Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar sabah sabah telefon susmadı yaniii deli etti beni zaten gece 3 te yatmıştım
şuan aynı yandaki sembole benzedim desem yeridir.....

caanım regl olcağın menünde de belli oluyo normalde gram gram yiyodun nerdeyse ....biraz artmış ama regl zamanı metabolizmada hızlanıyo zaten bişiycikler olmaz

önemli olan zaten kafada bitirmek galiba

başarı öykülerini okuduğumuzda hep çok kararlı olduklarını görüyoruz

günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........

kadın olmak ne kadar zor reglden bir hafta önce şişersin sinirlerin gerilir regl döneminde şişin anca iner bir hafta sonra tekrar şiiiiiş bakalım
ben de acayip şişerim bir hafta sonrada sıra bende
acaba ödem atıcı kür varmı

günaydın kızlar sabah sabah telefon susmadı yaniii deli etti beni zaten gece 3 te yatmıştım

canım ben 2005 mezunuyum birtek o sene sınava girdim 85 aldım ama hiç alım olmadı
sonrada evlendim
çoçuk derken öğretmenlik içimde yara kaldı aslında bu sene sınava girecektim amataşındık bende çalışamadım zaten alım 10 000 bizim şansımız çok az olur
seneye kpss çalışacağım inşallah
sen kaç yıldır bekliyorsun
inşallah bu sene atanırsın

günaydınnnn herkese ...

kahvaltım domates salatalık peynir bir dilim ekmek azcık peynirli omlet oğluma yapmıştım ucundan yedim

görüşürüz inşallah 11.00 yola çıkacam iskenderun dan yazarım

hmm anladım cnaım çok sağol :) ben bile magnum'u bıraktıysam herkes bırakır zaten.eskiden gnde 2 tane yerdim
ahh o eski günler

sen var yaa idolümsün benim yaa harika kilo vermişsin , ne kadar sürede verdin kiloyu
canım eylül 2010'da başladım. gerçi ay sonuydu. ekim gibi de diyebiliriz. bu kadar sürede verdim işte.

Vaayyy listeye girmek için kaptana övgü falan hee? Bu yarış kızışıyor dostum!

bu takımişi hem kilo vermeye yarıyor hem de neşelenmeye yaw
espriler havada uçuşuyor

oğlum uyudu kocamda bugün nöbetçi bende dizimi izleyim the good wife harika tavsiye ederim

görüşürüz
the good wife'ı duydum ama hiç izlemedim. konusu nedir?

senin işyerin beni de kızdırıyor artık. en azından haftanın belli günleri spora gitmek için izin al canım.

gayet güzel menün canım.

ilahi rabia..tartıya sinirlenmedim regl öncesi krizdeyim..heheh..
daha kaviden 2 seansım var gidemedim..haftaya arayacağım..o ay neydi ya periperi perişandım..
ay ben de tartıya sinirlendin sandım
senin o kavi dönemin bayağı zordu yaw. ayrılmayı bile düşünmüştün, bak iyi ki ayrılmamışsın.

eşim bu yıl haç sınavını kazanmış ALLAH nasip ederse hacı olacak inşallah.
şimdi kızacaksınız ama pazar günü vana eğitim görmeye gidecek yani bana tekrar yol göründü..
hayırlı olsun canım. belki sizi de götürür eşin, hac vazifenizi de yerine getirmiş olursunuz.
artık bu sefer sene izinli yazalım canım. katılımın düşüyor çünkü, diğer arkadaşlara haksızlık olmasın. evine gelince liste durumumuza göre tekrar devam edersin. hangi tarihler arası olacak eşinin eğitimi?

ben kaçıyorum kızlar işim bitti ancak kapatıyoruz dükkanı ... bakalım evde spor yapabilecekmiyim hoşcaklınnnn
ne dükkanınız vardı canım?

veee lesliee bacımızlla başbaşayımmmwalk walk walkkk bayılıyom o söylerken yaaa
kadın çok güzel telaffuz ediyor walk kelimesini

gayet güzel bence. zero'da kalori sorunu yok ama faydasız işte:97:

yine mi kolaaaaaaa:84: bende leslie yapıyom ama terlemiyom fazla yaaofff bünyeden heralde
sen fazla terlemiyorsun sanırım, ben bunu daha önceden de söylediğini hatırlıyorum.
leslie'de ben de çok terliyorum.

