sabah 2 kayısı kurusu (dukanda yasak ama regl öncesi gerekliydi)su
kahvaltı
1 yumurta
azcık peynri cnaım istemedi
öğle
tavuk döner az lavaşta yedim..
1 ayran
akşam
domatesli biberli soğanlı ciğer sote
3 kaşık yoğurt..
gece
2 kaşık yulaf kepeği
az tarçın
bir çay bardağı ılık sütle yedim..
su 3.5 litre
spor yapamdım..((
son bişiy geldi aklıma...
herkes buranın ne kadar motive ettiğini yazmş...
bugün arkadaşlarla buluştum kararlılığıma hayran kaldılar...
kafada bitirmişsin sen dediler bir bilseler motivasyonumun kaynağını
ikbal05 25
elmaliturta 24
chika 22
neslivicdan 21
neyneyse 20
sakaleynmaster 16
file76 13
roseking35 9
ferdici 9
herşeyvataniçin 9
sementa33 9
özlemtekin 8
moonros 7
ebruli_hayat 6
prencess55 2
beyazgelincik99 2
07papatya 1
ipek61 1
günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........
günaydın kızlar sabah sabah telefon susmadı yaniii deli etti beni zaten gece 3 te yatmıştım
şuan aynı yandaki sembole benzedim desem yeridir.....
ahh o eski günlerhmm anladım cnaım çok sağol :) ben bile magnum'u bıraktıysam herkes bırakır zaten.eskiden gnde 2 tane yerdim
canım eylül 2010'da başladım. gerçi ay sonuydu. ekim gibi de diyebiliriz. bu kadar sürede verdim işte.sen var yaa idolümsün benim yaa harika kilo vermişsin , ne kadar sürede verdin kiloyu
bu takımişi hem kilo vermeye yarıyor hem de neşelenmeye yawVaayyy listeye girmek için kaptana övgü falan hee? Bu yarış kızışıyor dostum!
the good wife'ı duydum ama hiç izlemedim. konusu nedir?oğlum uyudu kocamda bugün nöbetçi bende dizimi izleyim the good wife harika tavsiye ederim
görüşürüz
senin işyerin beni de kızdırıyor artık. en azından haftanın belli günleri spora gitmek için izin al canım.oy oyyy bak neler kaynatmışlar ben yokken yaaa bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar
bugünkü menü biraz karışık oldu ama
sabah 2 dilim ekmekten sandeviç içine 1dilim peynir 1 dilim domates
ara yarım domates 4burçakk yulaflı
öğlen 4yk pilavv1 shinitzel 1yk yoğurt ve salata
ara 2yk salata 2burçak yulaflı
akşam 1.5 shinitzel yarım kase çorba 4yk pilav
ara yarım saat önce 1 max
3-4lt su sayamıyorum artık içim yanıyo içimmm
bugün karbonhidrat krizine girmişim sanırım akşam eve gidincede leslie yapıcam inşşş
ve ben hala işteyim offf inşaat başlıyo ben yine geç çıkmaya başlıyom ya:84: mesai isticem artık ha yeterrrsporada gidemedimmm offf boşa mı verdim parayı ben
gayet güzel menün canım.maşallah maşallahhhhhhhhhhhhh takıma bak bravoo valla bir günde 10 sayfa atlıyoruzz vallakızlar benim de bu akşam misafirim var çok bakamıycam menümü yazayım hemen
sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek peynir
ara : mavi yeşilin light çikolatalarından ufak bir parça
yarım yağlı sütle nescafe
öğlen : 4 kaşık bulgur pilavı + yogurt
daha da birşey yemedim ama çok açım büyük ihtimalle ya pul biberli yogurt ya da meyve yerim birazdan
spor olarak da sabah 1,5 saat bisiklet
dumbell + mekik
30 dk yürüyüş
benden bu akşamlık bu kadar misafir var öptüüüüüüüüüm herkesiiiiiiii az kalorili bol neşeli:80::79: bir cuma akşamı diliyorumm görüşürükk
ay ben de tartıya sinirlendin sandımilahi rabia..tartıya sinirlenmedim regl öncesi krizdeyim..heheh..
daha kaviden 2 seansım var gidemedim..haftaya arayacağım..o ay neydi ya periperi perişandım..
hayırlı olsun canım. belki sizi de götürür eşin, hac vazifenizi de yerine getirmiş olursunuz.eşim bu yıl haç sınavını kazanmış ALLAH nasip ederse hacı olacak inşallah.
