selam kızlar dünkü kına gecesini atlattım bugünde düğün var hazırlandım birazdan çıkıcam dün kına gecesinde az topuklu bir ayakkabım vardı onu giydim sen tut kırıl olcak işmibugün o malum ayakkabımı gyicem valla buda kırılırsa artık yerlerde yuvarlanırım herhalde geç kalıyorum uzak biraz düğün salonu yarın görüşürüz artık
kızlarrrrr abimle konuştum gayet normal sinirli de deil bi iki laf çarpttı bana ama dedim sen yanlış anlamışınnnbakalım haftaya son haftam bu iş yerinde sanırım
sonrasında anaokullarına başvuru yapayım olmazsa işkura başvurim onların kursları var pek bilgim yok ama kurs sonrası yerleştirme falan yapılıyo sanırımm sonra sosyal hizmetlere başvurim çok istiyom bi çocuk esirgeme kurumunda öğretmenlik ablalıkkk yapmak yaaaaaa:84:
2.5 aylık mı maşşallahmerhaba bende ebru 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2,5 aylık bebişim var ist yaşıyorum evde bebeğimle ilgilenmekle meşgulüm :)
avatarın süper cnm...ııııı 2 yi çalışamadım....
kız bırak bunları yaaa.... genelde ilaçlar çarpıntı yapıyor diyolar ben 3 bardak çay içsem çarpıntı oluyom bide bu ilaçları içsem allah muhafaza.....
her sene gazetelerde okuyoz allah korusun bi sürü insan sağlığından oluyo zayıflıcam derken bu ilaçlarla... boşver en iyisi düzenli beslenme ve spor....sağlığını riske atmaya değmez....
baya su içmişsin tebrikler, sporunda harika:) tebrikelr arada tatlı kaçamağı olmuş ama olsun
eline sağlık ipekcim.GÜNAYDINNNNNNNNNNNN FISTILARRRRRRRRRRRR MUTLU HAFTA SONLARI DİLERİM HEPİNİZEEEEE
17-06-2011 MESAJLARI
ozlemmtekin 20:
neyneyse - 19
dryrgp - 15
elmaliturta - 14
sakaleynmaster 12
neslivicdan - 11
chika - 11
_ferdici_ 9
ikbal05 8
sementa33 - 7
İPEK 4
yenibirumut - YENİ 4
roseking35 - 1
ebruli_hayat - 1
fundurtan 1
hayata - 1
inşallah doğru saymışımdır kızlarrr yarına sayamıycam evde yokumm cnmlarımmm
kızlar benim menülerimde genelde hep 8-10 tane badem görmüşsünüzdür... acıkınca bademle bbastırmaya çalışıyordum... meğerse bilmeden doğru bişiy yapıyormuşum....bunu okuyunca anladım... paylaşıyım dedim... hem gerçektende o anda açlığı bastıryor...
Amerikada yapılan bir araştırma, 10 hafta boyunca günde iki avuç düzenli olarak yenecek bademin, tokluk hissi vererek obeziteye karşı mücadelede yararlı olduğunu gösterdi. Sonuçları kamuoyuna Boston kentinde yapılan Obezite Yıllık Bilimsel Toplantı sında duyurulan çalışmada 20 aşırı kilolu kadına badem diyeti uygulandı. İki gruba ayrılan kadınlardan birinci gruba 10 hafta boyunca badem yedirildi. Diğer gruba ise badem verilmedi. Sürenin sonunda badem yiyen grupta yemek yeme isteğinin daha azaldığı ortaya çıktı. Araştırmacılar, "İçindeki antioksidanlar, vitamin E ve magnezyum tokluk hissi veriyor. Kimse badem zayıflatıyor sanmasın" dedi.
günaydın ..keyifsizim..rabia bu haftadan itibaren izine ayır beni.(hafta içi girincede sebebini yzzarım tabi morlamen iyi olursam..ha burda öyle aman aman kötü birşey yok sizleride endişelendirmeyim..
günaydınlar herkeseee
lapa gümün sonucunda 500 gr gitmiş.... ama olsun bütün bi hafta uğraşıp 200 gr vermiştim... geri almıyım da 500 gr da iyi....
