niye kötüydü canım? belki yazmışsındır ama ben cumartesiden itibaren okumaya başladım. henüz tam sonlandırmadım.
ben iyiyim çok şükür. dışarda güzel bir yürüyüş yaptık, çok iyi geldi.
ha tamam o avatarını hatırladım. bir ara foruma bakmıştım, o sırada avatarın oydu. çok şirindi.bak tabi cnm nasıl istersen...
evet değiştim tombiş bi kadın koşu bandında koşuyordu eski avatarım oydu değiştim bugün..ayrıca da çooook teşkr ederim cnm benimmm
şimdi okudum canım.bende bugün yazdım cnm evde saçma sapan bi sebepten olmıcak tartışma çıktı çok gerildi ev.. şimdi iyi olsada geçti artık
ha tamam o avatarını hatırladım. bir ara foruma bakmıştım, o sırada avatarın oydu. çok şirindi.
şimdi okudum canım.
gerginlikler oluyor maalesef. olmasa iyi de ben şimdiye kadar gerginliğin yaşanmadığı bir ev de duymadım. şimdi nasıl aranız? düzeldi mi?
bozma moralini, atarsın sen bu kiloları. zaten maşallah çok güzel gidiyorsun.aman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktımhep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu
mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm
sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım
kaçak aygül de gelmiş:97:herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi?
yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.
resimleri birazdan yükleyeceğimmesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:
az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!
evet, lapa çok tatsız. bu arada genelde yoğurtla yenmesi önerilmiyor canım. yaptın geçti biliyorum ama bir dahaki sefer için aklında bulunsun.kızlar pirinç lapama başladım.... ıyyyyyyy tuzsuz pilav berbatmış ne baharat atttıysam olmadı yaniii..... ama tok tutuyo o kesin.....akşama yoğurtla denicem belki olur o zaman....
meyvede yicem arada... bugün 73.3 kiloyum bakalım yarın ne olacak....
sporumuda yaptım nivea badyle dinamik sabahlar....
bu hafta 70 e yaklaşmam lasımmmm.....
cık yağ ve tuz, kesinlikle yok.canım lapaya yağ konuyomuydu?????? ben az zeytin yağı koydum ama az....
kalori olarak sorun yok ama içinde süt tozu var. bence evde neskafe bulundur. 3'ü birarada dan daha az kalorili ve daha sağlıklı. kahve iyi bir antioksidandır.kızlaaaaaaaaaaaaar bişi sorucam ya ara öğün olarak bir dene nescafe üçü bir arada içsem bişi olur mu onların kalorsi nedir hiçbir fikrim yok evde süt yokta nescafe yapamıyorum kihkihkihkih
ha şimdi anlaşıldı gece niye uyuyamadığın.kızlarrr biraz önce patronla konuştum dedim eleman buldunuz mu pazartesi gelmicem ya dedim abimin telefonunu istedi onla konuşcakmış napcan dedim abine sölicem dedi sanki gizli işler çeviriyorum ya neyse verdim aradı abimi konuşuyolardı dedim abime ne soruyosun omu çalışıyo ben mi aslında haklıyım ama abime öle düşünmem onu bi halt yerine koymuyom gibi gözüktü aslında öle deil tabi ama aldım teli patrondan sana niye soruyo dedim abime abimde köpürdüiyi ben karışmıyom naparsan yap dedi patronla konuştular adam hala diyoki yok sigortasını yapıyorum işmi var bilmem nee sinirlendim bende poponuzu kaldırmıyosunuz bi kağıt almak için bile dedim saydımda saydım neyse şimdi sakinleştimm
abimle konuşcam bakalım ne kadar sinirlenmişşşazcık yumuşatmaya çalışim belkide bişi demez bilmiyorum gece zaten uyumadım offff yaaa