şimdi kızacaksınız ama pazar günü vana eğitim görmeye gidecek yani bana tekrar yol göründü..
ne dükkanınız vardı canım?ben kaçıyorum kızlar işim bitti ancak kapatıyoruz dükkanı ... bakalım evde spor yapabilecekmiyim hoşcaklınnnn
kadın çok güzel telaffuz ediyor walk kelimesiniveee lesliee bacımızlla başbaşayımmmwalk walk walkkk bayılıyom o söylerken yaaa
gayet güzel bence. zero'da kalori sorunu yok ama faydasız işte:97:selam 13.takımın güzelleriii :)
-Akşam-
2 parça ızgara tavuk
1 bardak coca cola zero(tum kaçamak haklarımı kullanıyorumm)
2 dilim ekmek
Spor
leslie'ye başladım 2 mil yapabildim.sonlard koşturduğu varya ondan.1 hafta 2 yapyım sonra arttırırım cok terledım yaa
sen fazla terlemiyorsun sanırım, ben bunu daha önceden de söylediğini hatırlıyorum.yine mi kolaaaaaaa:84: bende leslie yapıyom ama terlemiyom fazla yaaofff bünyeden heralde
güzel vermişsin canım, tebrikler.Merhaba herkese nete yeni grebildim
başlangıç kilom 70.4
bugün sabahki 68.4
bu hafta 2 kilo gitmiş gözüküyor ama bir kısmı ödemde olabilir
şeker krizini meyveyle aşmaya çalış artık. tatlılara yönelmezsen problem olmaz.akşam yediklerimide yazıyım bu günü kapıyım
1 kase tavuk çorbası
2 dilim ekmek
2 muzbenim şekerim düşüyor galiba
iki buçuk lt su
iyi geceler hepinize
kaptan yarın iskenderuna gidicem mutlaka yazarım ama 5 msj geçmeyebilir haber vermek istedim
diyete tam gaz devam bide şekerim düşmese
togetherrr hobaaaa vak vaklıyo kadın resmen
aynen ben de öyle. o yeşil çayı hem de şekersiz hayatta içemem sanırdım. şimdi bayıla bayıla içiyorumdiyet sayesinde tadı kötü olan ne kadar şey varsa alıştım diyebilirim heleki o yeşil çayı şekersiz nasıl hüpletiyorum artıkkbaşlarda bende spor konusunda çok isteksizdim ama yapa yapa vucudumun şekil aldıgını göre göre bir hırslandım bir hırslandım öyle yani o gazla devam ediyorum
yarın alışveriş var deseneiyi geceler kızlar şöyle bir geçmişe baktım takım genel olarak iyi vaziyette çok sevindim tüm arkadaşlarımı kutlarım. mesaj sayımını yapayım yatıcam bende yarın abiye elbise bakıcam yiğenimin düğünü var ne alıcam hi bilmiyorum aslında çok güzel şeyler var ama şuanda hiç bişi alasım yok az daha verebilseydim kilo iyi olucaktı
tebrik ederimkızlar bu arada bugun kendi irade rekorumu kırdım evde aklınıza gelebilecek her türden pasta kek börek çörek dondurma var ve bir tanesine bile dokunmadımAllah'im sana geliyorum dedigim gündü bugun yaaa
bu arada ipek böcüğümmü pek göremedim bugun inş. iyidirr kötü birşey yoktur
hayırdır yaw senin niye uykun kaçtı? kafana bir şey mi taktın? umarım bir sorun yoktur.uykum kaçtı bu gece bende hazır herkes uyurken fırsattan istifade geçmişi okıym dedim...
