Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yok mu benim yeni diyetime yorum yapan biri....fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
ben bugünkü menüm kahvaltı bir salatalık
2 çatalpeynirli omlet azıcık ekmek

öğle 4 kaşık bulgu pilavı küçük domates salatalık

bir muz bir avuç kiraz bol su
bol hareket ettim hiç oturmadım

haa bide sarma sararken içinden azcık yedim

rabiacım avatarına bayıldım ya nerden buluyon bunları bende bi arıyım bakıyım ne bulcam:)
burdan buldum canım. bak linkini vereyim:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/244366-kkda-kullanmaya-uygun-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-551.html
bu arada senin avatarın da çok şirin olmuş

yok kaptan bi yere gitmiyo hesaplamalara yardım edicez o da kalıcak...dimi..
mezun olucam inşallah ama gitmiycem, tamam.

tamam kaptan kurallar anlaşılmıştır :)) yarın sabah uyanınca tartılıp kilomu yazıcam.. yalnız aç karnına 300 gr felan farkediyor :))
hoşgeldin tekrar canım.
şidi senden kısa bir önbilgi almam lazım. boyun kaç, yaş kaç? hedeflediğin kilo nedir?

içinden canım dedemlerde yeşildere beldesindenmiş tabii orada doğmuşlar sonra karamanda doğup büyümüşler
sen neresindensin
biz de sudurağı kasabası diye bir yerden:) ben çocukken ayrıldık. ama her yıl gideriz. anneannemler orda, teyzem vs.

ayyy canım kendimi eklemeyi unuttum:)ama benim sanırım 1 tane dün.
çokk sorry
:78:
sopa sopa sopa

oldukça başlangıç düzeyinde bir menü. zamanla ara öğün ve ana öğün kavramını oturtucaz inşallah canım. telaşlanma.

fazla konserve gıda tüketmek iyi değil biliyorsun. tuz oranları fazla onların. o da ödem yapar. az az pişirsen pişireceğini. yiyeceğiniz kadar. çoğunlukla da salata tarzı yesen sorun olmaz. patlıcan közle mesela, seviyorsan. yaz mevsimi alternatif çok.

ıslık çalan bir ifade yok mu yaw
ne hoş olmuşsun sen öyle
özellikle mavi elbisen daha ince göstermiş. o altındaki ayakabbılarsa kaç gündür bahsettiğin, Allah yardımcın olsun

aynı fikirdeyiz cnm da komik olmuşuz arka arkaya dimi....

Aaaaaa hakikaten ya, direkt aynı cümleleri yazmışız..

kızlar yok mu benim yeni diyetime yorum yapan biri....fikirlerinize ihtiyacım var

Kıss bu reçel bal diyo, 2 dilim pizza diyo, spagetti bolonez diyoo
Kaç kilo veriliyodu bununla, hemen yapalım

Bence güzel canım, aç kalınıcak diyetlerden değil, seçme şansın olması da moral olarak iyi bi etki yapar sanırım.. Bi dene bakalım..

etap 4.sü olmuşuz hanımlar. geçen hafta da öyleydik. hadi artık zincirleri kıralım, ilk 3'e girelim.

:118:

oh cnm burdasın söz olark kabul ettim bunu... bugün öğlen ton balıklı bol yeşillikli salata yedim... başka konserve almadım... hazırr çorba aldım tek içimlik...ü üniv. tede çok içerdim..kıtırlı güzel oluyor... atlatçam inş buzdolapçıdan haber yok

evet deniycem öncelikle yarın lapa günü yapıcam forumda okudum 1 günde baya gidiyomuş su gidiyodur ama motivasyona ihtiyacım var tartıda düşük çıkmak motive edicek beni... arkaasından da bu diyete takılcam bakalım nolcak... bir hafta ama fazla yapmam sonra sağlıklı beslenmeye devam....

sağol canım bu balık elbise kötü durmamış demi malum kısa boy ve kilolu bayanlarda pek hoş durmuyor
o topuklularla kısa boylu sayma kendini bence gayet uzun duruyorsun.

sporun tam ortaya karışıktarzını seviyorum

Allah kolaylık versin sana canım. neyseki tatile az kaldı, bunu biliyorsun.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyeti falan bırakıyorum yaaa kilo 65.4 nedir bu 300 gr 300gr gidiyooo

65.7/65.4/0.3/0.45 başka bişi varmıydı ya böleydi sanırım
hesaplama doğru.
diyeti bırakma da yok. demek ki vücudun direniş dönemine geçti. kendi tecrübelerimden biliyorum ki direniş dönemlerinden sonra süper gider kilolar. şimdi sabırlı olmalısın.

günaydın..61.1 bu sabah itibariyle..ama müthiş incelme varrrrrrr..
bel 72.5(78 cm di diyete başladığımda)
kalça 94(104)
basen 92(100)
maşallah deryacım, süper incelmişsin. bence asıl önemli olan da budur.

seni bırakmacağız..şaka bir yana..artık istediğin kilodasın boşver 100- 200 ama koruma programı gerek durum onu gösteriyor..
evet bence de.

bende ölçtüm kıskandımda:))))
göğüs 100:78:
bel 78
kalça 101:84::84::84: bu ne yaa belki 1 senedir ölçmemiştim
acilen kalça hareketlerine başlamalısın bence canım.

acaba izne ayrıldığında kaç kilo almıştık biz seni? bir bakayım.