bak bu çok ilginç geldi bana. ilk defa duyuyorum.Şimdi kızlar dün ahmet maranki birprogramdaydı.dinledim izledim,dediki özellikle şabanın 13-14-15 ve son günleri, recebin 13-14-15 ve son günleri , ramazanın 13-14-15 i ve son günlerinde sadece kiraz veya sadece karpuz yiyip ogün öyle bir diyet uygularsanız 3 günde nasıl kilo vereceğinize sizde şaşıracaksınız.ama dedi şuan malum recep ayı ve bu ayy kiraz ayıı 3 gün kiraz diyeti yapın,sapını sakın atmayın kurutun çay gibi demleyin dedi.şaban ve ramazandada karpuz aynı şekilde uygulayın dedi.bende bugün karpuz yedim ama kaçıncı günündeyiz recebin tam bilmiyorum.ama her hafta 3 gün uygulamayı düşünüyorum.3 gün karpuz 3 gün kiraz olarak bakalım neler olacak kızlar:)))))
ebrucum, bebekten pek takip edemiyorsun sanıyorum.merhaba bende ebru 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2,5 aylık bebişim var ist yaşıyorum evde bebeğimle ilgilenmekle meşgulüm :)
bu seferlik sorun değil canım ama hassas bir şey bildirim olayı biliyorsun. tekrarlanmamasını rica ediyorum.ouvv kaptan kilo bildirim mesajımı atamadım mı? yüzdelerini hesaplayıp yazmıştım halbuki.Yazdığınız mesaj üzerine.:44: ama az önce baktım yok o mesajım sitede:44:
73.700 dü kilom.yani 100 gram gitmiş.ama gerçekten özür dilerim.Kontrol etmeliydim mesajdan sonra.Medsajı yazdım hemen çıktım ondan yüklenmedi heralde.:44:
fotoları neden yükleyemiyorum ben siteye yaa:26: dur iyice araştırıp bakcam.size ayakkabılarımı göstermem lazım
iyi eğlenceler canım.Selam kızlar..
Ter içinde kaldım, ama spor mpor yapmaktan değil.. ev işlerinden..
eşimle yazlığımıza gidicez 1 günlüğüne, pazartesi sabahı dönücem eve, yarın ve bu gece burda olamıycam yani, haber veriyim dedim..
Eşyaları hazırlayıp bi yandan da benim sıpacıkla uğraşmaktan 45 dk yürümüş gibi ter attım valla, bi de kzımı yıkadım cam da açamıyorum odada, boğulcam artık..
nazar mı değdi kız, topuk nasıl kırıılsın başka türlüselam kızlar dünkü kına gecesini atlattım bugünde düğün var hazırlandım birazdan çıkıcam dün kına gecesinde az topuklu bir ayakkabım vardı onu giydim sen tut kırıl olcak işmibugün o malum ayakkabımı gyicem valla buda kırılırsa artık yerlerde yuvarlanırım herhalde geç kalıyorum uzak biraz düğün salonu yarın görüşürüz artık
spor lazım tatlım.:96:bu arada kızlar herkez yazmış bende yazayım beden ölçülerimi az önce ölçtüm.
göğüs:105
bel:94
kalça:109 falan
kilo:89.500
nasıl
Allah gönlüne göre verir inşallah seminecim.kızlarrrrr abimle konuştum gayet normal sinirli de deil bi iki laf çarpttı bana ama dedim sen yanlış anlamışınnnbakalım haftaya son haftam bu iş yerinde sanırım
sonrasında anaokullarına başvuru yapayım olmazsa işkura başvurim onların kursları var pek bilgim yok ama kurs sonrası yerleştirme falan yapılıyo sanırımm sonra sosyal hizmetlere başvurim çok istiyom bi çocuk esirgeme kurumunda öğretmenlik ablalıkkk yapmak yaaaaaa:84:
tamam canım. kolaylıklar diliyorum sana.:96:merabalar inşallah herkes iyidir
malum annemler var yazamıyorum
diyetime dikkat ediyorum ama menümü paylaşamam evde 10 kişiyiz yemek bulaşı gezme derken yığılıp kalıyorum
kaptan yarın pazarteside giremem
herhalde kendinize iyi bakın
spora diyete devam
bak ben lapayı en çok salataya karıştırarak yediğimde beğendim. bir dahaki sefere yeşil salata ile karıştır pirinci, çok güzel oluyor o zaman.kızlar lapa olayını elimden geldiğince yapmaya çalıştım ufak kaçamaklarım da oldu ama bi daha yapabileceğimi zannetmiyorum .... hiç sevmedim tadını...