menümüde yazıyım
sabah
domates peynir biber kepekli gevrek iki ince dlm sucuk (yzmştm)
öğle
patates salatası
ara muz
akşam
peynirli tost(dışarıda)
ara
çilek 1 kase ve şuan açımmmmm
ama saat 3 ve yememem lasım böyle durumlarda ne yapmak lasım yaw?:44:
en iyisi uyumaya çalışıyım iyi geceler
hehe ben de söylemiyorum bu sırrıson bişiy geldi aklıma...
herkes buranın ne kadar motive ettiğini yazmş...
bugün arkadaşlarla buluştum kararlılığıma hayran kaldılar...
kafada bitirmişsin sen dediler bir bilseler motivasyonumun kaynağını
eline sağlık gülşahım.ikbal05 25
elmaliturta 24
chika 22
neslivicdan 21
neyneyse 20
sakaleynmaster 16
file76 13
roseking35 9
ferdici 9
herşeyvataniçin 9
sementa33 9
özlemtekin 8
moonros 7
ebruli_hayat 6
prencess55 2
beyazgelincik99 2
07papatya 1
ipek61 1
günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........
yaw işte bu dukan amca neden regl durumlarını hiç düşünmemiş. ya da düşünmüş mü?sabah 2 kayısı kurusu (dukanda yasak ama regl öncesi gerekliydi)su
kahvaltı
1 yumurta
öğle
1 ayran
akşam
3 kaşık yoğurt..
gece
2 kaşık yulaf kepeği
az tarçın
su 3.5 litre
spor yapamdım..((
:)günaydın kızlar sabah sabah telefon susmadı yaniii deli etti beni zaten gece 3 te yatmıştım
şuan aynı yandaki sembole benzedim desem yeridir.....
bir ara maydanoz kürü paylaşmıştı bir arkadaşımız canım. forumda bir ara istersen.kadın olmak ne kadar zor reglden bir hafta önce şişersin sinirlerin gerilir regl döneminde şişin anca iner bir hafta sonra tekrar şiiiiiş bakalım
ben de acayip şişerim bir hafta sonrada sıra bende
acaba ödem atıcı kür varmı
hayırlı yolculuklargünaydınnnn herkese ...
kahvaltım domates salatalık peynir bir dilim ekmek azcık peynirli omlet oğluma yapmıştım ucundan yedim
görüşürüz inşallah 11.00 yola çıkacamiskenderun dan yazarım
diyet sayesinde tadı kötü olan ne kadar şey varsa alıştım diyebilirim heleki o yeşil çayı şekersiz nasıl hüpletiyorum artıkkbaşlarda bende spor konusunda çok isteksizdim ama yapa yapa vucudumun şekil aldıgını göre göre bir hırslandım bir hırslandım öyle yani o gazla devam ediyorum
önemli olan zaten kafada bitirmek galiba
başarı öykülerini okuduğumuzda hep çok kararlı olduklarını görüyoruz
canım ben 2005 mezunuyum birtek o sene sınava girdim 85 aldım ama hiç alım olmadı
sonrada evlendim
çoçuk derken öğretmenlik içimde yara kaldı aslında bu sene sınava girecektim amataşındık bende çalışamadım zaten alım 10 000 bizim şansımız çok az olur
seneye kpss çalışacağım inşallah
sen kaç yıldır bekliyorsun
inşallah bu sene atanırsın
canım hergün tartılma bence insanın siniri bozuluyo zayıflıcağı varsada zayıflayamıyogünaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.
