çok şükür hastaneye gidebildin semine:)meraba kızlar nasılsınız bugün hastane randevum vardı işe yeni geldim kan verdim hematoloji ve cildiyeye gittim kan verdim cildiyedede saç dökülmesi için sprey verdi 6ay kullancam faydası olursa 1yıl yanında besin takviyeside var biotin hematoloji içinde temmuzun ilk haftası sonuçlarımı alıp doktora göstercemm 12de 1çorba içtim bugün hafif besleniyorumm
Allah kolaylık versin.oooff çok açıktım. bugün canım çalışmak istemiyor, ama çoook iş var saatde 15.30 olmuş daha çok iş var çooook:78:
telefondan girmek işkencenin alası zaten fundacım. inşallah bilgisayarın düzelmiştir.:97:Ayy ins yapilamayacak gibi bozulmamistir da olur cnm yaa telden gitene kdr helak oluyorumm
nişantaşında haSelaam on ucuncu takimin fistuklariiiiizorda olsa sizlere telimden sesleniyorum su anda nisantasinda manyak bir trafik tarafindan tutsak edildim bilgisayarimi vermistim gidip bakicam durumu nedir yasayacakmi ahahah ins. Yapilmistirda donerim sahakara en kisa zamanda
ben evi hergün süpürmezsen çöplüğün üstünde oturuyormuşum gibi hissediyorum aa bide silmeyi unutmayalım
buraya katıldığımdan beri 1.5 kilo verdim çok mutluyum
benim daha önce hiç diyet yapmamış olmamın etkiside var herhalde
hepimiz istediğimiz kilolara kavuşacağız inşallah
sıkılaşma daha önemli
ohhhh gitsin yağlar
hoşbeş derken?akşamenüm
2 kaşık köfteli bezelye
salata
1 bardak limonata
4 tane hoşbeş dayanamadım çok güzeeeel
iyi akşamlar hepinize
hoşgeldin çeşme güzeliselam kızlar...
yeni geldim... biraz geçmiş okuyup bugün yediklerimi yazıcam çok düzensiz bi gün oldu haliyle...
canım bugün protein bulamadım dışarda karbonhidrat takıldımbol bol harekete protein ağırlıklı beslen ağrı çıktım diye yükelinirsen zararı olur..kilo alırsın..
meraba kızlar nasılsınız bugün hastane randevum vardı işe yeni geldim kan verdim hematoloji ve cildiyeye gittim kan verdim cildiyedede saç dökülmesi için sprey verdi 6ay kullancam faydası olursa 1yıl yanında besin takviyeside var biotin hematoloji içinde temmuzun ilk haftası sonuçlarımı alıp doktora göstercemm 12de 1çorba içtim bugün hafif besleniyorumm
tamam rabia ...*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61
20 haziran - 21 haziran : chika
22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
selamlar kızlar,
oğlumun yanında uyuyp kaldığım için 3 saat önce okuduğum mesajlara ancak cevap yazabildim
bir de uyuduğum arada neler yapmışsınız bakalım.
canım bugün protein bulamadım dışarda karbonhidrat takıldıminş yrın protein düşünüyorum...
geçmiş olsun cnm...
ilahi kız güldürdün beniii inş yapılmıştırr bacım
selam kızlar...
yeni geldim... biraz geçmiş okuyup bugün yediklerimi yazıcam çok düzensiz bi gün oldu haliyle...
[sıze=3]15-06-2011 menü/
sabah: Bir dilim ananas/ elma sirkeli su/
kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği/30 gram peynir/ domates/salatalık /çay
ara: Bir kaşık yoğurt/ bitki çaylarım /
öğlen: 3 köfte/ salata /
ara: Neckafe/ bir kaşık yoğurt /
akşam: 2 kaşık şakşuka/ 2 kaşık bezelye/ yoğurt
spor// 2 mile leslie [/sıze]
geleyim bugünkü menüme
gün içinde toplamm 3 tane zeytinli pohaça büyüktüler.
4 sarma
1 soda
1 ayran
10 erik
şimdide karpuz peynir yiycemm
zeytinli pohaçalar kötü oldu ama başka türlü dayanamazdım...
yaklaşık 3 saat yüzdüm... suyun altında spor yaptık bacak karın hareketleri...
hep yazlıkta kalanlar çok şanslı valla her gün yapsalar ne selülit kalır ne yağ
selam canlarım
sabah kahvaltımı paylaşmıştım. yine bir toparlıyayım:
sabah kahvaltım:
- biberiye suyum.
20 dkk sonra:
-bir dilim ekmeğe ince sürülmüş tereyağı ve vişne reçeli.
-1 yada 2 bardaktı sanırım şekersiz çay
-3 yeşil zeytin
-1 dilim yağsız peynir.
bol su içtim 4 lt kadar.
öğlen yemeğim:
1 bardak ılık süt 3 tane petübör püskevit
akşam yemeğim:
2 kare dilim pizza ve soda (içine limon sıktım)
şimdide su şişesi elimde belki bu akşam biraz spor yapmaya çalışıcam.. saat 10 gibi.
fazla fazlaaaa kaçırmışsın bacumm herşeyi sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?