Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

süper yaaaa

e bunlar kısmet değil resmen sinir
İnşallah güzeeeeel şöyle buram buram aşk kokan biri çıkar karşına ... (benim çıktı 98 den beri ... HAVADA AŞK KOKUSU VAR...)

ahaha geçenlerde bir komşuyla muhabbet ediyorduk yanımdaki arkadaşım da evli oda kıza aynı senin dediğin lafı söyledi. komşu da ne dese begenirsin zaten en iyilerini siz kapmışsınız bize kalmadı ki sizden sanki kadının elinden kocasını aldılar ağzını açcana gözünü açaymış oda

Son düzenleme:

ne yazılmışsa o oluyor doğru söylüyorsun annemin dediği gibi yazılmışsa kızım 30 yıl sonra gelir yine seni bulur der .

gel götüreyim senide ortim yanlız baştan söylüyeyim yılanı akrebi kenesi piresi dolu akşam yatarkende aşağı kat ahır olduğu için yerdeki tahtalardan inekleri görebiliyorsun onlarda seni tv yok araba yok internet yok hatta cep telefonu bile çekmiyor canım istedi bakkala gideyimde diyemiyorsun haftada birgün pazara ıkılıyor o zaman ne alcaksan alırsın daha çok zayıflama kampına gidicez tütün falan toplarız tarlada iş çok köyde

ya canım ben bu hızlı kilo verdren diyetlerin yagdan kaybettirdigini düşünmüyorum pek saglıklı değiller ve en önemlisi kalıcı degiller zaten hemen kilo vermek istiyor herkes ama sonunda bu kiloları fazlasıyla geri alma riski var :44:

bir itirazım var gidemezsin illa şartmı mezun olmak senin içinde sakıncası yoksa ben devam etmen taraftarıyım:26:

Evet çok haklısınız ama her gün düzenli olarak spor yapıyorum.
mutlaka 10km yürüyüş, yarım saat sabah, yarım saat akşam olmak üzere 1 saat aletli cimnastik yapıyorum. Bol bol su içiyorum. Giden kilolarımı bir daha istemiyorum (

hehe aynen bende öyleyim ya topuklu giyemiyorumm inşşş gecen çok güzel geçerrrrr canım

düşmezsem harika geçicek inşallah

hedefleriiii başaralımm ileriye bakalımmm herşeyyy olurrr geçmişi de zamana bırak kısmetinse tekrar olur deilse yeni kısmetlere bakarıkkkk

hehehe tuttum bu lafı

oy oyyy samsun çok güzel yaa hoş karadenizin heryeri ölede bende ünyeliyim cnm tam yaşancak yerr ama emekli oluncaa

ünye neresi kıs konyamı

senin de kilon 55'e inmemek için çok ısrarcı canım. ben de 60 için zorlandım. zannediyorum herkesin bir kendi ideal kilosu var, bir de olmak istediğin kilo.
haktancığıma da geçmiş olsun. inşallah kontrolünüz temiz çıkar canım.
enescik de iyi, bol yaramazlık işteeşim de oldukça yoğun çalışıyor. gerçi yani yoğunluktan şikayet edelim de durgunluktan şikayet etmeyelim.
işte senin durgunluk problemini de anlayabiliyorum. gözünün içine bakıyorlarmış gibi geliyordur. halbuki yani işleri artıracak sen değilsin. ama ne diyelim özel sektör böyle. hakkında hayırlısı olsun canım.
ben de seni çok öpüyorum. Allaha emanetsin.

seni çok iyi anlıyorum ben. geçen yılki topuklu giyme maceramda ben de senin gibiydim. ama oluyor, bu kadar telaşlanma. rahat ol, telaşlanma, hiçbir sorun olmadan ayakkabıyı kullanırsın. senden daha nice topuklu giyenler var.
kız düğüne gidip oturmak olur mu? bunca hazırlık niye

fundacım gelmiş, hoşgelmiş.
bu ne yaw devlet işi mi? ne kadar çok belge istemişler

ohooo kaptanım kalbimi dinlesem çoktan zurnacıya gitmiştim beynime baskı yapıyorum akıllı ol diye
o zaman mantığını dinle, başına iş açma kız:) zurnacı ha

canım aman aman bu akşamki kahvenin yanına bir kaçamak olmasın. bak bugün çok önemli. yarın tartı var. ne güzel şimdiye kadar dişini sıkmışsın, bi güncük daha:97:

canım, ne kadar sabırlı olsan da gerilmişsin. olan olmuş, bundan sonra olmaz inşallah.

ah ah o resimler öyle çarpılmaz böyle çarpılır diye kadını çarpardım ben çokmu şiddet yanlısıyım bilmiyorum ama bazı insanlar hakkaten temiz bir dayak istiyor ya hakkın kalmaz canım o 100 tl ondan kat kat çıkar farklı bir şekilde sana kat kat geri gelir

ayy yanlış yazmışım
63 .600 yani 1.400 gitti geri gelmez inşallah 9 günde

sağol canım kazasız belasız gelirler inşallah karamandan geliyorlar yolları uzun

canım herkes benim gibi yanlış alırsa olmaz tabii bu iş

gözün aydın canım oh bol bol hasret giderirsinizzzzz

Ahhh canım yaa gözün aydın bende Almanyadan gelin geldim samsuna bilirm hasretlik zor iştir, ama benimkilerde artık yanımda bende onlarsız geçen yıllara inat hergün mutlaka yanlarına uğruyorum...

sağolun canlar mayısta gördüm ama yinede insan özlüyor
benim aynı memlekette yaşama ihtimalim yok
zaten küçük bir şehir ben de yaşamak istemem

süper ya ama sağlıklımı
tekrar alınacaksa verdiğin emeğe yazık

ay gülşahcım. Allah sabır versin, böylesi de zor.
Allah sana şöyle kalbine göre bir beyaz atlı versin. akıllı, mantıklı, zengin dermişim

ah ah ne kadar güzel. kaldı mı böyle ortamlar?
herşeyden uzak, el değmemiş.:97:
gidebilirsen git, arınma gibi olur. kafanı dinlersin.

inşallah devamlı gider kilocuklar canım.