hatta en son zor zor yemeğe çalışırken kusuyordum neredeysebakalım işe yarasa bari....
bütün gün yediklerim
3 çay bardağı haşlanmış pirinç
karpuz
kiraz
salata
3 tane sarma
yoğurt
yarın sabah sonucu çok merak ediyorum....
bu arada nive bady yaptım ve akşamda 1,5 saat yürüdüm...
noldu canım ya? merak ettim şimdi.:96:günaydın ..keyifsizim..rabia bu haftadan itibaren izine ayır beni.(hafta içi girincede sebebini yzzarım tabi morlamen iyi olursam..ha burda öyle aman aman kötü birşey yok sizleride endişelendirmeyim..
500 gr da güzel bence. bazen bir haftada o rakamı göremiyoruz. yukarda yazdığım noktalara dikkat edersen daha olumlu sonuç alabilirsin.günaydınlar herkeseee
lapa gümün sonucunda 500 gr gitmiş.... ama olsun bütün bi hafta uğraşıp 200 gr vermiştim... geri almıyım da 500 gr da iyi....
deryacm geçmiş olsun... herkese iyi haftasonları.....iyi gezmeler diyim şimdiden....
yeni eltin düğün fotoğraflarını eklediğin mi? onunla o zamandan yıldızın barışmamıştı diye hatırlıyorum ben.kızlar hepinize günaydın ve mutlu pazarlar
dün yine evde değildim annemin evini temizlemeye gittim. malum annem rahatsız bir bacağı tutmuyor. akşam geç gelincede giremedim. bugün ben biri resmi diğeri henüz gayri resmi olan iki eltim ve görümcemdışarda toplaşıcaz gayri resmi olan eltimizle kaynaşmak için yemek neyin yiyip sohbet edicez bakak görek nasıl geçicek. resmi olan eltimden hiç haz etmiyorum sevemedim yaw gerçi tek ben değil %90 kimse sevemedi kocası ve kayın pederim hariç neyse canlarım bide minnak bir süprüzüm olacaaaaaaak dün sabah regl oldum nasıl mutluyum size anlatamam henüz kahvaltı etmedik kociş yatio oğlanda yataktan çıkmadı :82: bende bugün evde olmıycam 1-2 gibi çıkarım artık ne zaman dönerim bilinmez
aaa fatmacım kırılma lütfen. sana bir türlü teşekkür edemedim çünkü son birkaç günüm yoğun geçti. ellerine sağlık canım benim. ihmal etmedin hazırladın, çok teşekkür ederim.kızlar ben bugün biraz alışverişe çıkcam bişeyler alacağımdan değil ama yürüyüş olur biraz dimi:)yanımda kimi götürsem diye telefon listeme bakcam biraz:)bakalım kimi kandırabilirim.olmazsa tek gideceğim:)hepinizi öptüm.birde kaptanım sana kırgınım birazbende liste hazırladım ama bana eline sağlık demedin.aşkolsun
:84:banane bende istiyorum:)
birde ben 5 temmuzdan sonra yokum internet bulursam giricem dedim umarım okumuşsundur.
teşekkür ederim fundacığım, ellerin dert görmesin.kızlarr ipek böcüğü yok ben saydım mesajları onun yerine ama umarım dogru saymışımdır
elmalı turta: 18
özlemtekin: 17
moonros:8
ikbal05: 7
semanta33 : 7
ipek61: 6
chika:5
yenibirumut: 4
ferdici: 2
sakaleynmaster: 1
roseking35: 1
neslivicdan : 1
neyneyse: 0
fundurtan: 0
dryrgp:0
azra-beril:0
tamam canım. bir dahaki seferi olmaz, biz de bunu unuturuz:97:Kaptanım haklısın.Kilo bildirim mesajı attığımı sanıyordum ama göndermeden çıktım diye gelmedi galiba.dün de mesaj atmıştım böyle amaÜzgünüm Kaptan.Daha dikkatli olmam gerekir haklısın.Özür dilerim.
