Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kurutma makinem gider ayak bozulmuş yau.Anlamıyorum bu elektroniği.Gerçi 10 tl'ye denk geliyodu fiyatıçUcuz olunca bozuluyo demek ki

günaydın kızlar :79:

bugün çok yoğun bbi gün gece girmeye çalışıcam...
herkese iyi pazarlar...

merhabalar
sabah yediklrim
1 dilim ekmek
domates
salatalık

sadece bu kadar yedim malum dün fazla kaçmıştı

ellerine sağlık çenem düşmüş benim de evet hafta sonu sayfalar az az ilerliyor

Son düzenleme:
kurutma makinem gider ayak bozulmuş yau.Anlamıyorum bu elektroniği.Gerçi 10 tl'ye denk geliyodu fiyatıçUcuz olunca bozuluyo demek ki

evet ya benim öyle aldıklarım da çoktan göçtü gitti bu dünyadan. bir laf vardı ucuz mal alacak kadar zengin değilim :82: diye bunlarda o hesap hemen bozluyor

Son düzenleme:
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosunuz bakalımmmmm coooooooooooooooooooooookk özledim sizi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ne zmndır giremiorum cok zor durumlardayım kızlar ne yapcamı sasırdımm diyete dewam etmiorum fazla en kkısa zamanda dewam edicem sizler napıosnuz burdan ne kadar da ince görüsüosunuz yahuu sakaleynmaster neyneyse roseking elif cok özledmm sizleri

Selam kızalr yaa işyerine şöyle bir uğradım sabahtan beri evde temzilik yapıyorum, birazdan da markete gidicem bugün ve yarın annemler bende o yüzden giremeye bilirim .
Listemi evde unutymuşum neler yediklerimle ilgili, o yüzden tam aklımda değil yediklerim ama sporumu yaptım dün iş çıkışı

Bu sabahta evde benlik birşey kalmamaış ne yiğcemi şaşırdım eşim ve kızalar sucuk yediler bende öylee baktım :84:
Neyse artık hedef büyük yapcak bişey de yok. Sbaha kalktım ZUMBA yaptım bi güzel:90:

biliyorum canım çok fotografçı arkadaşım var çok eglenceli bir meslek bende bir sene fotografçılık dersi almıştım. zaten şu dışarda yemek olmasa dünya daha güzel bir yer olacak

Evet canım yaa hem çok keyifli ama bir yandan da çok zor. Bende Panikatak var az dükkan kalabalıklaştımı, yada çok sıcak olduğunda hemen çarpıntı bir bunalma sonra olan oluyor işte ....

yarın mezunıyetım var.bugun ve yarın sabahtan halletmem gerek cok ısım var .kptanım ıkı gun aktıf olmayacağım bildiryim dedim.hepinizi optum.melikecim hosgledın bu arada ozlettın kendını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…