Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar:79:
bende bir miskinlik hali var bugün, hayırlısı olsun
gerçi ankarada hava da kapalı, böyle havalar da bütün enerjiyi sömürüyor.
sabah sporuma gittim, geldim. alışveriş vardı yaptım. şimdi yemek yapmam lazım. hep aynı döngü işte

Selamlar kaptanım faysalım
Ben o döngüye bile giremedim bugün, kızım çok huysuz ya, hep kucak istiyo hep sallıyım istiyo, ne ev işi nede spor yapamadım henüz..

Bir de dün yeni tartıyla ilgili bi şey yazmıştım okudun mu acaba?

selamlar canım:79:
yeni tarıyla ilgili mesaja gelemedim daha dünkü mesajları okurken başka bir mesajın içinde gördüm yalnız.
kendi tartınla 98.8 mi çıktın? ordaki 99.8 olayını anlamadım sadece. onu aydınlatabilirsek iyi olur.
bebişin de huysuzlanıyorsa vardır bir derdi. çok çok küçük olunca dertlerini de anlatamıyorlar. çok zülüyorum o hallerine, yavrucum benim. inşallah geçer derdi her neyse.:97:

çok önceleri yapmıştım bende o yüzden biliyoru hayatım valla çekilmez çile :d

geldimmm kuşummm çok şükürrrr valla yoğundum hafta sonuu hafta sonları hep böyle oluyor zaten o yüzden sevmyorum hafta sonlarını

sıkma canını cnmmm bulursunnn yanii zor değil. Biraz gezmen gerekecek işte ona görede saç modeli falan yaparsın

sağ ol cnm benimmmmm b öyle düşünmen beni çok mutlu ettttiiii :d

Sağol canım inşallah geçer, içim acıyo o öyle ağlayınca.. Burda da hava bi tuhaf bugün, ondan olabilir..

şimdi ben dün dijital tartı aldım, ama başlangıç kilosu olarak 100 demiştim analog baskülde tartılıp..
Cuma akşamı annemde tartıldım onların dijital tartısıyla 99.8 çıktım, sonra tartıyı alınca aynı yerde kendi tartımla tartıldım, 98.8 çıktım.. Onu söyliyim dedim.
Sen karar verirsin artık başlangıca ne yazıcaksın diye, o yüzden dedim..

enerjik hatunumum neden olsa sağ ol cnmmmm

maşallah maşallah 1.5 kilo hadi gene iyisin:)

bu arada yengeç gerçekten zor bir burç.alıngan hassas,değişken,ama cana yakın ve sevdimi tam sever yani

aynı dertten bende muzdaribim..hava garip gerçi yağdı seller sular gitti şimdi açtı ama hiç birşeye elimi sürmedim..sen miskinim diyorsun spor+alışveriş maşallah..

ben geldim

evi temizledim geldim

şimdiye kadar yediklerim

sabah

bir kibrit kutusu beya peynir
1 domates
3 grisini

5 6 tane çiğ köfte
bol salata
nane
bir bardak ayran

1 kupa şekersiz yeşil çay
2 bardak çay

evet, elimizde epey bir rakam var. peki, kendine tartı aldığında ne zaman tartıldın? annende cuma akşam tartılmışsın. kendi tartınla ne zaman tartıldın canım? 100 rakamını almayacağımız kesin, çünkü o tartı fazla gösteriyor belli ki. yalnız annendeki dişital sonucunu mu alacağız yoksa sen tartı alana kadar kilo mu verdin?

evet yaa 7 .. aman boşver hatırlatma geçti gitti işte az kilo verim 3. çocuk yaparım

bu kadın milleti zaten 7 değil 70 epidural da denense çocuk sevdasından vazgeçmez

aynı dertten bende muzdaribim..hava garip gerçi yağdı seller sular gitti şimdi açtı ama hiç birşeye elimi sürmedim..sen miskinim diyorsun spor+alışveriş maşallah..
burda yeni yeni açıyor. henüz tam bir açıklık szkonusu değil. gerçi zaten akşam oldu da
yaw spora sürünerek de olsa gidiyorum yoksa o haftasonları hayatta erimez. bu hafta mezun olmalıyım artikın.inşallah.
alışveriş de erzak yawonu alışverişten bile saymıyorum diyete devam edebilmek adına evde malzemem olmalı

hoşgeldin
evler de temizlenmiş paklanmış, ohh miss.
menü de güzel, afiyet olsun. çiğköfteye zaafımız var sanırım

günaydın....saol hala var ya şu anda kucağımda az acısa koşup kucağıma çıkıyor..sünneti 7-8 yaşında yaptırmayı düşünüyorduk doktorda öyle önerdi..
Biz küçükken yaptırmayı istedik ama geç kalmışız. Allah nasip eder de bir daha olursa küçükten yaptırıcam inşallah.
2 yaşını geçti benimki ve doktorlar malum önermiyorlar bu yaştan 7-8 yaşına kadar. Eşim yalnız bunu gerçekçi bulmuyor. Adama eser de yaptıralım derse nasıl olacak bilmiyorum.

mesaj asyımı bende değilmi rabia..11-12 hazirandı..hemen bakıyorum..
Canım, Pazar günlerini saymayalım demiştik. Malum yani fazla uğrayamıyoruz. Seninki 13 ve 14 haziran.

günaydın kızlar:79:
hafta sonunun yorgunluğu üzerimde sanki... sabah sabah ta telefonla uyanmassam olmuyo... geceden kapatçam bütün telefonları artık
ne yaw her sabah telefon geliyor sana

ne yaptın yaw, regl mi olcan. Bu ne böyle tatlı krizi gibi.
Eviniz dubleks falan mı?

sadece 3 kişi 5’i geçebilmiş tebrikler
bu arada kızlar 07 papatya bizim takımda değil 6. takımın kaptanı birkaç kere yazdım ama gözünüzden kaçıyor sanırım
prencess’i de çıkaralım. Listeye giremeyecek.
Beyazgelincik de aynı şekilde.

Ben yaptım. Bence, son kısmı hariç, o kadar zor değil. Biraz fazla yavaş yalnız. Kadın ruhumu sıktı ayrıca

Ben oğluma 18 aylıkken başladım. Ama zorlamadan, gündüzleri açık bıraktım. Geçen yazdı zaten. Bu yıl sadece gecelerimiz sorunlu. Ondan hariç maşallah

Ay canım o sandığın başında olmayı hiç istemezdim, kabus gibi gerçekten. Geçmiş olsun.

Hoş geldin ipekcim. Özletiyorsun kendini.

kızlar ben ev temizliğine gireceğim
hafta sonu temizleyemedim ya özledim

kolay gelsin canımmm

ankarada mı yaşıyorsun kaptanım sen ya senin mi eşin askerdi birinin sanki eşi askerdi ben mi yanlış hatırlıyorum. benim de eski sevgilim astsubaydı ankarada şimdi az gelip gitmemiştim

evet yaa 7 .. aman boşver hatırlatma geçti gitti işte az kilo verim 3. çocuk yaparım

cesaretine hayran kaldım valllaaaaaaa değil üç bir tane bile istemiyorum şu anda çok büyük sorumluluk yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…