Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende bugün yazdım cnm evde saçma sapan bi sebepten olmıcak tartışma çıktı çok gerildi ev.. şimdi iyi olsada geçti artık

bak tabi cnm nasıl istersen...

evet değiştim tombiş bi kadın koşu bandında koşuyordu eski avatarım oydu değiştim bugün.. ayrıca da çooook teşkr ederim cnm benimmm
ha tamam o avatarını hatırladım. bir ara foruma bakmıştım, o sırada avatarın oydu. çok şirindi.

bende bugün yazdım cnm evde saçma sapan bi sebepten olmıcak tartışma çıktı çok gerildi ev.. şimdi iyi olsada geçti artık
şimdi okudum canım.
gerginlikler oluyor maalesef. olmasa iyi de ben şimdiye kadar gerginliğin yaşanmadığı bir ev de duymadım. şimdi nasıl aranız? düzeldi mi?

düzeldi... ama neye yarar ki.. bugün yaşadığım huzursuzluk yarın bana huzur getirmiyecekki.. geçti düzeldi desemde geçmiyo. ama en azından eskisi gibi takmıyorum..

" İnsan hayatta ne yaşarsa yaşasın her şeyin tekrarını yaşayabilir ama kırgınlık bir kere yaşanır . . . Tekrarları sadece Yara Kanatır ! <dry> "

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.. cuma günü kilomu yazdım bidahada giremedim.. haftasonu için şehir dışındayık ve internet yoktu.. kilo veren herkesi tebrik ediyorum daha nice nice fazla kiloları hepberaber veririz inşallah.. yaa ben evimden dışarda kaldığımda bütün düzenim bozuluyor ( şimdi bide yaz sık sık geziyoruz (

bozma moralini, atarsın sen bu kiloları. zaten maşallah çok güzel gidiyorsun.

kaçak aygül de gelmiş:97:
partnerine mi canın sıkıldı? arkadaş kazığı derken kasdettiğin o mu anlamadım.
balonun güzel geçmesine de sevindim canım.

evet, lapa çok tatsız. bu arada genelde yoğurtla yenmesi önerilmiyor canım. yaptın geçti biliyorum ama bir dahaki sefer için aklında bulunsun.

canım lapaya yağ konuyomuydu?????? ben az zeytin yağı koydum ama az....
cık yağ ve tuz, kesinlikle yok.

kızlaaaaaaaaaaaaar bişi sorucam ya ara öğün olarak bir dene nescafe üçü bir arada içsem bişi olur mu onların kalorsi nedir hiçbir fikrim yok evde süt yokta nescafe yapamıyorum kihkihkihkih
kalori olarak sorun yok ama içinde süt tozu var. bence evde neskafe bulundur. 3'ü birarada dan daha az kalorili ve daha sağlıklı. kahve iyi bir antioksidandır.

ha şimdi anlaşıldı gece niye uyuyamadığın.
bir kere sen artık bu patronla çalışamazsın. ne demek abini aramalar falan, çok gıcık bir durum.
sen nasıl çalışmaya kendin karar veriyorsan, çalışmamaya da kendin karar verebilmelisin. patronun seni takmayıp abini muhattap alması ne demek, çözemedim. ne gıcık patronların var yaw. 2 kuruş para vermiycem diye kırk takla attılar.

bak bu çok ilginç geldi bana. ilk defa duyuyorum.
ama recebi kaçırmışız yaw, bugün recebin 17. günüymüş. son günlerini not alayım en iyisi.

merhaba bende ebru 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2,5 aylık bebişim var ist yaşıyorum evde bebeğimle ilgilenmekle meşgulüm :)
ebrucum, bebekten pek takip edemiyorsun sanıyorum.
kendini tanıtma yazın ancak gelebilmiş. hedef kilon nedir canım?

bu seferlik sorun değil canım ama hassas bir şey bildirim olayı biliyorsun. tekrarlanmamasını rica ediyorum.

iyi eğlenceler canım.

nazar mı değdi kız, topuk nasıl kırıılsın başka türlü
düğün de güzel geçmiştir inşallah. havadis bekliyoruz.:97:

bu arada kızlar herkez yazmış bende yazayım beden ölçülerimi az önce ölçtüm.

göğüs:105

bel:94

kalça:109 falan

kilo:89.500

nasıl
spor lazım tatlım.:96:

Allah gönlüne göre verir inşallah seminecim.

tamam canım. kolaylıklar diliyorum sana.:96:

bak ben lapayı en çok salataya karıştırarak yediğimde beğendim. bir dahaki sefere yeşil salata ile karıştır pirinci, çok güzel oluyor o zaman.
lapa gününde bu kadar çok meyve olmuyor canım. sadece 1 kez meyveye normal diyorlar. hatta meyveden kaçınmak daha iyi sonuç veriyormuş, malum şekerli.
bir de minimum 3 lt su içmen lazımdı, ne kadar içtin?

günaydın ..keyifsizim..rabia bu haftadan itibaren izine ayır beni. (hafta içi girincede sebebini yzzarım tabi morlamen iyi olursam..ha burda öyle aman aman kötü birşey yok sizleride endişelendirmeyim..
noldu canım ya? merak ettim şimdi.:96:

500 gr da güzel bence. bazen bir haftada o rakamı göremiyoruz. yukarda yazdığım noktalara dikkat edersen daha olumlu sonuç alabilirsin.

yeni eltin düğün fotoğraflarını eklediğin mi? onunla o zamandan yıldızın barışmamıştı diye hatırlıyorum ben.

aaa fatmacım kırılma lütfen. sana bir türlü teşekkür edemedim çünkü son birkaç günüm yoğun geçti. ellerine sağlık canım benim. ihmal etmedin hazırladın, çok teşekkür ederim.
sana bir öpücük , aldım mı gönlünü şimdi:97:

teşekkür ederim fundacığım, ellerin dert görmesin.
herhalde ilk defa mesaj sayım sıfır

tamam canım. bir dahaki seferi olmaz, biz de bunu unuturuz:97:

MERHABALAR
bugün diyettimde biraz çıktım ama telafi edeceğim
evde misafir olunca ister istemez oluyor
kendimi devamlı ağzıma bişeyler atarken yakalıyorum yılların alışkanlığı
misafir varken olur o kadar, sen telefi edersin canım.

