Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlarrrr

dün akşam giremedim kusura bakmayın geçmiş olsuna misafirler geldi.

sabah kahvaltım:

-1 fincan biberiye suyu
20 dakika sonra:

-1 dilim yağsız beyaz peynir
-3 tane yeşil zeytin
-bir dilim ekmeğe ince bir tere yağı ve vişne reçeli ekleyip yedim.
-2 bardak şekersiz çay

yarım litre su içtim şimdiye kadar.

menü güzel , verirsin canım yaa niye vermeyesin

evet canım genelde kahvaltı menüm böyle olur kahvaltıyı çok sevmiorum sorun öğle ve akşam yemeği eşimde yemege geldii icin yemek yapıyorum mlsf şu an aklımda tavuklu pilav ayran veya köfte pilav var ffffff cok da canım istiyo yapıncada tutamyrm kendimi çok yiyorum en iyisi yapmamak ve yememek sanırsam

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN CANLARIM CİĞERLERİM BALLARIM FISTIKLARIM LATİ LOKUMLARIMMMMM MUTLU SAĞLIKLI HAYAT DOLU BİR GÜN OLSUNNNNNN HERKES İYİ OLSUNNN SİZİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANLANIN HAREKETLENİNNNNN BU GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN :d

iyi gidiyosun tatlımmm

aynı dilekleri bende senin için diliyorum cnm benim

en kötü günümüz böyle olsun kuşummm sağlık olsunnn
menünü beğendimm cnmm

maşallahhhh güzelimmmmmmmmm çok azimli görünüyorsunnn devamını diliyorummm her zaman yanındayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canımmm benimmm bizim tek ilacımız tatillll yoksa iflah olmayacağız sıcklar bastırdı canım inan iş yapmak istemiyor ama ne yapalımmm en kötü günümüz bçyle olsun diyorus veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hareketleniyoruz bebişimmmmmmmmmmm hop hop hopppppppp :d

maşallahhhh güzelimmmmmmmmm çok azimli görünüyorsunnn devamını diliyorummm her zaman yanındayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

saol canım inşallah böle devam eder ayrılmayın yanımdan saolsun eşimde çok destek oluyr hiç kırmadan rencide etmeden bu arada 1 litre suyumu içtim şu anda form çayımı içiyorumm zayıf günlereee

Günaydınn kızlaarrr....

Ayyy ne güzelll, benim için de yüz canım yaaaa

Günayyydıınnnnnnnn, datlum gıymatlummm

günaydııın herkese

Günaydınn canım..

Bende eşimi de ikna ettim diyet olayına, onun da fazla kiloları var.. tavuk köfte salata vs dışında yemek yapmıyorum, bu yemeklerden yapmadığım zaman o da meyve yiyo genelde akşam yemeği olarak.. Çok iyi oluyo, çünkü ona yemek yapınca dayanamayıp yediğim olurdu önceden.. bu 1 haftadır iyi gidiyo..

Günaydın canım nasılsın bugün?

sanada günaydın canım
b0mba gibi bide tartıda 500 gr daha gittiğimi görünce

bende oğluma sık patates kızartıyorum sağlıksız ama çok istiyor dayanamıyorum
ooffffff gelde yeme

günaydınnnnnnnn kuşummm nasılsınn cnmmm

günaydın canım sanada enerji doldudun içimizi bu çiçekler sana tatlım

[

Bende eşimi de ikna ettim diyet olayına, onun da fazla kiloları var.. tavuk köfte salata vs dışında yemek yapmıyorum, bu yemeklerden yapmadığım zaman o da meyve yiyo genelde akşam yemeği olarak.. Çok iyi oluyo, çünkü ona yemek yapınca dayanamayıp yediğim olurdu önceden.. bu 1 haftadır iyi gidiyo.. [/QUOTE]

ah be canım benim eşim kendi diyor fazla ağır yemek yapma diye o da kilo aldı 4 kilo kadar formunu da korur kendileri zayıflamam lazım diyor amaa ben dayanamıyorum canım istiiiiyoooooooo yaaa fff öğlene yapıyorm şimdi tavuk akşamada yeşillik meyve olacak az yemeye çalşcammm

en kötü günümüz böyle olsun kuşummm sağlık olsunnn
menünü beğendimm cnmm [/b]

İnşallah , ama çok öğün atlıyorum işler yoğun olunca

Ayrıca menümü beğendiğin için teşekkürler ama akşam yemeğini geç yedim saat 9,30 da yedim gerçe gece 1 de de yattım yatmadan öncede spor yaptım.

bende pasta börek tarzı şeyleri çok seviyorum önceden hergün yapıyordum şimdi yapmıyorum , dolyasıyla yemiyorum da

bende pasta börek tarzı şeyleri çok seviyorum önceden hergün yapıyordum şimdi yapmıyorum , dolyasıyla yemiyorum da

aynen canım ya ben bu sefer kfaya koydum bugüne kadar hepsinden istediğim kadar yedim de ne oldu yararı yok zararı çok ben onları seviyorum onlar beni sevmiyor sevseler zarar verirler miydi hiç dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…