Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öncelikle şu sirkeli suyu hayatta içemem.sonra bir türlü spora başlayamadım.ama yazın tatilde başlarım artık:)sizin adınıza seviniyorum.negüzel iştahlısınız spor konusunda:)

diyet sayesinde tadı kötü olan ne kadar şey varsa alıştım diyebilirim heleki o yeşil çayı şekersiz nasıl hüpletiyorum artıkk başlarda bende spor konusunda çok isteksizdim ama yapa yapa vucudumun şekil aldıgını göre göre bir hırslandım bir hırslandım öyle yani o gazla devam ediyorum

iyi geceler kızlar şöyle bir geçmişe baktım takım genel olarak iyi vaziyette çok sevindim tüm arkadaşlarımı kutlarım. mesaj sayımını yapayım yatıcam bende yarın abiye elbise bakıcam yiğenimin düğünü var ne alıcam hi bilmiyorum aslında çok güzel şeyler var ama şuanda hiç bişi alasım yok az daha verebilseydim kilo iyi olucaktı

sanada iyi gecelerrrr canımm abiye kıyafetten nefret ediyorum ya özellikle de üstüme olmadıkları zaman

kızlar bu arada bugun kendi irade rekorumu kırdım evde aklınıza gelebilecek her türden pasta kek börek çörek dondurma var ve bir tanesine bile dokunmadım Allah'im sana geliyorum dedigim gündü bugun yaaa

bu arada ipek böcüğümmü pek göremedim bugun inş. iyidirr kötü birşey yoktur

tebrikler herkeseeeeee

biyoloji öğretmeniyim konya selçuk eğitim fakültesi bitirdim
canım meslektaşmışız.... bend biyoloji öğretmeniyim ancak atanamamış bir biyoloji öğretmeni...:97:
ama hala umudum var inş bi gün bende atanıcam:76:
canım bende birebir devam etmiyorum ama mantığına uymaya çalışıyorum bazen öğlen ve akşam yerdeğiştiriyo filan ama idare ediyorum

canım sen iste herşey olur yeterki gerçekten iste....
Canım şimdi aradım güzellik merkezini ve 1 saat 15 dakika sürüyormuş kavitazyon+ozon ve pasif jimlastik dediler. Size nasıl

benim arkadaşın ablası yaptırdıkiloyu bilmiyorum ama acayip ödem atıyomuş diye duymuştum:)

kızlar bırakın artık şu kolayı biçok menüde kola gördüm bugün
Kola içince vücutta neler oluyor?

İlk 10 dakika: 15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı). Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigara gibi).

uykum kaçtı bu gece bende hazır herkes uyurken fırsattan istifade geçmişi okıym dedim...
menümüde yazıyım
sabah
domates peynir biber kepekli gevrek iki ince dlm sucuk (yzmştm)

öğle
patates salatası

ara muz

akşam
peynirli tost(dışarıda)

ara
çilek 1 kase ve şuan açımmmmm
ama saat 3 ve yememem lasım böyle durumlarda ne yapmak lasım yaw?:44:
en iyisi uyumaya çalışıyım iyi geceler

son bişiy geldi aklıma...
herkes buranın ne kadar motive ettiğini yazmş...
bugün arkadaşlarla buluştum kararlılığıma hayran kaldılar...
kafada bitirmişsin sen dediler bir bilseler motivasyonumun kaynağını

ikbal05 25
elmaliturta 24
chika 22
neslivicdan 21
neyneyse 20
sakaleynmaster 16
file76 13
roseking35 9
ferdici 9
herşeyvataniçin 9
sementa33 9
özlemtekin 8
moonros 7
ebruli_hayat 6
prencess55 2
beyazgelincik99 2
07papatya 1
ipek61 1

günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........

sabah 2 kayısı kurusu (dukanda yasak ama regl öncesi gerekliydi)su
kahvaltı
1 yumurta
azcık peynri cnaım istemedi
öğle
tavuk döner az lavaşta yedim..
1 ayran
akşam
domatesli biberli soğanlı ciğer sote
3 kaşık yoğurt..
gece
2 kaşık yulaf kepeği
az tarçın
bir çay bardağı ılık sütle yedim..
su 3.5 litre
spor yapamdım..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…