selamlar kızlar:79:
bende bir miskinlik hali var bugün, hayırlısı olsun
gerçi ankarada hava da kapalı, böyle havalar da bütün enerjiyi sömürüyor.
sabah sporuma gittim, geldim. alışveriş vardı yaptım. şimdi yemek yapmam lazım. hep aynı döngü işte
selamlar canım:79:Selamlar kaptanım faysalım
Ben o döngüye bile giremedim bugün, kızım çok huysuz ya, hep kucak istiyo hep sallıyım istiyo, ne ev işi nede spor yapamadım henüz..
Bir de dün yeni tartıyla ilgili bi şey yazmıştım okudun mu acaba?
sendemi başkandın canım.bundan sonra aslaaaaa kabul etmicem görevi.ben evet -hayırdada başkandımda o kolaydı.bu resmen zordu.hele 3 sandık olsa napardım bilmiyorum.neyse seçim bahanesi gitti kilolar bende yuppiii.evde olsam gitmezdi ama
hoşşşgeldinnnnnnnnnnn merak ettim bacum seni ailecek hastaydınız falan dedim birşey mi oldu acaba
O daha beter yaa kardeşim yengeç burcu yükseleni ikizler bu kadann dengesiz ve duygusal bir insan daha yoktur
Ayy hahahahahhah ben de merak ettim ölçcem yarın sabah hahahaha
bu cuma değişim programı öğrencilerine özel bir gala var.özel bi kıyafet giymem gerekiyo..ama ne giyeceğim hakkında bi fikrim yok.abiye almam lazım ama aynı zamanda saç modeli vs. Hiçbi fikrim yok.büyük beden abiye bakacam.42-44 beden abiye kıyafetlerimi 36 beden can dostumla seçeceğim ya Nasıl olacak bu iş.ufff
sağ ol cnm benimmmmm b öyle düşünmen beni çok mutlu ettttiiii :devet canım temmuz yengeç sen ablamız 20 haziran deyince ben onu kasteddim
hoşgeldin orti
sen yokken buralar çok sesiz kaldı sankim
canım dün bir diyet sitesinde okudum
ben zaten 9 10 gibi kalkarımBenim sabahım bu kadar olur
zatenbir haftadır yapıyorum
canım geçmş olsun
bende deneyim diyorum callentes mayoyla çok tuhaf görünüyorlar ama
Bakalım ne olacaz
canım ben alıştırdım arada kaçırıyor çişini ama olacak o kadar
selamlar canım:79:
yeni tarıyla ilgili mesaja gelemedim dahadünkü mesajları okurken başka bir mesajın içinde gördüm yalnız.
kendi tartınla 98.8 mi çıktın? ordaki 99.8 olayını anlamadım sadece. onu aydınlatabilirsek iyi olur.
bebişin de huysuzlanıyorsa vardır bir derdi. çok çok küçük olunca dertlerini de anlatamıyorlar. çok zülüyorum o hallerine, yavrucum benim. inşallah geçer derdi her neyse.:97:
sizde yarımmış bizde 1.5 kilo değişiyor ....
Girişinden anladığım bomba gibisin..maşallahhhhhh..
Evet temmuz yengeçç eşim yengeç oğlum yengeç..özellikle aslan olusn diye sezeryan tarihini doktorun verdiğindne 2 gün sonrya istedim oğlum 1 hafta önce geldi ..:84:
Evet ya ne gıcık bir burç (ikizler olanlar alınmayın kendi adıma ve kızım üstünden böyle konuşuyorum).. Kafayı yedim bu kız sayesinde oğlum hiç yormuyor kızım yedi ömrümü yedi bitirdi beni..
sizde yarımmış bizde 1.5 kilo değişiyor ....
evet temmuz yengeçç eşim yengeç oğlum yengeç..özellikle aslan olusn diye sezeryan tarihini doktorun verdiğindne 2 gün sonrya istedim oğlum 1 hafta önce geldi ..:84:
evet ya ne gıcık bir burç (ikizler olanlar alınmayın kendi adıma ve kızım üstünden böyle konuşuyorum).. kafayı yedim bu kız sayesinde oğlum hiç yormuyor kızım yedi ömrümü yedi bitirdi beni..
çok önceleri yapmıştım bende o yüzden biliyoru hayatım valla çekilmez çile :d
Ah canım yaa o seninkide zor işmiş , neyse geçmiş olsun ...
evet yaa 7 .. aman boşver hatırlatma geçti gitti işte az kilo verim 3. çocuk yaparım
sabah sporuma gittim, geldim. alışveriş vardı yaptım. şimdi yemek yapmam lazım. hep aynı döngü işte
evet, elimizde epey bir rakam var.Sağol canım inşallah geçer, içim acıyo o öyle ağlayınca..Burda da hava bi tuhaf bugün, ondan olabilir..
şimdi ben dün dijital tartı aldım, ama başlangıç kilosu olarak 100 demiştim analog baskülde tartılıp..
Cuma akşamı annemde tartıldım onların dijital tartısıyla 99.8 çıktım, sonra tartıyı alınca aynı yerde kendi tartımla tartıldım, 98.8 çıktım.. Onu söyliyim dedim.