çok yorldum
çoçuk odası ve yatak odasını temizledim kapılar camlar ohh tertemiz oldu
ama yatak odasında konsaolu çekerken belim incidi eşim çokk kızacak
biraz dinleniyi devam

Şu anda moralim çok iyi. Aynaya bakınca incelmiş ve selülitlerimin azalmış olduğunu görmek mükemmel bir duygu. ayrıca günde 2 saat spor yaptığım için de sıkılaşıyorum. Üstelik o kadar az yemek yememe rağmen halsizlik hiç yok ama bu bünyeyle de alakalı olabilir. Ekmek kesinlikle yemiyorum, canım çok tatlı istediğinde dondurma yiyorum. Şekersiz siyah ve yeşil çay içiyorum. Kahvesever biri olduğum halde gün aşırı 1 fincan ve şekersiz içiyorum. Onun dışında da yeşil elma tüketiyorum ama günde 2 tane yiyebiliyorum. aslında bu diyette günde 2kg yemek gerekiyormuş ama sanırım bu mümkün değil benim açımdan. Ve yarım kase yoğurt yiyorum mutlaka..

bence biten bitti arkana hiç bakma gelecek güzel günlere odaklan. hem evlenmek için acle etme güzelim hayrılısı olsun cnmm benimm :)

gelecek günler güzel olsa ah bir doğru yaptığıma inansam sorun olmucak aslındada işte bazen bir şeyin doğru veya yanlış olduğunu zamanla anlıyoruz e bu seferde geçmişe dönüp şöyle bir baktığımızda ya pişmanlık ortaya ıkıyor yada en iyisini yapmışım diyoruz umarım ben ikinci seçeneği düşünürüm ileride canımcım

en güzeli fıstık git gez dolaş en iyisi valla hiç bişeyu kafana takma amannnnnnnnnnn salla gitsin

gel beraber gezelim ya canım sıkılıyor sende hayat enerjsi var bende pil bitti biraz şarj et beni yavrum

valla az yemişsin ama öz yemişsin güzel keşke ara öün saypasaydın

valla dışardaydım ya ondan öyle oldu

canım gez toz bekarlığın tadını çıkar nasıl olsa evlenirsin
bekarlık sultanlıktır

az daha zaman canım biraz daha zaman geçsin bir patlama yaşıcam o zaman kimse tutamıcak beni

bir itirazım var gidemezsin illa şartmı mezun olmak senin içinde sakıncası yoksa ben devam etmen taraftarıyım:26:
mezun olmak bir sonuç canım. bunu başardım demenin tescilli hali:)

ayy yanlış yazmışım
63 .600 yani 1.400 gitti geri gelmez inşallah 9 günde

sağol canım kazasız belasız gelirler inşallah karamandan geliyorlar yolları uzun
çok güzel gitmiş. inşallah geri gelmez.
bu arada karamanlı mısınız?

çok yorldum
çoçuk odası ve yatak odasını temizledim kapılar camlar ohh tertemiz oldu
ama yatak odasında konsaolu çekerken belim incidi eşim çokk kızacak
biraz dinleniyi devam
bak ya şuna kendi ailen geliyor yaw. niye bu kadar temizlik yapıyorsun. sanki yabancı biri. artı senin gibi titz birinin evi zaten her daim düzgündür.
dikkat et kendine. bir sütlü kahve iç, dinlen.

merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım

hoşgeldin canım

dolgu topuk güzelde ben bunu biraz fazla topuklu aldım sanırım arkasıda topuğun ipince sağa sola dönüyor ayaklarım yavf sekiz çizdim ayakkabıyla dünden beri

Evet inşallah kalıcı olur verdiğimiz kilolar. Yoksa dediğiniz gibi bu kadar aç kalmaya ve verdiğimiz emeğe yazık oluyor. Ama spor yapmak alışkanlık haline geldiğinde vazgeçilmez oluyor. Kendimi hem ruhsal hem de fiziksel anlamda hafiflemiş hissediyorum ; stresimi atıyorum. Özellikle 1 saatlik yürüyüşü herkese tavsiye ederim. Geriye kaldı 4 kiloluk fazlalık. Hayırlısıyla onu da verdim mi tamamdır :))

canım sen elma diyetimi yapıyorsun
yoksa 5 günde 5 kilo diyetimi
bu diyette hergün bir besin grubu tüketilecek diye biliyorum

spor olayın süper :81:

hayırlısı olsun canım ya zamana bırak hiç belli olmuyor bu işler hiç beklemedigin anda biri çıkabiliyor karşına evleniyorsun vs vs

valla bende öyle olsun istiyorum aslında yok çık görüş tanış bilmem ne sonra olmadı hadi başka biri hiç sevmiyorum böyle şeyleri ama napayım böylede oluyor beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır diyelim ve bekleyelim

önündeki maçlara bak boşverrr

önümdeki maçlar hep urfa mardin diyarbakır spor yavff bu sezon küme düştüm

hadi inşallah ben bu gidişle ilk kilo fazlalığı bildiricem herhalde diyete başladığımdan beri her cuma azda olsa indim ilk defa fazla söylücem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…