Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızalar ben çalışlim biraz , ama önce gidip su alim kendime yoksa gitmiyor bu kilolar, sonrada çok sıkışıyorum müşteri burda oluyor gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum ki WC ye gidim, çok su içmek hem iyi bir yandan da kötü

Aaaaaa bu kadın yine ev temizliyo yav,
kız vücuduna yazık, gün aşırı yapsana şunları hayatım.. Ama için durmuyo tabi dimi..

ben evi hergün süpürmezsen çöplüğün üstünde oturuyormuşum gibi hissediyorum aa bide silmeyi unutmayalım

ay ne güzel ben bilmiyorum kilo vermedim galiba ama sıklaşma var sanki

buraya katıldığımdan beri 1.5 kilo verdim çok mutluyum
benim daha önce hiç diyet yapmamış olmamın etkiside var herhalde
hepimiz istediğimiz kilolara kavuşacağız inşallah
sıkılaşma daha önemli

selamlar kızlar:79:
spordan geldim, şimdi bir duaş falan alayım sonra görüşürüz inşallah:79:

ohhhh gitsin yağlar

ah be canım benim eşim kendi diyor fazla ağır yemek yapma diye o da kilo aldı 4 kilo kadar formunu da korur kendileri zayıflamam lazım diyor amaa ben dayanamıyorum canım istiiiiyoooooooo yaaa fff öğlene yapıyorm şimdi tavuk akşamada yeşillik meyve olacak az yemeye çalşcammm [/QUOTE]

AİLECEK DİYETTESİNİZ HARİKSINIZZZZ

meraba kızlar nasılsınız bugün hastane randevum vardı işe yeni geldim kan verdim hematoloji ve cildiyeye gittim kan verdim cildiyedede saç dökülmesi için sprey verdi 6ay kullancam faydası olursa 1yıl yanında besin takviyeside var biotin hematoloji içinde temmuzun ilk haftası sonuçlarımı alıp doktora göstercemm 12de 1çorba içtim bugün hafif besleniyorumm

oooff çok açıktım. bugün canım çalışmak istemiyor, ama çoook iş var saatde 15.30 olmuş daha çok iş var çooook:78:

çok geçmiş olsun cnm... inş düzelir kısa zamanda Allah'ım şifa versin
afiyet olsun

Ayy ins yapilamayacak gibi bozulmamistir da olur cnm yaa telden gitene kdr helak oluyorumm

sabah 1 salatalık 1 domates 2 grisini 1 bardak yeşil çay ara öğün 1 avuç kiraz

öğle 3 dolma 3 sarma 2 kaşık yoğurt
dolmalar kuru patlıcan antep usulü içi çok azdı

2 çatal tramisu

Canım geçmiş olsunnn

Selaam on ucuncu takimin fistuklariiiii zorda olsa sizlere telimden sesleniyorum su anda nisantasinda manyak bir trafik tarafindan tutsak edildim bilgisayarimi vermistim gidip bakicam durumu nedir yasayacakmi ahahah ins. Yapilmistirda donerim sahakara en kisa zamanda

ilahi kız güldürdün beniii inş yapılmıştırr bacım

o kadar koşturmacadan sonra normal artık canım:) neyse regl de olmuşsun, gitsin şişkinlikler.

kaptan ben listede değilim ama sayabilirim

eline sağlık canım.

ama ben dün saydımdı bugündemi vardı rabia 11-12 haziran hatırlıyorum..canım ya ..
şekercim dün de sendeydi. birazdan listeyi tekrar ekliycem.

hımm bi bıkkınlık hali gelmiş. regl ve hormonlar bence canım.

buzdolabının bozulması neticesi var tabi. ama bence fena bi menü değil.

çok kaçamak yapıyorsun fatmacım. üstüne bir de hafta sonları kendine sebest gün ilan ediyorsun. bu durum pek hoş değil.

beypazarı kurusu ne ki???
kuru bir şey canım:) kuru ekmek kadar kuru nerdyse ama güzel bir aroması var. galetaya benziyor aslında daha çok.
ipeks-bakery: Beypazari kurusu(Galeta)

uykusuzluk tabii ki etkiliyor.
ekşi ve acı da bence oldukça faydalı.
paylaşım için teşekkürler.

klasik gıcık o da arkadaşı modeli

vah vah dermişim

oy oy ebrum gelmiş hoşgelmiş.
oyunu sağ salimen atlatmana sevindim canım. geçmiş olsun.
yoğun bir dönemdesin tabi türkiye yolculuğu öncesi. Allah kolaylık versin.
sen bu hafta bildirim yap, sonra izne ayıralım. tr'de düzen oturtunca listeye devam edebilirsin.

evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun canım. nice yıllara inşallah.

oh oh çeşmelere de gidilirmiş.
keyifli zaman geçirirsin inşallah.

hava da kasvetli şansına deryacım. o da çok etkiliyor.

acaba sana yazdığım kuralları okudun mu?

selamlar kızlar,
oğlumun yanında uyuyp kaldığım için 3 saat önce okuduğum mesajlara ancak cevap yazabildim
bir de uyuduğum arada neler yapmışsınız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…