Merhaba herkese nete yeni grebildim

başlangıç kilom 70.4
bugün sabahki 68.4

bu hafta 2 kilo gitmiş gözüküyor ama bir kısmı ödemde olabilir
güzel vermişsin canım, tebrikler.
yalnız kurallarımızı okumuştun. bildirim saatimiz 11.30'a kadar:97:

şeker krizini meyveyle aşmaya çalış artık. tatlılara yönelmezsen problem olmaz.
bu arada hayırlı yolculuklar canım.

togetherrr hobaaaa vak vaklıyo kadın resmen

aynen ben de öyle. o yeşil çayı hem de şekersiz hayatta içemem sanırdım. şimdi bayıla bayıla içiyorum
Allah gazımızı daim etsin

yarın alışveriş var desene inşallah kafana göre güzel bir şey bulursun.

tebrik ederim
en zoru irade sınavlarıdır zaten. onları aştın mı gerisi tamamdır.

hayırdır yaw senin niye uykun kaçtı? kafana bir şey mi taktın? umarım bir sorun yoktur.
beslenmen güzel. kaçamak yapmaktansa yatmak ise ayrı bir süper:)
çok zorlanırsan az yağlı süt içebilirsin böyle durumlarda.

hehe ben de söylemiyorum bu sırrı

eline sağlık gülşahım.
yeni arkadaşlarımız mesaj sayısında rekor kırmışlar.
ipek pek uğrayamamış.
07papatya 6. takımdan
prencess

günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........

yaw işte bu dukan amca neden regl durumlarını hiç düşünmemiş. ya da düşünmüş mü?
bence menün gayet güzel ayrıca.

:)
kim aradı sabah sabah?

bir ara maydanoz kürü paylaşmıştı bir arkadaşımız canım. forumda bir ara istersen.

günaydınnnn herkese ...

kahvaltım domates salatalık peynir bir dilim ekmek azcık peynirli omlet oğluma yapmıştım ucundan yedim

hayırlı yolculuklar

bak yeşil çaya bende alıştım :)ama sporada alışacağım inşallah...

günaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.

bu sabah tartıya çıktım kesin 200 gr falan gitmiştir yine dedim.ne gitmesi 400 gr almışım.nasıl oluyor böyle bişey ya ben anlamadım.90.200 geldim tartıda şok oldum ya.resmen ağladım.nasıl oluyor bu bir bilen varsa söylesin allah rızası için.cuma tartılıyorum 89.800 cumartesi bir kalkıyorum 90.200 nasıl olabilirki bu.dünkü menümüde yazyım kızlar :

menüm sabah :1 yumurta ,biraz peynir,1 domates

ara:1 börek

akşam:1 kase yayla çorbası,4 kaşık kadar bezelye yemeği,1 dilim ekmek.

gece acıkınca biraz süt koymadan nesfit atıştırdım,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim.hepsi bu.

dün ilaçlarımı içmeye başladım onlar hemen böyle kilo yaparmı yaaa

bende bu sene pek çalışmadım cnm ya 2009 mezunuyum 2010da 75 aldım ama peşini bırakmıcam.... ücretli öğretmenlik yaptım ve hala rüyalarıma girer öğretmenlik günlerim:97: çok güzeldiiii... inş bi gün kadrolu olaraak dönücez...

canım hergün tartılma bence insanın siniri bozuluyo zayıflıcağı varsada zayıflayamıyo
tünaydın kızlarrr herkese mutlu huzurlu az kalorili bol hareketli bi hafta sonu diliyorum

günaydın cnm...

rabiacım gece eşim iiş yemeğine gitmişti... biraz midesini bozmuşş... ona kızdım biraz onla uğraştım sabahtan beride işten arıyolar gelmiyon mu diye anca gidebildi... önemli bi sorun yok yaniii çok şükür ama kızdım biraz dikkat et dedim ona o kadar hiiiççççç takmamış:97:

günaydın...
beni de tutmayınnnnnn bu haftanın 300 gr mı haftaya 1,00 kg olmalııııı inşşşş 64.7 olsam ne iyi olurrrr
vovvv menü güzell bacım sende benim gibi suya dayanmışınnn ne bu hararettt ciğerr soteden mi yoksammm
günaydınnnn herkese ...

iyi yolculuklar canımmm
ahhh rabiş hiç sorma 1 saat spor yapsam su gibi terlemem lazım yok annem bile şaşıyoo bana bu kadar harekete bu kadar mı terliyon diyo oturduğu yerde benden fazla terliyo bi yandan iyi bi yandan kötü kilo vermeyle terlemenin alakası varsa ben yandımmetabolizmam yavaş sanırım ya benimm pufff
vücut şişliğindendir canım bence
selamlarrr.sabah kahvaltımı iki dilim ekmek ve bir dilim peynir ile yapmış bulunmaktayım efenım :)

afiyet olsun kuşummm

Moonros, file76 ve ipek61 tebrik ederim arkadaşlar..
özellikle de seni moonros..
darısı başımaaaaa
teşekkür ederim edacım.