bu sabah tartıya çıktım kesin 200 gr falan gitmiştir yine dedim.ne gitmesi 400 gr almışım.nasıl oluyor böyle bişey ya ben anlamadım.90.200 geldim tartıda şok oldum ya.resmen ağladım.nasıl oluyor bu bir bilen varsa söylesin allah rızası için. cuma tartılıyorum 89.800 cumartesi bir kalkıyorum 90.200 nasıl olabilirki bu.dünkü menümüde yazyım kızlar :
menüm sabah :1 yumurta ,biraz peynir,1 domates
ara:1 börek
akşam:1 kase yayla çorbası,4 kaşık kadar bezelye yemeği,1 dilim ekmek.
gece acıkınca biraz süt koymadan nesfit atıştırdım,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim.hepsi bu.
dün ilaçlarımı içmeye başladım onlar hemen böyle kilo yaparmı yaaa
tünaydın kızlarrr herkese mutlu huzurlu az kalorili bol hareketli bi hafta sonu diliyorum
beni de tutmayınnnnnngünaydın...
vovvv menü güzell bacım sende benim gibi suya dayanmışınnn ne bu hararetttsabah 2 kayısı kurusu (dukanda yasak ama regl öncesi gerekliydi)su
kahvaltı
1 yumurta
öğle
1 ayran
akşam
3 kaşık yoğurt..
gece
2 kaşık yulaf kepeği
az tarçın
su 3.5 litre
spor yapamdım..((
iyi yolculuklar canımmmgünaydınnnn herkese ...
kahvaltım domates salatalık peynir bir dilim ekmek azcık peynirli omlet oğluma yapmıştım ucundan yedim
görüşürüz inşallah 11.00 yola çıkacamiskenderun dan yazarım
ahhh rabiş hiç sorma 1 saat spor yapsam su gibi terlemem lazım yok annem bile şaşıyoo bana bu kadar harekete bu kadar mı terliyon diyo oturduğu yerde benden fazla terliyoahh o eski günler
canım eylül 2010'da başladım. gerçi ay sonuydu. ekim gibi de diyebiliriz. bu kadar sürede verdim işte.
bu takımişi hem kilo vermeye yarıyor hem de neşelenmeye yaw
espriler havada uçuşuyor
the good wife'ı duydum ama hiç izlemedim. konusu nedir?
senin işyerin beni de kızdırıyor artık. en azından haftanın belli günleri spora gitmek için izin al canım.
gayet güzel menün canım.
ay ben de tartıya sinirlendin sandım
senin o kavi dönemin bayağı zordu yaw. ayrılmayı bile düşünmüştün, bak iyi ki ayrılmamışsın.
hayırlı olsun canım. belki sizi de götürür eşin, hac vazifenizi de yerine getirmiş olursunuz.
artık bu sefer sene izinli yazalım canım. katılımın düşüyor çünkü, diğer arkadaşlara haksızlık olmasın. evine gelince liste durumumuza göre tekrar devam edersin. hangi tarihler arası olacak eşinin eğitimi?
ne dükkanınız vardı canım?
kadın çok güzel telaffuz ediyor walk kelimesini
gayet güzel bence. zero'da kalori sorunu yok ama faydasız işte:97:
sen fazla terlemiyorsun sanırım, ben bunu daha önceden de söylediğini hatırlıyorum.
leslie'de ben de çok terliyorum.
güzel vermişsin canım, tebrikler.
yalnız kurallarımızı okumuştun. bildirim saatimiz 11.30'a kadar:97:
şeker krizini meyveyle aşmaya çalış artık. tatlılara yönelmezsen problem olmaz.
bu arada hayırlı yolculuklar canım.
vücut şişliğindendir canım bencegünaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.
bu sabah tartıya çıktım kesin 200 gr falan gitmiştir yine dedim.ne gitmesi 400 gr almışım.nasıl oluyor böyle bişey ya ben anlamadım.90.200 geldim tartıda şok oldum ya.resmen ağladım.nasıl oluyor bu bir bilen varsa söylesin allah rızası için. cuma tartılıyorum 89.800 cumartesi bir kalkıyorum 90.200 nasıl olabilirki bu.dünkü menümüde yazyım kızlar :
gece acıkınca biraz süt koymadan nesfit atıştırdım,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim.hepsi bu.
selamlarrr.sabah kahvaltımı iki dilim ekmek ve bir dilim peynir ile yapmış bulunmaktayım efenım :)
teşekkür ederim edacım.Moonros, file76 ve ipek61 tebrik ederim arkadaşlar..