misafir varken olur o kadar, sen telefi edersin canım.MERHABALAR
bugün diyettimde biraz çıktım ama telafi edeceğim
evde misafir olunca ister istemez oluyor
kendimi devamlı ağzıma bişeyler atarken yakalıyorumyılların alışkanlığı
çok güzel yazmışsın, eşeklik baki denir ya o hesap.hep ne derim biliyomusun?
bir erkeği çekip çeviren herzaman bir kadındır.. ilk annesi sonra eşi sevgilisi vs. erkek kadına geldiğinde odundur.. kadın yontar bi şekil vermeye çalışır.. zaman geçer bakarsın bi harika yaratmışsın o odun parçasından.. ama ham maddesi değişmez.. o yine bi odundur tek farklı biraz daha şekilli olmasıdır.. düşünceme katılmayanlar olabilir saygı duyarım ama bu benim kendi düşüncem.. ve bu düşüncem çoğu kez beni haklı çıkarmıştır
doğru söze ne denir deryacım?düzeldi... ama neye yarar ki.. bugün yaşadığım huzursuzluk yarın bana huzur getirmiyecekki.. geçti düzeldi desemde geçmiyo. ama en azından eskisi gibi takmıyorum..
" İnsan hayatta ne yaşarsa yaşasın her şeyin tekrarını yaşayabilir ama kırgınlık bir kere yaşanır . . . Tekrarları sadece Yara Kanatır ! <dry> "
kuralları yazmıştım, okudun mu canım?iyi geceler kızlar.. cuma günü kilomu yazdım bidahada giremedim.. haftasonu için şehir dışındayık ve internet yoktu.. kilo veren herkesi tebrik ediyorum daha nice nice fazla kiloları hepberaber veririz inşallah.. yaa ben evimden dışarda kaldığımda bütün düzenim bozuluyor( şimdi bide yaz sık sık geziyoruz (
yeni eltin düğün fotoğraflarını eklediğin mi? onunla o zamandan yıldızın barışmamıştı diye hatırlıyorum ben.
çok güzel yazmışsın, eşeklik baki denir ya o hesap.
doğru söze ne denir deryacım?
fazla takmamayı öğrenmek bile ne kadar uzun süre alıyor değil mi?
kuralları yazmıştım, okudun mu canım?
bozma moralini, atarsın sen bu kiloları. zaten maşallah çok güzel gidiyorsun.
kaçak aygül de gelmiş:97:
partnerine mi canın sıkıldı? arkadaş kazığı derken kasdettiğin o mu anlamadım.
balonun güzel geçmesine de sevindim canım.
evet, lapa çok tatsız. bu arada genelde yoğurtla yenmesi önerilmiyor canım. yaptın geçti biliyorum ama bir dahaki sefer için aklında bulunsun.
cık yağ ve tuz, kesinlikle yok.
kalori olarak sorun yok ama içinde süt tozu var. bence evde neskafe bulundur. 3'ü birarada dan daha az kalorili ve daha sağlıklı. kahve iyi bir antioksidandır.
ha şimdi anlaşıldı gece niye uyuyamadığın.
bir kere sen artık bu patronla çalışamazsın. ne demek abini aramalar falan, çok gıcık bir durum.
sen nasıl çalışmaya kendin karar veriyorsan, çalışmamaya da kendin karar verebilmelisin. patronun seni takmayıp abini muhattap alması ne demek, çözemedim. ne gıcık patronların var yaw. 2 kuruş para vermiycem diye kırk takla attılar.
bak bu çok ilginç geldi bana. ilk defa duyuyorum.
ama recebi kaçırmışız yaw, bugün recebin 17. günüymüş. son günlerini not alayım en iyisi.
