kızlaaaaaaaaaar ben de bugün kü menümü yazayım pc bozuldu yaaaaa arkadaşımdan girebildikçe yazıcam telden de çok zor oluyoor malum
sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek + peynir + 1 yumurta + domates, salatalık
ara : karpuz
öğle : patates salatası + haydari + yarım simit
ara : 1 orta türk kahvesi
akşam : elma suyu
spor olarak da sopa + dumbell + mekik + 1,5 saat bisiklet
günler sonra menü paylaşabilecem inş, çok şükür
kahvaltı: klasik kahvaltının zeytini çok halive 1 dilim ekmek + 1 form çayı
ara: 2 beypazarı kurusu ve sütlü şekersiz neskafe
öğle: 2 adet zeytinyağlı enginar ve 1 dilim karpuz
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase badem
ara2: 1 kase kiraz ve 4-5 küçük salatalık
akşam: salata, üstünde küçük bir parça tavuk ızgara
su: 2 lt'yi geçti
spor: oğlanla öğleden önce ve sonra dışarı çıkma
ya her hareketiyle benden rahatsız olduğunu belirtiyo.Artık ona sinir olduğum için mi her yaptığı beni rahatsız ediyo bilmiyorum ama en son yaptığı şey şu oldu; ben banyo yaptıktan sonra banyoyu cifle temizleyip mis gibi yapmama rağmen gelip o iğrenç ağır kokulu oda parfümünü boşalttı oraya.Sabır rabbim dedim.Üstüne çok dağınık biri.İyice gıcık ediyo beni.Havlusunu ıslak ıslak odaya koyuyo ve ıslak havlu iğrenç kokuyo.Sonra erkenden uyuyo ben ayakta olunca bilgisayarda oluyorum ya da dışarda oluyorum.Bilgisayar klavye sesine ithafen oflayıp pufluyo.Konuşmak da bilmiyo ki ofluyo pufluyo.Neyse az kaldı.Gidicem odama,nevresimime ve yatağıma kavuşacamne oldu böyle ya çok kızdırmış seni:44:
hoşbuldum cnm... yok cnm 40 gün falan dizlikle kalıcam tekrar MR Çekilecek.. beklemedeyim henüz
VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d
.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunlukdaha kızıma banyo yaptırıcam.. oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...
günler sonra menü paylaşabilecem inş, çok şükür
kahvaltı: klasik kahvaltının zeytini çok halive 1 dilim ekmek + 1 form çayı
ara: 2 beypazarı kurusu ve sütlü şekersiz neskafe
öğle: 2 adet zeytinyağlı enginar ve 1 dilim karpuz
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase badem
ara2: 1 kase kiraz ve 4-5 küçük salatalık
akşam: salata, üstünde küçük bir parça tavuk ızgara
su: 2 lt'yi geçti
spor: oğlanla öğleden önce ve sonra dışarı çıkma
kızlar bişiy okudum sizlede paylaşmak istedim..
Metabolizmayı hızlandırmanın Yolları
Metabolizmayı hızlandırmanın birinci yolu, metabolizmayı hızlandırıcı tiroit hormonlarıdır. İkinci yolu ise, bitkisel orijinli metabolizma hızlandırıcılardır. Metabolizmayı hızlandırmanın üçüncü yolu ise; metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan birtakım yiyeceklerdir. Matebolizmayı hızlandırıcı besinlere örnek olarak narenciye grubundan limon ve greyfurtun metabolizmayı hızlandırıcı etkileri vardır.
Metabolizmayı Hızlandırmak İçin Greyfurt ve Limon
Prof. Dr. Ziya Mocan yemek aralarında bir tane greyfurtu, herkese tavsiye ediyor. Eğer midenizde problem yoksa, taze limon suyunu da tavsiye ediyor. Limon yemek zor oluyor. Bu yüzden Prof. Dr. Ziya Mocan, limonun soda ile tüketilmesini öneriyor.
Soğuk Duş Metabolizmayı Hızlandırır
Sabahları soğuk duş almak da, metabolizmayı hızlandırır.
