Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sen elma diyetimi yapıyorsun
yoksa 5 günde 5 kilo diyetimi
bu diyette hergün bir besin grubu tüketilecek diye biliyorum

spor olayın süper :81:

Ben sitede okumuştum elma diyetini.. 5 günde 5 kilo verildiği yazıyordu. İlk 3 gün uygulamaya çalıştım ama olmadı, o kadar elmayı tüketemedim. Bu yüzden biraz ondan biraz bundan karmaşık bir diyet oldu benimkisi. Ama önemli olanın su içmek, ekmek yememek ve spor yapmak olduğunu bildiğimden; bunları uyguladım. Ve tabiki her gün protein (peynir,yoğurt), karbonhidrat (patates, makarna) ve meyve (yeşil elma, karpuz,çilek) yedim. Günde 2 saat spor yaptım. Dünden itibaren de 10km yürüyüşüme 1 km de hafif tempoda koşu ekledim. Müthiş terlemeye başladım. Ayrıca şunu eklemek istiyorum. Su içememek gibi bir alışkanlığım vardı. Çok fazla çay,kola ve kahve tüketen biriydim. Şimdi su içmeye başlayınca ve meyve de yediğim için cildim canlandı ve parladı. Bu da güzel bir gelişme benim için..

geri gelmez inşallah eskiden sırtımın yağlarını elimle tutabiliyordum şimdi çok sıkı hiç elime gelmiyo 1.5 kiloda bile faketti
karamanlıyım canım ailem orada oturuyor
offf sorma yaa ben kendimi yormayı seviyorum galiba

canım seni tebrik edrim çok güzel vermişsin
çokta sağlıksız beslenmemişsin aslında
bizim kilo fazlamız aynı benimde 9 gün oldu 1.4 verdim
benim sporum az aslında artırsam daha başarılı olurum

abovvvvvvyorum yapamıyorumm
bazen diyorum kendi kendime doğru biride beni bulmazki sende öle oldun canımm

ben seni evlisin diye hatırlıyorum yaş kaç tatlım

süper yaaaa

e bunlar kısmet değil resmen sinir
İnşallah güzeeeeel şöyle buram buram aşk kokan biri çıkar karşına ... (benim çıktı 98 den beri ... HAVADA AŞK KOKUSU VAR...)

şimdi bişi dicem olmucak kibarca söylüyeyim havada bana hep kaka kokusu var senin kokudan banada gelsin biraz

canım seni tebrik edrim çok güzel vermişsin
çokta sağlıksız beslenmemişsin aslında
bizim kilo fazlamız aynı benimde 9 gün oldu 1.4 verdim
benim sporum az aslında artırsam daha başarılı olurum

Çok teşekkür ederim. Ben inatçı ve hırslı biriyim. Yani kafama koyduğumu yapıyorum mutlaka. Bu yüzden size tavsiyem kendinize inanmanız ve gayretli olmanızdır. Ve mutlaka spor yapın. İnanın ki aç kalmaktansa, az az yiyerek çok spor yapmak daha kolay. Elbette zaman ayarlamasını siz yapacaksınız ama benim de 3 tane çocuğum var ve bir şekilde zamanımı ayarlıyorum.

düşmezsem harika geçicek inşallah

hehehe tuttum bu lafı

ünye neresi kıs konyamı
ünye samsuna yakın tatlım orduya bağlııı...

evet kızlar bu şok diyetlerde giden su ve kas oluyo oyüzden bırakıncada fazlasıyla geri almak kaçınılmazzz denedim yaşadım söylüyorumbünye yeni yeni kendine geliyoo hiç gerek yok böyle şeylereee ahhh benim kafammm ahhh

utanırım ben ya oynamam ki zaten hayatımda 2 defa düğünde oynadım başkada yok zorla oda kaldırırlar

o zaman mantığını dinle, başına iş açma kız:) zurnacı ha

ay gülşahcım. Allah sabır versin, böylesi de zor.
Allah sana şöyle kalbine göre bir beyaz atlı versin. akıllı, mantıklı, zengin dermişim

neden olmasın kaptanım akıllı mantıklı zengin üçü bir arada bende zevkle içerim bunu

ah ah ne kadar güzel. kaldı mı böyle ortamlar?
herşeyden uzak, el değmemiş.:97:
gidebilirsen git, arınma gibi olur. kafanı dinlersin.

bu benim gidersem ikinci gidişim olucak ilk gittiğimde bende şaşırmıştım sanki zaman makinesi yolculuğuna çıkmışımda teknolojinin henüz icat olmadığı dönemler gibi:90:

şimdilik çıkıyorum kızlar çok işim var çok nerden başlıyım bilemiyorum şu evi toparlıyayımda bir annemden fırça yiyip duruyorum zaten

merhabalar..sabhatna alışverişe gittik gel yerleştir ayarlar yemek koy çocuk uyut eşi işe gönder hepsi peşepeş malsef daha 1 saattir oturuyordumki oğlan kalktı..((az geçmişe bakayım rabia mezun felan yazmıştı sankiiiiiiiiiiiiiiiii:84:

s:

fundacım gelmiş, hoşgelmiş.
bu ne yaw devlet işi mi? ne kadar çok belge istemişler

hoşbuldukkkk kaptişimm sormayın ya bu birşey değil birde referans olarak iki tane varsa devlet memuru arkadasımın numarasını istediler onları aradılar şaka gibiydi yani aşmış bunlar kendilerini altı üstü mng kargo da işe başlıyorum gören de beni başbakanlıkta çalışıcam sanır

