canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosunuz bakalımmmmm coooooooooooooooooooooookk özledim sizi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ne zmndır giremiorum cok zor durumlardayım kızlar ne yapcamı sasırdımm diyete dewam etmiorum fazla en kkısa zamanda dewam edicem sizler napıosnuz burdan ne kadar da ince görüsüosunuz yahuusakaleynmaster neyneyse roseking elif cok özledmm sizleri
cuma gecesi oğlumun altını değişirken pipisnde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.
yarın mezunıyetım var.bugun ve yarın sabahtan halletmem gerek cok ısım var .kptanım ıkı gun aktıf olmayacağım bildiryim dedim.hepinizi optum.melikecim hosgledın bu arada ozlettın kendını :)
Evet canım yaa hem çok keyifli ama bir yandan da çok zor. Bende Panikatak var az dükkan kalabalıklaştımı, yada çok sıcak olduğunda hemen çarpıntı bir bunalma sonra olan oluyor işte ....
abim gelirken yaş pasta getirmiş akşam öğle yedim..ve sabah 900gr fazla çıktım..61.9 inanamıyorum..herşey karıştı yine..regl gel artık..
yersen öyle pastalarııı fazla çıkarısn tabiiiiiiiii
ben de cok özledm bebekhadi hayırlı olsun kız ne giycn
günaydın kızlaarr.herkese günaydın.Seçim var diye kimse yok galiba
günaydınnn kızlar:79:
günaydın canlar
Kızlaar parkta kahvaltı yapalım dedik değişiklik olsun diye
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 salatalık
3-4 cherry domates yedik.Yürüdük 30 dk kadar da gölün etrafında.
ve kaçamak yaptım:26:
1 küçük gofret 175 kalori
tüm gün yediğim bunlar şimdi sahile yürüyüşe gidicez arkadaşlarla gene.her yer kapalı buranın dini bişeysiymiş.Market bulamıyorum açık.:95: yurtta da bişi tutmuyorum yerim diye.Soda içiyorum pası
ahah ayy oda kötü alma desende dinlemez kii. Bende Funda canım 24 buçuktan 25 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum bende işsiz mezunlardanımkariyerimi en fazla işsiz kalan mezun rekoru kırarak yapacağım sanırım ayrıcaa nalet olsun hala bekarım aday adayım bile yok
kocanı tembihle cnm almasın o öcüleri.... onunda fazla kşlosu varsa onuda rejşme ikna et hatta daha iyi olur..
canım bende yarıda farkettim ekmeği yarım bıraktım
günü toparlıyorum bayanlar.
400 gr. yoğurt
yulaf kepeği
8 kaşık Haşlanmış bezelye.
Hatta yeme işini 2 öğüne böldüm
200 gr yoğurt + yulaf kpeği
200 gr. yoğurt + bezelye
1.5 litre elmalı su.(gazsız sadece elma aroması var ve bu 1.5 litre 180 kalori falan.)
1 bardak normal su
1 bardak soda.
Su içmeye devam ediyorum.Bugün 1.5 litrelik su şişesini bitirecem inşallah !
kendimle gurur duyuyorum çünkü çikolataya tenezzül bile etmedim markette.Gofret mi ? O da ne?
cuma gecesi oğlumun altını değişirken pipisnde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.
Memnun oldum canımİş için de eş için de aceleye gerennk yok, onlar seni bulacağı zamanı biliyolar..
:
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosunuz bakalımmmmm coooooooooooooooooooooookk özledim sizi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ne zmndır giremiorum cok zor durumlardayım kızlar ne yapcamı sasırdımm diyete dewam etmiorum fazla en kkısa zamanda dewam edicem sizler napıosnuz burdan ne kadar da ince görüsüosunuz yahuusakaleynmaster neyneyse roseking elif cok özledmm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?