Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aygülcüm kaçırdım seni sen nereye gidiosun benim gibi elbise ayakkabı telaşı sarmış senide

ohooo kaptanım kalbimi dinlesem çoktan zurnacıya gitmiştim beynime baskı yapıyorum akıllı ol diye

ne kadar bunaltıcı bir gün inşallah yarın kilo vermişimdir bu hafata baya dişimi sıktım. En azından pideleri ve gözlemeleri çıkartım hayatımdan , ama bu akşam eşimle şöyle başbaşa bir kahve içmeye gidicem inşallah.

Öyle tabiki canım yaa, aslında işim çok keyfili yani hep hayatlarının en özel günlerini yaşıyacak olan heycanlı insanlarla oluyorum ,ama bazen bu tarz dengesizlerde oluyor.En sinirmi bozan ben asla müşterime kötü davranmazdım...:85:

Aynen zaten işin püf noktası emeğe saygı emeğe saygı emeğe saygı... amaaaan çıktı gitti dahada gelmez Allah başka esnafları ondan ve onun gibilerinden kurtarsın

4 tane kısmet ha, bir de düğüne gitsen nolucak:)

ya kaptanım kısmetimin maşallahı var çok açıkta nerde kro var beni buluyor ya yokmu yurdum insanı şöyle adam gibi adam arada geçen diyologlardan bir tanesini yazayım

bay kro : pardon sizinlen gonuşabilirmiyim

ben : buyrun ne istiyorsunuz

bay kro : seni sana sizi yemege götürecağım.

ben : ne diyorsun ya sen

bay kro : şu karşıdaki benim arabamdır.

ben : eeee

bay kro : gördün arabamı bemevedir (bmw)

ben : eeee

bay kro : yemege gidek.

ben : ya bi yürü git ya hangi dağdan kaçtın yürü git

bay kro : pardon pardon bi dagga bi dagga gız dursana hanfendüüüü

işte böyle kısmetli kısmetsizim ben:44::44::44:

Ahhh canım yaa gözün aydın bende Almanyadan gelin geldim samsuna bilirm hasretlik zor iştir, ama benimkilerde artık yanımda bende onlarsız geçen yıllara inat hergün mutlaka yanlarına uğruyorum...

merhaba arkadaşlar ben neyneysenin daveti üzerine geldim.
kaptanımız oluyor sanırım? neler yapmam gerekiyor? heryediğimi yazmalımıyım mesela ilk defa bir takıma giriyorum heyecanlandım

Hoşgeldiiiiin

Hergün yazarsın menünü ve yaptığını sporu , birde işte muhabbetlerimize fırsat buldukca katılırsın

Oh Oh ne güzel Allah daha çok vermek nasip etsin ... Tabiki hepimize

ilahiiii deneme 1 -2

allah yardımcın olsun turtamm

oh oh yaprak dökümleri azar azar başlıyor. demek temmuzda samsun ihtimali var.:97:

komple bakım günü desene

belli değil daha rabiacım ama ne yalan söylüyeyim çok istiyorum gitmeyi dedemler çok yaşlı televizyon bile yok evlerinde 3 4 tane sarıkız 2 at bir sürü koyun tavuk bilmem ne başka birşey yok köy terkedilmiş vaziyette genç olanlar şehir içinde yaşıyorlar dedemlerle beraber bir kaç tane daha eski toprak yaşıyor köyde ama ben çok seviyorum köyü herşey doğal hiç ellenmemiş yol bile yok dağın tepesinde ormanın sonunda şehire kadar arabayla sonrasında ata binip köye gidicem bir taraf alabildiğine mavi bir taraf alabildiğine yeşil daha ne istiyeyim..

bu arada dışardaki işlerimi yarım yamalak bitirdim sayılır evdeki işlerim beni bekliyor biraz size bakayım dedim sonra ev temizliği falan ondan sonra gece yarısına kadarda anca kendimle ilgilenebilicem

abovvvvvvyorum yapamıyorumm
bazen diyorum kendi kendime doğru biride beni bulmazki sende öle oldun canımm

süper yaaaa

e bunlar kısmet değil resmen sinir
İnşallah güzeeeeel şöyle buram buram aşk kokan biri çıkar karşına ... (benim çıktı 98 den beri ... HAVADA AŞK KOKUSU VAR...)

Arkadaşlar 9 günde 5 kilo verdim.
5 günde 5 kilo diyeti yapmaya çalıştım ama açıkçası %100 lük başarı sağlayamadım bu diyette. 5 günde değil ama 9 günde 5 kilo vermeyi başardım. Diyete devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…