Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi eğlenceler canım topuklular başa bela

canım özel okullara başvursana anladığım kadarıyla anaokulu öğretmenisin. benim de arkadaşım anaokul öğretmeni özel okula girdi çok rahat şimdi

kızlar lapa olayını elimden geldiğince yapmaya çalıştım ufak kaçamaklarım da oldu ama bi daha yapabileceğimi zannetmiyorum .... hiç sevmedim tadını...
hatta en son zor zor yemeğe çalışırken kusuyordum neredeyse bakalım işe yarasa bari....
bütün gün yediklerim
3 çay bardağı haşlanmış pirinç
karpuz
kiraz
salata
3 tane sarma
yoğurt
yarın sabah sonucu çok merak ediyorum....
bu arada nive bady yaptım ve akşamda 1,5 saat yürüdüm...

günaydın ..keyifsizim..rabia bu haftadan itibaren izine ayır beni. (hafta içi girincede sebebini yzzarım tabi morlamen iyi olursam..ha burda öyle aman aman kötü birşey yok sizleride endişelendirmeyim..

günaydınlar herkeseee
lapa gümün sonucunda 500 gr gitmiş.... ama olsun bütün bi hafta uğraşıp 200 gr vermiştim... geri almıyım da 500 gr da iyi....
deryacm geçmiş olsun... herkese iyi haftasonları.....iyi gezmeler diyim şimdiden....

yok cnm ben kullanmayı asla düşünmüyorum. diğer ilacın yani doktorun reçeteyle verdiği ilacı anımsayamadım ama kullanan çok vardı zaten 150 kilo falan olanlara öneriyor merak ettim kullanan faydasını gören varmı die reklamlarda çok çıkıyo bu ara ondan şeettim

baya su içmişsin tebrikler, sporunda harika:) tebrikelr arada tatlı kaçamağı olmuş ama olsun

napim kuzum ya canım nasıl tatlı istio bi bilsen

kızlar hepinize günaydın ve mutlu pazarlar
dün yine evde değildim annemin evini temizlemeye gittim. malum annem rahatsız bir bacağı tutmuyor. akşam geç gelincede giremedim. bugün ben biri resmi diğeri henüz gayri resmi olan iki eltim ve görümcem dışarda toplaşıcaz gayri resmi olan eltimizle kaynaşmak için yemek neyin yiyip sohbet edicez bakak görek nasıl geçicek. resmi olan eltimden hiç haz etmiyorum sevemedim yaw gerçi tek ben değil %90 kimse sevemedi kocası ve kayın pederim hariç neyse canlarım bide minnak bir süprüzüm olacaaaaaaak dün sabah regl oldum nasıl mutluyum size anlatamam henüz kahvaltı etmedik kociş yatio oğlanda yataktan çıkmadı :82: bende bugün evde olmıycam 1-2 gibi çıkarım artık ne zaman dönerim bilinmez

kızlar benim menülerimde genelde hep 8-10 tane badem görmüşsünüzdür... acıkınca bademle bbastırmaya çalışıyordum... meğerse bilmeden doğru bişiy yapıyormuşum.... bunu okuyunca anladım... paylaşıyım dedim... hem gerçektende o anda açlığı bastıryor...

Amerikada yapılan bir araştırma, 10 hafta boyunca günde iki avuç düzenli olarak yenecek bademin, tokluk hissi vererek obeziteye karşı mücadelede yararlı olduğunu gösterdi. Sonuçları kamuoyuna Boston kentinde yapılan Obezite Yıllık Bilimsel Toplantı sında duyurulan çalışmada 20 aşırı kilolu kadına badem diyeti uygulandı. İki gruba ayrılan kadınlardan birinci gruba 10 hafta boyunca badem yedirildi. Diğer gruba ise badem verilmedi. Sürenin sonunda badem yiyen grupta yemek yeme isteğinin daha azaldığı ortaya çıktı. Araştırmacılar, "İçindeki antioksidanlar, vitamin E ve magnezyum tokluk hissi veriyor. Kimse badem zayıflatıyor sanmasın" dedi.

eline sağlık ipekcim.
kızlar, ipek bugün evde değil. dünkü mesajları müsait bir arkadaş sayabilir mi?

paylaşım için saol canım...

