valla ne yalan söyleyeyim ben burdaki, herkesi görmek istiyoeum.Fotoları falan acayip merrak ediyorum.seni de :82: ay ne süper olurdu görüşme imkanımız olsaayyy canım yaaa çok saol utandım valla:78: çok öpüyorum seni O ceket 44 beden valla.Elbise 42 beden.Bilmiyom değişiyolar.ama her iki ihtimalde de benim kilo vermem gerektiği çıkıyo ortaya.
:
ben de bugun kü menümü yazayım barı kızlar :
sabah : sirkeli su + 1 yumurta + 2 dilim ekmek + peynir + salatalık domates
Ara : Yarım bardak yarım yağlı süt
öğlen : yaprak sarması + light yogurt + 1 adet börek (pastane böregi kesip veriyorlar ya onlardan bir adet yani parnak kadar)
Ara : 3 tane çikolatalı kepekli mavi yeşil light püskevit
bu kaa akşama da sütlü nescafe içerim sadece
spor olarak da 1,5 saat pisikleeeet
sopa + dumbell
şu simitlerimden kurtulmam lazım başka önerisi olan var mı spor açısından
canlarım size iki sorum olucak:
1. si avatarım nasıl
2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?
kızlarr benim de bugün kü mööönüm şöyle
sabah spordan önce yarım bardak elma suyu
kahvaltı : 1 dilim ekmek + kaşar peyniri + yumurta + domates
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe
öğlen : yaprak sarması + yogurt
akşam : 1 kase k fleks + 2 tane erik + 3 tane sarma dayanamadım
spor olarak da kendimi aştım sanırım kızlar bugun sabah 1,5 akşam 2 saat toplam 3,5 saat bisiklet sürdüm
dumbell + sopa + mekik yaptım
ay ay karne günü bugün ha. ne heyecanlı olurduk biz eskiden.
notları güzeldir zaten senin kızının
paşama iyi uykular. banyosu yarasın.
liste tamam gibi, bir kontrol edelim tekrar.
bugün mezuniyet balosu var ama bildirim yapması gerekirdi yine de.
ben de bugun kü menümü yazayım barı kızlar :
sabah : sirkeli su + 1 yumurta + 2 dilim ekmek + peynir + salatalık domates
Ara : Yarım bardak yarım yağlı süt
öğlen : yaprak sarması + light yogurt + 1 adet börek (pastane böregi kesip veriyorlar ya onlardan bir adet yani parnak kadar)
Ara : 3 tane çikolatalı kepekli mavi yeşil light püskevit
bu kaa akşama da sütlü nescafe içerim sadece
spor olarak da 1,5 saat pisikleeeet
sopa + dumbell
şu simitlerimden kurtulmam lazım başka önerisi olan var mı spor açısından
daha ne yapçan spor kızzz??? gerçi simitler çok acilse twist önerebilirim....
canım maaşalahhçok iyi kilo vercen maşallah..Devam böyle
:
püskevit hahaha
onuda yapıyorum burdaki parkta twist aleti varaman ne biliyim bacum ya bir an önce kurtulmak istiyorum görsen evde günde 3 posta sopa çeviriyorum
menün güzel cnm yani aslında akşam bi sabze yemeği yada ızgara bişiylr belki daha iyi olurdu ama en azından az kalorili bişiyler yemşsin bu güzel...
evdede umarım kötü bişy yoktur....
benmde buzdolapçılar geldi içerde yapıyolar inş olcak... evde hiçbişiy yok eşim balıktan gelmedi... acıktımmm offf.... banada geldiler bu pazar yani.....
inş. dolabın düzelir tatlım...
evde normal görünsede herşey bir insanın kalbi bir kere kırılınca 2. ler 3.ler .... 100. ler insanın canını okadar da acıtmıyo ...
takmıyorum takmıycam da.. çünkü olan hep bana oluyor.
ilave olarak bir kase cacık yedim.
bi iki çatal sebze yemeğinden kaçırdım oğlana yedirirken kendimi tutamadımsu içiyorum.. bakim şimdi bi iki spor aktivitesi yapıcam regl olduğum için uzun soluklu yürüyüş yapamam ama zıplayabilirim
eee kimse yok bugün?
geçen sen var mıydın hatırlamıyorum benimde başımdan bu tarz bi olay geçti.... benim daha 1. yada 2. ler ama insan kırılıyor gerçekten... ama şimdi geçti... tabi tekrarlanmaması önemli bence... oda sanırım konuşup kendini ifade etmekten ve ne kadar kırılıp üzüldüğünü anlatmaktan geçiyo...ah şu erkekler biraz odun olmasada bizde böyle çene yormak zorunda kalmasak....
menün güzel cnm ama o üçgen peynirlerde çok yağ yok mu?benim bugünkü menüm
sabah 1 gevrek
2 üçgen peyir
1 domates
öğle
peynirli tost
ara
1 muz
7 badem
akşam
yarım kase domates çorbası
tavuk şiş
iyi geceler kızlar:80:
haftasonum hareketli geçti, çok katılamadım.
ne var ne yok, bir geçmişe dalayım bakalım.