deryacm geçmiş olsun... herkese iyi haftasonları.....iyi gezmeler diyim şimdiden....
paylaşım için saol canım...
kızlar ben bugün biraz alışverişe çıkcam bişeyler alacağımdan değil ama yürüyüş olur biraz dimi:)yanımda kimi götürsem diye telefon listeme bakcam biraz:)bakalım kimi kandırabilirim.olmazsa tek gideceğim:)hepinizi öptüm.birde kaptanım sana kırgınım birazbende liste hazırladım ama bana eline sağlık demedin.aşkolsun
:84:banane bende istiyorum:)
birde ben 5 temmuzdan sonra yokum internet bulursam giricem dedim umarım okumuşsundur.
kızlarr ipek böcüğü yok ben saydım mesajları onun yerine ama umarım dogru saymışımdır
elmalı turta: 18
özlemtekin: 17
moonros:8
ikbal05: 7
semanta33 : 7
ipek61: 6
chika:5
yenibirumut: 4
ferdici: 2
sakaleynmaster: 1
roseking35: 1
neslivicdan : 1
neyneyse: 0
fundurtan: 0
dryrgp:0
azra-beril:0
kimseler yok... herkes geziyo ...şaka şaka... tabiki gezceniz bütün hafta hafta sonunu bekliyoruz tabiki...ve bugün babalar günü...
bende çıkmıştım arkadaşlarla buzdolapçı aradı gelcem die... eve tıktı beni gelmiyodabu sefer de sorcam ona zaten....
ayy saol canım benimCanım daha seni görmeden demiştim zaten, kendini gözünde çok büyütme çok kilon yok diye.. Elbise gayet güzel durmuş bence..
Bolero alıcam diyodun bulamadın mı? yoksa sonra cekete karar verdin de ben mi kaçırdım o bölümü
ohh ne güzell
kirazın sapını kaynatıp içen çok var zayıflatıyormuş diye bende duymuştumm
şttttttt fıstııııııkçok güzel olmuşsun canım imageshack yasaklı sanırım bizde yani sınır mı ne getirildi açılmıyor oradaki fotolar ikincisi açıldı ama
eheheselam kızlar dünkü kına gecesini atlattım bugünde düğün var hazırlandım birazdan çıkıcam dün kına gecesinde az topuklu bir ayakkabım vardı onu giydim sen tut kırıl olcak işmibugün o malum ayakkabımı gyicem valla buda kırılırsa artık yerlerde yuvarlanırım herhalde geç kalıyorum uzak biraz düğün salonu yarın görüşürüz artık
valla ne yalan söyleyeyim ben burdaki, herkesi görmek istiyoeum.Fotoları falan acayip merrak ediyorum.seni de :82: ay ne süper olurdu görüşme imkanımız olsatatlımm ben seni çok merak ediyordum biliyormusun?ne tatlı şeymişsin sen öyleee ıssırım o yanakları.maşallah tatlım hiçte öyle abartı kilon yok zaten 10 kilo vermek sana yeterdeeee artarrr bilee.senin neren 44 beden ya anlamadım ben valla.bende 44 giyiyorum.seni ikiye katlarım ama nasıl olyorsa:)
bu arada kızlar herkez yazmış bende yazayım beden ölçülerimi az önce ölçtüm.
göğüs:105
bel:94
kalça:109 falan
kilo:89.500
nasıl
ben niye açamıyorummmresim mi yarım benim pc nin kafasımı yarım anlamadımm bitane baby face gördüm amaaaaaaaaaaaaaa bu fotodaki kaç yaşında yaaa 17-18 falan mıı daha mı küçük yoksaa
Özlem abla bakan gözlerin tatlılığı2.5 aylık mı maşşallaheminim çok tatlıdır çok severim bebek sevmeyi
ne kadar tatlıymışsın kuzu sen ya bayıldım gerçekten....
canım bu resim açılmıyor çünkü linki yanlış kopyalamışsın...
tinypic'den eklediğin açılıyor zaten...
çok tatlısın güzelsin vallakilonda öle abartılcak bişi yok cnm.. gayet hoş ve şıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?