özellikle de seni moonros..
darısı başımaaaaa
Adım Aygül turtammoonroooooooos ay adını unuttum canım sorry isim hafızam pek yoktur bravo diyoruumm 4 kiloo
Ebrucuum canım saolasınhay masallah masallah aygülümeaygulcum harikasin..
tebrik ederim kilo veren arkadaslarimi..herkes vermis aslinda
rabia ve derya regliniz den dolayi sissiniz sanirim.. kendinizde demissiniz zaten..bi ben almisim ama bu hafta icin umutluyum.. tr ye heyacaniyla bisey yiyebilecegimi sanmiyom zati..
üzülme canim yaa kesin verirsin o zamana kadar 3 ay uzun bi zaman kii senin masallah boyun uzun.. 15 hatta 10 bile versen göze batmaz sende..
nerde yasiyorun bu arada?? ve ismin ben bu hafta cok giremedigim icin söylediysen bile kacirmisimdir..kusura bakma..hosgeldin tekrar aramiza..
aynen yayavaş yavaş inceliyoruz,ne mutlu bize
eline sağlık,ne kadar çok kişi olmuşuz
Oyüzden geçmişi oku oku bitmiyor.
teşekkür ederim canım.Sen de derecedesin vuhuhuDERECEYE GİRMİŞİM,3.OLMUŞUM
AYGÜL 1.OLMUŞSUN TEBRİKLER.
çok güzel canım, türkiyeye kavuşacaksın hayırlısıyla. çok az süren gelmiş, diyete asıl bakayım.
bu arada senin türkiyede bilgisayar ve internet erişimin olacak mı? bizimle devam edecek misin yani?
tebrik ederim aygülcüm, vermişsin.
iyice gezenti oldun kız, türkiyeye dönene kadar böyle mi gidecek? bizi de ihmal etme
eline sağlık canımaşmışım ben de
başka bir şekilde kısmet olur gidersiniz canım, en önce güvenliğiniz gelir. daha kalabalık bir grup olsanız birbirinizi kollardınız ama sadece 2 kişi, az oluyor.
evet dün bi değişiklik yaptım zaten.Zero içmedim.Elma suyu vardı yüzde yüz doğal falan yazanlardan.ondan aldım.menümü yazcam birazdan.Ne menü ne menü öğünlük menü mübarek.senin onun zero olduğuna bakma. fazla içme canım, hiç sağlıklı değil. ice tea falan yok mu? o tarz gazsız içecekler içsen daha mantıklı olur.
oy oyyy bak neler kaynatmışlar ben yokken yaaa bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar
bugünkü menü biraz karışık oldu ama
sabah 2 dilim ekmekten sandeviç içine 1dilim peynir 1 dilim domates
ara yarım domates 4burçakk yulaflı
öğlen 4yk pilavv1 shinitzel 1yk yoğurt ve salata
ara 2yk salata 2burçak yulaflı
akşam 1.5 shinitzel yarım kase çorba 4yk pilav
ara yarım saat önce 1 max
3-4lt su sayamıyorum artık içim yanıyo içimmm
bugün karbonhidrat krizine girmişim sanırım akşam eve gidincede leslie yapıcam inşşş
ve ben hala işteyim offf inşaat başlıyo ben yine geç çıkmaya başlıyom ya:84: mesai isticem artık ha yeterrrsporada gidemedimmm offf boşa mı verdim parayı ben
rekor kırdım demekaygül 1.elif 3 olmuş bireyselde dercedeyiz....
günaydınnn kızlar
günaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?