Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada menümüde paylaşayım

sabah
1 dlim peynir
çay

ara yok

öğleni geç yedim saat 6 da
6 köfte
salata

akşam yok yemicem uykum var yatıcam şimdi ayakkabı vurdu birde su topladı hep ayaklarım yarın daha iyi olursa şirinyere gidicem birde orada bakayım

bende menümü yazmadım bugün..

sabah:
1 muz

ara yok

öğle
1 küçük boy, ince hamurlu,vejeteryan pizzanın yarısı
1 kutu zero

ara yok

akşam:
1 ince dilim kavun
1 dilim ananas
1 kutu activia

su: 1lt bütün gün gezersen böyle olur, su içmeyi unuttum ya, şimdi dadanıcam uyuyana kadar
3 sade soda..

Saçma bi menü ama napiyim, sabah sadece muz yemişim allahtan, öğlen pizzayı yiyince akşam da meyve ve yoğurtla geçti.. :26:

>> Eliniz abur cubura değil, suya uzansın. İştahınızı yatıştırmanın eldeki en ucuz, en emniyetli yolu bu...
>> Dolapları boş tutun. Hem paradan hem de sizi caydıracak şeylerden tasarruf edersiniz. Etrafınızdaki yiyecek çeşitlerini azaltmanız, sizi gereksiz yere atıştırmaktan alıkoyacak.
>> İlham verici bir şeyler yapın. Kilo verdiğinizde giymekten büyük keyif alacağınız bir elbiseyi veya zayıf olduğunuz zamanda çekilen fotoğrafınızı mutfağınıza asarak kendinizi teşvik edebilirsiniz.
>> Baharatları dilediğiniz gibi kullanın. Araştırmalara göre, zencefil, kırmızıbiber, pul biber gibi baharatlar ve bunlarla yapılan soslar vücudunuzun yağ yakma kabiliyetini yüzde 25 oranında artırabilir.
>> Kilo vermek için uyuyun. Uykunuzu yeteri kadar almanız, daha fazla enerji elde etmek için yemek yemenizi engeller. Yapılan son bir araştırmaya göre, yeterince uyuyan bir kadının metabolizması yüzde 40 oranında artıyor.
>> Gece mutfak seferlerine bir son verin. Araştırmacılar karanlık odaların ve gecenin karanlığının bizi daha fazla yemeye sevk ettiğini belirtiyorlar. Yatağa bir saat erken girmeyi deneyin. Evinizde daha neşeli, parlak ışıklara yer verin, hem daha mutlu olacak hem de daha az atıştıracaksınız.
>> Kahvaltıyı kesinlikle ihmal etmeyin. Bu gün için gereken enerjiyi almanızı ve öğle yemeğinde kendinizi daha az aç hissetmenizi sağlar.
>> Doğru bir biçimde atıştırın. Sert bir şeker 20 kalori civarındadır, tüketme süresi 20 dakikaya çıkabilir. 400 kalori içeren bir dondurma külahı ise 10 dakikaya kalmadan midenizde olur.
>> İçinizden çılgınca yemek yemek geliyorsa, size kendinizi iyi hissettiren müzikler dinleyin. Araştırmacılar müziğin beyindeki, en sevilen yiyeceği yemenin etkilediği merkezi harekete geçirdiğini belirtiyorlar.
>> Yeşil çay için. İsviçre Üniversitesi’nde yürütülen bir araştırmanın sonuçlarına göre, yeşil çay içmek vücudun yaktığı kalori miktarını artırıyor. Günde üç fincan içmeye çalışın.
>> Yediğiniz şeye yoğunlaşın. Televizyon izlerken, birşeyler okurken, ders çalışırken ya da elektronik postalarınızı cevaplarken, yiyecekleri gözden uzak tutun.
>> Dışarı çıkın. Günde en az yirmi dakikayı dışarıda oturarak ya da yürüyerek geçirin. Güneş ışığı yeme istediğini kontrol etmenize yardımcı olur.

alıntı

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm ya kıyamam... çabuk geçer inş...

Son düzenleme:
slm kızlar bugün sabah tartıda tam 600 gr eksik çıkmıştım:) çok sevinmiştim ama bugün pikniğe gittik ve sanırım eski haline geri dönmüştür tartı... aslında çok yemedim sadece tavuk yedim ama yinede içimde bir his 600 gr ı geri aldın diyo...

Son düzenleme:

İnşallah almamışsındır :26:

günaydın.....hertarafım ağrıyor ....oğlum yormuş bugün daha iyi geçti hatta.ama tuvaletini tutmayı öğrendi sabha kadar kuru bezle yatıp kalkyor.. sabah uyanınca yapıyor..bez bıraktırmaya daha küçük ama böyle giderse denemelre başlayacağım..

sabah 2 ayısı kurusu
su
kahvaltı
aynı
1 yumurta
az peynir
3 zeytin
3 dilim domates
1 dilim ekmek
öğle
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
akşam
3 adet haşlama tavuk burger
yoğurt
3 cin biber
ara
3 kaşık yoğurt 1.5 kaşık yulaf kepeği
3 litre su
spor yok.
anam listeye bak hep 3 3 3

sadece tavuk yediysen almadığın gibi vermiş bile olablirsin..

günaydın kızlar:79:
haftasonu okudum ama iş cevap yazmaya gelince yetiştiremedim:) bugün artık azar azar hallederim inşallah.
şöyle bir hızlı göz gezdirdim, deryacım oğlun hasta olmuş. inşallah şimdi daha iyidir. erkek çocukları sünnet olmadıysa o tarz problemler oluyor, maalesef.

günaydın....saol hala var ya şu anda kucağımda az acısa koşup kucağıma çıkıyor..sünneti 7-8 yaşında yaptırmayı düşünüyorduk doktorda öyle önerdi..

hafta sonunun yorgunluğu üzerimde sanki... sabah sabah ta telefonla uyanmassam olmuyo... geceden kapatçam bütün telefonları artık

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr yoğun bi pazar günü geçirdim ve dengesiz bi beslenme tabi

bütün evi süpür sil kapıları sil toz al ev büyük olunca derdide büyük oluyo yaw
dünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir 1 yeşilzeytin domates salatalık bide erzurum usulu kuymak 2yk ara yok
öğlen yok
saat 7de 1,5fincan dondurma eve geldim misafir vardı
9da 2dilim kek sonra 1 bisküvi 1 halley
3dilim karpuz

gün boyu bol hareket +sabahtan leslie ve temizlik
su yok

kimsecikler yok..uyanamdınızmı..?

günaydıııııııın ben varım

hafta sonunun yorgunluğu üzerimde sanki... sabah sabah ta telefonla uyanmassam olmuyo... geceden kapatçam bütün telefonları artık

hehe sessize al valla dünya yansa sabah bakmam o telefona

Günaydın kızlarrr..

günaydıııııııın canımmmmm

baya tatlı bir menü olmuş bugun dikkat et canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…