Evet su kaybı olduğu kesin ve metabolizmayı olumsuz etkilediği de kesin. Ama herkesin kilo alma hikayesi birbirinden farklıdır mutlaka. Benim kilolarım yılların birikimi değil, kısa sürede aldığım kilolardı. kısa sürede alınan kilo da metabolizmayı olumsuz etkiliyor. ben de yine kısa sürede vermeye çalışarak bir nevi intikam alıyorum kilolarımdan :) Şaka bir yana da şu anda tek derdim bir an önce fazlalığım olan 4kilodan kurtulup, sonrasında formumu muhafaza etmek..

tahmin edebiliyorum halini bizim mezuniyette hatırlıyorum yurtta herkes topuklularla dolaşırdı üstünde pijamalar altında topuklu ayakkabı mutfaga inen sendeleyen düşen bir yıgın kız komediydi yaw ahahahah

iyi bir transfer şart kuzum

temizliğe devam edyim ben
size doyum olmuyor
bugün bitirmeliyim daha işim çoooook :84::84:

senin yaptıgın temizliği gördükçe bana fenalık geliyooooooorr evlenince evim ne halde olucak Allah bilir

Son düzenleme:
manevi arınrsın orda ..:))
benim eşim tam 7 yıl sonra geri geldi 7 yıl ayrı kaldık ama sonuç 10 yıllık evliyiz ..:))ne kısmetler geldi geçti yok olmadı..nasip kısmet gerçekten..ama sevmek sevilmek en önemlisi tek önemlisi herşey çok daha güzle ve anlamlı olıuyor..
ohooo kaptanım kalbimi dinlesem çoktan zurnacıya gitmiştim beynime baskı yapıyorum akıllı ol diye
delüüüüüüüü
geçmiş olsun..
merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım
hoş geldin..
:13:
gözünaydın..kenini yıpratma ..onlar gelincede pertin çıkmış olmasın..
:13:takım hesap yapmayı öğrenmiş..
gitmede zaten öksüz kalırız takımca..
takımda kendi kendimize yetmeye çalışrız..ama kimse alınmasın şöle tam asılıp her daim durumu toparlaycak bir güç yok aramızda.yada varsa çok iyi olur..
benim okulda kapandı sıpa krizim ikiye çıktı..hatta bir haftadır yedi bitirdi beni..haftaya izne bile ayırlma planım var..buraya yazmasam aklımda kalıyor yazmaya otursam evde kıyamet kopuyor..
sabah sabah güya resimler çok beklemiş zaten verirsin diye düşünmüştür..ama gerekeni yapmışsın..

Son düzenleme:
1,5 kilo ne demek? azımsamayın canım. bunlar gayet güzel rakamlar. hele bir de yağdan verdiysen değmesinler keyfine.
ben de karamanlıyım. ailecek ankarada oturuyoruz gerçi. neresindensiniz?

senin gibi güzel kızı çok kaldırırlar oyuna benden söylemesi

şimdilik çıkıyorum kızlar çok işim var çok nerden başlıyım bilemiyorum şu evi toparlıyayımda bir annemden fırça yiyip duruyorum zaten
aman anneyi kızdırma, sendeki direk lafı oturtur

oh oh ev alışverişi yapılmış. hadi bakalım deryacım. diyetlik ne aldın bakalım:)

vay be, yani kargoda çalışmak için bunca belge gerçekten ilginç. ama mng kargo büyük firma, çalışmak için iyi bir seçim bence.

sen hedefine ulaşmadan bir yere ayrılamıyorsun, onu bir unut.
kızının tatile girdiğini farkettim zaten. daha yoğunsun belli. hedefine az kaldı, mezun olarak ayıralım seni.
kaptan yardımcılığı falan zorluyorsa onları problem yapma. hesaplama işlerini zamanla çözeceğiz gibi duruyor. hep beraber yaparsak hiç bir sorun kalmayacak bence. yani inşallah.

dünkü mesaj sayıları:
neslivicdan:16

elmalı turta:15
neyneyse:12
ipek61:11
moonros:10
dryrgp:9
özlemtekin:9
roseking:9
ikbal05:8
ferdici:6

sakaleynmaster:5
azra-beril:5
chika:3

Son düzenleme:
slm kızlar bi kuaföre gittim geldim geçmiş uçmuş gene oku oku maşşallah gruba

cnm iş görüşmesine gitmekte bana öyle gelir hep kuaföre git fön çektir kıyafetlerin dar geliyosa (eskiden böyle olurdu) yenisini al gideceğin yeri bilmiyorsan yada vesait yoksa taksiye bin... bütün para daha görüşmeye giderken biterdi... vede iş te olmayınca iyice deliryorum...
süpermiş, fıkra gibi

ay daha okurken güzel geldi....

böcekler hariç bunlarda güzel:) survivor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…