kızlar ben bugün biraz alışverişe çıkcam bişeyler alacağımdan değil ama yürüyüş olur biraz dimi:)yanımda kimi götürsem diye telefon listeme bakcam biraz:)bakalım kimi kandırabilirim.olmazsa tek gideceğim:)hepinizi öptüm.birde kaptanım sana kırgınım birazbende liste hazırladım ama bana eline sağlık demedin.aşkolsun
:84:banane bende istiyorum:)
birde ben 5 temmuzdan sonra yokum internet bulursam giricem dedim umarım okumuşsundur.

günaydın ..keyifsizim..rabia bu haftadan itibaren izine ayır beni. (hafta içi girincede sebebini yzzarım tabi morlamen iyi olursam..ha burda öyle aman aman kötü birşey yok sizleride endişelendirmeyim..

ayy canımm her neyse bozma moralini yaww mrk ettim şimcük neyse kötü birşey yokmuş neyseki

tebrik ettim canım durmak yok yola devam

olsun belki bulursun güzel birşeylerr

kızlarr ipek böcüğü yok ben saydım mesajları onun yerine ama umarım dogru saymışımdır

elmalı turta: 18

özlemtekin: 17

moonros:8

ikbal05: 7

semanta33 : 7

ipek61: 6

chika:5

yenibirumut: 4

ferdici: 2

sakaleynmaster: 1

roseking35: 1

neslivicdan : 1

neyneyse: 0

fundurtan: 0

dryrgp:0

azra-beril:0

Son düzenleme:

eline sağlık cnm...

kimseler yok... herkes geziyo ... şaka şaka... tabiki gezceniz bütün hafta hafta sonunu bekliyoruz tabiki...ve bugün babalar günü...
bende çıkmıştım arkadaşlarla buzdolapçı aradı gelcem die... eve tıktı beni gelmiyoda bu sefer de yapamasın sorcam ona zaten....

selam canummmm ben de evdeyim hava biraz serinlesede bisiklet sürmeye çıksam diye bekliyorum sahilde feci kalabalık yawwww 300 günübirlikçi olayı gibi

ayy saol canım benim bolero buldum da güzel durmadı.Ceketle daha ciddi oldum ondan onu tercih ettim.Şal da pahalı geldi ondan onu almadım.

ağğ çok saol yaa beğenmene çok sevindim turtam

ehehe topuklu ayakkabı felç ediyo ayağı cidden.Ama eminim çok yakışacam.Fotoğraf bekliyorum
valla ne yalan söyleyeyim ben burdaki, herkesi görmek istiyoeum.Fotoları falan acayip merrak ediyorum.seni de :82: ay ne süper olurdu görüşme imkanımız olsaayyy canım yaaa çok saol utandım valla:78: çok öpüyorum seni O ceket 44 beden valla.Elbise 42 beden.Bilmiyom değişiyolar.ama her iki ihtimalde de benim kilo vermem gerektiği çıkıyo ortaya.
bu arada kızlar herkez yazmış bende yazayım beden ölçülerimi az önce ölçtüm.

göğüs:105

bel:94

kalça:109 falan

kilo:89.500

nasıl

yavaş yavaş azalacak ve harika forma girecek bi vücut görüyorum ben burda.

ben niye açamıyorummm resim mi yarım benim pc nin kafasımı yarım anlamadımmbitane baby face gördüm amaaaaaaaaaaaaaabu fotodaki kaç yaşında yaaa 17-18 falan mııdaha mı küçük yoksaa
20 yaşındayım ben ayy çok teşekkür ederim canım.bayb face

2.5 aylık mı maşşallah eminim çok tatlıdır çok severim bebek sevmeyi

ne kadar tatlıymışsın kuzu sen ya bayıldım gerçekten....
Özlem abla bakan gözlerin tatlılığı Çok teşekkürler.

ayy nasıl sevindim anlatamam.Takım arkadaşlarımdan bu kadar güzel yorumlar almak daha da moral verdi hırslandırdı beni.Kilo verip daha tatlı olmak için yetedrince motive oldum.Hepinizi çok seviyom yaa

ben de bugun kü menümü yazayım barı kızlar :

sabah : sirkeli su + 1 yumurta + 2 dilim ekmek + peynir + salatalık domates

Ara : Yarım bardak yarım yağlı süt

öğlen : yaprak sarması + light yogurt + 1 adet börek (pastane böregi kesip veriyorlar ya onlardan bir adet yani parnak kadar )

Ara : 3 tane çikolatalı kepekli mavi yeşil light püskevit

bu kaa akşama da sütlü nescafe içerim sadece

spor olarak da 1,5 saat pisikleeeet
sopa + dumbell

şu simitlerimden kurtulmam lazım başka önerisi olan var mı spor açısından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…