Sen karar verirsin artık başlangıca ne yazıcaksın diye, o yüzden dedim..
evet yaa 7 .. aman boşver hatırlatma geçti gitti işte az kilo verim 3. çocuk yaparım
burda yeni yeni açıyor. henüz tam bir açıklık szkonusu değil. gerçi zaten akşam oldu daaynı dertten bende muzdaribim..hava garip gerçi yağdı seller sular gitti şimdi açtı ama hiç birşeye elimi sürmedim..sen miskinim diyorsun spor+alışveriş maşallah..
hoşgeldinben geldim
evi temizledim geldim
şimdiye kadar yediklerim
sabah
bir kibrit kutusu beya peynir
1 domates
3 grisini
5 6 tane çiğ köfte
bol salata
nane
bir bardak ayran
1 kupa şekersiz yeşil çay
2 bardak çay
Biz küçükken yaptırmayı istedik ama geç kalmışız. Allah nasip eder de bir daha olursa küçükten yaptırıcam inşallah.günaydın....saol hala var ya şu anda kucağımda az acısa koşup kucağıma çıkıyor..sünneti 7-8 yaşında yaptırmayı düşünüyorduk doktorda öyle önerdi..
Canım, Pazar günlerini saymayalım demiştik. Malum yani fazla uğrayamıyoruz. Seninki 13 ve 14 haziran.mesaj asyımı bende değilmi rabia..11-12 hazirandı..hemen bakıyorum..
ne yaw her sabah telefon geliyor sanagünaydın kızlar:79:
hafta sonunun yorgunluğu üzerimde sanki... sabah sabah ta telefonla uyanmassam olmuyo... geceden kapatçam bütün telefonları artık
ne yaptın yaw, regl mi olcan. Bu ne böyle tatlı krizi gibi.günaydın kızlarrr yoğun bi pazar günü geçirdim ve dengesiz bi beslenme tabi
bütün evi süpür sil kapıları sil toz al ev büyük olunca derdide büyük oluyo yaw
dünkü menü
sabah 2dilim ekmek 1kk peynir 1 yeşilzeytin domates salatalık bide erzurum usulu kuymak 2yk ara yok
öğlen yok
saat 7de 1,5fincan dondurma eve geldim misafir vardı
9da 2dilim kek sonra 1 bisküvi1 halley
3dilim karpuz
gün boyu bol hareket +sabahtan leslie ve temizlik
su yok
sadece 3 kişi 5’i geçebilmişdün sabahtan bu sabaha..tam günü denk gelmiş..hafta sonu katılım az oda bana denk gelmiş.onu bile kırk kere otur kalk sayabildim..
elmaliturta 12
sakaleynmaster 7
chika 7
roseking35 4
file76 3
özlemtekin 3
moonros 3
neslivicdan 1
neyneyse 1
herşeyvataniçin 1
ferdici
sementa33
ikbal0 2
ebruli_hayat
prencess55
beyazgelincik99
07papatya
ipek61
Ben yaptım. Bence, son kısmı hariç, o kadar zor değil. Biraz fazla yavaş yalnız. Kadın ruhumu sıktı ayrıcabende saat 10 kalktım çok geç offff uykuyu seviyorum
kahvaltımı yapmadım önce egzersiz yapılırsa daha etkili kilo veriliyormuş
lesli ile yürüyüm sonra kahvaltı:81::81:
callenetes miydi o egzersiz programınıda indirdim ama çok zor görünüyor yapan varmı acaba aramızda
Ben oğluma 18 aylıkken başladım. Ama zorlamadan, gündüzleri açık bıraktım. Geçen yazdı zaten. Bu yıl sadece gecelerimiz sorunlu. Ondan hariç maşallahcanım benim oğlumda 23 aylık ben öğrettim 2 hafta öncecanım erken olduğunu düşünme tam zamanı 3 yaş ta çok inatlaşıyorlar
bak çoçuklarımız yaşıtmış
benim oğlum 7 gün sonra 24 dolduracak ayın 20 si doğum günü
Ay canım o sandığın başında olmayı hiç istemezdim, kabus gibi gerçekten. Geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar.seçim sonrası bir sabahtan ,yorgunlukla merhaba diyorum.dün sandık başkanı olduğum için sabah 6 dan akşam 9 a kadar ayaktaydım ve eve gelir gelmez ,biraz bişeyler yiyip hoopp attım kendimi yatağa.başıma baya işler geldi,malum sandığın başında herşey oluyor:)kavgalar ,itirazlar v.s v.s neyse şükür günü kapatabildim.ama varya stresten hiç bişe ağzıma koymadım diyebilirim.akşam oy sayma bittiğinde artık dizlerimin bağı kopmuştu yani.işte böyle kızlar.dün msj yazamadım.ama sabah tartıda yüzüm güldü tabi:) tekrar 89.800 olmuşum şükür:)bakalım cumaya napcam
Hoş geldin ipekcim. Özletiyorsun kendini.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda ben geldimmmmmmmmmmmmmm ne kadar özledim sizi anlatamammmmmmmmmmmmmm evin yolunu zor buldum kaç gündür seçimdi zarttı zurttu derken böyle. Kusura bakmayın ama sonunda geldim ya çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben ev temizliğine gireceğim
hafta sonu temizleyemedim ya özledim
ben geldim
evi temizledim geldim
şimdiye kadar yediklerim
sabah
bir kibrit kutusu beya peynir
1 domates
3 grisini
5 6 tane çiğ köfte
bol salata
nane
bir bardak ayran
1 kupa şekersiz yeşil çay
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?