geçmiş olsun cnm ya kıyamam... çabuk geçer inş...cuma gecesi oğlumun altını değişirken pipisnde bir sertlik gördüm.tabi sabahı sabah ettim ve cumartesi sabahı acile gittilk..sıpam son zamanlarda altını açtırmıyor yada açınca zor bela değişiyordum doğal olarak genel itinayıda tam gösteremiyordum neyse sonucu pipi içinde pislik birikip sertleşmiş.malesef doktor mincik operasyonla pipi açıp temizledi..ve dünden beri oğlum her tuvaletni yapışta çığlık çığlığa ağlıyor krem verdi sürüyoruz..düne göre daha iyiyiz ..kucağımdna hiç inmedi gündüz uykusnu uyuyamdı eşimde seçim için dün sabahtan beri görevde gece eve bile gelemedi..kardeşleirm yanlız bırakamdılar kız kardeşim geldi yemeğimi yaptı gecede abimle yanımda kaldılar.
slm kızlar bugün sabah tartıda tam 600 gr eksik çıkmıştım:) çok sevinmiştim ama bugün pikniğe gittik ve sanırım eski haline geri dönmüştür tartı... aslında çok yemedim sadece tavuk yedim ama yinede içimde bir his 600 gr ı geri aldın diyo...
slm kızlar bugün sabah tartıda tam 600 gr eksik çıkmıştım:) çok sevinmiştim ama bugün pikniğe gittik ve sanırım eski haline geri dönmüştür tartı... aslında çok yemedim sadece tavuk yedim ama yinede içimde bir his 600 gr ı geri aldın diyo...
günaydın kızlar:79:
haftasonu okudum ama iş cevap yazmaya gelince yetiştiremedim:) bugün artık azar azar hallederim inşallah.
şöyle bir hızlı göz gezdirdim, deryacım oğlun hasta olmuş. inşallah şimdi daha iyidir. erkek çocukları sünnet olmadıysa o tarz problemler oluyor, maalesef.
kimsecikler yok..uyanamdınızmı..?
günaydın kızlar:79:
hafta sonunun yorgunluğu üzerimde sanki... sabah sabah ta telefonla uyanmassam olmuyo... geceden kapatçam bütün telefonları artık
Günaydın kızlarrr..
günaydın kızlarrr yoğun bi pazar günü geçirdim ve dengesiz bi beslenme tabi
bütün evi süpür sil kapıları sil toz al ev büyük olunca derdide büyük oluyo yaw
dünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir 1 yeşilzeytin domates salatalık bide erzurum usulu kuymak 2yk ara yok
öğlen yok
saat 7de 1,5fincan dondurma eve geldim misafir vardı
9da 2dilim kek sonra 1 bisküvi1 halley
3dilim karpuz
gün boyu bol hareket +sabahtan leslie ve temizlik
su yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?