ebrucum, bebekten pek takip edemiyorsun sanıyorum.
kendini tanıtma yazın ancak gelebilmiş. hedef kilon nedir canım?
bu seferlik sorun değil canım ama hassas bir şey bildirim olayı biliyorsun. tekrarlanmamasını rica ediyorum.
iyi eğlenceler canım.
nazar mı değdi kız, topuk nasıl kırıılsın başka türlü
düğün de güzel geçmiştir inşallah. havadis bekliyoruz.:97:
aygüll,
alıntı yapmayı unutmuşum sanırım. fotonu gördüm. çok tatlı çıkmışsın canım, maşallah
elbisenin rengi çok hoşmuş, tenine de güzel gitmiş. Allah vergisi güzelliğe ise ne denebilir ki canım, maşallah
evet, kuaför olayını hatırlıyorum. gıcık işte, neyse boşver. dediğin gibi eşiyle anlaşsın artık.evet cnm o.. benim değil kimsenin yıldızı barışmadı.. daha ilk günden kuaför için yaptıklarını anlatmıştım. garip birisi.. boşwer beni ilgilendirmiyor zaten herkes kendi evinde
"cahillik gider eşeklik baki kalır"
evet cnm.. herşey gibi oda zaman alıyor.. üzülüyorsun ağlıyosun aklına bin türlü şey geliyor.. ama bakıyosun sen bitmişsin sen ezilmişsin sen çürümüşsün.. ve belli bizamandan sonra canın canandan kıymetli olduğunu anlıyosun.. anlıyosunda canan hala canımdan çok değerli bunuda biliyorum
girer girmez atılmazsın canım. biliyorsun, 2 hafta deneme süren var. yani hala vaktin var.evet okudum canım.. ama maalesef 2 gündür yazamadım hiçbişey(( girergirmez takımdan atıldıysam hiç şaşırmam
ben bir tane şişman fotomu buldum. bir tane de zayıf bulursam size bir süprizim olabilir:112:teşekkür ederim rabia ablacım.Daha dikkat edeceğim.
teşekkür ederimbeğenmene gerçekten sevindim Rabia abla.Keşke senin fotolarını da görebilsem
kızlar,
sohbet güzel ama geç oldu ve çok yorgunum. yatıyım ben, güzelce dinleneyim.
eşim çoktan uyudu, zaten o uyumasa bunca geçmişi zor okurdumtık tık tık klavye sesine sinir oluyor sanırım
aygülcüm burda, iyi geceler canım.:80:
kızlar,
sohbet güzel ama geç oldu ve çok yorgunum. yatıyım ben, güzelce dinleneyim.
eşim çoktan uyudu, zaten o uyumasa bunca geçmişi zor okurdumtık tık tık klavye sesine sinir oluyor sanırım
aygülcüm burda, iyi geceler canım.:80:
faydaısnıda görürüsün cnm yakında eminim senin sporların çok iyi maşşallah...
geçen sen var mıydın hatırlamıyorum benimde başımdan bu tarz bi olay geçti.... benim daha 1. yada 2. ler ama insan kırılıyor gerçekten... ama şimdi geçti... tabi tekrarlanmaması önemli bence... oda sanırım konuşup kendini ifade etmekten ve ne kadar kırılıp üzüldüğünü anlatmaktan geçiyo...ah şu erkekler biraz odun olmasada bizde böyle çene yormak zorunda kalmasak....
teşekkür ederim fundacığım, ellerin dert görmesin.
herhalde ilk defa mesaj sayım sıfır
Günaydın kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geldim yazlıktan, evimdeyim.. İnsanın evi gibisi yok yaw, kuzumu da uyuttum..
6da uyandım bügun,
zaten 7:15te evdeydim ancak.
Biraz önce
1 tane çilekli activia
2 dilim kavun
1 kk beyaz 1kk da kaşar peynir yedim
Çalışanlara hayırlı işlerrrrr, herkese de bol hareketli hafif bi gün diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?