moonroooooooos ay adını unuttum canım sorry isim hafızam pek yoktur bravo diyoruumm 4 kiloo
Adım Aygül turtam geçen haftadan kalan ödem yolunu alıp gitmiş bu hafta
Ebrucuum canım saolasın Geçen hafta sen de gördün 73ü.Bu hafta dengesiz beslendiğin için oldu.

yavaş yavaş inceliyoruz,ne mutlu bize

eline sağlık,ne kadar çok kişi olmuşuz
Oyüzden geçmişi oku oku bitmiyor.
aynen ya geçmişi tüketene kadar hal başıma geliyor

DERECEYE GİRMİŞİM,3.OLMUŞUM
AYGÜL 1.OLMUŞSUN TEBRİKLER.
teşekkür ederim canım.Sen de derecedesin vuhuhu

evet rabia ablam verdim ve çok mutluyum.sabahtan akşama mağaza gezince olacağı bu oluyor.Bi de bişey alamıyorum çok moralim bozuluyor akşam aç olsam da yemedim.Gündüz dengesiz yedim ama çok yürüdüm ve gittiler

senin onun zero olduğuna bakma. fazla içme canım, hiç sağlıklı değil. ice tea falan yok mu? o tarz gazsız içecekler içsen daha mantıklı olur.
evet dün bi değişiklik yaptım zaten.Zero içmedim.Elma suyu vardı yüzde yüz doğal falan yazanlardan.ondan aldım.menümü yazcam birazdan.Ne menü ne menü öğünlük menü mübarek.

off off schnitzeller donatmış menüyü

aygül 1. elif 3 olmuş bireyselde dercedeyiz....
rekor kırdım demek kendi rekorumu.ilk kez güzel kilo verdim
günaydınnn kızlar

canım tartılma öyle hemen.1 hafta öncesi tartılırsan bazen almış bazen verm,ş görünüyon.yediğin bişiler su toplamıştır ertesi gün atacaksındır sen tartıda o ödemi görüyorsun.bi de gece yeme canım.Su soda iç.Çünkü mide gerçekten rahat kalkıyo sabaha.

bi de ben aç aç gidip tartıldım.Bi önceki gece de aç yatmıştım ondan mı az çıktım acaba aman neyse ne valla tartıda az çıkmanın mutluluğunu başka hiçbişey vermiyor.

rabia abla gezenti oldum evet ya habire geziyorumama yurda gelince ilk açtığım site burası oluyor.Hemen geçmişe bakıyorum falan. Tr'ye döneyim hele.Ne olacak bakalım.

dünkü menümü yazacam.
saat 2.30 gibi
Patates kızartması small(235 kalori)
Cheeseburger Small (300 kalori)
saat 19.00 gibi
1 litre elma suyu

su:1.5 litre(yatmadan önce çok acıktım dayadım suyu)
Spor:Sabah çık akşam gel gezenti sporu

kızlar nasılsınız? 4. olmuşsunuz bu hafta tebrik edeyim dedim. ayrıca takım üyelerinden moonros arkadaşım bireysel olarak birincilik kazanmış. senide tebrik ederim. maşallah. haftaya derece bekliyorum sizden. durun azcık motive edeyim sizi:

bu akşam bir tanıdığın oğlu evleniyor. eşimle düğüne gideceğiz. vücudumu saran bir elbise giyecem. zayıflayınca herşey üzerime çok güzel oturuyor. inanın çok mutluyum. dün aynada totomu inceledim. rejimden önce sıkınca yukarı doğru çıkıyor belim ile yukarı çıkan bölge arasında derin bir boşluk oluyordu. haketten iğrençmiş. eşim hani demişti ya sandalyeden taşıyorsun diye. anam doğruymuş. baktım o boşluk artık yok. yuvarlak bir geçiş var. ben o 6 kiloyu o taraftan verdim galiba. o kadar fazlalık nereye gitti anlamadım.

fabrikada şişman dediğim adam rejime başladı. arkadaşları "yemekte çıkan revaniden 3 dilim yedi, diyet yapmıyor" dedi. bende adamın iriliğini düşündüm. onlara diyet yapmasa 5 tane rahat yerdi, azaltmış dedim. adam gelince de aynı şeyi söyledi. evede de abur cuburu azaltmış. çaycıda 1 kiloyu devirdi. pantolonlarım bollaştı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…