geçen cumaki kilon önemli değil canım. ben başlangıç olarak bunu yazıyorum. hadi hayırlı olsun ilk bildirimin.

hoşgeldin
yaş nedir, boy ve şu anki kilon nedir canım? kaç kilo olmayı hedefliyorsun?

kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

buzdolapçıdan umarım en kısa sürede haber çıkar. işin kötüsü araya haftasonu giriyor.
bir de lapa yapacaksan tartı gününe yakın yap. mesela perşembe günü. 2 gün yapacaksan çarşamba ve ğerşembe olabilir.

bu arada avtarları dışarda arıyodum sonra farkettim kk avatar cennetiymiş.... saol cnm...
rica ederim canım. ben de o kadar aradım ama burdaki kadar hiç bulamıyorum.

kilo veren herkesi kocaman tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm tabi kendimideee fazla katıamadım kızlarrr üzgünüm sabah karne aldık eve geldim misafir gldi gitti derken bu saate kaldım başıma ağrı girdi :d

ya bu arada kızlarrr yarın mesaj sayımı yapıcam ama pazar günü yapamam evde yokum yarın akşam annemlerdyiz orda pc de yok ben ne tcem hafta sonuna geldi hafta içi olsa yaparımda nasıl olcak bana bir yardım edin yaw

şşşşşşttttt kız gitme diye uğraşıyoz burda....

hehehe benim listemde 16 kişi olmuş...
16 kişi ha
güldüğüme bakma, emek çektiğin için ve uğraştığın için teşekkür ederim. benim yaptığım listeyle karşılaştırma imkanın oldu mu?

hjesaplamalar doğru cnm
sana da teşekkür ederim seminecim.

spor spor spor, anahtar sözcük bu.
senin beslenmen gayet güzel. eksik olduğun nokta da spor. biraz asıl derim.

sular kesik olunca ben de çok rahatsız olurum.
bu arada hakikaten belirtilerin hamilelik gibi duruyor ama şimdiden bilinmez. dur bakalım. hayırlısı artık.

anlıyorum seni canım. karmakarışık olmuşsun. ancak elden gelen tek şey beklemek şu anda. fazla stres olmamaya çalış. her zaman için hayırlısını istemeliyiz, biliyorsun.

Aaaa girdik mi grubaaaaa?
Hobaaaaa
eveet, hayırlı olsun.

Ya bişiy dicem, herkes birbirine orti morti falan diyo?
Niyeeeeee? Benim yok ama ortim ?
gözüne kestirdiğini orti seçebilirsin:)

ay ne güzel ya, küçük hanıma süprizler hazırlanmış.:81:
oğluşun da doğum günü yaklaşmış, nasıl bir organizasyon düşünüyorsun?

bu arada kilo veren herkesi tebrik ettim
ben de seni tebrik ediyorum.
çok güzel kilo verdin. maşallah

45 dkk tempolu yürüdüm kızlar. su gibi oldum. 45 dkk da sürekli su içtim. 1.5 lt bitti.

şimdi biraz ip atlıycam ve değişik hareketler falan
maşallah canım.
hırsını spodan almışsın.

bence biraz daha araştır.
mevsimlerden roma diye bir site var. orda da güzel listeler var.
mevsimlerden Roma...

Bide gülüyon kıs kıs captain, aşkolsun
Değişicek o yüzdeler değişicek..
değişecek tabii ki canım.:81:

karneniz hayırlı olsun canım.
sen bugünü say canım. yani yarın bugünü sayarsın. akşama kadar burdaymışsın. ertesi gün için de bir gönüllü arayalım. ben sayamıyorum çünkü cumrtesi evde olamıycam gibi bir şey.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım umarım sizlerle birlikte bu yağlardan kurtuluruz
hoşgeldin canım.
kısaca kendini tanıtabilir misin? yaşın kaç? boy kilo?? hedeflediğin kilo nedir?

kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

rabiacım siteyi en yakın zamanda inceliycem şimdi annemlere gidiyorum ...saolasın...
yalnız pirinci yarın yapıyım diyom sonra cuma verip cumartesi almak var bi deneme yapıyım önden sonra cuma günü kandırmasın beni bakalım geri alcak mıyım?

yiriimmmm senin felsefeniiiiii
yok yokkk sevmedim ben bu listeyi beraber yapcaz bişilerr kız durr az sabrettt göstercez gününü o yağlaraaa defolunnnn düşünnn yakamızdan pis yağlar kötü yağlarrr
etap 4.sü olmuşuz hanımlar. geçen hafta da öyleydik. hadi artık zincirleri kıralım, ilk 3'e girelim.
ivittt bi atak yapıppp 1.bile olabilirizzzzzzzz:84:
bu arada avtarları dışarda arıyodum sonra farkettim kk avatar cennetiymiş.... saol cnm...
hiç sormaaa hele rabişimin avatarlarına bayılıyorummm ya
rabişin önerileriyle durmak yokkkk yola devammm

deneme falan yapma cnm önermiyorum metabolizmanı yavaşlatmanın lüzumu yok az sabrett bulcaz bişilerrr araştırcam ben bekleee

olur canım, madem denemek istiyorsun yap bakalım. sonuç veriyor, yalnız geri almamaya dikat etmek lazım.
ben de oğluşu dışarı çıkarayım diyorum, görüşürüz:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…