Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel olurdu buluşabilseydik

Son düzenleme:

daha ne yapçan spor kızzz??? gerçi simitler çok acilse twist önerebilirim....

canlarım size iki sorum olucak:

1. si avatarım nasıl

2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?

avatarına bayıldım çok tatlısın yau

canım maaşalahh çok iyi kilo vercen maşallah..Devam böyle

Kaptanım haklısın.Kilo bildirim mesajı attığımı sanıyordum ama göndermeden çıktım diye gelmedi galiba.dün de mesaj atmıştım böyle ama Üzgünüm Kaptan.Daha dikkatli olmam gerekir haklısın.Özür dilerim.

püskevit hahaha

gitmedim buluşmaya... evde saçma bir okadarda tatsız bir ortam oluştu. görümcemi aradım gelemiyorum ben dedim. neden dedi. nedeni yok gelemiyorum sonra konuşuruz dedim peki dedi kapadık... henüz ses seda çıkmadı. çok sıkılıyorum

sabah kahvaltım:
biberiye suyum.

20 dkk sonra

-dere otu, yağsız beyaz peynir ve domatesle yaptığım küçük hamburger ekmeğine sandviç tost...
- bir bardak şekersiz çay..

-su su su su

- akşam sabahla aynı yedim. çay yerine soda vardı içine limon sıktım.. bi parça da çiko yedim..

bütün yediklerim bunlar.. şimdiye kadar 2 lt su içtim.. 2 salatalık kemirdim

yeme işini saat 17 de bitirdim. belki çok acıkırsam bi iki salatalık yada bir dilim karpuz yerim..

menün güzel cnm yani aslında akşam bi sabze yemeği yada ızgara bişiylr belki daha iyi olurdu ama en azından az kalorili bişiyler yemşsin bu güzel...
evdede umarım kötü bişy yoktur....
benmde buzdolapçılar geldi içerde yapıyolar inş olcak... evde hiçbişiy yok eşim balıktan gelmedi... acıktımmm offf.... banada geldiler bu pazar yani.....

MERHABALAR
bugün diyettimde biraz çıktım ama telafi edeceğim
evde misafir olunca ister istemez oluyor
kendimi devamlı ağzıma bişeyler atarken yakalıyorum yılların alışkanlığı

inş. dolabın düzelir tatlım...

evde normal görünsede herşey bir insanın kalbi bir kere kırılınca 2. ler 3.ler .... 100. ler insanın canını okadar da acıtmıyo ...
takmıyorum takmıycam da.. çünkü olan hep bana oluyor.

ilave olarak bir kase cacık yedim.
bi iki çatal sebze yemeğinden kaçırdım oğlana yedirirken kendimi tutamadım su içiyorum.. bakim şimdi bi iki spor aktivitesi yapıcam regl olduğum için uzun soluklu yürüyüş yapamam ama zıplayabilirim

eee kimse yok bugün?

geçen sen var mıydın hatırlamıyorum benimde başımdan bu tarz bi olay geçti.... benim daha 1. yada 2. ler ama insan kırılıyor gerçekten... ama şimdi geçti... tabi tekrarlanmaması önemli bence... oda sanırım konuşup kendini ifade etmekten ve ne kadar kırılıp üzüldüğünü anlatmaktan geçiyo...ah şu erkekler biraz odun olmasada bizde böyle çene yormak zorunda kalmasak....

benim bugünkü menüm
sabah 1 gevrek
2 üçgen peyir
1 domates

öğle
peynirli tost

ara
1 muz
7 badem

akşam
yarım kase domates çorbası
tavuk şiş

aynen öyle herşey iletişim bozukluğundan kaynaklanıyor... bir insan isteğini sakin bir dille anlatıp karşısında anlamsız bi yüksek sesle cvp gelince olmuyor.. ben kırıldığımı anlatsamda haklı o :) değişen bişey yok..

hep ne derim biliyomusun?
bir erkeği çekip çeviren herzaman bir kadındır.. ilk annesi sonra eşi sevgilisi vs. erkek kadına geldiğinde odundur.. kadın yontar bi şekil vermeye çalışır.. zaman geçer bakarsın bi harika yaratmışsın o odun parçasından.. ama ham maddesi değişmez.. o yine bi odundur tek farklı biraz daha şekilli olmasıdır.. düşünceme katılmayanlar olabilir saygı duyarım ama bu benim kendi düşüncem.. ve bu düşüncem çoğu kez beni haklı çıkarmıştır

rabia su durağı merkeze çok yakın zaten

bende yazın karamana gitmek istiyurom ama eşim çok yoğun çalıştığı için gelemiyor onuda yanliz bıraıp gidemem rezil olur
evet canım, merkeze çok yakın. merkezde de akarabalar var zaten.
biz de senede 1 kez gidip ziyaret edebiliyoruz ancak, işten güçten fırsat olmuyor.

Kaptan teşekkrürler.. elimden geleni yapıcam inşallah.

ben bakayım bir en son etap ne bildirmişiz, ayrıca en son kilondan daha aşağıda olman da çok güzel. maşallah.

canlarım size iki sorum olucak:

1. si avatarım nasıl

2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?
zannediyorum avatarın çoktan değişti
şu anki avatarın da çok güzel.
güzel bir yüzün var, maşallah

canım, sana kuralları ekledim okudun mu?

eline sağlık canım
çok yoğun olunca ancak görüyorum. emeğine teşekkür ederim.

canım ben saymıştım haazır bekliyorduda eşim aldı bilgisayarı elimden bugün ondan geç yazdım.oky:)
yok hayatım, sorun yok

gayet de leziz duruyor bence.

ne kadar sürecek tatilin canım?
5 temmuza kadar vakit var ama eğer tatilde katılamayacaksan izinli yazalım. geri döndüğünde devam edersin inşallah.

niye uyuyamadın kız, aşık mı oldun?

büyük gün inşallah güzel geçmiştir. geçmişi parça parça okuyorum, henüz o kısma gelmedim:)

gez boşver yaw.
ben eşimle alışverişten pek bir şey anlamıyorum. tek gezebilsem daha iyi oluyor.:81:

hafta sonu pek kimse olmuyor grupta
benim için kötü bir pazar günüydü
sen nasılsın napiosun captain
niye kötüydü canım? belki yazmışsındır ama ben cumartesiden itibaren okumaya başladım. henüz tam sonlandırmadım.
ben iyiyim çok şükür. dışarda güzel bir yürüyüş yaptık, çok iyi geldi.

bak tabi cnm nasıl istersen...

evet değiştim tombiş bi kadın koşu bandında koşuyordu eski avatarım oydu değiştim bugün.. ayrıca da çooook teşkr ederim cnm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…