Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*********güncelleme**********

günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.

13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61
20 haziran - 21 haziran : chika
22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05

çok şükür hastaneye gidebildin semine:)
hadi çok geçmiş olsun. demir eksikliği herhalde henüz belli olmamıştır. sonuçlardan haberdar edersin.

oooff çok açıktım. bugün canım çalışmak istemiyor, ama çoook iş var saatde 15.30 olmuş daha çok iş var çooook:78:
Allah kolaylık versin.

Ayy ins yapilamayacak gibi bozulmamistir da olur cnm yaa telden gitene kdr helak oluyorumm
telefondan girmek işkencenin alası zaten fundacım. inşallah bilgisayarın düzelmiştir.:97:

nişantaşında ha
bekliyoruz canım

Bana da kocam kızıyo bu temizlik konusunda, daha yeni yapmadın mı ya, niye şimdi yine yapıyon diye, ama ben senin kadar değilim tabi..
İnsanın içi durmuyo tahmin edebiliyorum.. ama ben her gün değil gün aşırı süpürüp siliyorum, her yeri kaldırıp tabi..

Bu arada 1,5 kilo inşallah devam eder canım, vermen gereken kilo az çünkü, inşallah gider bi an önce..

ikbal : 15
neyneyse : 14
elmaliturta : 14

özlemtekin : 12
moonros : 10
ipek61 : 10
neslivicdan : 9
sakaleynmaster : 7
ferdici : 6
roseking35 : 6
dryrgp : 5

chika : 4
sementa33 : 3
azar_beril : 1 (yeni)
herşeyvataniçin : 0 (balosu var)

akşamenüm

2 kaşık köfteli bezelye
salata
1 bardak limonata
4 tane hoşbeş dayanamadım çok güzeeeel

iyi akşamlar hepinize

selam kızlar...
yeni geldim... biraz geçmiş okuyup bugün yediklerimi yazıcam çok düzensiz bi gün oldu haliyle...

akşamenüm

2 kaşık köfteli bezelye
salata
1 bardak limonata
4 tane hoşbeş dayanamadım çok güzeeeel

iyi akşamlar hepinize
hoşbeş derken?
tam 4 tane, dayanamadım

selam kızlar...
yeni geldim... biraz geçmiş okuyup bugün yediklerimi yazıcam çok düzensiz bi gün oldu haliyle...
hoşgeldin çeşme güzeli
yaz da bakalım ne kadar düzensiz olmuş

[sıze=3]15-06-2011 menü/

sabah: Bir dilim ananas/ elma sirkeli su/

kahvaltı: Bir dilim kepek ekmeği/30 gram peynir/ domates/salatalık /çay

ara: Bir kaşık yoğurt/ bitki çaylarım /

öğlen: 3 köfte/ salata /

ara: Neckafe/ bir kaşık yoğurt /

akşam: 2 kaşık şakşuka/ 2 kaşık bezelye/ yoğurt

spor// 2 mile leslie
[/sıze]

bol bol harekete protein ağırlıklı beslen ağrı çıktım diye yükelinirsen zararı olur..kilo alırsın..
canım bugün protein bulamadım dışarda karbonhidrat takıldım inş yrın protein düşünüyorum...

geçmiş olsun cnm...

geleyim bugünkü menüme

gün içinde toplamm 3 tane zeytinli pohaça büyüktüler.

4 sarma

1 soda

1 ayran

10 erik

şimdide karpuz peynir yiycemm

zeytinli pohaçalar kötü oldu ama başka türlü dayanamazdım...
yaklaşık 3 saat yüzdüm... suyun altında spor yaptık bacak karın hareketleri...
hep yazlıkta kalanlar çok şanslı valla her gün yapsalar ne selülit kalır ne yağ

tamam rabia ...
selamlar kızlar,
oğlumun yanında uyuyp kaldığım için 3 saat önce okuduğum mesajlara ancak cevap yazabildim
bir de uyuduğum arada neler yapmışsınız bakalım.

oh oh mis gibi uyku çekilmiş..ne güzel dinlenilmiştir..

Son düzenleme:
bugün annemlere gittim..önce ablamla buluşup çoculara alışveriş yapalım dedik ama oğlum çok mızıklandı sadece kıza ayakkabı aldım...kendimede cicler alacaktım bu sıpalarla hep koştur koştur oluyor ya........

selam canlarım

sabah kahvaltımı paylaşmıştım. yine bir toparlıyayım:

sabah kahvaltım:

- biberiye suyum.
20 dkk sonra:

-bir dilim ekmeğe ince sürülmüş tereyağı ve vişne reçeli.
-1 yada 2 bardaktı sanırım şekersiz çay
-3 yeşil zeytin
-1 dilim yağsız peynir.

bol su içtim 4 lt kadar.

öğlen yemeğim:
1 bardak ılık süt 3 tane petübör püskevit

akşam yemeğim:
2 kare dilim pizza ve soda (içine limon sıktım)

şimdide su şişesi elimde belki bu akşam biraz spor yapmaya çalışıcam.. saat 10 gibi.

ilahi kız güldürdün beniii inş yapılmıştırr bacım

ayyyyyy yapılmış yapılmış canım bir dahakli bozulmaya kdr aranızdayım ahahha

selam kızlar...

hoş geldin canımmmm

süpermiş bacum ananas güzeliii =)

ohh süper hakkaten öyle ya ama ben havuza giremiyorum selülitlerimden biraz daha kilo vermem lazım hehe

fazla fazlaaaa kaçırmışsın bacumm herşeyi sankii

kızlaaaaaar bilgisayarım yapılmışş kihkih geçen hafta bir iş görüşmesine gitmiştim kabul edilmişim şaka gibi hiç beklemiyordum şartları çok ağır gerçi evime uzak çalışma saatleri falan uzun ama 2 ay bile çalışsam para paradırrr ya evde oturmaktan iyidir

bu arada bugün kü menümü yazayım

sabah : sirkeli su + 1 dilim ekmek + peynir + salatalık

Ara : 1 sütlü nescafe

öğle : yarım simit + peynir + salatalık + domates

ara : Erik

Akşam : light ton balığı + zero

spor olarak da : sopa + mekik + dumbell + 100 kere zıpladım ip atlıyormuş gibi ip alcam ya olmuyor böle kuru kuru zıplamakla :60 : 60:
1,5 saat bisiklet
30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
fazla fazlaaaa kaçırmışsın bacumm herşeyi sankii

kız ne fazlası açlıktan gebericektim iyi bile yedim daha fazlasında gözüm vardıda mutfaktan uzağa kaçtım hemen masayı toplayıp yukarı pc ye çıktım

2 dilim kare dediğim sigara paketinden daha minikti sodada çok faydalı sade soda meyveli değildi. içine limonu ben ilave ettim. öğlende yiyecek istemedi cnm oğlan süt istedi ona püskevitle süt verdim, benimde canım istedi ben her gün bir bardak süt içerim zaten morelimi bozma :78: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…