valla canım bende 100-200 gram gidiyor annemde bu 400-500 arası değişyor
valla canım marketten alıyom ben ya.Sanki elma suyundan bi kaç damlayı normal suya sıkmışlar gibi bi tadı var.Şeker ihtiyacımı karşılıyorum desem.Canım bu elmalı su dediğin ne? Hep görüyorum menünde 1lt, 1,5lt götürüyon maşallah, bana da söyle bende istiyorum..
canım 9'da halley ouvvv bu gün salata falan ye de geçiştir bari düzelt canım.günaydın kızlarrr yoğun bi pazar günü geçirdim ve dengesiz bi beslenme tabi
bütün evi süpür sil kapıları sil toz al ev büyük olunca derdide büyük oluyo yaw
dünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir 1 yeşilzeytin domates salatalık bide erzurum usulu kuymak 2yk ara yok
öğlen yok
saat 7de 1,5fincan dondurma eve geldim misafir vardı
9da 2dilim kek sonra 1 bisküvi1 halley
3dilim karpuz
gün boyu bol hareket +sabahtan leslie ve temizlik
su yok
[sıze=3]sandık başkanı olmak zordu gerçektenn neyse sonunda atlattın devletimize hayırlı olsun inşallah [/sıze]
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
16 temmuz yengeç oluyor kız.bende 15 temmuzda ondan biliyorum:)
benim eşimdede öyle .sabah tuvalete gitmeden tartılıyor,bide çıktıktan sonra tartılıyor.sonra diyorki ahhaaaaa yarım kilo yapmışım vay be diyorneyse aramızda kalsın
bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum
kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş
lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:
callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda
bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.Özel bi kıyafet giymem gerekiyo..Ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.Abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. hiçbi fikrim yok.büyük beden Abiye bakacam.42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya nasıl olacak bu iş.ufff
o daha beter yaa kardeşim yengeç burcu yükseleni ikizler bu kadann dengesiz ve duygusal bir insan daha yoktur
:
bende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum
kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş
lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:
callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda
canım benim oğlumda 23 aylık ben öğrettim 2 hafta öncecanım erken olduğunu düşünme tam zamanı 3 yaş ta çok inatlaşıyorlar
bak çoçuklarımız yaşıtmış
benim oğlum 7 gün sonra 24 dolduracak ayın 20 si doğum günü
çok zor olacak ve moralin çok bozulacak.benimde başıma gelmişti canım.hatta satıcı kadın sen kendine diktirden daha iyi olur demişti.ama o söz bile beni motive edip kilo vermeme neden olamamıştı nedense.
uff ya :2: gitmemeyi bile düşündüm ama bi daha böyle bişeye katılma imkanım bile olmayacak belki de:26: ya da burda krakow'da olmayacağım..napacağım ben ya
16 temmuz yengeç oluyor kız.bende 15 temmuzda ondan biliyorum:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
ben sabahları yapamıyorum valla helal olsun gerçekten ne mutlu sana
Ben başlamıştım ama sezeryan doğum yaptım 2,5 ay önce, 3 defa falan yaptım callanetics, sonra bırakmak zorunda kaldım, çünkü halı silkelerken falan da dikkat etmemişim, dayamışım karnımı balkonun kenarlığına, 2 dikişim açıldı ve iltihap akmaya başladı..
Ama ablam yapıyodu, 1 ay falan yapıp ara vermişti, acayip fark etmişti vücudunda..
Evet eğer söylemeye başladıysa değerlendirmek lazım bu fırsatı.. Eltim 3-3,5 yaşındayken bıraktırmaya çalıştı bezini, ve dediğin gibi acayip inatlaşıyodu kızı, hala tam oturtamadı, arada kaçırıyo, 4 yaşında oldu..
uff ya :2: gitmemeyi bile düşündüm ama bi daha böyle bişeye katılma imkanım bile olmayacak belki de:26: ya da burda krakow'da olmayacağım..napacağım ben ya
Ben başlamıştım ama sezeryan doğum yaptım 2,5 ay önce, 3 defa falan yaptım callanetics, sonra bırakmak zorunda kaldım, çünkü halı silkelerken falan da dikkat etmemişim, dayamışım karnımı balkonun kenarlığına, 2 dikişim açıldı ve iltihap akmaya başladı..
Ama ablam yapıyodu, 1 ay falan yapıp ara vermişti, acayip fark etmişti vücudunda..
Evet eğer söylemeye başladıysa değerlendirmek lazım bu fırsatı.. Eltim 3-3,5 yaşındayken bıraktırmaya çalıştı bezini, ve dediğin gibi acayip inatlaşıyodu kızı, hala tam oturtamadı, arada kaçırıyo, 4 yaşında oldu..
kesinlikle katıl canım illaki sana uygun bir kıyafet vardır gerekirse bütün şehri dolaş ama kaçırma ben de kıyafet yüzünden mezuniyet baloma gidemedim o kadar pişmanım kii
Sakın kıyafet yüzünden gitmemezlik yapma canım.. turta'nın da dediği gibi gerekirse bütün şehri dolaş, hiçbişey bulamama gibi bişey olamaz elbet bişey bulursun.. Ama nolursa olsun git, sonra aklın kalır..
herkese günaydın
kızlar selamlar.nasılsınız bakalım nasıl gidiyorgüzel bi hafta olsun bu hafta
Pişman olacağım eğer gitmezsem.Kankican zaten en büyük destekçim.Abartma aygül gören de kapılardan sığamıyorsun sanacak sana uygun kıyafeti tüm mağzaları dolaşıp bulcaz demişti dün.Ama ben gene de bilirsiniz ya..O ezikliği..Kıyafet denenecek olmayacak üstüme moral bozukluğu falanAma beni anlayan yani bu kilo konusunda anlayan kişilerden destek almak gitme isteği yarattı bende.kıyafet aramaya bu akşam çıkacağız.Uff ya inşallah bulurum.
sizde yarımmış bizde 1.5 kilo değişiyor ....benim eşimdede öyle .sabah tuvalete gitmeden tartılıyor,bide çıktıktan sonra tartılıyor.sonra diyorki ahhaaaaa yarım kilo yapmışım vay be diyorneyse aramızda kalsın
girişinden anladığım bomba gibisin..maşallahhhhhh..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
evet temmuz yengeçç eşim yengeç oğlum yengeç..özellikle aslan olusn diye sezeryan tarihini doktorun verdiğindne 2 gün sonrya istedim oğlum 1 hafta önce geldi ..16 temmuz yengeç oluyor kız.bende 15 temmuzda ondan biliyorum:)
evet ya ne gıcık bir burç (ikizler olanlar alınmayın kendi adıma ve kızım üstünden böyle konuşuyorumaaaa aynı günmüş
ikizler burcu zor oluyor bir günü bir gününü tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?