çok güzel yazmışsın, eşeklik baki denir ya o hesap.

doğru söze ne denir deryacım?
fazla takmamayı öğrenmek bile ne kadar uzun süre alıyor değil mi?

kuralları yazmıştım, okudun mu canım?

aygüll,
alıntı yapmayı unutmuşum sanırım. fotonu gördüm. çok tatlı çıkmışsın canım, maşallah
elbisenin rengi çok hoşmuş, tenine de güzel gitmiş. Allah vergisi güzelliğe ise ne denebilir ki canım, maşallah

evet cnm o.. benim değil kimsenin yıldızı barışmadı.. daha ilk günden kuaför için yaptıklarını anlatmıştım. garip birisi.. boşwer beni ilgilendirmiyor zaten herkes kendi evinde

"cahillik gider eşeklik baki kalır"

evet cnm.. herşey gibi oda zaman alıyor.. üzülüyorsun ağlıyosun aklına bin türlü şey geliyor.. ama bakıyosun sen bitmişsin sen ezilmişsin sen çürümüşsün.. ve belli bizamandan sonra canın canandan kıymetli olduğunu anlıyosun.. anlıyosunda canan hala canımdan çok değerli bunuda biliyorum

teşekkür ederim rabia ablacım.Daha dikkat edeceğim.

teşekkür ederim beğenmene gerçekten sevindim Rabia abla.Keşke senin fotolarını da görebilsem

evet, kuaför olayını hatırlıyorum. gıcık işte, neyse boşver. dediğin gibi eşiyle anlaşsın artık.
benim için de öyle canım. eşime değer veriyorum. ancak böyle kırgınlıklar da oluyor işte. olmuyor değil. hayat 2 yönlü bir şey. bizler de bu iki yön arasında hep dengeyi bulmaya çalışıyoruz. sevdiklerimizden bazen güzellik görüyor bazen de yaşatııkları kırgınlıkları atlatmaya çalışıyoruz. ne hep kırgınlık ne de hep güzellik oluyor.
her şeyle başa çıkmayı öğreniyoruz işte.

evet okudum canım.. ama maalesef 2 gündür yazamadım hiçbişey (( girergirmez takımdan atıldıysam hiç şaşırmam
girer girmez atılmazsın canım. biliyorsun, 2 hafta deneme süren var. yani hala vaktin var.
hedef kilon neydi?

teşekkür ederim rabia ablacım.Daha dikkat edeceğim.

teşekkür ederim beğenmene gerçekten sevindim Rabia abla.Keşke senin fotolarını da görebilsem
ben bir tane şişman fotomu buldum. bir tane de zayıf bulursam size bir süprizim olabilir:112:

kızlar,
sohbet güzel ama geç oldu ve çok yorgunum. yatıyım ben, güzelce dinleneyim.
eşim çoktan uyudu, zaten o uyumasa bunca geçmişi zor okurdum tık tık tık klavye sesine sinir oluyor sanırım
aygülcüm burda, iyi geceler canım.:80:

hayırlı geceler cnm Allah rahatlıklar versin...
bende çıkıyorum artık. yarına görüşürüz inş..

iyi geceler kızlar..

iyi geceler Rabia abşa O kazık meselesini yazacam.Parça parça yazıyodum mesajı göndere basmadan kapatabilmişim.Uzun uzun anlatcam da görün nası insanlar var.Hepinizi öpüyorum muahhh

faydaısnıda görürüsün cnm yakında eminim senin sporların çok iyi maşşallah...

saol canim inş. ahah evet ya sonra da çok konuşuyor oluruz onlar da bir kerede laftan anlamıyorkii

teşekkür ederim fundacığım, ellerin dert görmesin.
herhalde ilk defa mesaj sayım sıfır

rica ederim ne demek

Günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geldim yazlıktan, evimdeyim.. İnsanın evi gibisi yok yaw, kuzumu da uyuttum..

6da uyandım bügun,
zaten 7:15te evdeydim ancak.

Biraz önce
1 tane çilekli activia
2 dilim kavun
1 kk beyaz 1kk da kaşar peynir yedim

Çalışanlara hayırlı işlerrrrr, herkese de bol hareketli hafif bi gün diliyorummm

günaydıııııııııııııın canımmmmmmmmmmm ne var ne yokk

bu arada herkesciklere günaydııııııın bende piiisikletime bindim kahvaltımı yaptım geldim birazdan sabıka kaydıydı cartıydı curtuydu için adliyeye gidicem poooooooofffff :86:

kızlar yaa rejimi hiç bozmadıgım halde bugun niyeyse 1 kilo fazlaydım tartıda moralim bozuldu niden olabilir :18: :26: şişlik yapacak birşey de yemedim ki regl dönemim de yeni bitti zaten ondan da olamazzzzz.. bari bol bol yeşil çay içeyim ben bugun duraklama dönemine giricem sanırım yakınlarda 1 buçuk ay oldu diyete başlayalı böyük ihtimalle duraklıcam bu aralar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…