Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rabia su durağı merkeze çok yakın zaten

bende yazın karamana gitmek istiyurom ama eşim çok yoğun çalıştığı için gelemiyor onuda yanliz bıraıp gidemem rezil olur

kız larrrr bu gün mesj sayımı olmadı mı liste arıyorum ben saymaya başladım:) eğer liste varsa elinizde bana bir atın geçmişte olur :)

yavrum benim kilom 89.800 olduuu..huuhuuu eline sağlık yinede canım:)

hııı tamam bak bu olmuş:)

bende verdim bugün karneleriiiii hoppbbaaaaaa oleyyyy oleyyyyy.çocuklardan daha çok sevinçliyimmm.yaşasınnn tatillllll

selam kızlar size yazdığımdan beri anca fırsat bulup yazabildim , keplilerin çekimi, konsept çekimi derken düşün sabah kahvaltıdan sonra az önce bir dilim keke ve meyvesuyu içtim , ama açım hemde baya

oleyy oleyyyy guruba katılmışım

yeni gördüm

çok şey yazmışsınız ama inanın o kadar yorgunum ki yazmaya takatim yok yarında kızlarımın gösterisi var birde gelin damat çekimleri, yandım ben yandım
hepinizi öpüyorum, buarada incelmişim ama kilodan gitmemesi benim canımı çoooook sıktı , neden böyle oldu yaaa

Kaptan teşekkrürler.. elimden geleni yapıcam inşallah.

bence menü güzel cnm ara ögün yok dimiiiiii

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım umarım sizlerle birlikte bu yağlardan kurtuluruz

hoşgeldin cnm. İnşallah

acaba izne ayrıldığında kaç kilo almıştık biz seni? bir bakayım.
cnm tam 96 kilo ile ayrılmıştım izne. 22 gündür yoktum nerdeyse. verdiklerimi aldım en son yine dikkat ederek 96.600 oldum. şimdi 95.800 oldu cnm.

aynen cnm saat 4 gibi geldi sular çok şükür. alt yapı çalışmaları varmış. bölge gazetesine ilan vermişler suların kesileceğinide benim haberim yoktu neyseki sıkıntı bitti :))
bilmiyorum cnm hamilelik mi değil mi bugün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz. ben herzaman kötü durumda bile daha kötüsü olmadığı için şükr ederim ve herzaman herşeyin hayırlısını dilerim Rabbimden. Çok haklısın herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapcak bişi yok. bekliyek görek

evet hırsımı spordan fena aldım hemde

Son düzenleme:

haha yok duygularınla oynamıyorum dogruyu söylüyorum merak etme

sabah kahvaltım:
- biberiye suyum.
20 dkk sonra

-3-4 yeşil zeytin
-1 çay kaşığı çikloata
-1 çay kaşığı bal
-yağsız peynir.. bunları yedim sanırım

öğlen sadece su su su su su

spor:
* 45 dkk yürüdüm (6.5 km) (yüksek ve orta tempo karışık yürüdüm)
*50x2 ip atlama
*50x7 zıplayarak twist (350)
*15 dkk tempolu şarkılarla dans show
*200 sabit twist

bunların hepsini nasıl yaptın dediğinizi duyar gibiyim kısa süreli aralıklarla yaptım bugünü kendime ayırdım

işlem sonunda su gibi olduğum için ılık bir duş aldım. ve güzel bi keselenip inanılmaz rahatladım...

akşam yemeği: 16.20
- bir kase (1.5 kepçe) domates çorbası
- 4-5 parmak light galeta
- bir ısırımlık çikolata (canım çok tatlı istiyo)

tükettiğim su miktarı:
- 1.5 Lt x3 (4.5 lt) Çok terledim çok wc çıktım sürekli susuyodum

saat 9.30 gibi de bir bardak ılık süt içerim. bu arada dizim çok şükür daha iyi.. hiç zorlanmadım bugün..

Son düzenleme:
canlarım size iki sorum olucak:

1. si avatarım nasıl

2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?

kızlarr benim de bugün kü mööönüm şöyle

sabah spordan önce yarım bardak elma suyu

kahvaltı : 1 dilim ekmek + kaşar peyniri + yumurta + domates

Ara : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe

öğlen : yaprak sarması + yogurt

akşam : 1 kase k fleks + 2 tane erik + 3 tane sarma dayanamadım

spor olarak da kendimi aştım sanırım kızlar bugun sabah 1,5 akşam 2 saat toplam 3,5 saat bisiklet sürdüm
dumbell + sopa + mekik yaptım

süpermiş avatarın

o dediğin zayıflatıcı hap gibi birşey mi hepsi zararlı onların ya :S

cnm evet zararlı zayıflama ürünleri. fakat bu bahsettiğim diyetisyenlerin çok ama çok aşırı kilolu insanlara verdikleri bi ilaç var adını aklımda değil. yazmam doğru olmaz zaten çok pahallı bir ilaç. bu dediğim xls medikalda o ilaca benzer bişey.bu ilaçtan günlük ikişer tane olmak kaydıyla içilior sanırım. yediklerinden vucuduna giren yağın emilimini azaltıyor ve idrar yada dışkıyla dışarı atılmasını sağlıyor.. yani yediği yaramıyo tabiri burda devreye giriyor sadece merak ettim çok reklamları dönüyor bu ara

Son düzenleme:

sarmalar kaçmışşş :)) ama sporla telafi ettiğini düşünüyorum.. güzel görünüyor herşey

anladım canım hergün yeni birşey çıkıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…