Doktormuz ayrıca herkese sabahları erken kalkmalarını ve sabah sporu tavsiye ediyor. Bunların hepsi gün içinde metabolizma hızlandırır. Akşam erken yatılması şart. Uyuyamayan biri zayıflayamaz.
Az az ve Sık Sık Yemek Yiyiniz
Ayrıca aç kalmak metabolizmayı zayıflatır. Az az ve sık sık yemek gerekir
hemen limon yicem.. bide bende bu ara zayıflamıyorum diyodum demek uykusuzlukda etkiliyormuş:44:
kızlar bişiy okudum sizlede paylaşmak istedim..
Metabolizmayı hızlandırmanın Yolları
Metabolizmayı hızlandırmanın birinci yolu, metabolizmayı hızlandırıcı tiroit hormonlarıdır. İkinci yolu ise, bitkisel orijinli metabolizma hızlandırıcılardır. Metabolizmayı hızlandırmanın üçüncü yolu ise; metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olan birtakım yiyeceklerdir. Matebolizmayı hızlandırıcı besinlere örnek olarak narenciye grubundan limon ve greyfurtun metabolizmayı hızlandırıcı etkileri vardır.
Metabolizmayı Hızlandırmak İçin Greyfurt ve Limon
Prof. Dr. Ziya Mocan yemek aralarında bir tane greyfurtu, herkese tavsiye ediyor. Eğer midenizde problem yoksa, taze limon suyunu da tavsiye ediyor. Limon yemek zor oluyor. Bu yüzden Prof. Dr. Ziya Mocan, limonun soda ile tüketilmesini öneriyor.
Soğuk Duş Metabolizmayı Hızlandırır
Sabahları soğuk duş almak da, metabolizmayı hızlandırır.
Doktormuz ayrıca herkese sabahları erken kalkmalarını ve sabah sporu tavsiye ediyor. Bunların hepsi gün içinde metabolizma hızlandırır. Akşam erken yatılması şart. Uyuyamayan biri zayıflayamaz.
Az az ve Sık Sık Yemek Yiyiniz
Ayrıca aç kalmak metabolizmayı zayıflatır. Az az ve sık sık yemek gerekir
hemen limon yicem.. bide bende bu ara zayıflamıyorum diyodum demek uykusuzlukda etkiliyormuş:44:
hoşgeldin cnm aramıza...
teşkr ederim İNŞALLAH
enginar suyu sütü arttırır cnm.
"enginar suyunun afrodizyak etkisi eskiden beri bilinmektedir, ayrıca kolestrolün baş düşmanıdır. Anne sütü arttırıcı, vücuda kuvvet verici, ateş düşürücü, mide ve bağırsak düzenleyici, kalbi güçlendirici, hazım kolaylaştırıcı etkileriyle beraber sarılık, sivilce egzama rahatsızlıklarında da kullanılmaktadır."
bende oğlumu emzirirken çok kullandım.. çünkü bir göğsümde süt yoktu. faydasını çok gördüm. diyet yaparken haliyle sütte azalma olabiliyor ondan dedim faydası olabilir diye
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
bugün gündüz giremiycem çeşmeye gidiyorum... bol bol yüzüp kaori yakıcam inş...
zaten sabah sabah 74 kilo çıktım..
bi günde 400 gr alınır mı yaaa....
herkese güzel bir gün dilerimm.... :80:
hoşbulduuum arkdşlar..
bugün kahvaltım 4 çeri domates
2 zeytin
1 fincan yeşil cay
birazda dut
canım başka bişi istemedi nasıl olduysa
sauna eşofmnmla 1 saat yürüyüş yaptım geldim 15 dkda ip atladım. ögleden sonra da ip atlıcam ve evde kendimce spor yapıyorum :) günlük en ez 3 litre su iççemm inş aklınıza gelen bişi varsa yazın bu arada sarımsak yutuyorum bugün itibariyle günlük 2-3 diş sarımsak yutucam metobalizmayı hızlandırdığını okudum başka bi topikten inş faydasını görürümm... 20 kilo vermem lasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?