evet canım, merkeze çok yakın. merkezde de akarabalar var zaten.rabia su durağı merkeze çok yakın zaten
bende yazın karamana gitmek istiyurom ama eşim çok yoğun çalıştığı için gelemiyor onuda yanliz bıraıp gidemem rezil olur
Kaptan teşekkrürler.. elimden geleni yapıcam inşallah.
ben bakayım bir en son etap ne bildirmişiz, ayrıca en son kilondan daha aşağıda olman da çok güzel. maşallah.cnm tam 96 kilo ile ayrılmıştım izne. 22 gündür yoktum nerdeyse. verdiklerimi aldım en son yine dikkat ederek 96.600 oldum. şimdi 95.800 oldu cnm.
aynen cnm saat 4 gibi geldi sular çok şükür. alt yapı çalışmaları varmış. bölge gazetesine ilan vermişler suların kesileceğinide benim haberim yoktu neyseki sıkıntı bitti :))
bilmiyorum cnm hamilelik mi değil mibugün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz. ben herzaman kötü durumda bile daha kötüsü olmadığı için şükr ederim ve herzaman herşeyin hayırlısını dilerim Rabbimden. Çok haklısın herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapcak bişi yok. bekliyek görek
evet hırsımı spordan fena aldım hemde
zannediyorum avatarın çoktan değişticanlarım size iki sorum olucak:
1. si avatarım nasıl
2. si xl-s medikal kullanan var mı aranızda? bir yakınınız kendiniz ve ya duydunuz mu?
canım, sana kuralları ekledim okudun mu?yarın sabahtan itibaren sağlam bi diyete başlıyorum ve ne yersem yazıcam buraya metobolizmam normalin üzerinde çalışıyo daha önceden diyetisyene gitmiştim kısa sürede kilo verdim ve bıraktığım için aldım. bebeğim henüz 2,5 aylık olduğu için onu emzirdiğim için sürekli acıkıyorum umarım sizlerle bunu aşarım fazla zaman ayıramadığım taktirde cevapları geciktirdiğim yada ilgilenemediğim zamanlarda umarım beni mazur görürsünüz çünkü çok fena oğlum var normalde 6 da yenmesi gereken akşam yemeğini ben 10 da yedim. 95,2 ile diyetime başlıyorum haftaya cuma günü eminim güzel yol katetmiş olucam sizlerle birlikte
eline sağlık canımdünkü mesajlar
roseking35: 20
neslivicdan : 19
elmalı turta: 19
özlemtekin:17
neyneyse:15
ipek61:12
ikbal05:11
ferdici:8
fundurtan:6
sakaleynmaster:4
sementa33: 2
chika:0
dryrgp:0
azra-beril:0
moonros:0
yok hayatım, sorun yokcanım ben saymıştım haazır bekliyorduda eşim aldı bilgisayarı elimden bugün ondan geç yazdım.oky:)
gayet de leziz duruyor bence.kızlar belki duymuşsunuzdur dün sedada izledim bir kase yoğurda 1 tane kayısı 2 yemek kaşığı kepek 1 tatlı kaşığı tarçın koyup yenildiği taktirde karın tok oluyrmuş. kayısı bağırsakları çalıştırıyo kepek tok tutuyo tarçında tatlı isteğini azaltıyor ben emzirdiğim için ya rın denicem
ne kadar sürecek tatilin canım?yaa kızlar bişe dicem size .allah izin verirse ben 5 temmuz gibi tatile çıkacağım.önce izmir,ordan mersin,ordanda samsun yapcaz:)gittiğim yerlerde internet olmayacak büyük ihtimal.yinede şu kablosuz internetlerden almayı düşünüyorum ama bakalım.hani şu 3 aylık falan olandan.kesin bişe diyemeyeceğim yinede haberini,z olsunda şimdiden söyleyim dedim:)
niye uyuyamadın kız, aşık mı oldun?günaydınnn 13,takımın fıstık sakinleriiii herkeseee mutlu huzurlu az kalorili bol hareketliii bi hafta sonu diliyorummmmmm
gece boyunca uyumadımmm uykum var 4:30da yattım 6:30da kalktım bugün nasıl dayancam bilmiyorum yaaa
büyük gün inşallah güzel geçmiştir. geçmişi parça parça okuyorum, henüz o kısma gelmedim:)ben şimdi şöyle çabucak geçmişe bir bakim, bugün malum büyük gün
kızlarım bu akşam sahne alıyorlar, çok gururlu ve çok mutluyum
Allahım kızalrımı ve tüm evlatları kem gözelrden ve nazarlardan koru , onları hep iyi insanlarla karşılaştır. Amin
gez boşver yaw.HERKESE GÜNAYYYDDIIIINNNNNNNNNNN
iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....
anca ben kendimi gezdiririm bu haftakendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
neyse bende ek kartımla geziyim biras bari
niye kötüydü canım? belki yazmışsındır ama ben cumartesiden itibaren okumaya başladım. henüz tam sonlandırmadım.hafta sonu pek kimse olmuyor grupta
benim için kötü bir pazar günüydü
sen nasılsın napiosun captain
ben bakayım bir en son etap ne bildirmişiz, ayrıca en son kilondan daha aşağıda olman da çok güzel. maşallah.
zannediyorum avatarın çoktan değişti
şu anki avatarın da çok güzel.
güzel bir yüzün var, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?