim
kan şekerim mi düştü nedir canım tatlı istiyor:78::78:
2 kez de olabilir. benim demek istediğim her gün her gün olmayacağı. yoksa diyetisyen 2 kez dediyse gayet doğrudur canım. zaten belirttiğin gibi magnum türünün imkanı yok. max gibi küçük olanlardan.benim listemde haftada iki kez dondurma var :) çok mu acaba? ama yağ oranı düşük olanlardan magnum falan değilde max türü :) zaten pek yemiyorum ama
ilahiii"Ne yesem laf ediyo ama yaaaaa :84:" diye şikayet etçem kocama seni akşam
Yok canım olur mu öyle şey, niye sardırasın.. Yiyorum ki söylüyosun..
Vaaay ikinci bir yarış dahaaman hepimiz birden girelim listeye yaaa
maksimum 13 kişi olabiliyoruz, bu sebepten evet, 2. bir yarışVaaay ikinci bir yarış dahaaman hepimiz birden girelim listeye yaaa
sakaleymaster da öyle indirimli bulmuştu. en iyi o yardımcı olur sana.tamam ben bekliyorum tecrübeleri olan arkadaşları aslında indirimli buldum ama 2 seans sadece işe yarar mı bilmem 49 tl ye inmiş
hmm anladım cnaım çok sağol :) ben bile magnum'u bıraktıysam herkes bırakır zaten.eskiden gnde 2 tane yerdim2 kez de olabilir. benim demek istediğim her gün her gün olmayacağı. yoksa diyetisyen 2 kez dediyse gayet doğrudur canım. zaten belirttiğin gibi magnum türünün imkanı yok. max gibi küçük olanlardan.
:
maksimum 13 kişi olabiliyoruz, bu sebepten evet, 2. bir yarış
sakaleymaster da öyle indirimli bulmuştu. en iyi o yardımcı olur sana.
tamam ben bekliyorum tecrübeleri olan arkadaşları aslında indirimli buldum ama 2 seans sadece işe yarar mı bilmem 49 tl ye inmiş
Vaayyy listeye girmek için kaptana övgü falan hee? Bu yarış kızışıyor dostum!sen var yaa idolümsün benim yaa harika kilo vermişsin , ne kadar sürede verdin kiloyu
Vaayyy listeye girmek için kaptana övgü falan hee? Bu yarış kızışıyor dostum!
yok kıızz harbden merak ettim süper kilo vermiş :86:
Canım ben gitmedim ama ablam gitmişti, bi de arkadaşım ve annesi gitmişti, o bahsettiğin fırsat kuponlarıyla gitmişlerdi..
Normal seans yarım saat ise kuponla gidenlere 15 dk falan yapıyolarmış. O yüzden bekle derim daha fazla seans sayısıyla daha uygun ücretli fırsatlar çıkıyo genelde, 2 seans 49 tl pek kazançlı değil gibi?..
1 seansta 2-6 cm arası incelme diyolar tek bölge için, ablam tek seansta 3 bölgesinden toplam 8 cm incelmişti..
Arkadaşım tek bölgeden yarım cm incelmiş ama kilolu değil o, annesi kilolu, 3 cm gitmil tek bölgeden 1 seansta..
Yine de sakaleynmaster gelince o söylesin tabi, benim kendi deneyimim değil sonuçta..
Canım ben gitmedim ama ablam gitmişti, bi de arkadaşım ve annesi gitmişti, o bahsettiğin fırsat kuponlarıyla gitmişlerdi..
Normal seans yarım saat ise kuponla gidenlere 15 dk falan yapıyolarmış. O yüzden bekle derim daha fazla seans sayısıyla daha uygun ücretli fırsatlar çıkıyo genelde, 2 seans 49 tl pek kazançlı değil gibi?..
1 seansta 2-6 cm arası incelme diyolar tek bölge için, ablam tek seansta 3 bölgesinden toplam 8 cm incelmişti..
Arkadaşım tek bölgeden yarım cm incelmiş ama kilolu değil o, annesi kilolu, 3 cm gitmil tek bölgeden 1 seansta..
Yine de sakaleynmaster gelince o söylesin tabi, benim kendi deneyimim değil sonuçta..
kilo vermiş olman güzel bir haber, buna sevindim canım.
tedavi süreciniz de hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla bebiş gelir.
şimdi gelelim konumuza, canım cuma günü ve bildirim konusuna çok çok önem veriyoruz. cuma günü hastaneye gitme durumun önceden belli bir şeydir. perşembeden bildirim yapmalıydın.
belki aşırı tepki aldığını düşünüyorsun ama benim burda yaşadığım gerilimi görsen hak verirdin.
kurallarımız gereği bu hafta için bu konuyu mazur görelim ama lütfen bir dahaki sefere dikkatli olalım.
tekrarlanması diskalifiye olmana neden oluyor canım. bu seferlik zaten diskalifiye durumu yok. bir an izinli mi yazsam diye düşündüm ama mazeretini duymadan onu da yapmak istemedim. sen de bundan sonrası için aynı hassasiyeti gösterirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?